2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ilk gebeligimde tetenoz olduğum icin simdikinde vurmıcaklar diye biliyorum. 2. Gebeligi olup vurulan varmı kızlar?
Ben ilk hamilelikte bir doz vuruldum çok ağrıdığı için ikinciyi yaptırmadım şimdi ise geçen hafta ilk doz vuruldum hala şiş ve ağrıyor o yüzden doktorumla konuşup ikinciyi yaptırmak istemiyorum

Kızlar ya benim bu rahmimde batmalar var diken diken iğne iğne normal mi bunlar ya anlamadım gitti kaşık ağrısı falan normal demişti doktor ama batmalar da normal mi size de olıuor mu dilen diken batışmalar sinir oluyorum rahat olmak istiyorum

Ne zaman suyu az içsem bende oluyor hemen suya yöneliyorum geçiyor

Bu tetanoz aşısı tam bir arapşaçı oldu. Kimin ne dediği nasıl uyguladığı belli değl. Ben normlde aşıların olması gerektğni düşünenlerdenm. Kızımın aşılarını da hiç aksatmadım. Ama bu bi garip. Kimi tek doz yeter diyo kimi 2 kimi 5.kime inansam napsam bilemedm. Birincyi ilk gebeliğimde olmştm. 2018de.ikinciyi doğmdan sonra oldm. Şimdi 3.cüye çağrdı hemşire hala gtmedim. Zaöanı da vardr kesn geçirirsem hiç olamam bi de. Üff

Oyy kızlar boynum tutuldu ya huu.. Banyodan sonra saç kurutma anın cezasını çekiyorum. Üstüne bir de buğün tetanoz aşısı oldum. 4 hafta sonra da 2. Dozu yapılacak. Be işin kalbini de dinledik büyük kızımla. Ayy kızlar Kilo tansiyon takibi yapıldı da ha ben 5 kg almışım yaaa. Hemşire az ye sık ye dedi ama ben doymuyorum az yiyinceee
Demire de başladık e hadi hayırlısı yok mu arttıran.

Buğün küçük kızımdan kalan beşik içi kenarlığı ı ve uyku setini çıkardım yıkadım. Doğuma yakın bir daha yıkarım inşallah şimdilik gözümün önünde temiz dursun
Ohh ne güzel bizimse hep oğlumun yani abisinin herşeyini kullanacak inşallah

Bende de ara ara oluyor . Ilaç kullanmıyorum zamanı gelmiş sanırım birşeyler eksilmiyor vücudumda diyorum . Çarşamba gidicem doktora bakalım ne dicek . Yarın da diş icin doktora gidiyorum nolcak endişeliyim ağrısı geçsin diye şimdilik temennim epey bir derdimi saydım güya ortak olayım sıkıntına dedim ama

Aynı bizde öyle yapıcaz. Kıyamadım hiçbirini atamadım. En azından kardeşi kullansın yerim onları ne tatlı bir duygu anne olmak kocaman bir aşk uyudu daha sevimli oldu şuan ☺
Bizimki daha hala uyumadı uyurken çok sevimliler gerçekten canım ilk gebeliği olan arkadaşlar doğumdan sonra ne demek istediğimizi daha iyi snlıycaklar sanırım Aslına bakarsan ben küçük gelen herşeyini görümcem doğum yaptı ona verdim dedim ikinci geldiğinde geri alcaktım ondan aslında şimdi ikimizde hamileyiz 15 gün arayla doğum yapcaz e bu durumda geri istemek olmaz

Canım eğer düşünceli biriyse zaten geri verir, sonuçta senin de bir bebişin oluyor. En azından teklif etmesi gerek diye düşünüyorum. Ben olsam kullanamam yani bana veren kişinin de ihtiyacı olan bir şeyi..

Canım eğer düşünceli biriyse zaten geri verir, sonuçta senin de bir bebişin oluyor. En azından teklif etmesi gerek diye düşünüyorum. Ben olsam kullanamam yani bana veren kişinin de ihtiyacı olan bir şeyi..
Canım bütün hamileliklerimide vermiştim ama ben hep yeni aldım o hiç teklifte bile bulunmadı napıyım elimden geldiğince alıcam artık yenilerini sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…