- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Ben ilk hamilelikte bir doz vuruldum çok ağrıdığı için ikinciyi yaptırmadım şimdi ise geçen hafta ilk doz vuruldum hala şiş ve ağrıyor o yüzden doktorumla konuşup ikinciyi yaptırmak istemiyorumIlk gebeligimde tetenoz olduğum icin simdikinde vurmıcaklar diye biliyorum. 2. Gebeligi olup vurulan varmı kızlar?
Bende hiç ağrı yapmamıştı. Vuranamı baglı acabaBen ilk hamilelikte bir doz vuruldum çok ağrıdığı için ikinciyi yaptırmadım şimdi ise geçen hafta ilk doz vuruldum hala şiş ve ağrıyor o yüzden doktorumla konuşup ikinciyi yaptırmak istemiyorum
Ben hep kullanıyodum canım hala kullanıyorum Hindistan cevizi yağı mis misKızlar krem ve yağları kullanmaya başladınız mı?
Aaa olabilirmi ki benim ilkinide aynı hemşire vurmuştuBende hiç ağrı yapmamıştı. Vuranamı baglı acaba
2018 ilk gebeliğim 5 eylül doğumlu 2 doz yapıldı.Simdi ise bugün vuruldum yeterli olduğü soylendi tek dozIlk gebeligimde tetenoz olduğum icin simdikinde vurmıcaklar diye biliyorum. 2. Gebeligi olup vurulan varmı kızlar?
Ben vuruldum bir doz. Başka yokIlk gebeligimde tetenoz olduğum icin simdikinde vurmıcaklar diye biliyorum. 2. Gebeligi olup vurulan varmı kızlar?
Dr um 20de demıstı ama ebe bugun yanı 18de vurduKaçıncı haftada ? Bana neden öyle denildi ki
Ne zaman suyu az içsem bende oluyor hemen suya yöneliyorum geçiyorKızlar ya benim bu rahmimde batmalar var diken diken iğne iğne normal mi bunlar ya anlamadım gitti kaşık ağrısı falan normal demişti doktor ama batmalar da normal mi size de olıuor mu dilen diken batışmalar sinir oluyorum rahat olmak istiyorum
Ohh ne güzel bizimse hep oğlumun yani abisinin herşeyini kullanacak inşallahBuğün küçük kızımdan kalan beşik içi kenarlığı ı ve uyku setini çıkardım yıkadım. Doğuma yakın bir daha yıkarım inşallah şimdilik gözümün önünde temiz dursun
Bende de ara ara oluyor . Ilaç kullanmıyorum zamanı gelmiş sanırım birşeyler eksilmiyor vücudumda diyorum . Çarşamba gidicem doktora bakalım ne dicek . Yarın da diş icin doktora gidiyorum nolcak endişeliyim ağrısı geçsin diye şimdilik temennimKızlar ya benim bu rahmimde batmalar var diken diken iğne iğne normal mi bunlar ya anlamadım gitti kaşık ağrısı falan normal demişti doktor ama batmalar da normal mi size de olıuor mu dilen diken batışmalar sinir oluyorum rahat olmak istiyorum
Aynı bizde öyle yapıcaz. Kıyamadım hiçbirini atamadım. En azından kardeşi kullansın yerim onlarıOhh ne güzel bizimse hep oğlumun yani abisinin herşeyini kullanacak inşallah
çok hafif bir kokusu var kendine has. beni rahatsiz etmiyor, aksine onu perdelemek için parfüm kullanilmamis diye memnun oluyorum.Kötü kokuyor diyenler var onun hakkında siz ne düşünüyorsunuz
Bizimki daha hala uyumadıAynı bizde öyle yapıcaz. Kıyamadım hiçbirini atamadım. En azından kardeşi kullansın yerim onlarıne tatlı bir duygu anne olmak kocaman bir aşk uyudu daha sevimli oldu şuan ☺
Canım eğer düşünceli biriyse zaten geri verir, sonuçta senin de bir bebişin oluyor. En azından teklif etmesi gerek diye düşünüyorum. Ben olsam kullanamam yani bana veren kişinin de ihtiyacı olan bir şeyi..Bizimki daha hala uyumadıuyurken çok sevimliler gerçekten canım ilk gebeliği olan arkadaşlar doğumdan sonra ne demek istediğimizi daha iyi snlıycaklar sanırım Aslına bakarsan ben küçük gelen herşeyini görümcem doğum yaptı ona verdim dedim ikinci geldiğinde geri alcaktım ondan aslında şimdi ikimizde hamileyiz 15 gün arayla doğum yapcaz e bu durumda geri istemek olmaz
Canım bütün hamileliklerimide vermiştim ama ben hep yeni aldım o hiç teklifte bile bulunmadı napıyım elimden geldiğince alıcam artık yenilerini sağlık olsunCanım eğer düşünceli biriyse zaten geri verir, sonuçta senin de bir bebişin oluyor. En azından teklif etmesi gerek diye düşünüyorum. Ben olsam kullanamam yani bana veren kişinin de ihtiyacı olan bir şeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?