2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen öyle canım. 4 senedir benimle birliktelerdi. 3.yü zaten onların hasretine dayanamadığım için sahiplenmiştim. O da fazla kalmadı benimle maalesef İnsanlarımız bu konuda çok anlayışsız oysa ki hayvanla beraber büyüyen çocuklar fiziksel olarakta, ruhsal olarakta daha sağlıklı oluyorlar.

Geçmiş olsun biliyorsunuzdur probiyotik, prebiyotik beslenmeyi eminim. Bağırsak florasının kendine gelmesi lazım sistemi bozulmuş sanırım. Magnezyum da şart değil ben 2 gebeliğimde de içmedim bunda da şimdilik ihtiyaç duymuyorum şükür. Muz yiyorum hergün bir de maden suyu içiyorum magnezyum için. Rahim kasılmalarını olsa anlarsınız bir tarafa toplanır, sertleşir. son aylarda olur genelde şuana kadar yaşamadım ben de kasılma vs. Herkeste olacak diye bir durum yok yani

Kasılmayla ilgili hiç bilgim yok canım..

Olur o akıntı normal gebelikte sık çamaşır değişeceksiniz yapacak bişey yok maalesef
Evet yapacak bişey yok.. İlk hamileliğimden o kadar farklı ki bu... Ne bilim.. Anormal sanıyorum.. Ama normal deniliyor.. Burası olmasa napardım bilmem..

Oy maşallah ya.. Ben de hala bekliyorum ne zaman hissedeceğim diye Acaba ben mi anlamıyorum
Ben de hissedemiyorum yani sağa sola dönerken sanki bir iki pıt çok emin de değilim. Tecrübeli anneyim bir de sakin mi olacak bu oğlan diyorum acaba sonra vesveseleniyorum niye hissetmiyorum bişey mi var diye geçen hafta kontrolde bir sıkıntı yoktu çok güzel hareket ediyordu zamanı var demekki. Arada bir de kayıyor gibi bir his oluyor gaz mı acaba bilemiyorm ki. Dışardan gözlenecek kadar olmasına çok var sanki bizim için

Valla benim kız şimdiye kadar ne tekmeler atıyordu şimdi bir ara hissettim bir daha tık yok bencede daha sakin olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…