- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Aynen öyle canım. 4 senedir benimle birliktelerdi. 3.yü zaten onların hasretine dayanamadığım için sahiplenmiştim. O da fazla kalmadı benimle maalesefOff çok kötü olmuş, keşke herkes işini layıkıyla yapsa.. Eminim kahrolmuşsundur. İnsanın kendi yavrusu gibi oluyorlar, bakmayan bilemez. Bana da şimdi sürekli ee kediyi atacaksın şimdi dimi diyorlar. 5 yıldır benim çocuğum gibi baktığım bir can o yaa.. Atmak ne demek? 2. çocuk olunca ilkini atıyor musunuz siz diyorum ben de.. İnsanlar tuhaf..
İdrar kaçağı da olabiliyormuş canımİdrar yolu enf için tahlil verdim.. Hiçbir sıkıntı yok.. Doktor normal dedi fakat sinir bozucu.. Gazlı bezi denicem...♥
Yok güzelim.. Hiç bir sıkıntı yok.. Akıntım nasıl biliyo musun? Yumurta akı gibi kıvamda ve bembeyaz...İdrar kaçağı da olabiliyormuş canım
Geçmiş olsun biliyorsunuzdur probiyotik, prebiyotik beslenmeyi eminim. Bağırsak florasının kendine gelmesi lazım sistemi bozulmuş sanırım. Magnezyum da şart değil ben 2 gebeliğimde de içmedim bunda da şimdilik ihtiyaç duymuyorum şükür. Muz yiyorum hergün bir de maden suyu içiyorum magnezyum için. Rahim kasılmalarını olsa anlarsınız bir tarafa toplanır, sertleşir. son aylarda olur genelde şuana kadar yaşamadım ben de kasılma vs. Herkeste olacak diye bir durum yok yaniYok bağırsaklarımla ilgili bir sürü doktora gittim kolonoskopi oldum kaç kere ama bir türlü teşhiş şu demediler hiçbirşey yok görünürde bana tüp bebek tedavilerinden miraç kalan birşey bu isal antibiyotikler hormonlar yüklendikçe bağırsaklar gitti işte şimdi değil ilaç yemekleri bile seçerek yiyorum zorluyor beni isal kabus oldu 3 yıldır geçmiyor o yüzden magnezyum alırsam iyice Göçer bağorsaklarım toparlayamam diye korkuyorum inşallah kasılmam falan olmaz rajim kasılmalarını nasıl anlarım acaba
Kasılmayla ilgili hiç bilgim yok canım..Yok bağırsaklarımla ilgili bir sürü doktora gittim kolonoskopi oldum kaç kere ama bir türlü teşhiş şu demediler hiçbirşey yok görünürde bana tüp bebek tedavilerinden miraç kalan birşey bu isal antibiyotikler hormonlar yüklendikçe bağırsaklar gitti işte şimdi değil ilaç yemekleri bile seçerek yiyorum zorluyor beni isal kabus oldu 3 yıldır geçmiyor o yüzden magnezyum alırsam iyice Göçer bağorsaklarım toparlayamam diye korkuyorum inşallah kasılmam falan olmaz rajim kasılmalarını nasıl anlarım acaba
Olur o akıntı normal gebelikte sık çamaşır değişeceksiniz yapacak bişey yok maalesefYok güzelim.. Hiç bir sıkıntı yok.. Akıntım nasıl biliyo musun? Yumurta akı gibi kıvamda ve bembeyaz...
Evet yapacak bişey yok..Olur o akıntı normal gebelikte sık çamaşır değişeceksiniz yapacak bişey yok maalesef
Her hamilelik kendine has gerçektenEvet yapacak bişey yok..İlk hamileliğimden o kadar farklı ki bu... Ne bilim.. Anormal sanıyorum.. Ama normal deniliyor.. Burası olmasa napardım bilmem.. ♥
Progestan kullanırken benım oyleydı bakYok güzelim.. Hiç bir sıkıntı yok.. Akıntım nasıl biliyo musun? Yumurta akı gibi kıvamda ve bembeyaz...
Doğrudur... Hormonal zaten her şey...Progestan kullanırken benım oyleydı bak
Oy maşallah ya.. Ben de hala bekliyorum ne zaman hissedeceğim diyeBu aradaaaa benim bebeğim tekme attığında dışarıdan karnımdaki seyirmeleri gözle görüyorum... Çok güzel... Cuma ayrıntılı ultrasonumuz var.. Bakalın nolacak
Oy maşallah ya.. Ben de hala bekliyorum ne zaman hissedeceğim diyeAcaba ben mi anlamıyorum
Ben de hissedemiyorumOy maşallah ya.. Ben de hala bekliyorum ne zaman hissedeceğim diyeAcaba ben mi anlamıyorum
Valla benim kız şimdiye kadar ne tekmeler atıyorduBen de hissedemiyorumyani sağa sola dönerken sanki bir iki pıt çok emin de değilim. Tecrübeli anneyim bir de sakin mi olacak bu oğlan diyorum acaba sonra vesveseleniyorum niye hissetmiyorum bişey mi var diye geçen hafta kontrolde bir sıkıntı yoktu çok güzel hareket ediyordu zamanı var demekki. Arada bir de kayıyor gibi bir his oluyor gaz mı acaba bilemiyorm ki. Dışardan gözlenecek kadar olmasına çok var sanki bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?