2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende şimdi gaviscon içtim 😬

Bende aynı bahaneyi sunuyorum 😅
Ben heryerde herkese karşı farklı konularda hamileym bahanesini sunuyorum 😀
Hamileliğimi sonuna kadr kullanıyorm :)
Hatta kayınvalidem çok fenasın hep hamilelik bahanesi sunuyorsun elbet geçecek diyor gülerek😀

20200316_023527.webp

Buda kızım

Banada iyi geliyor süt ama 1 lt içemem herlde😂😂 benm ilk kızmda çok seviyor sütü
İçersin hemen bitiyor zatn biran şişiriyor sonra geçiyor ama :)))
Maşallah kuzum. Zararlı bir şey değil sonuçta iyi geldikten sonra neden içmeyesin. 😀
Aslında herşeyin fazlası zarar da işte ben çok rahat davranıyorm sanırım :))

Ben heryerde herkese karşı farklı konularda hamileym bahanesini sunuyorum 😀
Hamileliğimi sonuna kadr kullanıyorm :)
Hatta kayınvalidem çok fenasın hep hamilelik bahanesi sunuyorsun elbet geçecek diyor gülerek😀
Oh ne güzel. 😅 Benim kayınpederim de bana sen hamilesin öyle herşeye atlama, azcık nazlan diyor 😂😂😂

Ay benimde uykum kaçtı. Karnımda acayip bir hareket uyutmuyor ki cadı.
Sancı mide ağrısı geçsinde rahat bir uyku çek inşallah 🤲
Valla bu gece benim cadı da içerde aikido falan yapıyor sanırım. 🤷‍♀️

Ay benimde uykum kaçtı. Karnımda acayip bir hareket uyutmuyor ki cadı.
Sancı mide ağrısı geçsinde rahat bir uyku çek inşallah 🤲
İnşaAllah inşaAllah kuzm 🤲
İlk kızmda okadar rahat geçirmişimki hamileliğimi hiç böyle sıkıntılar yaşamamıştm
Uykum çok kaliteliydi gece bölünmezdi ağrım sızım yoktu dönerken vs rahat dönüyordum yatakta

Bunda 100 kere bölünüyor uykum 100 kere wc gidiyorum, dönerken merasimle dönüyorm resmen savaştan çıkmiş gibi oluyorum

Her gebelik farklı olur derlerdi de bukadar beklemiyordum 😅

Mesela ilk kızmda hareket etmesini okadar çok severdim ki oturp dürterdm hareket etsin diye hiç acıtmadan hareket ederdi
Ama bu 🤯 dursun diye hareket ediyorum delip geçiyo karnımı resmen 😂

Şuan buralara nerden geldim bilmyorm 😂

İlk kızmda okadar rahat geçirmişimki hamileliğimi hiç böyle sıkıntılar yaşamamıştm
Uykum çok kaliteliydi gece bölünmezdi ağrım sızım yoktu dönerken vs rahat dönüyordum yatakta

Bunda 100 kere bölünüyor uykum 100 kere wc gidiyorum, dönerken merasimle dönüyorm resmen savaştan çıkmiş gibi oluyorum

Mesela ilk kızmda hareket etmesini okadar çok severdim ki oturp dürterdm hareket etsin diye hiç acıtmadan hareket ederdi

Ay çok güldüm o kadar tatlı anlatmışsın ki. Şuan senin ilk hamilelik gibi benimkide şükür.
Gerçekten baya fark oluyormuş o zaman.
Bende diyordum benim rahat geçer yine doğurursam bu rahatlıktan olur diye ama öyle bir matematik yokmuş demek. 😇

Evet her hamilelik farklı oğlum sadece mideme vurup dururdu hep yukarlardaydı aşağılarımı rahatsız etmezdi hiç canım yavrum , ama kızım fena yaa hem aşağıdan vuruyor hem yukardan hem sağdan hemde soldan . Nasl bir cadı gelecek çok meraktaym😂

Hahaha. Al tabii hakkımız var. Gerçi bizimkine kalsa öptürmeyecekmiş bile. Şimdiden çok kıymetli kızı. 😅
Eşim bana öyle birşey dese ay sen kim köpeksin derim 😂😂😂😂😂😂 ben taşıdım onu 9 ay karnımda herkesten çok benim söz hakkım var. Birşey diyeni gebertirim. 😬😂

Back
X