Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben heryerde herkese karşı farklı konularda hamileym bahanesini sunuyorumBende şimdi gaviscon içtim
Bende aynı bahaneyi sunuyorum![]()
Midemin ağrısına bide sancı eklendi şuanAllahm uyku ver nolur
![]()
Valla ben yattığımdan beri 5. Kez tuvalete kalktım. Kalkmışkende mutfağa uğrayıp içeyim dedimBende yatıyorum kalkıp süt içecem kalkamıyorum
İçersin hemen bitiyor zatn biran şişiriyor sonra geçiyor ama :)))Banada iyi geliyor süt ama 1 lt içemem herldebenm ilk kızmda çok seviyor sütü
Aslında herşeyin fazlası zarar da işte ben çok rahat davranıyorm sanırım :))Maşallah kuzum. Zararlı bir şey değil sonuçta iyi geldikten sonra neden içmeyesin.![]()
Oh ne güzel.Ben heryerde herkese karşı farklı konularda hamileym bahanesini sunuyorum
Hamileliğimi sonuna kadr kullanıyorm :)
Hatta kayınvalidem çok fenasın hep hamilelik bahanesi sunuyorsun elbet geçecek diyor gülerek![]()
Bud
a kızım
Valla bu gece benim cadı da içerde aikido falan yapıyor sanırım.Ay benimde uykum kaçtı. Karnımda acayip bir hareket uyutmuyor ki cadı.
Sancı mide ağrısı geçsinde rahat bir uyku çek inşallah![]()
Maşallah subhanallah benm kızım da böyle dünya güzeli olsun aminEki Görüntüle 2611106
Buda kızım
Valla bu gece benim cadı da içerde aikido falan yapıyor sanırım.![]()
Doğru söylüyor valla Kayınpederini dinleOh ne güzel.Benim kayınpederim de bana sen hamilesin öyle herşeye atlama, azcık nazlan diyor
![]()
İnşaAllah inşaAllah kuzmAy benimde uykum kaçtı. Karnımda acayip bir hareket uyutmuyor ki cadı.
Sancı mide ağrısı geçsinde rahat bir uyku çek inşallah![]()
Benimki öptürmekle yırtamaz, totosundan ısırık alıcam.Valla bir gelsinler de bu cadılıkların hesabını soralım artık.
Bol bol koklamayla öpmeye.
İşte senin ilk gebeliğindeki halin gibiyim sanırımDoğru söylüyor valla Kayınpederini dinleilk gebelikte bende herşeye atladım hiç keyfini süremedim ama bunda dibine kadr keyfini sürdüm
![]()
İnşaAllah inşaAllah kuzm
İlk kızmda okadar rahat geçirmişimki hamileliğimi hiç böyle sıkıntılar yaşamamıştm
Uykum çok kaliteliydi gece bölünmezdi ağrım sızım yoktu dönerken vs rahat dönüyordum yatakta
Bunda 100 kere bölünüyor uykum 100 kere wc gidiyorum, dönerken merasimle dönüyorm resmen savaştan çıkmiş gibi oluyorum
Her gebelik farklı olur derlerdi de bukadar beklemiyordum
Mesela ilk kızmda hareket etmesini okadar çok severdim ki oturp dürterdm hareket etsin diye hiç acıtmadan hareket ederdi
Ama budursun diye hareket ediyorum delip geçiyo karnımı resmen
Şuan buralara nerden geldim bilmyorm![]()
Evet her hamilelik farklı oğlum sadece mideme vurup dururdu hep yukarlardaydı aşağılarımı rahatsız etmezdi hiç canım yavrum , ama kızım fena yaa hem aşağıdan vuruyor hem yukardan hem sağdan hemde soldan . Nasl bir cadı gelecek çok meraktaymİnşaAllah inşaAllah kuzm
İlk kızmda okadar rahat geçirmişimki hamileliğimi hiç böyle sıkıntılar yaşamamıştm
Uykum çok kaliteliydi gece bölünmezdi ağrım sızım yoktu dönerken vs rahat dönüyordum yatakta
Bunda 100 kere bölünüyor uykum 100 kere wc gidiyorum, dönerken merasimle dönüyorm resmen savaştan çıkmiş gibi oluyorum
Her gebelik farklı olur derlerdi de bukadar beklemiyordum
Mesela ilk kızmda hareket etmesini okadar çok severdim ki oturp dürterdm hareket etsin diye hiç acıtmadan hareket ederdi
Ama budursun diye hareket ediyorum delip geçiyo karnımı resmen
Şuan buralara nerden geldim bilmyorm![]()
Benimki öptürmekle yırtamaz, totosundan ısırık alıcam.![]()
Bence çok yorma kendini zatn bebek geldiğinde yorulacaksın bırak şmdi etrafındakiler yorulsun sen bolca dinlenİşte senin ilk gebeliğindeki halin gibiyim sanırım![]()
Eşim bana öyle birşey dese ay sen kim köpeksin derimHahaha. Al tabii hakkımız var. Gerçi bizimkine kalsa öptürmeyecekmiş bile. Şimdiden çok kıymetli kızı.![]()