- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
Ayy inşaAllah hayırlısıylaBenim 38+6 da başlamış oldu hadi darısı başına![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşaAllah hayırlısıylaBenim 38+6 da başlamış oldu hadi darısı başına![]()
Hadi bakalım ben sabırla bekliyorum seniYok vermem sıramı, troll oğlum tam 1 Nisan'da gelecek
1 saat önce falan yapıyordumKız gece gece bu saatte mi çömel kalk yapıyodunben çişe gitmeye üşenir oldum
![]()
Valla ya adama yazık uykunun en güzel yerinde suan1 saat önce falan yapıyordumama şimdide yapıcam daha yatmadm
Gerçi kararsızm yapıp yapmamakta şimdi suyum falan gelir yazık kocam uyudu kıyamam uyandırmaya![]()
Kız Allah seniBen o kadar umutsuz vakayım ki bugün yüzümde sivilce çıkmış onu bile google a yazdım doğum belirtisi olabilir mi diye![]()
Yaaa severim ben onuuuuu yumuş yumuşşşşEki Görüntüle 2612114 peki ben bu danayı napcam benden başkasıyla yatmıyor böyle benim kızı kıskanıp dövmese bari![]()
Ayyy mır mır ne güzel yatıyodur şimdiEki Görüntüle 2612114 peki ben bu danayı napcam benden başkasıyla yatmıyor böyle benim kızı kıskanıp dövmese bari![]()
2 tane aliyordum da inanki adını hatirlamiyorum ☺ benimde bağırsaklar oldu bitti problemlidir aslında ne biliyim bana baya iyi gelmistiNe kullanıyordunaman bagırsaklarım düğümlendi yaa günde 3 kere cıksam şükür namazı kılardım
![]()
Ne kadar sürede bir sancı oluyor canımYa gece gece krize girdimben tuvalette inledikce eşim gelip elimi tutuyo, sancı bitince geri gidiyo. Az önce o koşup gelene kadar sancı bitti boşuna geldi garibim
![]()
Kız çıkamadım bi türlü napimNiye tuvalette bekliyonya yazık adam napıcanı bilemiyordur ya
![]()
Bekle bekle geliyoruz bizHadi bakalım ben sabırla bekliyorum seni![]()
Bana da demir ilacı kabızlık yerine tuvalete daha çok çıkarırdı. Hangi demir hapı içsem öyleydi oğluma hamileyken. Ama bu hamileliğimde doktor gerek duymadı içmedm . O yüzden kabızlık çekiyorm sanırm . Acaba doktordan gizli içmeye başlasam mı2 tane aliyordum da inanki adını hatirlamiyorum ☺ benimde bağırsaklar oldu bitti problemlidir aslında ne biliyim bana baya iyi gelmisti
Ya bende çok ama çok seviyorum hamileyken aldım bunu hatta dayanamayip eziyetini göze aldim ☺ eziyet dediğim de 13. Katta oturuyorum ben sürekli kapı pencere kontrolu yapmaktan anam ağlıyor çok korkuyorum düşer diyeYaaa severim ben onuuuuu yumuş yumuşşşşÇok seviyorum kedileri çookk
Ben kedide bu huzuru buluyorsam bebeğimi düşünemiyorumAyyy mır mır ne güzel yatıyodur şimdi![]()
Bi 4 dk arası mesela bı bakıyorum 7 ye cikiyo sonra tekrar 5 e iniyo falan. Bi garip ben de anlamadım canım. Düzensiz oluyo herhalde dimi?Ne kadar sürede bir sancı oluyor canım
Merdiven hariç denedim ama yumuşama bile olmamış deyince doktor hepsini bıraktımKız Allah seni
Bişeler yapıyomısn gelsin diye?
Merdiven, ilişki, sguat, yürüyüş?
Saldım çayıra mevlam kayıra diyosun haMerdiven hariç denedim ama yumuşama bile olmamış deyince doktor hepsini bıraktımben 38lerde falan gelmesini istiyordum zaten bu saatten sonra çok da farketmiyor artık bugün hiç doğurasım yok mesela
![]()
Ayy 5e kadr düştü mü . Ben tam anlamam ama 5dk bir olunca hastaneye gidiliyordu sankiBi 4 dk arası mesela bı bakıyorum 7 ye cikiyo sonra tekrar 5 e iniyo falan. Bi garip ben de anlamadım canım. Düzensiz oluyo herhalde dimi?
Aman kırkı görmüşüm artık.. kalmış beş gün, dursun beş gün daha napayımSaldım çayıra mevlam kayıra diyosun ha![]()