- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.433
- 773
- 41
Ben apar topar girdim ameliyata yine de unutmamışımAhahha ben sezeryan oldum o anda acım yokken bile hiç dua etmemişim şaşkındım sabah girecektim doğuma gece girince nolduğumı anlamadım![]()

Bakacağımız ev de satılmış kısmet artık

Biz de çıktık öğlen hava çok güzeldi bebek arabasında uyuyacakmış paşa uyutmadım tabiBizde yürüyüşe çıktık kızımla yüzünde güller açtı yinebende eve eliptik bisiklet almak istiyorum onu alırsam yediklerime de dikkat ederim otomatikman spor yapıyorum diye ama 2. El temiz bir şey bulmam lazım malum masraf çok bulursam bende verdiğim kiloları yazarım hanımlar

Doğum kilosunu da bilmek lazım az demek için canım. Benimki 2 buçuk kilo doğdu prematüreydi. Şuan 7 ay 3 haftalık 9200 gr olmuş şükür. Ben ek gıdaya biraz erken başladım. Şuan herşeyi yiyebiliyor.çok şükür iştahı da var. Düzenli olarak yemek hazırlayıp yediriyorum her öğün ona.Ne güzel besleniyorsunuz..
Benim oğlum 7 aylık kilosu 7.700 sağlık ocağındaki hemşiremiz az dedi
Ben de üzüldüm beslenmelerini düzene sokmak lazım ..
Yoğurt da yemiyor benim oğlum
Zorla da yedirmek istemiyorum
Yaaa eşime de gösterdim Maşşallah dedik kalktı bizim oğlanı çalıştırmaya başladıEvet ya iki haftadır falan seriye bağladı iyice pesimden geliyo çok tatlii sipam![]()

Aynı canım benimki de ağzıyla emekleyeceğini düşünüyor sanırım ağzını koyup ayaklarıyla itiyor kendini sonra ağız burun acıtıyor ağlıyor numaracıKaç Nisan doğumlu maşallah bizimkide zorluyor ama kafayı yere sürtüyor burun falan ağlıyor sonra