• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahahha ben sezeryan oldum o anda acım yokken bile hiç dua etmemişim şaşkındım sabah girecektim doğuma gece girince nolduğumı anlamadım🤣🤣
Ben apar topar girdim ameliyata yine de unutmamışım🤪 bir de panik yaptım sakinleştirici verdiler pembe bulutların üstündeydim o sıra dua ederken çok güzeldi o bulutları hiç unutmuyorum sünger gibilerdi🤣🤣 bir de ataması olmayan bir arkadaş dua istemişti ona dua ettim.😬
Bakacağımız ev de satılmış kısmet artık😒
Bizde yürüyüşe çıktık kızımla yüzünde güller açtı yine 🤣🤣🤣 bende eve eliptik bisiklet almak istiyorum onu alırsam yediklerime de dikkat ederim otomatikman spor yapıyorum diye ama 2. El temiz bir şey bulmam lazım malum masraf çok bulursam bende verdiğim kiloları yazarım hanımlar
Biz de çıktık öğlen hava çok güzeldi bebek arabasında uyuyacakmış paşa uyutmadım tabi🤪 gelince canlı dersim vardı ders sırasında uyusun diye yordum biraz gelince yattı uyudu şükür.
Ne güzel besleniyorsunuz..
Benim oğlum 7 aylık kilosu 7.700 sağlık ocağındaki hemşiremiz az dedi
Ben de üzüldüm beslenmelerini düzene sokmak lazım ..
Yoğurt da yemiyor benim oğlum
Zorla da yedirmek istemiyorum
Doğum kilosunu da bilmek lazım az demek için canım. Benimki 2 buçuk kilo doğdu prematüreydi. Şuan 7 ay 3 haftalık 9200 gr olmuş şükür. Ben ek gıdaya biraz erken başladım. Şuan herşeyi yiyebiliyor.çok şükür iştahı da var. Düzenli olarak yemek hazırlayıp yediriyorum her öğün ona.
Evet ya iki haftadır falan seriye bağladı iyice pesimden geliyo çok tatlii sipam🤗😍
Yaaa eşime de gösterdim Maşşallah dedik kalktı bizim oğlanı çalıştırmaya başladı 😂tembel diye diye🤣🤣
Kaç Nisan doğumlu maşallah bizimkide zorluyor ama kafayı yere sürtüyor burun falan ağlıyor sonra
Aynı canım benimki de ağzıyla emekleyeceğini düşünüyor sanırım ağzını koyup ayaklarıyla itiyor kendini sonra ağız burun acıtıyor ağlıyor numaracı😂

Benim kiz da 6.5 aylıktı tartildiginda 7.800 geldi hem de giyinikti yani.ebe cok guzel dedi..birinin dedigini biri tutmuyor 🤔 ustu basi cikarsan 200 gr eder en az belki 300.kalindi yani.ben sorun etmiyorum.tenine bakiyorum solgun mu diye.goz altlari nasil diye.eenerjisine bakıyorum.zihinsel dil bedensel motor becerilerine bakiyorum.kilo hersey degil.takilma canim.biz daha da zayif olurduk da mama biraz aldirdi kilo.alerji mamalar sisiriyormus.
Kızlar Zara kafasını çok fena çarptı ve şişti ben ne yapacam şimdi ne yapmalıyım
Canim gecmsi olsun 🌼 nereye ve ne sekilde carpti.dustu mu emekelrken falan mi oldu? Uyutma..parmaginla goz takibi yap.sen parmagini ya da bir oyuncagi gezdir gozleriyle takip edip etmedigine bak.goz sinirlerini muayene et yani.iki farkli yonden seslen sese donecek mi kulaklarini kontrol et.cok kucuk olduklari icin donmeyedebilir panikleme hemen.birkac defa dene.eger dustu ise omurgalarina bak.dokun.acirsa aglar.kafasi icin de merhem alinabilir eczaneden ama doktora sormadan surulur mu bilmem cok minikler daha.bi de damaklarina bak.bazen dilini falan eziyor cocuklar duserken yemek yiyemiyor sonra.anneler de korkuyor.

misskokulumm misskokulumm miss uzulme.daha iyisi olur insAllah..ev icinde bakma hepimiz bahceli ev isteriz ama bakim da ister o ev.hem kizlara uzak annene uzak.en iyisi daire galiba.kayseride de ne evler var valla sahane 🤩 insAllah soyle terteniz gonlune gire bir ev alırsınız mutlu mutlu oturursunuz canim benim 🤩🤩🥰🤲🤲🤲 ben de o duayi ettim bu arada 🤩😅🤲

Kızlar saolun yazmışsınız birşeyler ama alıp teli okuyamadım ikimiz birlikte ağladık resmen
Yaa Allah beni kahretsin ben mama yapmak için masanın üstüne oturttum bir elimlede bacaklarından tutuyordum sonra bu yana devrildi ve yan tarafta bardak vardı bardağın ağzına çarptı yani bebek tam devrilmeden hemen tuttum ben ama çarptı kulak ve alın kısmının arası değdi

çok ağladı hemen kaşık bastım sustuktan sonra da su içirdim şişine 2-3 ker 3er saniye buz tuttum 2 saate yakın oldu uyutmadım şimdi uyutuyorum

biraz çorba yapmıştım içirdim oyaladım her şey normal gibi şuan

Kalppare Kalppare canım dediğin şeyleri uygularım uyanınca Ama çok şükür iyi 2 saattir oynuyor her şey normal gibi

birde aksi bir şekilde bugün aşıya götürdüm hepatit b aşımız yoktu çünkü bu ay gidip sorayım dedim hemşirenin telini falan aldım

birde tartı olayımız vardı ya memlekette 8 kiloydu burada 10 gün sonra 7,800 dü falan çok şükür kilo da almış 8,400

Kızlar saolun yazmışsınız birşeyler ama alıp teli okuyamadım ikimiz birlikte ağladık resmen
Yaa Allah beni kahretsin ben mama yapmak için masanın üstüne oturttum bir elimlede bacaklarından tutuyordum sonra bu yana devrildi ve yan tarafta bardak vardı bardağın ağzına çarptı yani bebek tam devrilmeden hemen tuttum ben ama çarptı kulak ve alın kısmının arası değdi

çok ağladı hemen kaşık bastım sustuktan sonra da su içirdim şişine 2-3 ker 3er saniye buz tuttum 2 saate yakın oldu uyutmadım şimdi uyutuyorum

Kalppare Kalppare canım dediğin şeyleri uygularım uyanınca Ama çok şükür iyi 2 saattir oynuyor her şey normal gibi

birde aksi bir şekilde bugün aşıya götürdüm hepatit b aşımız yoktu çünkü bu ay gidip sorayım dedim hemşirenin telini falan aldım

birde tartı olayımız vardı ya memlekette 8 kiloydu burada 10 gün sonra 7,800 dü falan çok şükür kilo da almış 8,400
Canım geçmiş olsun tekrardan..mama sandalyesi kullanıyorsan ona bırakabilirsin.ben oyle yapıyorum.bir de kose koltuğun pufu vardi 1 metre falan.onu getirdim mutfaga ona birakip etragina sandalye diziyorum.olur boyle seyler.uzulme artık.sukur ki bardak kırılmamış.insAllah toparlar canim 🌼

Ben apar topar girdim ameliyata yine de unutmamışım🤪 bir de panik yaptım sakinleştirici verdiler pembe bulutların üstündeydim o sıra dua ederken çok güzeldi o bulutları hiç unutmuyorum sünger gibilerdi🤣🤣 bir de ataması olmayan bir arkadaş dua istemişti ona dua ettim.😬

Biz de çıktık öğlen hava çok güzeldi bebek arabasında uyuyacakmış paşa uyutmadım tabi🤪 gelince canlı dersim vardı ders sırasında uyusun diye yordum biraz gelince yattı uyudu şükür.

Doğum kilosunu da bilmek lazım az demek için canım. Benimki 2 buçuk kilo doğdu prematüreydi. Şuan 7 ay 3 haftalık 9200 gr olmuş şükür. Ben ek gıdaya biraz erken başladım. Şuan herşeyi yiyebiliyor.çok şükür iştahı da var. Düzenli olarak yemek hazırlayıp yediriyorum her öğün ona.

Yaaa eşime de gösterdim Maşşallah dedik kalktı bizim oğlanı çalıştırmaya başladı 😂tembel diye diye🤣🤣

Aynı canım benimki de ağzıyla emekleyeceğini düşünüyor sanırım ağzını koyup ayaklarıyla itiyor kendini sonra ağız burun acıtıyor ağlıyor numaracı😂
Ay kıyamam ya bebe demiştir noluyo askeri eğitime girdim bi anda 😂😂😂
Oh masallab ya bizimki de 13 nisan ama daha tık yok malesef
Olur daha annesi her şeyin zamanı var🌺
Aslihaydo Aslihaydo haydoma maşAllah 🧿🤩 biz de hiç caba yok 😅 oglum da emeklemedi hic.once yurumeyi öğrendi sonra emeklemeyi..kollar mi zayif nedir 😅
Acaba bu minnoş nasıl olacak emekleyecek mi bakalım ☺

Masallah çok güzel almış kilo 😍 aman kendini suçlama sakin daha kaç defa şişecek o kafalar hiç sıkma canını 🤗

Ay kıyamam ya bebe demiştir noluyo askeri eğitime girdim bi anda 😂😂😂

Olur daha annesi her şeyin zamanı var🌺

Acaba bu minnoş nasıl olacak emekleyecek mi bakalım ☺
Bekleyip göreceğiz.hepsii ayri bir macera 🤗 bazen zamani durdurasim bazen ileri sarasım geliyor🥰🤩 ve tabi yapamıyorum :D

Beyanlaarrbiz örümcek aldik oglusuma dün bak yazmayi unuttum sizlere. İlerlemeyi cok az becerdi ama o da heyecan yapinca byle cirpiniyodu o esnada yürümüş oldu anlamadi yavrum naptigini😂 iş yaparken bindirdm bugn ev süpürüyodm rahat etti. Yemek yerken de bindirdim oyuncakla oynayarak yedi oglum

Az değil bence. Doğum kilosu kaç canım?
Kaç Nisan doğumlu maşallah bizimkide zorluyor ama kafayı yere sürtüyor burun falan ağlıyor sonra
Şu tablo da şurda dursun d tarihini soranlara lazım olur.

CB1DEBAD-AE69-4E6F-AD06-87072D3A4982.webp

Çok geçmiş olsun canım..

Ben panik yapmadım ki tabiatın sakin ondan sanırım🤷‍♀️ pembe bulut olayını isterdim ama bana da verselerdi 😎😎😎
Ay ne güzel benimki bebek arabasına alışamadı asla uyumuyor kolay kolay beşik gibi sallıyoruz bebek arabasını 🤣
Eve üzüldüm canım kısmet ya bakarsın daha güzeli Olur Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🤲🤲

Back
X