• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim Minnak Asimim da emeklemeye değilse de sürünmeye başladı artık teyzeleri. minik minik ilerliyordu ki bugün artık odalar arası seyahate başladı. 🤣🤣🤣 tükrükleri aka aka ilerliyor bir de. salyangoz gibi iz bıraka bıraka 😂😂
Emeklemeye geçemedi benim kızda sürünmeye devam 🤣🤣 benzetme çok iyi olmuş çok güldüm ya 😍 Maşallah Asım a 😘🧿

👍🏻👍🏻Aynen yA insan olasılıkları düşünemiyorum hiç bardağa yöneleceğiz aklıma gelmedi çok şükür allah korudu ya o kadar üzüldüm ve gerildim ki boynum tutuldu başım ağrıyor der oldu zaten olmaz dediğim şeyleri bile hesaplayacağım attık
Sizi de allah saklamış cidden allahtan tam değmemiş tekmesi aynen ya annelik de biraz fazla matematik
Geçti gitti üzme artık kendini..Allah korumuş çok şükürr..hic ummadigin yere uzanacak bundan sonra..o kadar da degil onu yapamaz oraya uzanamaz dedigin hersey tam olarak o kadar olacak..kıpır kıpırlar artik.hersey beklenir bunlardan 😊Allah tekrarıni yaşatmasin insAllah 🤲🌼

Geçti gitti üzme artık kendini..Allah korumuş çok şükürr..hic ummadigin yere uzanacak bundan sonra..o kadar da degil onu yapamaz oraya uzanamaz dedigin hersey tam olarak o kadar olacak..kıpır kıpırlar artik.hersey beklenir bunlardan 😊Allah tekrarıni yaşatmasin insAllah 🤲🌼
Amşn canım çok sağol🥰İnş atlattım şoku üstümden ys
Ya zaten 2 gündür aşırı yaramaz nasıl böyle birden şımardı anlam veremedim ev kaos gibi hep çığlıklar havada 😀😀

Evet benimki an itibari ile dolap kapağı açmaya başladı gelsin parmak sıkıştırmalar 😈😈😈🤣

Günaydına geç kaldım bugün biraz 😬
10 Kasım töreninde görevliydim sabah çocukları doyurup koştur koştur gittim annem geldi. Ordan bir çarşıya uğradım dün altın düşmüştü bi koşu gram altın alıyım dedim o da yükselmiş geri kısmet artık aldım. Kızım hevesleniyordu harçlıklarının üstünü tamamladım nasıl seviniyor altınım oldu benim diye yazık 😂. Geldim oğlan kudurmuş baya yorulmuş uyutamamışlar geldiğimde uyuyordu. Annem eline toz bezini almış gene🙄 ay hergün sil yine toz oluyor napıyım. Yeğenime bakıyor oraya gitti öğleden sonra geliyim mi temizlik yaparız diyo 🤪 yok anne dedim sağol sen git yorulma ben gün gün ayırıp yapıyorum olsun olduğu kadar dedim yolladım. Pencereleri 2 hafta önce silmiştim bence dursun daha 2 hafta daha😂
Mutfak dolaplarını sildim dolapları biraz düzenledim. Evi süpürdüm mutfağın zeminini sildim oğluş uyandı emzirdim yeniden uyudu bakalım. Yemek hazırlayım ben de akşama pırasalı börek yapacam eve. Oğluşla bana da pırasa yemeği yaparım 😬 bir de benim diyet çıktı ayrı yemek gerekiyor ona da🙄 önce olsa yarım ekmeği böler içine domates salatalık peynir yanında üzümle yerdim al sana öğlen yemeği🤪

Selam kızlar. Benim kuzum kahvaltısını yaptı, duşunu aldı uyudu şimdi. Kahvaltıda mücver yaptım, değişiklik olsun diye severek yedi.

Eklentiler

• 2DC29336-6BEA-408F-B3B5-98FBD78B8661.webp
    2DC29336-6BEA-408F-B3B5-98FBD78B8661.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 50
Evet benimki an itibari ile dolap kapağı açmaya başladı gelsin parmak sıkıştırmalar 😈😈😈🤣
Hahahahha kıyamam o bezelye parmaklara 🤩🤩🤩
Oo asya gelincik çiçeğim parmaklarına dikkat et yüzük için lazım 😂😂
Yaa siz bizi çatlatmaya mi çalışiyorsunuz 🤣🤣🤣🤣🤣 hı hı söyleyin dünürcanlar 🤣🤣🤣😂😂😂 hasetleniyorum yaaaa :D :D Bir dünürüm bilem yok 😳😒🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Canlarım benim.kıyamam ikinize deee 🥰😍😍😍😍😍
Ayy hiç düşünemiyorum tımarhanelik olur insan 😀😀
Ayy zor anam çoçuk bakmak
Olmadık kızz.ama bi ara toplu huni siparisi dusunmedik degil 🤣🤣🤣 Aslihaydo Aslihaydo asli hani hayrina huni dagitacaktin 🤣🤣🤣🤣

Düşünmesi bile güzel senin büyük oğlun nasıl, cok yaramazmi bizimkinde bir asilik bir gıcık lık basladi. Vardı ama bu kadar değildi, soyledigim hiçbir şeyi yapmıyor, hatta tersini yapıyor Şaka gibi
büyüğü ilgi bekliyor oyun istiyor ağlamıyor ama ağlıyor gibi ses çıkarıyor e küçüğü de sürekli ses modunda kafa kalmıyor bazen
Ay ben de mi versem yaa domates salça falan verilmiyor 1 yaşına kadar diye ben hiç vermedim

Ben de a pozitifim

Hey allahım yaa işleri güçleri yok insanın canınj sıkıyorlar. Eskiler işte aynı kandan falan derler ya ondan herhalde takmış

Ben de olmadım canım yalnız değilsin merak etme

Ay insanlar bir tuhaf yaa hemen laf sokma peşinde dese ya güzelce normal olabilir diye ama yok bi kılçık sokacak varsa bişey altını eşeleyecek gerçekten tuhaf bir türüz yaa
bende regl olmadım daha
Kızlar Zara kafasını çok fena çarptı ve şişti ben ne yapacam şimdi ne yapmalıyım
çok geçmiş olsun canim

Yaa siz bizi çatlatmaya mi çalışiyorsunuz 🤣🤣🤣🤣🤣 hı hı söyleyin dünürcanlar 🤣🤣🤣😂😂😂 hasetleniyorum yaaaa :KK70: :KK70: Bir dünürüm bilem yok 😳😒🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

Olmadık kızz.ama bi ara toplu huni siparisi dusunmedik degil 🤣🤣🤣 Aslihaydo Aslihaydo asli hani hayrina huni dagitacaktin 🤣🤣🤣🤣
Ben tek çocukla huni takacaklara dahil edebilirsiniz 😀😀😀

Yaa siz bizi çatlatmaya mi çalışiyorsunuz 🤣🤣🤣🤣🤣 hı hı söyleyin dünürcanlar 🤣🤣🤣😂😂😂 hasetleniyorum yaaaa :KK70: :KK70: Bir dünürüm bilem yok 😳😒🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

Sekerparem indirim bekliyorum huni için 😜😂 en kalitelisinden alicam yıllarca lazım olacak malum🤓 bu aradaaaa dünurcanim var nedeeeen çünkü hızlı olan dünürü kapar 😍😍🤣🤣 Jadesi Jadesi 💛💜💙💚💙💙

Selam kızlar. Benim kuzum kahvaltısını yaptı, duşunu aldı uyudu şimdi. Kahvaltıda mücver yaptım, değişiklik olsun diye severek yedi.
Afiyet olsun löp löp et olsun 😍😍😍 mücver iyi fikir bende deneyim bi ara tereyağda mı pişirdin

Back
X