- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
Bi ara benim de öyleydi artık Instagram bile unutuyorumBende instagram falan givi oldu burası girip bakıyorum yazmasam bilebağımlılık yaptıı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ara benim de öyleydi artık Instagram bile unutuyorumBende instagram falan givi oldu burası girip bakıyorum yazmasam bilebağımlılık yaptıı
Kesinlikle. Zaten enerjik bir insandım ama şimdi bugün paşama ne pişirsem ne oyunlar oynasak modundayım. Rabbim nasip etti anneliğini hakkını vermeye çalışıyorum. Allahım acılarını göstermesin. Sağlıkla huzurla sevgiyle büyüsünler inşallahKuş gibiler ya ağızlarını acip bekliyorlar ayy nasıl masumlar ve muhtaç insan seve seve yapiyo her lokmalarınıkalkıp kendime bi ceviz kırmayan ben cocuklar için tek başıma bir poşet kırıp ayıklayıp rondodan geçirdim az önce
![]()
Günaydın canım benimGünaydınlar kızlar![]()
İyiyiz kuzum bebişi büyütüyoruz yedi ay dört günlük bugün. Hamdolsun. Koklarım kuzunu sevgiler canımHoşbuldum canım teşekkür ederim iyiyiz çok şükür siz nasılsınız
Günaydın canım Zara nasıl oldu.Günaydın Canolar![]()
İyi çok şükür canım sağol şişliği de indiGünaydın canım Zara nasıl oldu.
Sağol canım benim iyiyiz ben hissetmedim..
Çok şükür iyi olmanıza sevindimİyi çok şükür canım sağol şişliği de indi
Ne indirimi anam garibin yüzü gülür müAdınıAslihaydo aslıya yazdir
Hahahhahahahammuhtesem kasim indirime düser belki balım
vay ben senin dunurcanini yerim..ben de bir dünürcan bulacagim
Not: eşim ne gülüyorsun diye sordu ve anlattim.bir dünür bulmalıyım diye gülüyorum gırgırgeciyorum. lafa bile gıcık oldukızina kiyamadi
Huuu huuu ben burdayim canooo...bence herkes kasim indirimlerinde
![]()
Sana da kanka oluruzKiyamam sana kizzzşaka takıldım beenn
ikinizi de ayri ayri cok seviyorum ve dünür muhabbetleriniz de tebessum ettiriyir bazen kahkaha attırıyor..iyi ki varsiniz sekerler
![]()
Ah kuzum kendimi saldım ablam geldiğinde çok kızdı bana dikkat et azcık diye pespaye pespaye geziyordum evin içinde tişörtte deliklerBende karya yi salliyorum gunduz uykumuz cok azaldi yarim saat en fazla 50dk uyuyup kalkiyor. Gunde 3 kez. Aksamda tutuyorum 3 4 saat iyice uykusu gelsin diye uykuya geciste cok zorluyor beni gecede 11 bucuk 12 den sonra dalıyor. Annem bende kahvalti hazirla yemek yal cay yap derken zaman nas geciyor anlamıyorum. Kendime ve esime fazla ozenmiyordum yemek vs simdi annem burada olunca mecbur yemeklr vs baya ugrasyrum yoruluyorum vallahi.
Sağol canım deneyim bende muhakkak ellerine sağlıkYok kuzum krep tavasına azıcık zeytinyağı sürdüm fırçayla o kadar. İçine tam buğday unu, yarım Kabak rendesi yumurta sarısı ve kendi labnedinden koydum. Güzeldi, beğendi paşam
Ahhh gözün aydın ne sevindim inşallah hiç olmaz kan artıkKızlar ben yazmadim ama bir haftadır petibor falan yiyordum tek tuk hatta bir tane kızıma da yedirdim.sutlu cikolata yedim..teremyagli kurabiye yedim..kakada kan yok..bu gozyaşlari mutluluktan![]()
Bu gece de yogurtlu bisi yedim.insAllah gene olmaz kakada kan.. mart annelerine danistim.onlar diyeti acali cok olmus.ben de heyecanlandim bakalim
Sizler bana cooook ama cooook destek oldunuz..sizinle paylasmak istedim![]()
Tşkr ederim kuzumÇok şükür iyi olmanıza sevindim
Aynen yavaş yavaş unutursunuz inşSağol canım benim iyiyiz ben hissetmedim..
Ilk Büyük depremi hissettim sonraki olanları hiç hisseedim iyi ki de hissetmedim...
Çok etkilendim yavaş yavaş birkaç gündür iyiyim ..
Ben Ankara da degilim kizKalppare canım iyiymiş cevizin fiyatı valla eşim 50 liraya almış kabuklu. Çok iyiymiş çürük çıkmama garantisi vermiş adam bakalım
sen ankaranın nedesinde oturuyorsun kız kardeşim orda diş hekimi aklında bulunsun devlette çalışıyor lazım olursa hemen git iyidir doktorluğu da. Biz de pandemiden önce giderdik Ankaraya gezmeye
ne güzeldi o zamanlar
![]()
Gecmis olsun canım.evet biz de var o durum. reflü var.gececek insAllahNe verdiysem kustu o yüzden bıraktım ek gıdayı , verince acillik oluyor
Sana onbinmilyon kalp yolluyorumKesinlikle. Zaten enerjik bir insandım ama şimdi bugün paşama ne pişirsem ne oyunlar oynasak modundayım. Rabbim nasip etti anneliğini hakkını vermeye çalışıyorum. Allahım acılarını göstermesin. Sağlıkla huzurla sevgiyle büyüsünler inşallah
Gecmis olsun canımSağol canım benim iyiyiz ben hissetmedim..
Ilk Büyük depremi hissettim sonraki olanları hiç hisseedim iyi ki de hissetmedim...
Çok etkilendim yavaş yavaş birkaç gündür iyiyim ..
HahahahNe indirimi anam garibin yüzü gülür mümutfak cifliyorum sabah beri
Ay benim eşimde şakasına bile kötü bakıyor vermeyecek kızı sanırım kimselere![]()
Hahahhaha biz haydo ile de kanka olduydukSana da kanka oluruztakılır alışveriş yapar bizimkiler bizde kahve neyin içerik
sende iyiki varsın kuzumn
![]()
Sagol canim..dun gece biraz zor gecti.cok uyandi.en son 5.30 da daldi.oglum sabah 10 da gelmis besige sarkmis bebe uyanmadi.mi diye mirildaniyordu uyandimAhhh gözün aydın ne sevindim inşallah hiç olmaz kan artık![]()