• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar 2 gn önce trendyoldan çıtçıtlı atlet almıştım. Pattaya mı ne markası tanesi 3,5 tl ye geldi kolsuzlar. Uzun kollular 8 tl. Kalitesi baya iyi kumaşı falan. 1,5 yaş aldım uzun ince kalıbı da güzel öyle haldur huldur değil. Rahat olur şimdi bile boydan biraz uzun olsun acıtmasın hem poposunu dedim.

Jadesi Jadesi kız ben de çok paspalım evde 😔 tayt falan alayım diyorum. Ama zayıflayacam ya bol olur şimdi biraz daha bekleyim diyorum🤪
Beyazlarım çıktı iyice en son doğumdan hemen sonra boyamıştım bi gaza gelip. Onları boyamam lazım baya çoklar sağolsunlar. Kapalı olunca onu da erteliyor insan ama evde de hoş olmuyor. Organik boyalar varmış bakıyım da bir. O zaman boyarken aklıma gelmedi süte geçebileceği normal boyaların. Geçebiliyormuş meğerse

Benim minnoş şükür döne döne yer değiştirmeye başladı 2 gündür bu arada 👯‍♂️ çnce bizim yatakta yaptı geriye atılınca canı acımıyor ya rahat rahat dönüyor. Bugün de salonda yaptı kendi yorganını geçti halıda yaparken sırt üstü döndü kafayı yere hafif vurunca hemen ağlamaya başlıyor çok nazlı oğlan doğurmuşum kızlarım da nazlı napacaksam🤣🤣 canı acıyacak diye dönmüyor çocuummm.
Öğlen wc ye girdim kızlar dersteler eşim yok. Hemen örümceğine koydum antreye koyurdum bunu. Çıktım sesleniyorum ses yok bikaç yeri kurcalamış vestiyerin yanına gitmiş aynadan kendine bakıyor oğlumm napıyorsun dememle göz yaşlarının inmesi bir oldu. O dudak büzüle büzüle ağladı içlenmiş benim tosbik🤣 yalnız kaldığını anlayıp içleniyor bi de yaa. İki oynaştık da morali yerine geldi🥰

Neysem sizinle muhabbete doyulmaz 🤪🤪🤪 uyudu şimdi akşam yemeğimi yapıyım da dersim var 4 de. 🏃‍♀️
Ne yemek yapacaksın canım bana da fikir olsun🙂
Ayy kıyamam ya yalnız kalmaya gelmiyorlar zaten eee tabi sizde 2 abla anne baba hiç yalnız kalmamış ki
Aman kaç çocuğumuz olcak sanki az naZlı olsunlar 😀

Ben Ankara da degilim kiz 😅 trakya semalarındayım 🤗 50 lira cokmus ya 😑burdaa ceviz agaci fazla galiba.bakalim biz de daha pek kırmadık insAllah hiç kırık çıkmaz.bildigim kadariyla Kahraman Maras cevizi de meshur oralara bulursunuz belki.afiyet bal seker olsun kuzularınıza insAllah canım 🤗💕

Gecmis olsun canım.evet biz de var o durum. reflü var.gececek insAllah
Iyilesecek kuzularımız 🤲💕🤗

Sana onbinmilyon kalp yolluyorum 🤗💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕🙋‍♀️ cok tatlısın yaa 💕💕💕💕😍😍😍😍😍

Gecmis olsun canım 💕 Allah tekrarini vermesin insAllah

Hahahah 😅😅 cifle kardaş..ben de lavabo altini temizledim.en bi sevdigim 😬😬😬😬🤥🤥🤥

Hahahhaha biz haydo ile de kanka olduyduk 😁😁 oy anam oyy benim kizim simdi erkek tarafi mi kiz tarafi mi 😄😄😄😄

Sagol canim..dun gece biraz zor gecti.cok uyandi.en son 5.30 da daldi.oglum sabah 10 da gelmis besige sarkmis bebe uyanmadi.mi diye mirildaniyordu uyandim 🤦‍♀️🙇‍♀️
Yerim o kankayiiiii ❤ bak moduna göre bi gün kız tarafı ol bi gün erkek tarafı 🤣
Jadesi Jadesi kız ben de çok paspalım evde 😔 tayt falan alayım diyorum. Ama zayıflayacam ya bol olur şimdi biraz daha bekleyim diyorum🤪
Beyazlarım çıktı iyice en son doğumdan hemen sonra boyamıştım bi gaza gelip. Onları boyamam lazım baya çoklar sağolsunlar. Kapalı olunca onu da erteliyor insan ama evde de hoş olmuyor. Organik boyalar varmış bakıyım da bir. O zaman boyarken aklıma gelmedi süte geçebileceği normal boyaların. Geçebiliyormuş meğerse
Oh ben boyatmıştım geçen gün de kestirdim farklılık ıyidir 🤗
Benim minnoş şükür döne döne yer değiştirmeye başladı 2 gündür bu arada 👯‍♂️ çnce bizim yatakta yaptı geriye atılınca canı acımıyor ya rahat rahat dönüyor. Bugün de salonda yaptı kendi yorganını geçti halıda yaparken sırt üstü döndü kafayı yere hafif vurunca hemen ağlamaya başlıyor çok nazlı oğlan doğurmuşum kızlarım da nazlı napacaksam🤣🤣 canı acıyacak diye dönmüyor çocuummm.
Öğlen wc ye girdim kızlar dersteler eşim yok. Hemen örümceğine koydum antreye koyurdum bunu. Çıktım sesleniyorum ses yok bikaç yeri kurcalamış vestiyerin yanına gitmiş aynadan kendine bakıyor oğlumm napıyorsun dememle göz yaşlarının inmesi bir oldu. O dudak büzüle büzüle ağladı içlenmiş benim tosbik🤣 yalnız kaldığını anlayıp içleniyor bi de yaa. İki oynaştık da morali yerine geldi🥰
Ya delircem yaa kıyamam 😍😂😂

Menülerde neler var hanımlsr yahuuu bulamıyorum bugün bisey

Ne yemek yapacaksın canım bana da fikir olsun🙂
Ayy kıyamam ya yalnız kalmaya gelmiyorlar zaten eee tabi sizde 2 abla anne baba hiç yalnız kalmamış ki
Aman kaç çocuğumuz olcak sanki az naZlı olsunlar 😀
Sabah kuşbaşı et çıkarmıştım onu biraz düdüklede haşladım bol soğan biberle soteledim yanına da şehriyeli bulgur pilavı çaktım salçasız.
Oğluş uyandı emiştik babaya teslim edip derse 🏃‍♀️🏃‍♀️ şimdi😊

Kalppare Kalppare benim aklımda niye Ankara kalmışsa neyse olur öyle yaşlanıyoruz malum 🙄 buralarda da var yetişen yerler de sağolsun eşim pek hesabını bilmez alışveriş yaparken. Kayseride olduğunu unutuyor zavallım 🤪
@şekerpare Dediğin gibi o kadar yoktur kilosu
Bizim komşu geçen gün A101 den almış geliyordu kilosunu da 17.5 'tan almış misskokulumm misskokulumm canım...🙄🙄🙄
Benim adam da pek hesabını bilmez gider alır alır gelir o kaça bu kaça derim bilmem ki der..
Adamların Hepsi mi böyle acaba????😕😕😕

Sabah kuşbaşı et çıkarmıştım onu biraz düdüklede haşladım bol soğan biberle soteledim yanına da şehriyeli bulgur pilavı çaktım salçasız.
Oğluş uyandı emiştik babaya teslim edip derse 🏃‍♀️🏃‍♀️ şimdi😊
Oh afiyet olsun benim de eşimin canı lahmacun istemiş bende azcık iç hazırlarım fırına göndereceğim yanına da ayran diyetten dolayı sadece bir tane fındık lahmacun yiyecek olmak şuan aşırı zoruma gidiyor

Yok ben de olmadım canım 7 ayi geçti canım sıkılıyor artık bir terslik yok biliyorum ama kiloya etki ediyor bence
Benimde bi arkadaşım adet olduğunda göbeğin iner biraz daha demişti doğru mu bilemem ama benimde canım sıkılıyor olsam artık diye 😑 mesela şu sıra adet dönemim ağrım var ince ince iştahım açıldı her belirtiyi yaşayıp olamıyorum 🤦‍♀️

Ben Ankara da degilim kiz 😅 trakya semalarındayım 🤗 50 lira cokmus ya 😑burdaa ceviz agaci fazla galiba.bakalim biz de daha pek kırmadık insAllah hiç kırık çıkmaz.bildigim kadariyla Kahraman Maras cevizi de meshur oralara bulursunuz belki.afiyet bal seker olsun kuzularınıza insAllah canım 🤗💕

Gecmis olsun canım.evet biz de var o durum. reflü var.gececek insAllah
Iyilesecek kuzularımız 🤲💕🤗

Sana onbinmilyon kalp yolluyorum 🤗💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕🙋‍♀️ cok tatlısın yaa 💕💕💕💕😍😍😍😍😍

Gecmis olsun canım 💕 Allah tekrarini vermesin insAllah

Hahahah 😅😅 cifle kardaş..ben de lavabo altini temizledim.en bi sevdigim 😬😬😬😬🤥🤥🤥

Hahahhaha biz haydo ile de kanka olduyduk 😁😁 oy anam oyy benim kizim simdi erkek tarafi mi kiz tarafi mi 😄😄😄😄

Sagol canim..dun gece biraz zor gecti.cok uyandi.en son 5.30 da daldi.oglum sabah 10 da gelmis besige sarkmis bebe uyanmadi.mi diye mirildaniyordu uyandim 🤦‍♀️🙇‍♀️
Temizlik benim en sevdiğin💃💃 nasıl başak burcuysam🤪
Taraf olmazsın sende boşver haklının yanında ol😍😍😍🥰
Benimki de gece 50 kere kalktı cılkını çıkardı yani 🤣🤣🤣

Ben zayıflamaya beklemeden giyiyorum alacağım bugün 2 tane daha trendyoldan tayt ya çok zayıflamam zaten 5 kilo versem bile giyerim 🤪 zaten vereyim yenisini alırım mühim değil 😎 saçlar benimde baya bakımsız açmıyorum zaten diye saldım ombre yaptırırım bi ya da afro dalgası istiyorum 🥰 şimdi yapsam açamam kızın elinde kalır 🤣

Kalppare Kalppare benim aklımda niye Ankara kalmışsa neyse olur öyle yaşlanıyoruz malum 🙄 buralarda da var yetişen yerler de sağolsun eşim pek hesabını bilmez alışveriş yaparken. Kayseride olduğunu unutuyor zavallım 🤪
Hahahhaha 😅😁 kayseri burasi adam unutma de 😄 isin esprisi insAllah cok guzel cikarlar da verilen paraya deger canim.minnoslar da afiyetle yerler inşAllah 😍🤗 Ankara da bulunan kuzenimden dert yandim birkac sefer ben.korona cok orada ve kuzenim hamile.ondan aklinda kalmistir belki 😊
Yaa ben bu nazlı pasayi yerim 🥰🥰😍😍 minik savasçı o annesi 🤩🤩 basarır inşAllah.benim ki de ayni modda.anca yuvarlaniyor bunlar 😁😁 hayal ettim de halinin iki ucuna koysak yuvarlana yuvarlana toslarlar bunlar :KK70:
@şekerpare Dediğin gibi o kadar yoktur kilosu
Bizim komşu geçen gün A101 den almış geliyordu kilosunu da 17.5 'tan almış misskokulumm misskokulumm canım...🙄🙄🙄
Benim adam da pek hesabını bilmez gider alır alır gelir o kaça bu kaça derim bilmem ki der..
Adamların Hepsi mi böyle acaba????😕😕😕
17.5 da iyiymis fiyat olarak canim.biz bir defa da sok marketten almistik.iyiydi.bu sene komşudan aldik.bakalim.insAllah iyi çıkarlar.22.5 tan aldık.
Temizlik benim en sevdiğin💃💃 nasıl başak burcuysam🤪
Taraf olmazsın sende boşver haklının yanında ol😍😍😍🥰
Benimki de gece 50 kere kalktı cılkını çıkardı yani 🤣🤣🤣
Biz bence disarda burcumuzu gizleyelim bebeler buyuyene kadar 😁😁😅😅 basak olduğumuzu duyan şaşırmasin 😄😅 ya temizlik cok guzel de
Keyfi yapacaksin.temizlik bitince de bi kek bi kahve cakacaksin miss gibi..ama oyle mi oluyor..oglum tamam az bekle sen.
Kizim tamam aglama geldim.
Hay Allah su bardagi suraya koysam dur su kaseyi burdan cikarirsam hih oldu..bulasik makinasi mi diziyoruz tetris mi oynuyoruz :KK70:

Ben diyorum ki biz de temizlik gruplari gibi birbirimize yaptigimiz temizligi mi yazalim napalim 😁😄
Ama zorunlu olmasin. Mesela gecen gun misskokulumm misskokulumm miss pencere onlerini silmekten bahsetti diye gidip pencere önlerini sildim.aklimdan ckkip duruyordu. Sagol miss 🥰🤩

Back
X