2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oy Dünürcan kolay gelsin bugün yorucu bir gün olacak desene ❤️ olsun olsun hayırlı güzel günler göreceğiniz bı ev olsun 😍😍 Jadesi Jadesi
Dün hiç bir şey yapamadım dünürüm eşim anca taşın et yaptırdı taa akşam aldı beni görümcem den 🤣 şimdi girişti bi ablamız var temizlik yapan o Ahmet ben Asya derken yerleşir gideriz 2 güne 😝

Jadesi Jadesi Oo büyük gün gelmiş hadi bakalım kolaylıklar diliyorum taşındıktan sonrası kolay yavaş yavaş yerleşirsin inş yeni yuvanda huzurla sağlıkla güzel anılar biriktirirsin💕
Ahh bebeğimmm💌 ne iyi kalplisin hiçbir şeyi atlamıyorsun sağol kuzum dediğin gibi eve girdik gerisi gelir 🤣

Kuzum sıkıntısı var belli. Bol su içir bi de çömelme pozisyonunda tuvalete tut belki rahatlar.

Ay yiyecem sen anlattıkça ben bu oğlanı 🥰🥰🥰
Sabah yapti kakasini canim. Peki gece uyanip ayaga kalkarsa napiyoruz benimki aglamiyor ama gozu kapali oturuyor donuyor birde ayaga kalkiyor gece ya yatırıyorum ben tekrar ayni en son alip saliyrum yatyr

Göktuğ,la anlastimi yoksa,Bu gece duruda hiç uyumadı desem yeridir. Yarım saate bir kalktı, sürekli mizir mizir sürekli meme istedi. Hepte gaz attı anlamadım 3 ten sonra birdaha yatmadı. Boş boş salladım durdum uyusun diye. Bugünde aşıya getiricem
Uzaktan anlaşıyorlar bak görüyor musun şu sevdalıları 🥰🥰🥰var bir sıkıntıları işte biz anlayamıyoruz önceki gece 9 dan 3 e kadar hiç kalkmadan uyudu mesela sabah da 7 buçuk gibi uyandı bu gece garipti. Üst yan dişler de geliyor bekledi bekledi hepsini birden çıkaracak benimki belli oldu morarmış onlar da.
Eşim olmasa altından kalkamam öyle destek ki Allah razı olsun 🙏 yerlişiyorum kızlar hava da şansıma hep yağmurlu 🥰 bereketiyle gelecek ev belli oldu 🤣🥳
The most husband 🤣seçiyorum kocanı 🥇 maşşallah hep böyle olsun hiç bozulmasın👏👏

bıngıldağı açık olan var nı kaç cm baş çevreleriniz takip ediyor musunuz?
Bizimki hala açık , baş çevresi de 48,5, büyük . Bakalım takipteyiz şu an . D vitaminini de hiç aksatmıyoruz , değerleri de iyiydi zaten .
Evet canım 9.ayda ayırmıştım. Alıştı mı sena peki neden tedirginsin
Evet alıştı aslında . Uyandığında ağlar da duymazsam kendini terkedilmiş gibi hisseder diye endişeleniyorum .
Oy kuzum yaa gerçekten dili de yok ki nasıl anlatsın. Ama sen anlamışsın 👏🏻👏🏻

Ay allahım kıskanıyorum ama sizin bu oğlanları ben 🤩🥰🥰 ben de yatsın bi seveyim diyorum sırtını okşuyorum yanağımı yanağına dayıyorum falan kalkıyor oturuyor gidiyor kurtlu anacım kurtlu 😂

Uyansa da ağlamıyorsa duymaman daha iyi zaten. Uyku eğitmenleri odayı ayırmayı sırf bu yüzden öneriyorlar. hemen her mızırdamada yanında oluyorsunuz tekrar kendi kendine uykuya geçmeyi öğrenemiyorlar diye. Ben bazen yanındayken kalkmıyorum vıyk yapıyor ağlar gibi oluyor iki dönüp bazen oturup tekrar yatıp uyumaya devam ediyor. Eğer müdahale edersem kendi kendine uykuya dönmeyi öğrenemez. Tamamen uyanıp ağlarsa alıp emziriyorum mama veriyorum uyutuyorum. Endişe etme yani doğru yoldasın.
Ufak tefek mıkırdanmalar kısa ağlamalar oluyor . Ama hemen müdahale etmedim ben hiç . Gece uyanınca çoğunlukla kendi uyuyor . Bu gece tam buraya yazdıktan bir saat sonra çığlık kıyamet uyandı 😁 gündüz düşmüştü herhalde ya ondan ya da üst yan dişlerimiz patlamış ondan sıkıntılandı. Az sakinleştirip geri koydum .
Senin kız gibi bizimkinin de çekim öncesi yanağı morardı . 24 üne kadar geçer herhalde.

Sabah yapti kakasini canim. Peki gece uyanip ayaga kalkarsa napiyoruz benimki aglamiyor ama gozu kapali oturuyor donuyor birde ayaga kalkiyor gece ya yatırıyorum ben tekrar ayni en son alip saliyrum yatyr
Benimki de bir ara yapıyordu onu sürekli bahar şuan atak dönemindeler hepsi yürümeyi öğreniyor ondan hareketliler benimki kendi oturmayı öğrendiğinde kalkıp kalkıp oturuyordu. Şimdi de uyuyamazsa dediğin gibi sallayıp uyıtuyorum tekrar el mecbur.

ebru_can_ebru ebru_can_ebru esimde bana kiziyor zeytinyagi hergun ver diye bende vermiyorum israrla bagirsaklari alissin diye. Birde kilo yapmaz mi hergun 2 cay kasik zeytnyagi ver diyor kiza
Verme bence alışsın sen doğru yapıyorsun benim kronik kabız oğlum bile alıştıysa Karya da alışır. Öğünün birini muhakkak sebze yapıyorum ben bir tek ona dikkat ediyorum gerisi normal beslenme artık. Bazen tane tane yapıyor yine sonra düzeliyor

Benimki de bir ara yapıyordu onu sürekli bahar şuan atak dönemindeler hepsi yürümeyi öğreniyor ondan hareketliler benimki kendi oturmayı öğrendiğinde kalkıp kalkıp oturuyordu. Şimdi de uyuyamazsa dediğin gibi sallayıp uyıtuyorum tekrar el mecbur.
Yürümeyi de iyi ki öğrendiler 😂 hala meme diyor yürümeye . Geçen avm de tutturdu meme diye. Bir ter döktüm ki sorma . Ayağında patikle az yürüttüm mecbur . Çıldırmış gibi yürümek istiyor bizimki .

Yürümeyi de iyi ki öğrendiler 😂 hala meme diyor yürümeye . Geçen avm de tutturdu meme diye. Bir ter döktüm ki sorma . Ayağında patikle az yürüttüm mecbur . Çıldırmış gibi yürümek istiyor bizimki .
Allahım meme nerden çıkmış yaaa yerimmm🤣🤣 ben de dışarıda yürüteyim kucaktan insin diye şu deri bileği lastikli çarık gibi olan ayakkabılardan aldım arabasında sıkılıyor kucakta taşımak çok zorluyor en azından biraz ellerinden tutup gezdiriyorum o şekilde hem yürümeye de heves eder belki inşallah 😁normal ayakkabıyla dövüşüyor nefretle bakıyor nedense🤣

Allahım meme nerden çıkmış yaaa yerimmm🤣🤣 ben de dışarıda yürüteyim kucaktan insin diye şu deri bileği lastikli çarık gibi olan ayakkabılardan aldım arabasında sıkılıyor kucakta taşımak çok zorluyor en azından biraz ellerinden tutup gezdiriyorum o şekilde hem yürümeye de heves eder belki inşallah 😁normal ayakkabıyla dövüşüyor nefretle bakıyor nedense🤣
Hevesini alamadıysa memeden zaaar 😁 çok emiyordu ya 😀 bebek arabamız da yalan oldu . Oturmak istemiyor yürüme derdine . Sırf ayakkabı için gitmiştim avm ye ama bulamadım bir şey . İnternetten sipariş vereyim bari .

Verme bence alışsın sen doğru yapıyorsun benim kronik kabız oğlum bile alıştıysa Karya da alışır. Öğünün birini muhakkak sebze yapıyorum ben bir tek ona dikkat ediyorum gerisi normal beslenme artık. Bazen tane tane yapıyor yine sonra düzeliyor
Bencede canm bayadr kabiz olmamsti yine hergun yapiyrdun yapaamadi esimde 2 gun ust uste muz yedirmiş birde ben ekgidayi arttirdm oglrye komposto yanina ygrt makarna vs verdimsanirim ondanda oldu.

IMG-20210307-WA0001.webp
IMG-20210307-WA0002.webp

Karya hn sagolsun 2 gecedir yatmiyor kabiz.oldu babasi ust uste muz yedirirse boyle oldu kendini sıkti aksam.yapamadi.oyle uyuttum simdide donup duruyor kalkip oturuyor alttan zaten pirt pirt :KK43: bu gece hic uyumadim desem yeridir :KK43:
Kıyamam ya çok sıkıntı ödüm kopuyor hala bizde yeni yeni düzeliyor gastroenterolojinin verdiği duphalac ve
Depridat diye bir şurup vardı 2 hafta kullandık sonra düzeldi dozlarını azaltmıştım 3 gündür de vermiyordum dün yine katılaşmıştı azcık ama bizim sorun çatlak hala geçmedi o yüzden tutuyor

Bizim komsu ayakkabi verdi cok guzel spor tamda oldu ama ayakkabiyla yürüyemiyor agir biraz bende guzel bir ayakkabi alayim diyorum oneriniz varsa.
Bende lcw sen bir spor almıştım çok hafif ama dediğin gibi yürüyemiyor parmak ucuyla yürüyor sanırım ayakkabıya alışmak biraz zaman alıyor

Uzaktan anlaşıyorlar bak görüyor musun şu sevdalıları 🥰🥰🥰var bir sıkıntıları işte biz anlayamıyoruz önceki gece 9 dan 3 e kadar hiç kalkmadan uyudu mesela sabah da 7 buçuk gibi uyandı bu gece garipti. Üst yan dişler de geliyor bekledi bekledi hepsini birden çıkaracak benimki belli oldu morarmış onlar da.

The most husband 🤣seçiyorum kocanı 🥇 maşşallah hep böyle olsun hiç bozulmasın👏👏
Kalp kalbe karşıdır derler Hissediyorlar sanırım. Galiba bizdede diş sıkıntısı. Sizin bir yaş aşısı ateş yaptımı. Az önce yaptırdım aşıları. İnşallah ikisi birlesip huysuzluk artmaz.

Ay nereden çıkmış bu meme yürümeye mememi diyor. Allah'tan sen biliyorsun derdini anlıyorsun. Başkası direk aç olduğunu düşünür. Kimsenin aklınada gelmez yürümek isteyeceği.

Bende lcw sen bir spor almıştım çok hafif ama dediğin gibi yürüyemiyor parmak ucuyla yürüyor sanırım ayakkabıya alışmak biraz zaman alıyor
Vicconun ayakkabılarıyla daha güzel yürüyorlar. Ben İkisindede onlarla başladım. Zamanla tabi her ayakkabıya alisacaklar.

Back
X