2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ebru_can_ebru ebru_can_ebru aklima gelen herseyi yazmışsın. benim aklımda Asima bir boyama kitabı var ama henüz herseyi ağzına attığı için erteliyorum. kağıtları yer yutar cunku.
20210320_222746.jpg

baska markalarda da var. kaleminin içine su dolduruyorsun. cocuk resimler sürdükçe renkler beliriyor. amaç küçük kas gelişimini sağlamak. bunu normal kalemle de yapar tabi de. ne bileyim sever belki diye düşünüyorum. ben sevdiğim için de almak istiyor olabilirim🤣🤣🤣

Aslihaydo Aslihaydo misafirlerin gelmiş hoşgelmişler sana da kolay gelsin. Etiketlemişsin ya kişileri biraz eltini stalklamış olabilirim 😁🙈 gerçekten çok güzelmiş 🤩 Allah bahtını şansını güzel etsin 😊 onlar ısparta da mı yaşıyorlar?
Sağol canım geldiler evet yoğun ve çok eğlenceli geciyo onun Türkçe konuşma çabası bizim ona anlatabilmek için şebek olmamız en son pes edip translate açmamız 🤣🤣🤣 çok tatlı bı kız 🧿
🤣🤣Ben de stalkladım ya kız. Kafalar hep aynı çalışıyor 🤪🤪
🤣🤣🤣
Ayy dur bende merak etmiştim Aslihaydo Aslihaydo etkisini stalkkıyım hemen 😂
Heyyt benim fbi bacilarim beee 🤣🤣
Ben bulamadım eltisini 😂 bir sürü kişi ekli
Rus ismi belli kizzz😅
Kız nasıl bulamadın üstten 2.etiketkediği kişi storyde😁 sırayı da unutmamışım bak. İsmi Rus ismi zaten anlaşılıyor
💪👏👏👏👏👏👏 Ya harika yaa🤣🤣🤣

yaa hanımlar sizin de canınızın dar oldugu zamanlar oluyor mu? yani ben canim darlandı derim. mesela normal zamanlarda tolere edebileceginiz şeylere sinirlendiğiniz zamanlar. heh iste can darlanmasi dediğim sey o.

ayhh bugun bu saat canim darlandi. Asim yeni uyumaya calisiyor. elini kolyeme atıyor, yüzüme gözüme sokuyor kolyeyi. baza başlığını sallıyor. kendini oraya buraya atıyor. düşecek diye elim hep üstünde ne kadar normal şeyler de mi? ama Allahim sabir ver dedirtti. insallah iyice dalar artık gece uykusuna🤯🤯🤯😴😴😴

Aslihaydo Aslihaydo misafirlerin gelmiş hoşgelmişler sana da kolay gelsin. Etiketlemişsin ya kişileri biraz eltini stalklamış olabilirim 😁🙈 gerçekten çok güzelmiş 🤩 Allah bahtını şansını güzel etsin 😊 onlar ısparta da mı yaşıyorlar?
Bu arada evet canım kayın ailem Isparta'da yaşıyo 💕

yaa hanımlar sizin de canınızın dar oldugu zamanlar oluyor mu? yani ben canim darlandı derim. mesela normal zamanlarda tolere edebileceginiz şeylere sinirlendiğiniz zamanlar. heh iste can darlanmasi dediğim sey o.

ayhh bugun bu saat canim darlandi. Asim yeni uyumaya calisiyor. elini kolyeme atıyor, yüzüme gözüme sokuyor kolyeyi. baza başlığını sallıyor. kendini oraya buraya atıyor. düşecek diye elim hep üstünde ne kadar normal şeyler de mi? ama Allahim sabir ver dedirtti. insallah iyice dalar artık gece uykusuna🤯🤯🤯😴😴😴
Tam üstüne bastın dünürüm tam da öyle bir gün demeyeyim akşamdayım sanki tüm gün iyiydim aslında ama akşam bana da oldu. Akşam uykusuna çok zor geçiyor mayışmışken birden havalanıyor ağlıyor bağırıyor kucağımdan kendini atıyor odada turluyor. Yarım saat sürüyor bu böyle. Bende de artık akşam uykusu korkusu oluştu uyku saati gelecek de uyutacağım diye aklım çıkıyor. Bugün yine aynı şeyleri yaparken parkede bir kaydı hem kendi düştü hem elinde telefonum vardı pat yere çarptı bi de ağladı ama sinirden ikinciye düşerken ben tuttum falan. O sıra artık kendime kızdım nerden giydirdim şu kaydırmaz olmayan çorapları diye bağırdım mutfağa eşimin yanına gittim. O da aldı ipeği evde gezdirirken uyuttu. Çok kızgınım kendime çocuğu korkuttum bi de üstüne babası uyuttu diye 😕😕🥺🥺

Sayfalar birikmiş okuyamıyorum hiç nasılsınız biz iyiyiz Haydo üstten başlamıştı dişlere üstten devam ediyo ama değişik bı şekilde on dişlerden biri çıktı şimdi onun simetrisi değil de köpek disinden onceki çıkmış altta hiç yok baya değişik bı sıfat olacak merakla bekliyorum 🤣🤣🤣

Olabiliyor öyle canım dişler sırasız çıkmayabilir. Yakındır ön üstler de çıkar.
Biizm de 4 tamamlandı üst yanlar geliyor sanırım çok sinirli sürekli ısırma peşinde🙄 havuç verdim eline kendi yemedi bana yedirdi yemedikçe ağladı. Bitti tekrar getirdim devam etti midem 3 havuçla doldu🤪 bu akşam hiç ağlamadığı kadar herşeye ağladı. Yemek yemiycem diye ağladı, balona vurmayacam diye vs vs iyice sendromluyduk halbuki uykusunu da güzel uyumuştu. Anlamadım eşim de tutturdu fotoğraf paylaşıyorsun nazar mı oldu yoksa çocuğa diye😒gündüz baya iyiydi dışarı falan çıktık akşam bozdu bakalım inşallah hasta faln olmaz
Aman bu nazarcılar da grupta ne çok yaa doğum gününü de paylaşmayacaksın da neyi paylaşacaksın. Dişler hep sıkıntı artık ben bazı saatler bazı günler kızımı tanıyamıyorum çok sinirli çok ağlak.
Sağol canım geldiler evet yoğun ve çok eğlenceli geciyo onun Türkçe konuşma çabası bizim ona anlatabilmek için şebek olmamız en son pes edip translate açmamız 🤣🤣🤣 çok tatlı bı kız 🧿

🤣🤣🤣

Heyyt benim fbi bacilarim beee 🤣🤣

Rus ismi belli kizzz😅

💪👏👏👏👏👏👏 Ya harika yaa🤣🤣🤣
Benim çevremde de 2 rus gelin var. Onlar da ingilizce anlaşıyorlar ama zor yani bence. İki tarafın da ana dili değil sonuçta. Geniş ailelerle hele artık el kol kısa kısa kelimelerde anlaşıyorlar 😂

N Nehir8077 canım umut büyük olasılıkla senin ilgini çekmek için yapıyor enerjisi de bol. Hatalı davranışından sonra dinlenme molası uygulaması yaptırabilirsin 2 yaşında olduğundan 2 dk önceden belirlediğini yerde beklesin sessizce sonra sen neden orda olduğunu kısa anlat özür dilemesi gerektiğini söyle. Tutarlı davranabilirsen işe yarar bir yöntem. Allah kolaylık versin çocuk yetiştirmek her yaşta zor

Sayfalar birikmiş okuyamıyorum hiç nasılsınız biz iyiyiz Haydo üstten başlamıştı dişlere üstten devam ediyo ama değişik bı şekilde on dişlerden biri çıktı şimdi onun simetrisi değil de köpek disinden onceki çıkmış altta hiç yok baya değişik bı sıfat olacak merakla bekliyorum 🤣🤣🤣
Aha işte bizimkine benzer. Ben de anlattım bugün üst önler yok altta bir tane üst yanlarda bir tane 😂😂

Aslihaydo Aslihaydo
Oralılar mı orda mı yaşıyorlar? Benim memleket 😍🤩
Yok susamim memleket Malatya ama kb memurdu oraya tayinleri cikti 6 yıldır ordalar yani.. görümcem de orayı yazdı üni okuyo öyle oralı oldular sayılır 😅 karpuz çeşmesinden içen orada kalirmis oradan su icmisler 🤪 çok tatlı bı şehir çok sevdim ben♥️♥️

Tam üstüne bastın dünürüm tam da öyle bir gün demeyeyim akşamdayım sanki tüm gün iyiydim aslında ama akşam bana da oldu. Akşam uykusuna çok zor geçiyor mayışmışken birden havalanıyor ağlıyor bağırıyor kucağımdan kendini atıyor odada turluyor. Yarım saat sürüyor bu böyle. Bende de artık akşam uykusu korkusu oluştu uyku saati gelecek de uyutacağım diye aklım çıkıyor. Bugün yine aynı şeyleri yaparken parkede bir kaydı hem kendi düştü hem elinde telefonum vardı pat yere çarptı bi de ağladı ama sinirden ikinciye düşerken ben tuttum falan. O sıra artık kendime kızdım nerden giydirdim şu kaydırmaz olmayan çorapları diye bağırdım mutfağa eşimin yanına gittim. O da aldı ipeği evde gezdirirken uyuttu. Çok kızgınım kendime çocuğu korkuttum bi de üstüne babası uyuttu diye 😕😕🥺🥺
dünür dünüre ayni ruh durumunu yaşadık demek susamcigim.

ayni yaa bir tek fark bizimki emekleyerek kaçmaya çalışıyor. aslinda gece uyutma serenomisini eşime devretmek istiyorum ama bu ara illa emecek. sonradan ben de üzülüyorum, yüzümün gözümün halinden anlıyor çünkü ruh halimi. ama biz de insanız be susamcigim. oluyor öyle durumlar, onlar da alışacak. belki bu da gereklidir kim bilir?☺☺☺

Yok susamim memleket Malatya ama kb memurdu oraya tayinleri cikti 6 yıldır ordalar yani.. görümcem de orayı yazdı üni okuyo öyle oralı oldular sayılır 😅 karpuz çeşmesinden içen orada kalirmis oradan su icmisler 🤪 çok tatlı bı şehir çok sevdim ben♥️♥️
Ben de yıllarca adını karpuz sanıyordum “karbuz”muş, söyle de şaşırsınlar 😂😂
Ben çook severim memleketimi bütün ailem orda olduğu için sık sık gideriz. Küçük ama sıcak bir yer 🥰

Aman olmaz mı ya dün gece oldu mesela🙄emziriyorum uyu işte eliyle yüzüme ekliyor uyku arası gıcık kaparım ben de iyice darlandım mı kafamı geriye atıyorum falan bir de uykusunu açtı gerş uyut uyuyabilirsen aman bak anlatırken de canım darlandı🤪

Kilosu da fazla değilmiş Karya nın çok bahar benim oğlan 11,600 çıktı boyu 82 cm. Kilo normal dedi ebemiz
Oh oh maşallah ne güzel kilolar onlar. 🧿 bizim ki bayadır aynı heralde 10 kilo olmamışızdır çok hareketli yemeside nazlı olunca ilerlemiyor pek 😀 fotoğraflarda sizlerde çok güzeldiniz 😍 ailenizle beraber daha nice yaşlar kutlarsınız inşallah🙏

Back
X