- 11 Şubat 2008
- 7.244
- 17.393
- 773
- 41
S
Sonsuzsukurler
dün gördüm ya o Güneş nasıl çıkmış Allah esirgesin sana da yardım etsin canım arkadaşım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım geldiler evet yoğun ve çok eğlenceli geciyo onun Türkçe konuşma çabası bizim ona anlatabilmek için şebek olmamız en son pes edip translate açmamızAslihaydo misafirlerin gelmiş hoşgelmişler sana da kolay gelsin. Etiketlemişsin ya kişileri biraz eltini stalklamış olabilirim
gerçekten çok güzelmiş
Allah bahtını şansını güzel etsin
onlar ısparta da mı yaşıyorlar?
Ben de stalkladım ya kız. Kafalar hep aynı çalışıyor
![]()
Heyyt benim fbi bacilarim beee
Rus ismi belli kizzzBen bulamadım eltisinibir sürü kişi ekli
Kız nasıl bulamadın üstten 2.etiketkediği kişi storydesırayı da unutmamışım bak. İsmi Rus ismi zaten anlaşılıyor
Bu arada evet canım kayın ailem Isparta'da yaşıyoAslihaydo misafirlerin gelmiş hoşgelmişler sana da kolay gelsin. Etiketlemişsin ya kişileri biraz eltini stalklamış olabilirim
gerçekten çok güzelmiş
Allah bahtını şansını güzel etsin
onlar ısparta da mı yaşıyorlar?
Tam üstüne bastın dünürüm tam da öyle bir gün demeyeyim akşamdayım sanki tüm gün iyiydim aslında ama akşam bana da oldu. Akşam uykusuna çok zor geçiyor mayışmışken birden havalanıyor ağlıyor bağırıyor kucağımdan kendini atıyor odada turluyor. Yarım saat sürüyor bu böyle. Bende de artık akşam uykusu korkusu oluştu uyku saati gelecek de uyutacağım diye aklım çıkıyor. Bugün yine aynı şeyleri yaparken parkede bir kaydı hem kendi düştü hem elinde telefonum vardı pat yere çarptı bi de ağladı ama sinirden ikinciye düşerken ben tuttum falan. O sıra artık kendime kızdım nerden giydirdim şu kaydırmaz olmayan çorapları diye bağırdım mutfağa eşimin yanına gittim. O da aldı ipeği evde gezdirirken uyuttu. Çok kızgınım kendime çocuğu korkuttum bi de üstüne babası uyuttu diyeyaa hanımlar sizin de canınızın dar oldugu zamanlar oluyor mu? yani ben canim darlandı derim. mesela normal zamanlarda tolere edebileceginiz şeylere sinirlendiğiniz zamanlar. heh iste can darlanmasi dediğim sey o.
ayhh bugun bu saat canim darlandi. Asim yeni uyumaya calisiyor. elini kolyeme atıyor, yüzüme gözüme sokuyor kolyeyi. baza başlığını sallıyor. kendini oraya buraya atıyor. düşecek diye elim hep üstünde ne kadar normal şeyler de mi? ama Allahim sabir ver dedirtti. insallah iyice dalar artık gece uykusuna![]()
Aman bu nazarcılar da grupta ne çok yaa doğum gününü de paylaşmayacaksın da neyi paylaşacaksın. Dişler hep sıkıntı artık ben bazı saatler bazı günler kızımı tanıyamıyorum çok sinirli çok ağlak.Olabiliyor öyle canım dişler sırasız çıkmayabilir. Yakındır ön üstler de çıkar.
Biizm de 4 tamamlandı üst yanlar geliyor sanırım çok sinirli sürekli ısırma peşindehavuç verdim eline kendi yemedi bana yedirdi yemedikçe ağladı. Bitti tekrar getirdim devam etti midem 3 havuçla doldu
bu akşam hiç ağlamadığı kadar herşeye ağladı. Yemek yemiycem diye ağladı, balona vurmayacam diye vs vs iyice sendromluyduk halbuki uykusunu da güzel uyumuştu. Anlamadım eşim de tutturdu fotoğraf paylaşıyorsun nazar mı oldu yoksa çocuğa diye
gündüz baya iyiydi dışarı falan çıktık akşam bozdu bakalım inşallah hasta faln olmaz
Benim çevremde de 2 rus gelin var. Onlar da ingilizce anlaşıyorlar ama zor yani bence. İki tarafın da ana dili değil sonuçta. Geniş ailelerle hele artık el kol kısa kısa kelimelerde anlaşıyorlarSağol canım geldiler evet yoğun ve çok eğlenceli geciyo onun Türkçe konuşma çabası bizim ona anlatabilmek için şebek olmamız en son pes edip translate açmamızçok tatlı bı kız
Heyyt benim fbi bacilarim beee
Rus ismi belli kizzz
Ya harika yaa
![]()
Aha işte bizimkine benzer. Ben de anlattım bugün üst önler yok altta bir tane üst yanlarda bir taneSayfalar birikmiş okuyamıyorum hiç nasılsınız biz iyiyiz Haydo üstten başlamıştı dişlere üstten devam ediyo ama değişik bı şekilde on dişlerden biri çıktı şimdi onun simetrisi değil de köpek disinden onceki çıkmış altta hiç yok baya değişik bı sıfat olacak merakla bekliyorum![]()
Yok susamim memleket Malatya ama kb memurdu oraya tayinleri cikti 6 yıldır ordalar yani.. görümcem de orayı yazdı üni okuyo öyle oralı oldular sayılır
Kilosu da fazla değilmiş Karya nın çok bahar benim oğlan 11,600 çıktı boyu 82 cm. Kilo normal dedi ebemiz11 bucuga yaklsti suan sennki kac kilo boyu kac ? Bizm bngildk 1 cm kdr acik gibi suan 47.5
YAa bunlar niye böyle kafalarına göre çıkardılar ki ya bunun bı raconu var neticedeAha işte bizimkine benzer. Ben de anlattım bugün üst önler yok altta bir tane üst yanlarda bir tane![]()
dünür dünüre ayni ruh durumunu yaşadık demek susamcigim.Tam üstüne bastın dünürüm tam da öyle bir gün demeyeyim akşamdayım sanki tüm gün iyiydim aslında ama akşam bana da oldu. Akşam uykusuna çok zor geçiyor mayışmışken birden havalanıyor ağlıyor bağırıyor kucağımdan kendini atıyor odada turluyor. Yarım saat sürüyor bu böyle. Bende de artık akşam uykusu korkusu oluştu uyku saati gelecek de uyutacağım diye aklım çıkıyor. Bugün yine aynı şeyleri yaparken parkede bir kaydı hem kendi düştü hem elinde telefonum vardı pat yere çarptı bi de ağladı ama sinirden ikinciye düşerken ben tuttum falan. O sıra artık kendime kızdım nerden giydirdim şu kaydırmaz olmayan çorapları diye bağırdım mutfağa eşimin yanına gittim. O da aldı ipeği evde gezdirirken uyuttu. Çok kızgınım kendime çocuğu korkuttum bi de üstüne babası uyuttu diye![]()
Ben de yıllarca adını karpuz sanıyordum “karbuz”muş, söyle de şaşırsınlarYok susamim memleket Malatya ama kb memurdu oraya tayinleri cikti 6 yıldır ordalar yani.. görümcem de orayı yazdı üni okuyo öyle oralı oldular sayılırkarpuz çeşmesinden içen orada kalirmis oradan su icmisler
çok tatlı bı şehir çok sevdim ben
![]()
Aman olmaz mı ya dün gece oldu meselayaa hanımlar sizin de canınızın dar oldugu zamanlar oluyor mu? yani ben canim darlandı derim. mesela normal zamanlarda tolere edebileceginiz şeylere sinirlendiğiniz zamanlar. heh iste can darlanmasi dediğim sey o.
ayhh bugun bu saat canim darlandi. Asim yeni uyumaya calisiyor. elini kolyeme atıyor, yüzüme gözüme sokuyor kolyeyi. baza başlığını sallıyor. kendini oraya buraya atıyor. düşecek diye elim hep üstünde ne kadar normal şeyler de mi? ama Allahim sabir ver dedirtti. insallah iyice dalar artık gece uykusuna![]()
Oh oh maşallah ne güzel kilolar onlar.Kilosu da fazla değilmiş Karya nın çok bahar benim oğlan 11,600 çıktı boyu 82 cm. Kilo normal dedi ebemiz