2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Önemli olan birbirini tamamlamak degil mi canımcım 🥰 adi üstünde diger yarın 💗 Allah mutlulugunuzu artırırsın 🥰🥰
Tasınma fasli bitmis sanirim.2 gun oldu bakamadim.ama aklimda ve duamdaydin 🌺💗 insAllah hersey yolundadır 💗
En önemlisi o tabi canım 🥰🥰 amin hepimizin mutluluğuna mutluluk katsın Rabbim 🙏🙏🙏 Allah razı olsun canım yorulduk ama geçer 2 güne onun dışında içime sindi çok fazla büyük azcık temizlemesi vakit alacak ama Asya doya doya koşar içinde 🤣🤣💃

Geç yazıyorum kuzum anca okuyorum sağolasın kolaylafım baya 🤗 kendimi çok zorlamasamda ayakta durmak bile yordu yerleştir falan derken 🤣 Asya iyi ya gece çok huyduzdu yorgunluğun üstüne 2 3 saat anca uyudum inan neden öyle yaptı bilmiyorum güncelleme mi diş mi alamadım
Yeni ev sıkıntısıdır jadecim. Yarın daha iyi uyur. Hayırlı olsun tekrardan işin büyüğünü halletmişsiniz bile 😍🤩

Ama heliiin ne dedi gözler kalbin aynasıdir 🤣🤣 sen gör diye bekledim kizzz 🤣🤣 bi online oluyon bi gidiyon Ştreş oldum burda hahah 😄
Doğru demiş 👏🏻👏🏻 Zaten bakışlar yeter bir insanı tanımaya 😍😍
Ya sorma kızın yanında bi bakıyorum bi bırakıyorum bi mutfak bir orası derken elime teli aldıkça buraya bakıyorum işte.
ayhhh ağzından bal damlıyor ayniiii ben dermişim. 🤣🤣🤣

şaka bir tarafa surekli kendimle bir mücadele halindeyim. kendimi, yaptığım işi hep eleştiririm. ev işi, annelik, mesleğim. tam olmadığımı biliyorum. eksikliklerimi görüyorum. şunu da yapabilirdim, şöyle davranabilirdim. vs vs. bu da yoruyor beni. ama baska türlü de olmam mümkün değil. eksiklerim varken mükemmelmis gibi davranamam ki. bazen etrafıma bakıyorum, insanlar nasıl da kendilerini harika mükemmel görüyor ve gösteriyor. eskiden inanırdım. simdi inanmıyorum da. olamaz ki çünkü, mümkün değil insaniz. acaba gerçekten öyle mi hissediyorlar yoksa sadece dışarı mi öyle yansitiyorlar en çok bunu merak ediyorum. öyle düşünüyorlarsa gerçekten ne mutlular diyorum. en mükemmel anne, en mükemmel es en mükemmel çalışan gibi hissediyorlarsa bu cok buyuk bir mutluluk. ama bunu asla bilemeyiz sonucta ben de tüm gün etrafta ayyy tüh bugun çocuğuma haksızlık ettim, şu ders için daha iyi hazirlansaydim diye alnıma pişmanlıklarımi yazıp da gezmiyorum. sadece cok samimi olduğum arkadaşlarımla paylaşırım. belki benimle ilgili de böyle düşünen vardir. sadece kendimle kavgaliyim az buçuk.

bu arada benim hakkımda soylediklerin tüm güzel şeyler için çok teşekkür ederim. insallah dua niyetine gecer. senin sandığın gibi biri olurum.

(bak mesela simdi ne cok yazdın millet de cok merak ediyordu senin ic dünyanı diye çekişiyorum kendimle 😊😊😊) ama anlatmak iyi geliyor ne yapayım.
Yaz tabi buraya yazmayacaksın da nereye yazacaksın çok az kişi kaldık burda dost olduk birbirimize 💖 kim mükemmel ki ama bazı insanlar göstermek istemezler bazı insanlar da kendiyle barışık gerçekten eksikleri umurlarında değil okudukça yaşadıkça anlıyorum ki aslında en sağlıklısı o. Bizim ki hastalık olan maalesef..
Eşim evdeyken bitsin diye motor taktık 🤣🤣🤣 malum yardım eden olmadığı gibi teklif eden de olmadı dilucuu bile 🙄 kimseden beklediğim ya da çağıraxağım için değil de neyse 🤣🤣🤣
Ooo sabah kahvemi içtim bile iş bitmeden kabul olur mu 🤗
Canım yaa ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum.. 😕😕

D dilzar doğum günü fotoları gelmeye başladı. Maşallah size hepiniz de çok güzelsiniz 🤩🤩 damadım hariç yüzler gülüyor 😁😁 ama o da ipek gibi foto çekinmeyi pek sevmiyor sanırsam 🤣 pek darlanmış 🤣🤣 kızlarını da sana benzettim ben ama Asım ı benzetemedim. Nice mutlu sağlıklı seneleri olsun kuzumun. Ömrü bahtı güzel olsun 🥰🥰🥳🥳

Ahhh ahhh hic olmaz mı? Artık kalbimin içi sıkışıyor tarifi yok.kabz hali.midir bu diye düşünüyorum..üzüntü hali gibi sanki bi anda kara bulutlar çöküyor gibi 😕 nedir bu hal anlamadım ki 🤷‍♀️
Evet dünürüm dun bugun bakamadim.dün kv de idim.bugun de isler guclerden fırsatım olmadi.biz iyiyiz cok şükür.senin damat bu gece bardak kırdı.bardak un ufak oldu.nedense epey de ses çıkardı.bi de uykuluydu sipam..cok korktu bosluguna geldi herhalde.siz nasılsınız? Gelinimle baldız ne haldeler 🥰
Oohoo yemek de piştiyse yerlestin demektir jadem 🥰
Yaaa alemsin dünür 😄😄 hayal ettim bi gülme geldi vallahi 😄
Sagolun kızlar 🥰 en cok baharın bkgk yani ve helinin gormesine sevindim ama 😄 durup durup bi goremedik seni diyorlardi 😄 gerci yarım oldu ama olsun 😄 alistik maskeyle yasamaya zaten 🤪
Bak şimdi ya ben göremedim ☹️

Dilzar
Sen
Bahar bkgk
Sonsuz umut
Helin
Ebru
Sonsuz sukurler de gormustur online di
Jade online di ama gordu.mu bilmiyorum
Ya ben de kendimi bi tuhaf hissediyordum.en iyisi maskeli bir fotograg da olsa koyayim dedim 😅 ayy içim ılık ılık oldu ya💗..sanki ben de sizi görmüşüm gibi 🥰 çoğunuzu gördüm zaten 🥰🥰
Kız ben girip çıkıom kız rahat veriyor mu ki 🤣🤣🤣 beni görünce onlinedan saymayın dostlarım

Oyy dünürüm yoruldun ama değdi bak bitmiş ne güzel Güzeller güzeli asyam napiyo😇
Evet enerjisi çok iyi ben soğuk olur belki diyodum dil bilmediği için ama değil konuşmaya çalışması o çabası çok hos maşallah 🧿😍 kayinailem 😅 hatta görümce kelimesini sevmem yıllardır kayinbacim derim ben buldum bunu patenti bana ait 🤣🤣🤣
Asya hanım çıldırdı gece sorma 🤣🤣 verene gurban zorlamadı gündüz en azından uyudu falan derken 🥰 özledik ya burayı 😘 haydom yakışıklı damadım napıyor kayın ailene nasıl yaklaştı😝 Asya da patanti kullanır senin kıza müsadenle💟💟

Aminn canım çok şükür bu günleri gösteren Rabbime🥰🥰
Hadi geçmiş olsun canım maşşallahınız var 🧿🧿🧿
Tabi çocukların anlamasını istemediğimiz zaman konuşuruz ama artık büyük kızım anlıyor🤣 doğum günü menüm de su böreği(hazır🤪), sarma(buzluktan kv sarmıştı🤣), etsiz çiğköfte Adıyaman usulu(ben yaptım bunu😁), tuzlu kurabiye(ben yaptım bunu da) bir de pastamız vardı işte yetti iyi oldu.
😒😒😒
Tamam damarlara o zehir girdiyse artık kolay kolay çıkmaz 🎊🎊💃💃💃
Teşekkürler canım benim 😘😘
Ben 1 hafta da yaparız diodum valla yalan olmasın 🤣 hala hah tam oldu diyemem ama oldu baya 🤗
Zehri alan kurtulamaz iyi oldu 😝🤣

Yaa hayıır vampir miii 🤣🤣🤣 neyse bizimki gülünce dişleri görünmüyor. Demek öyle çıkan varmış. Şaşırtıcı değil.
Haklısın canım biz de insanız ama elimden geldiğince sabırlı olmam gerekiyor. Benim annem biraz öyle bir kadındı önce kızar sonra sever. Hem güler hem ağlar, hem yapar hem pişman olur. Maalesef rahatsızmış sonradan anlaşıldı ama insan çok yıpranıyor duygusal olarak ne yapacağını ne hissedeceğini bilemez oluyor. İzleri de kaldı bizde maalesef.. ne kadar bilsem de farkına varsam da düzeltemiyorum.. O yüzden bu ani duygu geçişleri en çok korktuğum şey..
Yaaa ben kaçırdım 😞😔😔
Ama ama gülmezseniz bişey diyeceğim ben de mısırı dilimle yemeyi çok severim 🤣🤣🤣 şekilsiz olunca elinden bazen kayıveriyor ve düşüyor ama diline yapışıyor çok güzel yeniyor 🤪🤪🤪🤣😂😂😂😂😅 ali de bunu farkettiyse belki 🤣🤣🤣
Sarılalım kardeşim 🤗🤗
Şimdi kedi resmine bebeklerine falan ayy oyy yapa yapa alıştırdım biraz sevgi kumkumalığı öğretmeye çalışıyorum. Bazen bize de yapıyor ayy ayyy diye 🥰🥰
Ooo kedi kuş falan bir sever ki Ayy uyyy diye diye 🤣🤣 daha beni öyle sevmedi arada cilve yapar bacaklarıma yatar güler nazlanır da çok arada sarılmak öpmek için bekleyeceğiz daha 🤣 benşm sarılmam da izin vermez ki sıpa ah

Güzel pazarlar herkese nevrüz bayramımız kutlu olsun 🌸🌼🌸🌼🌸🌼 almila 8 de uyandı ama biz 10 gibi uyuyoruz geç yatıyor minnoşko bir ara ayağını ağzıma sokuyordu filan 🤪 kahvaltıya patatesli kek yaptım onu bekliyorum 🎊 herkese afiyet olsun
Hoşgeldin bahar💃💃 havamis mis ama benn yumurta anca kırdım 🤣 eşim belki arkadaşlarla kahve içmeye geliriz deyince acele acele yedim onlarda gelmedi boşuna acele etmişim 🤣

Günaydın, herkesin sağlığı iyi olsun..
Benden haberler maalesef hastalıkla ilgili.
Annem 75 babam 72 yaşında ikisi de 7 gundur corona.
Annemin zaten hipertansiyon ve obezitesi var. Ayriyeten Vertigo. Çok zor geçiyor onunki.😭😭
Babam daha az kronik hastalığa sahip.
Spor yapar yemesine dikkat eder babam daha kolay geçiriyor. Yine de bunyeleri sarsıldı. Allah'ım tüm hastalara şifa versin 🤲🏻🤲🏻
Başladığında annem hiç dışarı çıkmadığı için grip veya soğuk algınlığı sandı. Babam da ateslenince test yaptilar ikisi de pozitif
:'((
Şuan ilaçları içiyorlar ve sağlık bakanlığı ile takip ediliyorlar ama biz hala bulamadık nereden kaptılar. Babam sadece ekmek almaya ekmek büfesine gidiyordu. Haftada bir pazara kadar gidiyor kasaba manava uğruyordu. Maskesiz dolaşmaz. Yine de bulmuş bir yerden. Neyse atlattilar daha iyiler Allah'a şükür😷 Al
Aman aman anneler siz dikkat edin.
Sakın bu hastalığı kapmayin. Anne-babam atlatana kadar akla karayı seçtik Herkese sevgiler💓💓
Ah canım benim geçmiş olsun çok neysek atlatmışlar ama zordur eminim kıyamam geçmiş gitmiş şükür üzme kendini🙏
Ne kadar dikkat edersen et işte geldi mi geliyor ya resmen

Aslihaydo Aslihaydo kayınailem diye tek tek yazmaya üşendiğin için kısaca yazıyorsun sanmıştım ama kayınbacı güzelmiş sevdim 😇😍😍 tam senin kalbine göre samimi bir söylem olmuş👏🏻👏🏻 benim de kayınbacım var bi tane minnoş hem kendi küçük hem yaşı küçük 😊😊 ha bi de senin üşeneceğini düşünmem de ne saçma 🤣 gruptaki speedy gonzaleslerden birisin sen maşallah 🧿🧿

gözler kalbin aynasıdır canim biz anladık ❤

bi ara insta şifremi verecem sana tek tek herkese bakarsin 😂🤓

ya o kadar doğru birşey söyledin ki. bence saglik ocaginda olmasi gerekiyor psikolog ve pedagog. ruh sagligi olmadan hiçbişey mumkun degil. boy kilo takibi disinda da cocuklar takip edilse. o zaman bircok seyin farkedilmeasi de gecikmemis olur.

süpersin canim . ist3 bu sevmekle çıkabilecek keşifler. gönül bağınız daim olsun 😘

ah susam uzduysem özür dilerim. bazen korktuğumuz şeyleri daha çok çekeriz onun için düşünemeye çalış. sevgini ipek hissediyordur zaten ben burdan bile hissediyoeum cabani 👏👏👏

cok gecmis olsun. cok korkuyorum. ruhen ikiye ayrilmis durumdayım. bi yanim nasil tatil planlari yapmak iste4ken bir yanim da corona gerçeğini yuzume carpiyor. annen ve baban umarim daha iyilerdir bidaha hastalik ugramasin onlarq. mecbur dikkat edecez. normallesme baslayinca bizde ekstra tedbir oluyor anlamadim bu isten. bitse artik ya.😫

sen yaparsin canim benim. bir gun yazacaksin bize suraya atandim diye. inaniyorum ben. ✌👍
Kesinlikle öyle gerçekten hep istemişimdir çoğu aile bazı şeyleri ört bas ediyor ya da görmemezlikten geliyor nice Nesil aman çocukTur yaparlar ile eriyor yanlış yerlerde illa ki bir yerde sorun çıkıyor. Tepkisine şaşırmadım aslında çoğu aile böyle düşünüyor ama ben farkındalık olmak için sizinle De paylaşmak istedim fikrimi 🌸

ilahi jadem, zenginliğim gizli diyorsun. dogru yoldasin parayla imanın kimde oldugu belli olmazmış. 😉😉ben de yine canımın darda olduğu bir zaman taktiydim, elim degip de çıkaramadım sonra. kolye dediysem el kadar sanma haa , tırnağım kadar bir kalpcik.

hatta cok oynuyor Asim diye bir gün yavrum bunu senin eşine vereceğim dedim. büyük kizim anında ona vereceğine bana ver demesin mi!! Allaaah dedim simdiden görümcelik başlıyor demek. 🤣🤣🤣

ssss aramızda kalsin. sevgili i dünürüm duymasın. vazgeçer bir de Allah korusun.
Hahahahaha çok tatlı ya 🥰

Kızlar selamlar. Konuşmayalı nasılsınız? İnşallah hepiniz ve güzel bebekleriniz iyisinizdir. Kalppare Kalppare selamlarını aldım canım çok teşekkür ederim. Benim bebişin her şeye alerjisi var ve tüm hızıyla devam ediyor malesef. Kızarıklıklar aylardır geçmedi. Kaşınmaktan uyuyamıyoruz genelde. Alerji uzmanına gittik en son. Bakalım test falan yapılacak. Bizden haberler böyle🌿

Back
X