Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de mutlu oldumHeh tamam oldu şimdi canım sizleri gördüğüme çok mutlu oldum bende![]()
En son beni ekleyen sen misin acaba? M ile başlayan kişiyim ben. Çok karıştıAyy kızlar bende sizi merak ediyorum benide merak edenlerde varsa takiplesebiliriz![]()
Evet benimEn son beni ekleyen sen misin acaba? M ile başlayan kişiyim ben. Çok karıştı![]()
Ne kadar istesekte TV telefon ilgisi olmasın diye oluyor ya benimki de hemen başını uzatıyor teleEvet ben kaçırmışım ben Yıldırım'ı birde ampul takarken çarpildigini biliyorum. Umut'un telefon ve TV ile işi yok ama, kız neden böyle oldu bilmiyorum. Hemen elimden alıyor vermesen yırtıyor. Bende yarım yamalak okuyorum işte. Sonra kaldırıyorum teli.
Bu sıra her şeye ay cici yapıyor öldürecek beniMuhteşem kendini de sevmesi ayrı güzel. Maşallah asya kuzuma![]()
daha duuuuur, ben bile karıştırıyorum. b12 eksikliğinden kesinAslında birkaç kişi tam oturmadı sanki kim kim diye düşünüyorum hala![]()
Pandemi bebesi olmaları daha kötü vücut bağışıklık kazanamadı ki yel esse alır mikrop görse alırBuhar mak var ama ilaç yok bu sabah daha iyi en azından keyfi yerinde ama burun hala akıyor ve salyada öyle önlük taktım artık önü hep ıslanıyor diye
Evet canım uykuya geçmekte çok zorlandı ama rahatladı sonra temizleyince Bi de soğan da geceyi rahat geçirmesini sağladı sanırım. Önce sadece sıktım çekmedim baktım hala dolu çektim bu kez.
Evet ya yavru kuşum çok yıprandı bu ara
Öğlene kadar dersim var öğleden sonra çıkıp alıcam cold mix mustelanın kremine de bakarım
Bu sabah daha iyi bakalım gece sıkıştırıyor galiba uykuya geçişte çok zorlandı
Saol canım sabah daha keyifle uyandı sanırım gece yatarken sıkıştırdı öğleden sonra çıkıcam bakalım alıcam bişeyler
Ahh kuzum pandemi bebekleri evden de çıkmıyor ki bilmem neden oldu![]()
Ehh bize de aslan damat diye sevmek düşerDoğum günü alışverişine başladım ben de balonlar vs inşallah istediğim gibi olur Aslan temalı yapıyorum Haydo dedigimize bakmayın aslinda Lakabı aslan parçası damagneti hastane çıkışı hep aslandi ilk yaşı da aslan olsun dedik
![]()
Kopyadan bende faydalandımhmm biraz kopya vereyim bas harfi r![]()
Kız esas senden bana bulaştıCanım ben sosyal medya kullanmıyorum.bilgin olsun sonra şekerpare niye yazmadı dersin diye önden diyeyim.eşimle anlastık çocuklar biraz büyüyene kadar sosyal medya kullanmayacagız.çok kaptırmamak adına
Ooo çocuk sanatçı ruhlu olacak annesierva elif de ali de ateşölçeri seçmişti
iki toktur mu yetisiyor
aile hastanesi açarız filmlerdeki gibi
hehehhe isin esprisi bi yana gerçekten etkiliyor mudur ki ya
Teşekkür ederiz canım..evet bu ara liste bası kapışıyoruz haydo ilekim daha yaramaz yarışmasina hosgeldiniz
sunucu esila...esila; nerhaba arkadaslar
ali ; bu bebi cok yayamaz ama hayatimda boyle yaymaz bebi gormedim
ee az mi adam kaç yasinda hayati var adamin
aa günesi de unutmayalım
umut; anne bu bebegi Allah mutlu olalim diye gonderdi lutfen kizmayalim
duru ile umutu civan ile areli de düşündüm ama muhtemelen umut; hep duyu yapti der arel de kosarak uzaklasirmis gibi geldi
çünkü minnoslar ki daha kuzular daha bebek
6 yas ve ustu ablasi abisi olanlar bi sekilde daha iyi idare ediyordur diye umuyorum
zeynep ile dilzarın minnoş gel biz yazı yazalım bosver bebekleri..derler...demek isterdim ama dilim varmiyor
bu bebeklerden ders calisamiyoruz mu derler naparlar bilmem ama ders calismamak icin bahane edeckleri kesin
betüş de kek yapar ortamı tatlıya baglardı
insAllah kimseyi atlamamışımdır kardeslerden ya
Kiz jadeeeee beni denkendine benzettinbi baktım yazıyorum
Tesekkur ederim tekrardan canımOy oyy epey yorucu olmus canım..inşAllah guzelce dinlenmissindir ❤❤
Aman canım daha cok dikkat et..herkes biri bakıyordur illa diye düşünebiliyor..anlık bosluklar olabiliyor..annemlerde yaşamıştım..Ali ananesinin gozkalemini tv ye bi guzel boca etmisti 1.5 yasindaydive herkes biri bakiyordur yaa demis meger cocuk makyaj cantasjni alt üst etmis ben mutfaktaydim buldugumda ayy iyi ki bu kucuk parcalari yutmamis diye çemkirmistim annem de gitti tv sen ne diyon demisti..evlat iste tv mi goruyor gozum
Ben de öyle oldu yaama buraya girmek iyi oluyor ama pek giremiyorum..girsem ne okudugumu anlayamadan hizli hızlı okuyorum bu ara
bi eksik hissetmedim degil.
Hahahha alem kadınsin dilzar yaao bana da cok ooluyor
ben de panikle kapıya sarıldım. Ağac tahta odun da iyi gelirmis ya
bugün bir saksı bakımi yapayim bari
sagll canim tesekkur ederim
Teşekkür ederim helincimAliyi hepiniz bana benzettiniz..ben de diyorum ama herkes hayir ayni baba bosa kendini paralama diyor
acaba esimle ben mi benziyoruz yha
Korkma canim hemen en kötüyü aklina getirme..basit bir nezledir griptir..niye hemen bronşit olsun..pozitif ol..genizleri serum fizyolojikle. Cold mix damla yastiga damalt.cok iyi geliyor. Verebilirsinsen ıhlamur tavuk çorba ve mandalina suyu verebilirsin cok iyi geliyor. Doktor arkadasim tavuk corbanin gribe iyi geldigi tıbben kanıtlanmiş demisti. Pirinçte kirmizi ette ve kabak cekirdeginde çinko var.çinko gribe iyi gelir.aklında bulunsun.hee pirasa corbasi da iyi gelebilir.antibiyotik etkisi yapar.bunlalri sen de bilirsin ama insan yavrusu hastayken herseyi unutyorgecmisler olsum cabucak atlatsin kuzucuk insAllah ❤
Ben de ali de herseyi kendim yapmistim.bunda iki süsü zor aldim netten yaama yine dayanamadim yaptim el isi bisiler.tesekkur ederim dünürüm
elif yaramaz degil de sakar diyelim
Yaa o bende de olurdu..sebebini hep merak etmisimdiröğretmenimiz vardı fizikci..topraga dokunun derdi.tesekkur ederim bu arada canım dünürüm
❤
Yaa ne tatlısın balısı
Allah affetsin bazen aceleden unutuyor insan ama cok haklisin dikkatsizlik de degil bu bildigin ihmal yani.. Bu elektrigin benle derdi ne anlamadımcarpilmak bana gore bi hayat felsefesi oldu tevbe estagfirullah
mutfak robotunu cekerken oldu ya..ondan islakti elim.
Elif yürürken mama sandalyesinim ayagina carpti.kafasi sisti falan.ama bugun kabuk bağlamış daha iyi ❤ sisligi de inmis bin şükür ❤
O tabloyu da asya cici diye severdüşündüm de bu iki.minnos güzel bir ikili olabilir
ipek in yaptigi resimleri asya sergiler tanitimini yapar..ozel biseye gerek yok cici yapsa yeter herkrs kosar bu ikiliye
Ya jadee hahahahben de cesaretimi kutlayacaksin sandim
haklısın büyük hata.. benim ev halim kameraya alinsa altta yazi yazardi rtuk: lutfen evde denemeyiniz
Hahahahahh kıyamam yaa bak bugun senin icin rahatlasın diye yapacagim.kiz bilemedjn yarin
ben sakaya vuruyorum yaa
Aa olmaz mi ne sozler varben iki soyleyim sen yirmi bilirsin zaten de iste
Ana gibi yar bagdat gibi diyar olmaz..
Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar..
Yaa bak simdi duygulandım anne olduk he![]()
Tabiki canım özelden yazayımAyy kızlar bende sizi merak ediyorum benide merak edenlerde varsa takiplesebiliriz![]()
Analara huzur yok analar ayak uzatmazAllahım 2 bebem de dışarı cıktı nasıl mesudummm
ama yemek yapıyorum![]()
İnşallah hayırlısı ile bulursunuz kuzum araba can valla çocuk oluncaBizim dogum gunude haftasonuna bakalim artik insallah yetistirebilirim..
Kizlar araba bakiyoruz halen burayada fazla bakamiyorum cok pahali ya bizim ev kredisi zaten fazla bakalim insallah altindan kalkabiliriz bir tane begendik ama alirsam esimin maasindan dogru duzgun birsey kalmiyor nasil idare ederiz bilmiyorum. Dua eder misinz bizim için de hayirlisi neyse o olsun diye. Birde annemin evi e arsasi var arsa bayadir satilik satilmiyor daha dgrusu annem yuksek rakam istiyor . Evide ilana koydu alicilar cikiyor ama bizimki rakami düşmüyor insallah istedigi rakamlara alici cikarsa cok rahatlicaz. Dua eder misiniz bunun icinde![]()
O kadat haklı isyan barındıran ama minnoş komik bi mesaj kio da bir nimet oluyor bazen, ayağına dolanan olmadan helinn, gönül isterdi ki kahve keyfi yap ama yemek pişerken yap bir güzellik. Allahim güzellik anlayışımin düştüğü seviyeye bak.olsun olsun kucuk şeylerle mutlu olmak lazım.
![]()
Bana da olmuştu zamanla oturuyor kuzumAslında birkaç kişi tam oturmadı sanki kim kim diye düşünüyorum hala![]()