2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet ben kaçırmışım ben Yıldırım'ı birde ampul takarken çarpildigini biliyorum. Umut'un telefon ve TV ile işi yok ama, kız neden böyle oldu bilmiyorum. Hemen elimden alıyor vermesen yırtıyor. Bende yarım yamalak okuyorum işte. Sonra kaldırıyorum teli.
Ne kadar istesekte TV telefon ilgisi olmasın diye oluyor ya benimki de hemen başını uzatıyor tele🙄🙄🙄anca gecce yazıyorum bende çoğu zaman gündüz de asya uyuyunca

kucugu 8de odaya aldım uyuttum. büyüğü benim uykum var diye 9du sanirim odaya aldım 11due uyandim o da uyumuş. küçük ağlar geldim onu emzirip uyuttum. eeee şimdi de kendimi uyutacam. bugün böyle olsun çok yorulduk😐
iyi geceler bol muhabbetler 😘

Buhar mak var ama ilaç yok bu sabah daha iyi en azından keyfi yerinde ama burun hala akıyor ve salyada öyle önlük taktım artık önü hep ıslanıyor diye
Evet canım uykuya geçmekte çok zorlandı ama rahatladı sonra temizleyince Bi de soğan da geceyi rahat geçirmesini sağladı sanırım. Önce sadece sıktım çekmedim baktım hala dolu çektim bu kez.
Evet ya yavru kuşum çok yıprandı bu ara
Öğlene kadar dersim var öğleden sonra çıkıp alıcam cold mix mustelanın kremine de bakarım
Bu sabah daha iyi bakalım gece sıkıştırıyor galiba uykuya geçişte çok zorlandı
Saol canım sabah daha keyifle uyandı sanırım gece yatarken sıkıştırdı öğleden sonra çıkıcam bakalım alıcam bişeyler
Ahh kuzum pandemi bebekleri evden de çıkmıyor ki bilmem neden oldu 😞
Pandemi bebesi olmaları daha kötü vücut bağışıklık kazanamadı ki yel esse alır mikrop görse alır 🙄 inşallah hemen iyileşir kuzum

Doğum günü alışverişine başladım ben de balonlar vs inşallah istediğim gibi olur Aslan temalı yapıyorum Haydo dedigimize bakmayın aslinda Lakabı aslan parçası da😅 magneti hastane çıkışı hep aslandi ilk yaşı da aslan olsun dedik😇
Ehh bize de aslan damat diye sevmek düşer 🥰 ben almadım balon napcam ya her şeyim son dakika benşm poff

Canım ben sosyal medya kullanmıyorum.bilgin olsun sonra şekerpare niye yazmadı dersin diye önden diyeyim.eşimle anlastık çocuklar biraz büyüyene kadar sosyal medya kullanmayacagız.çok kaptırmamak adına🌷
Ooo çocuk sanatçı ruhlu olacak annesi 🥰🥰 erva elif de ali de ateşölçeri seçmişti 😁 iki toktur mu yetisiyor😁 aile hastanesi açarız filmlerdeki gibi 😄😄😄😄 hehehhe isin esprisi bi yana gerçekten etkiliyor mudur ki ya 🤔
Teşekkür ederiz canım..evet bu ara liste bası kapışıyoruz haydo ile 😁 kim daha yaramaz yarışmasina hosgeldiniz 😄 sunucu esila...esila; nerhaba arkadaslar 😄 ali ; bu bebi cok yayamaz ama hayatimda boyle yaymaz bebi gormedim 🤣 ee az mi adam kaç yasinda hayati var adamin 🤣 aa günesi de unutmayalım 🤣 umut; anne bu bebegi Allah mutlu olalim diye gonderdi lutfen kizmayalim 😁🥰 duru ile umutu civan ile areli de düşündüm ama muhtemelen umut; hep duyu yapti der arel de kosarak uzaklasirmis gibi geldi 🤣🥰 çünkü minnoslar ki daha kuzular daha bebek 🥰🥰 6 yas ve ustu ablasi abisi olanlar bi sekilde daha iyi idare ediyordur diye umuyorum 🥰 zeynep ile dilzarın minnoş gel biz yazı yazalım bosver bebekleri..derler...demek isterdim ama dilim varmiyor 🤣🤣😄😄 bu bebeklerden ders calisamiyoruz mu derler naparlar bilmem ama ders calismamak icin bahane edeckleri kesin 😅🥰betüş de kek yapar ortamı tatlıya baglardı🥰🧿 insAllah kimseyi atlamamışımdır kardeslerden ya😑
Kiz jadeeeee beni denkendine benzettin 🤣🤣 bi baktım yazıyorum 😅😅
Tesekkur ederim tekrardan canım 🥰Oy oyy epey yorucu olmus canım..inşAllah guzelce dinlenmissindir ❤❤
Aman canım daha cok dikkat et..herkes biri bakıyordur illa diye düşünebiliyor..anlık bosluklar olabiliyor..annemlerde yaşamıştım..Ali ananesinin gozkalemini tv ye bi guzel boca etmisti 1.5 yasindaydi 😄 ve herkes biri bakiyordur yaa demis meger cocuk makyaj cantasjni alt üst etmis ben mutfaktaydim buldugumda ayy iyi ki bu kucuk parcalari yutmamis diye çemkirmistim annem de gitti tv sen ne diyon demisti..evlat iste tv mi goruyor gozum 😏😌😌
Ben de öyle oldu ya😑 ama buraya girmek iyi oluyor ama pek giremiyorum..girsem ne okudugumu anlayamadan hizli hızlı okuyorum bu ara 😑 bi eksik hissetmedim degil.
Hahahha alem kadınsin dilzar yaa 😅😅😅 o bana da cok ooluyor 😁ben de panikle kapıya sarıldım. Ağac tahta odun da iyi gelirmis ya 😄 bugün bir saksı bakımi yapayim bari 😄 sagll canim tesekkur ederim 🥰🥰
Teşekkür ederim helincim 🥰🥰 Aliyi hepiniz bana benzettiniz..ben de diyorum ama herkes hayir ayni baba bosa kendini paralama diyor 😒😅😅😅 acaba esimle ben mi benziyoruz yha 🙄🤣🤣
Korkma canim hemen en kötüyü aklina getirme..basit bir nezledir griptir..niye hemen bronşit olsun..pozitif ol..genizleri serum fizyolojikle. Cold mix damla yastiga damalt.cok iyi geliyor. Verebilirsinsen ıhlamur tavuk çorba ve mandalina suyu verebilirsin cok iyi geliyor. Doktor arkadasim tavuk corbanin gribe iyi geldigi tıbben kanıtlanmiş demisti. Pirinçte kirmizi ette ve kabak cekirdeginde çinko var.çinko gribe iyi gelir.aklında bulunsun.hee pirasa corbasi da iyi gelebilir.antibiyotik etkisi yapar.bunlalri sen de bilirsin ama insan yavrusu hastayken herseyi unutyor🙄gecmisler olsum cabucak atlatsin kuzucuk insAllah ❤🎈
Ben de ali de herseyi kendim yapmistim.bunda iki süsü zor aldim netten ya 😒 ama yine dayanamadim yaptim el isi bisiler.tesekkur ederim dünürüm 🥰🥰 elif yaramaz degil de sakar diyelim 😁
Yaa o bende de olurdu..sebebini hep merak etmisimdir 🙄 öğretmenimiz vardı fizikci..topraga dokunun derdi.tesekkur ederim bu arada canım dünürüm 🥰🥰🎈
Yaa ne tatlısın balısı 🥰🥰
Allah affetsin bazen aceleden unutuyor insan ama cok haklisin dikkatsizlik de degil bu bildigin ihmal yani.. Bu elektrigin benle derdi ne anlamadım 🤣 carpilmak bana gore bi hayat felsefesi oldu tevbe estagfirullah 😅 mutfak robotunu cekerken oldu ya..ondan islakti elim.
Elif yürürken mama sandalyesinim ayagina carpti.kafasi sisti falan.ama bugun kabuk bağlamış daha iyi ❤ sisligi de inmis bin şükür ❤
O tabloyu da asya cici diye sever 🥰 düşündüm de bu iki.minnos güzel bir ikili olabilir 🥰 ipek in yaptigi resimleri asya sergiler tanitimini yapar..ozel biseye gerek yok cici yapsa yeter herkrs kosar bu ikiliye 😅🥰🧿
Ya jadee hahahah :D ben de cesaretimi kutlayacaksin sandim 🤪 haklısın büyük hata.. benim ev halim kameraya alinsa altta yazi yazardi rtuk: lutfen evde denemeyiniz 😄😄
Hahahah😁😆 ahh kıyamam yaa bak bugun senin icin rahatlasın diye yapacagim.kiz bilemedjn yarin 🥰😄 ben sakaya vuruyorum yaa 🥰🥰
Aa olmaz mi ne sozler var 😇 ben iki soyleyim sen yirmi bilirsin zaten de iste 🤪
Ana gibi yar bagdat gibi diyar olmaz..
Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar..
Yaa bak simdi duygulandım anne olduk he 😍😍🧿
Kız esas senden bana bulaştı 🥰 ben uzun uzun hiç yazmam ki normalde 🤣🤣
İpek kuzum burda olsa hemen sanatçı kişilikleri birleştir em ama uzak en azından ailem orda belki bir araya geliriz ha S Susam_tanesi 🥰💙
Ben cesaretini kutlarımda pekiştirmek olur gidip direk parmağını prize sokrasıın diye korkuyorum😝😝
Sözler var ama ikna edici değil kız demekki daha alamadım verim 🥰 ay bazen Asya ile fotolarımza bakıyorum hala inanmadığım oluyor 🤣🤣🤣

Bizim dogum gunude haftasonuna bakalim artik insallah yetistirebilirim..
Kizlar araba bakiyoruz halen burayada fazla bakamiyorum cok pahali ya bizim ev kredisi zaten fazla bakalim insallah altindan kalkabiliriz bir tane begendik ama alirsam esimin maasindan dogru duzgun birsey kalmiyor nasil idare ederiz bilmiyorum. Dua eder misinz bizim için de hayirlisi neyse o olsun diye. Birde annemin evi e arsasi var arsa bayadir satilik satilmiyor daha dgrusu annem yuksek rakam istiyor . Evide ilana koydu alicilar cikiyor ama bizimki rakami düşmüyor insallah istedigi rakamlara alici cikarsa cok rahatlicaz. Dua eder misiniz bunun icinde😊💕
İnşallah hayırlısı ile bulursunuz kuzum araba can valla çocuk olunca 🥰 bizde hep isterdik cesaret edemiyorduuk hamile kaldım diğer ay araba aldık sıkıştırdı ama olsun
İnşallah annen hemen satar arsasını da rahatlarsınız🥰🥰🥰

o da bir nimet oluyor bazen, ayağına dolanan olmadan helinn, gönül isterdi ki kahve keyfi yap ama yemek pişerken yap bir güzellik. Allahim güzellik anlayışımin düştüğü seviyeye bak. 🤔😳😳 olsun olsun kucuk şeylerle mutlu olmak lazım. 😊😊
O kadat haklı isyan barındıran ama minnoş komik bi mesaj ki 🥰🥰🥰🥰😝

Back
X