Amin dünürüm.bizim aşı için 7 Nisan yazılmış 8 inde vurdurmayı düşünüyorum. Doğum günü bitmiş geçmiş olsun darısı bize ne güzeller gelinciğim ve Alim Allahım güzel günlerini göstersin
E bebek indiriminde 6 no nun stoğunu yaptım 2 ay daha gider sonra külot bez inşallah
Geçmiş olsun dünürüm. O kadar sempatiksin ki herşey senden elektrik alıyor. Allahım korumuş şakaya gelmez vallahi. Elifim de kafasını mı vurmuş kıyamam kaçıncı vukuat. Bunla geçmiş olsun
Biz bebe viksi kullanıyoruz. O açıyor. Bizim burun hep tıkalı çünkü . Ayşem şimdi nasıl geriden geliyorum inlsllah iyileşmiştir
Kuşun kanadından kapıyorlar. Çıksalar dışarı hastalansalar da daha hafif atlatıyorlar. Ama sizin oralar kar buz. Az kaldı baharda daha rahat olur inşallah
Baharım Allahım gönlüne göre versin araba el ayak gibi. İnşallah ev arsa da satılır çok borçlanmadan alırsınız. Eşin işteyken Karya yı gezdirirsin sana da ona da iyi gelir
Aynen dilzarım. Hepimizin güzellik anlayışı seviyesi aynı şu sıralar olsun kuzuların canı sağolsun
Allahım ana baba evini var etsin. O kapıyı mümkün olduğunca kapatmasın ne büyük nimet o bu arada Almişin doğum günü kutlu hayatı musmutlu olsun çok güzel Fotoğraflardı çok beğendim
Sorma susamım 10 Nisan da yapacaktım gündüz Ata da daha enerjik olur diye. Tüm süslerim geldi planlamamı yapmıştım. Ramazan’da tüm ülke Cumartesi Pazar kapanacakmış 2 Cumartesi kalsaydı ne olurdu. Hastalık haftasonu bulaşıyor hafta içi uyuyor mu. Anlamıyorum dairede 8-10 kişi bir odada çalışılıyor ona çözüm yok. Artık biz gününde 7 Nisan da yapacağız. Bahçede değil içerde olacak. Daha az bir toplulukla. Bundan sonraki dığumgünleri özgürce kutlansın umalım
Aynı özeni göstereceğim Doğum gümbürtüye geldi hiçbirşey yapamadım. Doğru düzgün ailecek fotomuz yok. İş çıkışı olacak 9 da bitireceğiz Ata gece kuşu zaten. 9 onun için erken bir saat
İnşallah gönlünce olur işlerin. Çağın işi e-ticaret Allah koş kulum desin inşallah. Akşam bizimle yemek yiyor Ata sonra uyurken mama meme gece de 1 gibi mama veriyorum sonra 4 gibi acıkıp uyanıyor. Acaba yemeği daha geç mi vermeliyim bilemedim. Gece çok uyansa da her uyanmada beslememeye başladım şimdilik böyle bizde durumlar. Sabah da 9 -10 gibi kahvaltı ediyor
Aynen önemli olan kuzunun özel gününü kutlamak çekirdek aile ile de olur tabi
Bize FOTOĞRAFÇI iki konsept için kıyafet seçeneği sundu. Slopet takım diktirdim belki görmüşsündür resimlerden. Kırmızı. Kızlar internetten getirttiler.
Helinnnnn
misskokulumm