• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar anneme gectim ama ne gecmek çok yoruldum simdiden.
yarim saatte gunes kaynar cayi doktu allah korudu cok kat giydirmem ise yaradi sadece goneginde az kizariklik vardi
1kavanoz suyu doktu.
Kekikyagli su vardi tabakta onu doktu.
Toz sekeri yere doktu.
Peceteleri parcaladi.
Pilav tencresini yere dokmus yiyordu yerden avuc avuc oy oyyy.
kac kes ust degistik yerleri sil derken simdi emiyor cok yaramaz bir bebek masallah.

Yazmama kalmadan birakti memeyi indi.

Yigenleri kizlari dovuyor sac sevme olarak yaklasip cekip isiriyor sonra siritiyor.

Daha bu baslangic bakalim aksama daha ne maceralar bekliyor beni.

Sizler de iyisinizdir insallah.

Sadec kabuk havuc kerevi Rendeleyip sarimsakli yoğurtla yedirdim az pilavla insallah baska biseyler yapabilirim hos yemez de neyse
Amanınn Allah korumuş neler yapmış böyle Güneş kız 😳😳
Bu arada şişliği sormuşsun böyle kuzum bi taraf şişti ama 3 saate falan normale döndü
Oy yanaklarını yediğim 🤩🤩
Şimdi nasıllar canım
İyiler. Ara ara ateşi çıkıyor ama Allahtan hafif atlatıyor. Aşırı halsizlik var ama o da hamilelikten mi kusmaktan mı belki değil. Eşi zaten nerdeyse atlattı.

Ben de aynını düşündüm okuyunca. Gerek yok bence de bol bol emiyor zaten şükür 😊napacakmış inek sütünü boşver verme bağırsaklarına falan zarar verebilir.
Biz de yaptık bunu kızlar yaptırdı eşim yapamadı evet ben hemen yaptım sıkıntısız🤣🤣
Veremem sevmedi zaten, 😂 gerekte yok dedi tecrübeli annelerim😍
Benim eşim inanılmaz hırslı bir adam yaptı bi kaç deneme sonra 🙄 onu geçmem asla müsade etmiyor aslla 🙄🙄🙄

Selam herkese🙆🏻‍♀️
Hortlak gibi geldim yine günler sonra 😅
Deniz 1 Nisan'da yaşına girdi fiçcuvv 🧜🏻‍♂️
Ve yaş güncellemesi yürüme geldi 😅
Emziği bir ay olacak emmiyor. Doktor yaşında bıraktır demişti ben hala ağzına tıkıyordum ama Denizcim doktorun sözünü dinlemeyi tercih edip kendi bıraktı 🤷🏻‍♀️
Sanırım 7. diş de yolda, yine kemirmeler başladı. Ah şu iştahı etkilemese.
Aşılar olundu. Su çiçeği yokmuş bir ay sonraya kaldı. Aşılar ateş huzursuzluk yapmadı şükür.
Haftasonu yasağı yüzünden doğumgününü çekirdek aile kutladık. @misskokulumm canım önerdigin sayfadan aldım kıyafetini çok teşekkür ederim çok tatlı bir şey geldi 😍
Ama Deniz beyler doğdu doğalı eşofman pijama vs takıldıkları için pantolon gömlek papyon daralttı bizim Dardariye'yi 😂 Ağladı iki üç poz çektik anca işte 🧜🏻‍♂️ Maksat anı kalsın 😍
Haftaya inşallah ufak bir stüdyo çekimi yaptırmak istiyorum yine çekirdek aile olarak.
Benden haberler böyle. İnşallah herkes iyidir.
@Zeyay1420 @sekerpare5939 Kızlar krem önerileri için teşekkür ederim 😊❄️
Jadesi Jadesi Sana internet Explorer diyen ağzımı bursunlar Jade, katır bile attı beni sırtından yürüyerek geliyorum artık 😂😂
Deniz bey yaşıyla mutlu yaşasın bizimkide elbise giyince eteğini yukarı çekiyor tütü varsa kemiriyor falan şık giyinmek neyimize 😂
Yaaa işte gör gör nasıl hızlıyım ben artık 😝😝 yetiş bana blup🥰

Veremem sevmedi zaten, 😂 gerekte yok dedi tecrübeli annelerim😍
Benim eşim inanılmaz hırslı bir adam yaptı bi kaç deneme sonra 🙄 onu geçmem asla müsade etmiyor aslla 🙄🙄🙄
Belki muhallebi yapılırken suyla yapmak yerine denenebilir yani direk icmesine cogu doktor gerek yok diyor zaten.
Zaten emiyor da simdilik bakalim.
Emmekten yemege sira gelmior zaten biz de masallah sute kadar yogurt yumurta versem gunde yetcek bana🤦‍♀️

Bazi doktor da gunde 1 bardak icsin diyor ama 2 yastan sonra dimi kizlar

Oyy kıyamam nasıl da mutsuz yavrum 😔
Evet değişik bir şişlik olmuş ama inmesine sevindim.bizim de şişiyor bazen ama iki taraflı. Bu arada aynısının tipkısı anne bu bebeto 🥰🥰🧿🧿 güzelliğini anneden almış 😍😇
Ya sorma yüzü indi ama gözüne çok takılıyorum hatta dün ne oldu anlatayım hastanede sıra bekliyoruz benimkide bebek ve çocuk gördümü sever çok büyük olduğu için 😂 bi tane 7 yaşlarında kız gördü seviyor uzaktan bakıp bakıp kız dedi annesine anne bebek bana bakıyor falan diye o sırada onların sırası geldi gidiyorlar kız annesine dedi ki anne hani bebekler makyaj yapamazdı annesi de yapamaz kızım dedi ama o yapmış gözlerinin üstü hep pembe dedi 😔 komik ama bi yanımı ki anne yanım o çok üzdü 😔😔
Ya tam anlamı ile bana benziyor diyemiyorum gözler baba olmasa bayrağı gögüslerdim ama çok teşekkür ederim şekerparem 😍😍😍

🥰🥰 çocuklarla gezmek zor ama jadem 🙄😬 hadi erva neyse de Alişko anne bunu da alalim anne buraya da gidelim..aaa şu aaa bu 🥴😵😅
Isin esprisi gitmek istesem giderim de..kv bırakırım ama o zaman da aklım onlarsa kalır 🤷‍♀️ 😁 ama en mutlu halim tabi ki onlarla gezerken 🥰🥰
Daha o evreye gelmedik ya bana güzel şimdi 😂😂😂 Asya hanım ali kadar olunca balkonda gezeriz bizde öyle yaparsa 😜

ebru_can_ebru ebru_can_ebru

Ebrucum ben de ocean d vitamini ve ocean microfer demir veriyorum aklima geldikce.
Kac damla vermeli demiri. 9 kiloyu gecti mi bilmiyorum.
Kan degerlerine de vakilmadi ya iki gunde 1 8 damla veriyorum iste demir damlasi.

Orjinal tariflerin kadını 🥰😍 ben de en soylegim tarifi yaptim.mikemmeldi 😊🥰🥰 cok tesekkurler sayende denedim ve cok begendim 🥰 adını demiyim madem 🙈
Ahh ne sevindim beğenmenize 🥰 bende ne denk gelirse yapıyorum sonra vay efendim kilo veremiyorum vayyy efendim şöyle derken yuvarlanıp gidiyoruz be 😂😂😂😂

Ahajajahajajajajjajajajajaj :KK70: :KK70:
Doktor nasil bir etki oluşturdu sende jade 😅😅
Ama bence de ver alışsın tadına 😊😊😊 sonra da cok yabanciliyorlar 😊 ama tabi tadımlık olsun.damagi alışsın 😊
Sütü normal şeylerin içinde tüketiyor kahvaltılık gevrek falan yersem ( yanlış anlaşılmasın tek öğünü onla atlatamam ara ögün gibi yiyorum bazen) ordan veriyorum ben 😂

Kusum bazı doktorlar 9. Ayda da başlatıyor tabi sen bilirsin ondan dedim araştır diye çok meşhur bir doktor vardı isöi
Bende kalsın o hep önerirdi mesela ama diğer çalıştığım çoğu doktorlar 3. Yaşa çıkardı en son makalelere göre 😂 al burdan yak işte insan şaşırıyor 🙇🏻‍♀️
İşte böyle olunca insan şaşırıyor ben geçen de dedim dokunmayan her şeyi veriyorum 3 yaşa kadar süt verilmeyen bebek nasıl alışır bilmiyorum abur cubur hariç deniyorum hepsini 😍

Ya sorma yüzü indi ama gözüne çok takılıyorum hatta dün ne oldu anlatayım hastanede sıra bekliyoruz benimkide bebek ve çocuk gördümü sever çok büyük olduğu için 😂 bi tane 7 yaşlarında kız gördü seviyor uzaktan bakıp bakıp kız dedi annesine anne bebek bana bakıyor falan diye o sırada onların sırası geldi gidiyorlar kız annesine dedi ki anne hani bebekler makyaj yapamazdı annesi de yapamaz kızım dedi ama o yapmış gözlerinin üstü hep pembe dedi 😔 komik ama bi yanımı ki anne yanım o çok üzdü 😔😔
Ya tam anlamı ile bana benziyor diyemiyorum gözler baba olmasa bayrağı gögüslerdim ama çok teşekkür ederim şekerparem 😍😍😍
Kıyamam ben asyaya canim benim insallah bununla gelmis gecmis olsun mikrop kapmış ya hassas bölge ondan oyle olmustur o arpacik yesimim.
Gecsin insallah hemen.
Krem ise yaramadi mi hic.
Boncuk gözlerine masallah diyelim de daha da nazar degmesin prensese.
Onu diyen de cocuk iste de akli görüyor musun onda da cocuklar cok fena gerçekten.
Bence de benziyor sana jadem güzelliği senden masallah subhanallah

Sütü normal şeylerin içinde tüketiyor kahvaltılık gevrek falan yersem ( yanlış anlaşılmasın tek öğünü onla atlatamam ara ögün gibi yiyorum bazen) ordan veriyorum ben 😂
Kiz jadee nasil kilo almiyon o zaaman senn yaa bello bi saattem sonra yemiyor musun aksam yani
Veya abartmiyor musun benim.gibi tatlıyı

ben seni çok iyi anliyoreeee😐
ya ne zaman sadece zihnimde düşünsem uygulamaya geçmeden bizimki hissediyor mu ne sapıtıyor. uykusuzluktan ağlayacam . hiç mi uyumaz yok uyumaz. eşimle paslaştık . neden ben ya diyor dedim babasisin ve sabah sen işe gidince benim mesaim başlamıyor sanıyorsan yaniliyorsun 😡 ama hiç hiç uyutmadi
bana anlamsiz geldi. 3 zararlı beyaz arasında sütü almışlar. arele verme dedi doktor 2 yasina girince. 1 şu bardağı veriyorum ama arel emmiyor. asya emmeyi birakmasin sonra 🙄
basa gelince farklı oluyormuş canim😔
nice mutlu yıllara olsun o zaman kipirdak deniz beye 😍😍
Bilmiyorum ki kuzum sevmedi zaten veremem de 😂 emmeyi bırakacağını sanmam zira mememle arasında halka var gibi davranıyor özellikle diş çıkarma dönemlerinde 😂😂

Belki muhallebi yapılırken suyla yapmak yerine denenebilir yani direk icmesine cogu doktor gerek yok diyor zaten.
Zaten emiyor da simdilik bakalim.
Emmekten yemege sira gelmior zaten biz de masallah sute kadar yogurt yumurta versem gunde yetcek bana🤦‍♀️
Bazi doktor da gunde 1 bardak icsin diyor ama 2 yastan sonra dimi kizlar
Aaa siz muhallebiyi su ile mi yapıyorsunuz 😂😂😂 ben bi şeylerin içine hep katıyorum zaten alırsa ordan alır kuzum

Back
X