• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
😊😊 ayhh herkeslerin canini çektirdim ya, hakkinizi helal edin, ama bak ben de bayağıdır yemedim pide, sanmayın haftada üç pide yiyorum diye. 😁😁😁

karnabahar iyidir hoştur, bosverin siz. 🤣
Kızlata pide de öğretirsin sen simdi🤩

Ahh ahh milletin kızı var be 😁😁😅😅

Hadi hadi atma karnabahar mi karadeniz pidesi mi desen %80 hepimiz pide deriz 😅😅

Hayaller pide hayatlar karnabahar 😁😁🥦🥖

Ama yalan yok karnabahar da lezizdir severim 🤩 pideyle kiyaslanmadigi surece tabi 😅😅🙈
Helal olsun ne demek 😅 tabi en kısa sürede pide yapmaliyom o ayri 🙈😅😅😅

Hanselacım eğer erken öğrenirse bundan almayı planlıyorum.gezmek yol icin vs.
Cocuk kakasimi yapacagi zaman posete yapiyor.ozel poşeti var.arabasi olanalr icin idealmis.bizim arabamiz yok ama alma niyetimiz var 😊 insAllah hayırlısı ile aliriz 💕🚗🤲
Katlanabilirmiş ve minikmiş. Dusunulebilir.. piknikte vs olabilir 😊

Güzel düşünülmüş. Çok sıkıştığında her yerde iş görür. Sen gönderince buna benzer bir şeyden seneler önce bahsettiklerini hatırladım. Belki de buydu. Şimdi ufak bir mesele kaldı çişi söyletmek 😀

Güzel düşünülmüş. Çok sıkıştığında her yerde iş görür. Sen gönderince buna benzer bir şeyden seneler önce bahsettiklerini hatırladım. Belki de buydu. Şimdi ufak bir mesele kaldı çişi söyletmek 😀
Aaaahh aaaahh pek ufak bi mesele 😁😅😅😅🤣🤣

Ahaha aynn sorma ya geçen bir arkadaşı gördüm Haziran doğumlu bebeği neredeyse tüm dişleri gelmiş😁
Ama geç gelen diş daha sağlıklı ve güzel derler öyle düşünelim🙂
Ee neneler ve dedeler böyle ayrı bi tatlis haydonun papyonu yerim nasıl yakışmış minnak delikanlı gibi 🧿😍
Bu seferde dişlerin düşme zamanı geldiğinde herkesin dişı düştü bizimki hala düşmedi diye dertlenip yazarız buraya 🤣🤣
Kız yok 2alt 2 üst bizde ama alttakilerin biri çıktı mı emin değilim çıkmış gibi 😂😂 bu arada Asya hanım büyükmü haydo dan 😂😂😂 zengin olurlar
Amaan ben de büyüğüm kocamdan nedenn olmadım zengiiinn nedeeen daha mı büyük olmam lazımdı ki😅
Yok kuzum birden oldu ama çileği çok önce yemiştik alakası yok yani ya diş ya alerji gibi dedi doktor
Ama nasıl güzelligim şişmiş miii🥺masum da durmuş yavrum benim 😅
oyle oldu. arel daha iyi de yine de artmasin diye tedbirliyim civan yok mu civan durmuyor ki. heryerde masallah. emeklerken hasta oluyor sanirim. kedilerin suyuna çok karışır oldu herşeyi balkona çıkardım ama işte durmuyor senin damat🙄
Canım geçmiş olsun ya zaten bı yatıp dinlenseler kurtlu olmasalar iki günde iyi olacaklar da işte canlarını bilmiyolar 😓

Ya yavrum bir minik nokta var arpacık.genel bi şekilde göze pembelik vermez bence.. ben fark etmedim ama belki arpacikla alakasız yapısal bir pembişlik vardır çocuklar hemen fark eder.yapısal bir pembislik varsa da ne hos görünür bak kıskanmış bile kız cocugu😇
Yapısal pembeli var bi gözünde ama bu başka gerçekten pembefar sürmüş gibi oluyor 😂😂😂

Günaydın kızlar 😎 yürüyüş yapıyoruz oğlumla tertemiz hava🥰🥰

Eklentiler

• IMG_20210408_085948.webp
    IMG_20210408_085948.webp
    102,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20210408_085608.webp
    IMG_20210408_085608.webp
    130,7 KB · Görüntüleme: 38
nzh99 nzh99 bugün günlerden Ata mıy mış iyi ki doğmuş anne babasına en güzel hediye olmuş eksik yanlarını tamamlamış. Sağlıkla sevgiyle büyüsün nice güzel yaşları olsun vatana millete anne babasına hayırlı evlat iyilik elçisi olsun inş💕

Bugün günlerden Abdullah Ata'mız ❤️❤️❤️
İyi ki doğmuş annesinin babasının biriciğim, meleği, iyi ki doğurmuş güzel yürekli annesi kuzumu🥰🥰🥰
Nice güzel, sağlıklı yaşları olsun yakışıklı Ata'mızın, hep güzel günlerini görün canım nzh99 nzh99 🎊🎊🎊

nzh99 nzh99

Ata pasamin dogumgunu kutlu olsun yesimim insallah rabbim saglikla huzurla hep birlikte nice yaslar nasip etsin. Iyki doğmuş iyki şenlendirmis hayatinizi sari paşam
Findik agamin bugün dii mi kutlamasi

nzh99 nzh99 canım atamızın doğum günü kutlu olsun inşallah nice güzel sağlıklı seneleriniz olsun 🤩🤩🥰🥰🥰

nzh99 nzh99 caaanim komşum iyi ki Ata beyi aramıza dahil etmişsin. annesi gibi yüreği güzel genç delikanlı olduğunu günleri görmek de nasip olsun. çok çok mutlu nice yilaalaraaa🥳🥳🥳🥳😘

nzh99 nzh99 güzel yürekli annenin güzel oğlu iyi ki doğmuş , anasının şükrüne şükür katmış 🙏 sağlıklı huzurlu yılları olsun inşallah.

nzh99 nzh99 iyi ki doğmuş Ata kuzum, sari sacli prensim. hep mutlu olsun, hep güzel günler görsün insallah

Benim yakışıklı oglusumunn doğum günüsü bugünn 🥰✨🎈✨🎈✨ iyi ki doğdun güzel Atacımmm 🥰🥰🥰
Ömrün uzuuunn sağlıklı mutlu mesut geçsin insAllah 🥰🥰 şans ve ailen hep seninle olsun 🥰🥰

Büyüdükçe gülümsemen hic azalmasin 🥰 bu güzel şarkı da bizden sana hatıra kalsın 🥰😇😇

Günü kaçırmadan yazayım Ata kuzusu doğum günün kutlu olsun. Nice nice mutlu senelerin yaşların olsun annenle babanla be tüüüm sevdiklerinle 🤩🤩🥳🥳🥳👏🏻👏🏻

Partiniz de harika olmuş ellerinize sağlık çok güzel bir ailesiniz maşallah 🧿 nzh99 nzh99

nzh99 nzh99 doğum günü kutlu olsun ata’mızın iyi ki doğmuş nice mutlu güzel seneleri olsun😍🥰
Çoook teşekkür ederiz güzel teyzelerimiz iyiki olmuş bebelerimiz iyiki sizlerle kesişmiş yollarımız sizler de yavrularımız da varolun. Sevgiyle kalın can arkadaşlarım

Çok sık da alıyorum canım ya Ayşe çok beyaz ve hassas tenli en ufak şey hemen pişik yapıyor😞
Yaa yanında bişey yenmiyor ille ıhh ıhhh diye diye verene kadar susmuyor 🙈
+1 bende varım şimdi iki çocukla çok üşenemiyorum ama 🙈
Bende bunaldım iyice bugün yoğun günümdü ancak bitti dersim toparlanıp annemlere gidiyoruz💃💃💃akşam soğuğuna kalmazsak biraz nefes almaya bir yerlere uğramak istiyorum bakalım🥰
Ben hala hiç bir hazırlık yapmadım abimlerin sonucunda negatif olunca ve yasaklara gelince bir süreliğine kaldı bakalım. Eylül kuzusu nasılda sevinir 💕
Tam geçiş zamanı canım bide diş geliyorsa hepsi bir arada combo oluyor 😞
🧿🧿🧿 Yakın olsak bende termosla çayı çekirdeği kapar gelirdim 8 saat dersin sonunda mis gibi ne iyi gelirdi 🥰
Bizimki de öyle onu yeni yedirmiş olayım ona rağmen yanında bişey yiyemiyorum 🙄
Benim üşengecim dediğim halimle neler yapıyorum ya şaşırıyorum kendime çocuk sayısı artınca işte artıyor 😝

du bakalim helinnim belki gecer o zamana, grupça bebeklerde bir rahatsızlık olunca bahardan mi diye düşündüm ben. insallah cabuk toparlarlar.

genzi açmaya kuru sogani kesip koyunca o da iyi geliyor ama,cok kokuyor. 😷
inşallah canim sağolasın. bahardan da olabilir 🙄
Helinnnnn Helinnnnn ve D dilzar kuzulara geçmiş olsun kızlar.. en kısa zamanda iyilessinler insAllah 🎈💕

Hızlı hızlı okudum ama insAllah başka hasta olan yoktur🙈
sagol canimsin
Kurtlu bunlar kurtlu 😁
hemde ne kurtluuuu😁
Bu seferde dişlerin düşme zamanı geldiğinde herkesin dişı düştü bizimki hala düşmedi diye dertlenip yazarız buraya 🤣🤣

Amaan ben de büyüğüm kocamdan nedenn olmadım zengiiinn nedeeen daha mı büyük olmam lazımdı ki😅

Ama nasıl güzelligim şişmiş miii🥺masum da durmuş yavrum benim 😅

Canım geçmiş olsun ya zaten bı yatıp dinlenseler kurtlu olmasalar iki günde iyi olacaklar da işte canlarını bilmiyolar 😓
sagol canim. bende eşimden 1yas büyüğüm ama zenginlik hala uzak bize 😐

Spor da yapiordum eliptik bisiklet vardi. O bozulunca umutu arabasına atip te ozdilekparklara yürüme gotururdum.. dikkatli besleniyordum. Kisa surede verdim vucutta uag kalmadi diye adetim gecikiordu o da saglikli degil sonra aliyorsun. Simdi az az abartmadan gec yemeuerek vrrmek istiyorum insallah.
Bir de yarim saat dans etsek cocuklarla gunde oooo.
Ben de kek yaptim canim ama findikli uzumlu oldu cocukkar da yesin diye bir dahakine seninkini denerim guzel oluuor biliorum onu.
Hatta arttiriyorum revani oluyor ustune muhallebili o da favori bence
Fazla gelmesin diye 2 günde 1 8 damla veriordum ben. Agzini acmior ki elini kolunu ben tutuorum umut da agzini acuir anca oyle verebilioruz ilaci.
Hic bilmiorum canim olcuyu.
Sagol tesekkur ediorum. Aklima getirdigin iyi oldu vereyim simdi
Olsun kek yapmışsın yine dde 🥰🥰 revani pek severim ama tatlı yapmam için vaktim olması lazım oda bende yok kız uyuyunca ders çalış yemek yap anca 😂😂😂

Ah yesimim ah tadini cikar bugunlerin.
Az daha zaman gecsin aysa hanim da kipir kipir fikir fikir olacak eminimmm.
Suan cay kupamin ustune binmis tepsiyi cekistiryor.
Ne kanki ne kanki sorma.
Supurgeyi aciyorum kapatiyor acyor supuremiorum.
Teli sarja takiyorum cikariyor.
Camasir asiyorum assagi cekiyor astiklarimi.
Yemek yaparken gelior cekmeceyi bosaltip icine oturuyor.
Gunes ev islerine simdiden isyan ediyor anladigim kadarıyla 😅🤯
Git tabi ihmal etme benimki de cok zorluyor vallahi belim. Fitik dedi dimi sama mr sonucuna gore.
Oyle deme ya zoru yapmak daha onemli. Akilli iste bak kolayini zaten yaparim ne yorucam kendimi diyor kesinn.
Alisabildi mi asya yeni evinize kesiflere gidiyor mu her odaya. Sen alisabildin mi
Şimdilik yürğmesede fıkırdılyoruz beraber ip atlıyorum top oynuyorum ona göstermek için bende oynayın demiyor gülüyor sıpa 😝
Kendi doktoruma gidemedim ama arkadaşım var hastane de çalışan o sonucu gösterdi fıtık demiş 🙄 orda bi kütle var gibi zaten ağrım oluyor biraz ama iyiyim şükür
Alıştı banyonun tümseği var oraya tırmanıyor hiç koltuğa çıkmadı daha oraya çıkınca ben şok😂 güneş gibi çekmece ye çıkmasada bulaşık makinasına falan tırmanıyor benimki de dolaptaki kıyafetleri atsın mutfak dolapları u boşaltsın ben bulaşıkları dizeyim o geri çıkarsın😜😜😜
Ben alıştım ya 3.5 yıllık evliyim 3. Evim bu. İçinde huzur olsun da her yer yuva olur ya önemli olan ağız tadı

Back
X