• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canım tuvalet eğitiminden dolayı değil. Çok hastalandım sanırım covit oldum. Gittim tes yapmadılar ateş yok diye, hava taktılar eve geldim. Ama çok kötüyüm sesim hiç yok, sırtım kırıkmış gibi ağrıyor. Nefes darligim var, benim zaten astimim vardı. Astım ilaçlarımi kullanıyorum. Goysum sıkışık konuşamıyorum. Çocuklarda durmuyor, covit şüphem var o yüzden kimse yardımda edemiyor. İylesmeyi bekliyorum
Ahhh baharım ya çok geçmiş olsun inş korktuğun değildir çok yoruldun bu aralar dinlenemedin umarım onun yorgunluğu kırgınlığıdır.dinlenmen gerek ama nasıl eşin gitmese yarın çocuklarla ilgilense sende dinlenebilsen keşke. 😞

Astimim iyiydi bayadir ilaç kullanmıyordum. Bir anda ses kısıklığı ile başladı. Eşimin spor salonunda 8 kişi covitliymis Bilmiyorduk. Benim hastakandigim gece haber geldi, salona gelme diye o yüzden covitten supelendim. Ciğer filmi çekildi, astımdan dolayı sıkıntılı dendi. 3 güne gecmeZse gel tes yapılacak dendi. Çocuklar iyi esimdede sıkıntı yok.Allaha şükür
Canım eşin temasliyim dese ise gitmese isler cok aksar mi? Biliyorum kendi işiniz aslinda ama illa siparis vs bekleyenler vardir.çok sıkıntı olmazsa ise gitmese çocuklarla ilgilense olamz mı?C ve D vitamini takviyesi basladin mi? Cocukalri koy salona.sen de uzan koltuğa. Esin gerekirse disardan yemek getirsin bu hastalikta en onemli sey dinlenmek. Hicbi is yapma.iyilesince yaparsin. Gerekirse herseyi bastan yikarsin.ama yeter ki iyiles. Eger disardan yiyemem diyorsan da basit seyelr yap.sebze hasla tavuk hasla. Veya firinla. Ugrasma canım.. cocuklar da esinde de vardir muhtemelen. Kan gruplarindan en cok b ve ab etkileniyormus diyorlar.kan grubunuz baskaysa belki onlar az etkileniyordur.

S Susam_tanesi kardesin nasıl oldu canım ?
Kardeşim daha iyi ateş yok bir kaç gündür ateş olmayınca çok daha iyi diğer türlü her yerim kırılıyor diyordu.

N Nehir8077 sen de mi corona oldun canım pek okuyamadım ama tesadüf gördüm sanki 😕

Bu arada benim de eşimde eklem ağrısı ve halsizlikle beraber hafif ateş vardı. 2 gündür odaları ayırdık. Doğum gününü de iptal ettik. Bu sabah da test verdi sonucu çıkmadı daha. Annemler gelecekmiş onlar da gelmiyor artık. Çok yayıldı çok korkuyorum. Biz işe gidiyoruz başka da bir temasımız yok kimseyle ama işte bu bile yetiyor artık. Vaka sayıları çok arttı.

Ahhh baharım ya çok geçmiş olsun inş korktuğun değildir çok yoruldun bu aralar dinlenemedin umarım onun yorgunluğu kırgınlığıdır.dinlenmen gerek ama nasıl eşin gitmese yarın çocuklarla ilgilense sende dinlenebilsen keşke. 😞

Canım eşin temasliyim dese ise gitmese isler cok aksar mi? Biliyorum kendi işiniz aslinda ama illa siparis vs bekleyenler vardir.çok sıkıntı olmazsa ise gitmese çocuklarla ilgilense olamz mı?C ve D vitamini takviyesi basladin mi? Cocukalri koy salona.sen de uzan koltuğa. Esin gerekirse disardan yemek getirsin bu hastalikta en onemli sey dinlenmek. Hicbi is yapma.iyilesince yaparsin. Gerekirse herseyi bastan yikarsin.ama yeter ki iyiles. Eger disardan yiyemem diyorsan da basit seyelr yap.sebze hasla tavuk hasla. Veya firinla. Ugrasma canım.. cocuklar da esinde de vardir muhtemelen. Kan gruplarindan en cok b ve ab etkileniyormus diyorlar.kan grubunuz baskaysa belki onlar az etkileniyordur.
Zeyay1420 Zeyay1420 inşallah canım ya değilimdir. Ama degilsemde ben hayatımda böyle hasta olmadım. Hiç kendimi bu kadar kötü hatırlamıyorum.
Şekercim eşim işleri çoğu evden yapıyor, gitmediği oluyor ama mecbur gitmek zorunda. Mayısta fuar var. Dükkanda tek başına çalışıyor eve getiriyor evde yapıyor. Ama prese mal atması pisirmesi gerekiyor evde çalışabilmek içinde olsa. Şu ara acele sparialer var hatta benim bile yardım etmem gerekiyor. Edemiyorum orda sorun yok. Neşter ile çalışıyor aslında evde çalıştığında daha yorucu oluyor. Çocuklar yanına gitmesin diye peslerine dolanıyorum.
Birde eşim evdede olsa çocuklar bana aşırı düşkün, yatmama izin vermiyorlar. Kapının önüne yatıp ağlıyorlar. Babaları ile tuvalete bile gitmiyorlar. Bı kere yattım geri kalktım, ağla ağla katıldılar, annem gitti diye umut bı başladı peşine duruda. Abisi ne yaparsa aynısını yapıyor. Kan gruplarimiz umut, Duru ben A pozitifiz. Eşim O pozitif.
Birde tuvalete ekstra zaman ayirmiyorum, lazimlikla baş edemedim Attım onu. Umut zaten sürekli vc ye gidiyor. Duruda her tuvalate gidisimizde geliyor, umuttan sonra Duru oturuyor. Böyle daha kolay oldu.

Yok canım tuvalet eğitiminden dolayı değil. Çok hastalandım sanırım covit oldum. Gittim tes yapmadılar ateş yok diye, hava taktılar eve geldim. Ama çok kötüyüm sesim hiç yok, sırtım kırıkmış gibi ağrıyor. Nefes darligim var, benim zaten astimim vardı. Astım ilaçlarımi kullanıyorum. Goysum sıkışık konuşamıyorum. Çocuklarda durmuyor, covit şüphem var o yüzden kimse yardımda edemiyor. İylesmeyi bekliyorum
Test neden yapmadılar kii ah ya çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyilesirsin evde anne hasta olunca bütün sistem çöküyor 🥺😓

Zeyay1420 Zeyay1420 inşallah canım ya değilimdir. Ama degilsemde ben hayatımda böyle hasta olmadım. Hiç kendimi bu kadar kötü hatırlamıyorum.
Şekercim eşim işleri çoğu evden yapıyor, gitmediği oluyor ama mecbur gitmek zorunda. Mayısta fuar var. Dükkanda tek başına çalışıyor eve getiriyor evde yapıyor. Ama prese mal atması pisirmesi gerekiyor evde çalışabilmek içinde olsa. Şu ara acele sparialer var hatta benim bile yardım etmem gerekiyor. Edemiyorum orda sorun yok. Neşter ile çalışıyor aslında evde çalıştığında daha yorucu oluyor. Çocuklar yanına gitmesin diye peslerine dolanıyorum.
Birde eşim evdede olsa çocuklar bana aşırı düşkün, yatmama izin vermiyorlar. Kapının önüne yatıp ağlıyorlar. Babaları ile tuvalete bile gitmiyorlar. Bı kere yattım geri kalktım, ağla ağla katıldılar, annem gitti diye umut bı başladı peşine duruda. Abisi ne yaparsa aynısını yapıyor. Kan gruplarimiz umut, Duru ben A pozitifiz. Eşim O pozitif.
Birde tuvalete ekstra zaman ayirmiyorum, lazimlikla baş edemedim Attım onu. Umut zaten sürekli vc ye gidiyor. Duruda her tuvalate gidisimizde geliyor, umuttan sonra Duru oturuyor. Böyle daha kolay oldu.
çok geçmiş olsun, canimmm.Rabbim tez sifa versin. anneye hasta olmak bile lüks oluyor, Allah yardimcin olsun.

Helinnnnn Helinnnnn helincanım fizyoterapistler günüymüş bugün günün kutlu mutlu olsun nice güzel hayatlara dokunacağın meslek hayatın olsun inş 💕
oy canim çok teşekkür ederim 🙏
baharım çok çok geçmiş olsun. testi yapmamaları çok saçma hele de 2 küçük çocuk evdeyken. tekrar arasan eve gelip yapmazlar mi testi ?

Aslihaydo Aslihaydo sagolasin canim, dun fragmandi, gece asil hastalık basladi. bol bol burnuna serum fizyolojik damlatiyorum, bagir cagir tabii. heline soğan koy derken, ben yaptım gece. insallah cabuk toparlar.
kuzum ya daha mi kötü oldu asım 😔 ben soğanı koymadım da ilaca devam. artmadı şükür ama bitmedi de. sen ilaç veriyorsun degil mi ?

misskokulumm misskokulumm canim ilk mesajı okuyunca naptın saate baktım sonra dedim nasıl birseydir bu kadın masallahhh sana ya ben 10 dk uyku için herşeye varım sabahları 😂 kendime haksızlık etmim. eskiden 9 şaştın altındaki uykuyu uyku saymazdım şimdi nerdeee. herkesin dilinde seni de boyle gorecekmiydik diye 😁 ama sabah konusunda hala netim. kalkamiyorum 🤓

kizlar kv bu hafta gelmedi cunku babasini hastaneye yatirdilar . bugun de eşimi sayikliyormus o da gitti görmeye. yaşi var ama nasıl tatlıdır pek severim kendisini. Rica etsem dua edermisiniz ? Allah hayırlısını nasip etsin acı çeksin istemem ama daha bizimle olmalı ya 🙏 😇

Anliyorum seni çünkü biz de ayniyiz 🙄 babalariyla durmuyorlar.. hep pesimdeler.. normalde iyi güzel de hastayken zor oluyor.. ben de bu sene bi hastalandım belki hatirlarsiniz.. burun akıntısı olmasa kesin covit derdim.. belki normal bir gripti ama cocuklarla normal seyredecek bir hastalık bile kat be kat artiyor. Sen yine de covit miş gibi beslenmene dikkat et.. esinin evde olmamasi daha iyi desene.. nester falan diyorsun Allah korusun..aman ise gitsin daha iyiymis gerçekten🙄
A pozitifler de biraz ağır olmakla birlikte genelde ayaktan atlatiyorlarmis. en hafif atlatan grup 0 grubu diyorlar ama bilmem.🤷‍♀️ bildigim en agır ab ve b..genelde yogun bakima bu iki grup giriyormusm elif ve ben ab ve b yiz 😑

Kardeşim daha iyi ateş yok bir kaç gündür ateş olmayınca çok daha iyi diğer türlü her yerim kırılıyor diyordu.

N Nehir8077 sen de mi corona oldun canım pek okuyamadım ama tesadüf gördüm sanki 😕

Bu arada benim de eşimde eklem ağrısı ve halsizlikle beraber hafif ateş vardı. 2 gündür odaları ayırdık. Doğum gününü de iptal ettik. Bu sabah da test verdi sonucu çıkmadı daha. Annemler gelecekmiş onlar da gelmiyor artık. Çok yayıldı çok korkuyorum. Biz işe gidiyoruz başka da bir temasımız yok kimseyle ama işte bu bile yetiyor artık. Vaka sayıları çok arttı.
Canim insAllah degilsinizdir 😔
Vaka sayilari inanılmaz arttı :KK43: 50binden 55bine artti.70binleri gorecekmisiz..zaten ulke 82 milyon.hergun 70bin kisi yakalansa..gecirmeyen kalmaz :KK43:
bizim de burada herkesin başi dönüyor yakin cevrem esimin isyerindeki arkadaslari esim ben hatta cocuklar bile yalpalayip dusuyor.. sen belki bu konuda bilgilisindir.. 5G Denemeleri yapiliyormus ve bu ayni anda insanlarda zihinsel durgunluk bas donmesi vs vs yapiyormus. Resmen sürü halinde herkes ayni seyi yasiyor donem donem..mesela yazin herkesin diz kapaklari agridi.m sokakta esimin is yerinde vs.. simdi bas dönmesi.. bu 5G Denemeleri toplu kus ölümlerine de bile sebep oluyormuş 🤔

Edit: neden senin bilgili oldugunu düşündüm diye düşündüm..düşündüm düşündüm bulamadim ama bir fikrim var o da şu kii arastirmaci sorusturmaci bir yapin var herhalde ondan bilgi sahibi olabilecegini düşündüm 🙄😅

kizlar kv bu hafta gelmedi cunku babasini hastaneye yatirdilar . bugun de eşimi sayikliyormus o da gitti görmeye. yaşi var ama nasıl tatlıdır pek severim kendisini. Rica etsem dua edermisiniz ? Allah hayırlısını nasip etsin acı çeksin istemem ama daha bizimle olmalı ya 🙏 😇
Allah sifa versinn insAlalh canim..hayırlı saglıklı ömür nasip etsin 🌼🌼🌼

Back
X