Zeyay1420
inşallah canım ya değilimdir. Ama degilsemde ben hayatımda böyle hasta olmadım. Hiç kendimi bu kadar kötü hatırlamıyorum.
Şekercim eşim işleri çoğu evden yapıyor, gitmediği oluyor ama mecbur gitmek zorunda. Mayısta fuar var. Dükkanda tek başına çalışıyor eve getiriyor evde yapıyor. Ama prese mal atması pisirmesi gerekiyor evde çalışabilmek içinde olsa. Şu ara acele sparialer var hatta benim bile yardım etmem gerekiyor. Edemiyorum orda sorun yok. Neşter ile çalışıyor aslında evde çalıştığında daha yorucu oluyor. Çocuklar yanına gitmesin diye peslerine dolanıyorum.
Birde eşim evdede olsa çocuklar bana aşırı düşkün, yatmama izin vermiyorlar. Kapının önüne yatıp ağlıyorlar. Babaları ile tuvalete bile gitmiyorlar. Bı kere yattım geri kalktım, ağla ağla katıldılar, annem gitti diye umut bı başladı peşine duruda. Abisi ne yaparsa aynısını yapıyor. Kan gruplarimiz umut, Duru ben A pozitifiz. Eşim O pozitif.
Birde tuvalete ekstra zaman ayirmiyorum, lazimlikla baş edemedim Attım onu. Umut zaten sürekli vc ye gidiyor. Duruda her tuvalate gidisimizde geliyor, umuttan sonra Duru oturuyor. Böyle daha kolay oldu.