Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helinim sen bu ara çok yoruldun, iki çocuk yaşlar yakın. Birde yeni iyileşiyorlar. Yorucu zamanlari bir atlatsak, biz herkesten daha çok rahat edicez. Gece kalmalar sendede hala devammi ediyor.ben bayıldım valla size. iyi ki doğmuş da anasına haydo olmuş
ilaçtan kaynaklı olabilir gecikme ama bi test mi alsan bahar. kolay gebe kalıyoruz demiştin sanki.
ah kadın ah şu enerjin. bir önceki mesajımı 12de yazmisim paylasmamisim. civan yine uyandi da normal rutin. dun hayal gibi kalacak zihnimde
pazartesi asimiz. su cicegi de varmis canim
canim arel 2 hafta oldu sanirim hiç kalkmamıştı ama iki gecedir kalkıyor. civan bu gece fena etti beniHelinim sen bu ara çok yoruldun, iki çocuk yaşlar yakın. Birde yeni iyileşiyorlar. Yorucu zamanlari bir atlatsak, biz herkesten daha çok rahat edicez. Gece kalmalar sendede hala devammi ediyor.
Sağol helinimm öyle valla iyi ki bana Haydo olmuşben bayıldım valla size. iyi ki doğmuş da anasına haydo olmuş![]()
Geçmiş olsun canım korona değildir bence. Bayramda kısıtlama yapacaklar sanırım yine. Gitme konusuna bişey diyemiyorum hiç geçen gün arkadaş çağırdı özledim oğlanı hiç sevemedik gel diyor. Benim kızlar kursa okula gidiyor bir şey olursa bizden gelmeyim hava güzel olunca parkta falan oturalım dedim vazgeçtik.insanın psikolojisi de çok önemli. Belki bayrama yakın kendinize bir kısa karantina uygulayıp gidebilirsiniz. Onlar da çok birileriyle görüşmüyorlarsaGünaydın, sabah aile hekimine gittik, adam bizi bir korkuttu, covid olabilir diye. ates yok diyorum, artık covid de ateş yok diyor. neyse Aferin pediatrik verdi, N Nehir8077 sizin aile hekiminiz de vermisti ya. icinde alerjiyi bastirici bir madde varmış. bahardan da olabilir. 3 gun icinde gecmezse devlet hastanesine gidin dedi. artik öyleymiş, nezle belirtileri ile de covit oluyormuş. siz de bir sey var mi dedi. dediğinden beri bir kırgınlık çöktü üzerime.
gelirken bime uğrayacaktım, şüphe girince onu da unuttum.
Rabbim bilir elbette ama ne kimseye gittik, ne kimse bize geldi. ne dışarıda biriyle görüştük. esim ise gidiyor bir, o da ayrı odasında calisiyor. kizim okula gidiyor ama öğretmeni de cok sıkı. Asimcigi sitenin parkına götürüyorum, elimde domestos spreyle. çarşı pazar yok. tedbirimizi aldik hep ama tevekkül ediyoruz elbette.
Bayramda memlekete gitmek istiyorduk bir sene oldu, ablamlari görmedim. o da hayal olacak galiba. cocuklar bunaldı iyice, güçlü durmaya çalışıyoruz, bakalim hayırlısı.
Amin Aminn Aminn canım. Kadın kaç çocuk büyütmüş o hallere düşmüş. Dün eşim açmıştı biraz baktım çok üzücü gerçekten. Allah hayırlı evlat nasip etsinKizlar 88 yasindaki kayinannesini döven adi gelini izlediniz dimi..kanim cekiliyor o gelini sac bas yolardim yanimda olsa ya.
Rabbim hayirli evlatlar hayirli ömürler versin yaziklar olsun ya.
Bizleri Allahtan baskasina muhtaç etmesin ya inşallah
Yaa suikastçi kocaİhtiyaç olmaz mı aşk olsun bi 7 8 kilo var ama bir şey yapıyor muyum asla çünkü neden yapayımben kendimi tutuyorum eşim bey akşam tatlı alıp geliyor hoop istikrar bitti
Yaz çok gelmeden bende çıkalım istiyorum ama kpss çalışma tempom beni yoruyor kendime zaman ayıramıyorum söylesene miss atanmak için napayım,![]()
Yaptım ben bikaç kez de sos gibiydi. Kakao, şeker, tereyağı ve süttü sanırım malzemeleri. Nişasta da olabilir evet bağlayıcı olsun diyearkadaslar bir sey soracaktim.
evde cikolata yapmayı bilen tutan tarifi olan var mi.
surulen olur normal cikolata olur
Yok bence uyku nedir bilmediğin için, göz isyan bayrağını çektiGünaydınnnn
Bu sabah gözume gerçekten bu yıldızdan kaçmıs gibisag gözüm acıyor.. acabaii biri bana gözün çıksın mı dedi tövbe tövbe
![]()
uykusuzluktan şekerimparem, Elifcigim yoruyor seni, ben de dün 2yi gecmisti ancak uykuya dalmışım, sonra Asimcik uyandi derken, gözlerim yanıyor hakikaten.Günaydınnnn
Bu sabah gözume gerçekten bu yıldızdan kaçmıs gibisag gözüm acıyor.. acabaii biri bana gözün çıksın mı dedi tövbe tövbe
![]()
Yaa miss sen güzel bakiyosun güzel görüyorsun teşekkür ederim canimmAslihaydo çok güzel olmuş canım herşey tam consept dahilinde
Haydomuz da çok yakışıklıydı
Esila tam bir prensessen ve arkadaşlarının zaten maşşallahı var
Doğum gününüz kutlu mutlu olsun canım iyi ki doğurmuşsun haydomuzu![]()
Teşekkür ederiz dilzar teyzemizGünaydın herkese,Aslihaydo dogum günü kutlu olsun haydomun, herseyi ayri ayri düşünmüşsun bayıldım. pastanız, masanız çoook güzel olmuş. haydonun gülen gözleri hepsinden güzel.
yalnız kucuk bir ayrıntı yakaladım, Göktürk sankim küçük geline mi bakiyor, gözü mü dalmış göz mü kırpıyor tam anlamadım ama.![]()
Jadesi sen dikkatlisin o iyice bi bak bakalım, arkadaşlık bakışı mi ne bakışı o. ☺☺☺
Aslında fena uyumadım ama başım da ağrıyorYok bence uyku nedir bilmediğin için, göz isyan bayrağını çekti![]()
Nasıl oldu Asımcık canım ❤ siz de bir belirti var mı?uykusuzluktan şekerimparem, Elifcigim yoruyor seni, ben de dün 2yi gecmisti ancak uykuya dalmışım, sonra Asimcik uyandi derken, gözlerim yanıyor hakikaten.
Ölümün de fazla olduğunu düşünüyorum ben . Bir çok hastada doğal ölüm yazılıyor sebep olarak .Aslında fena uyumadım ama başım da ağrıyorbu aksam erken yatayım bari
ama uyuamıyorum iste
Nasıl oldu Asımcık canım ❤ siz de bir belirti var mı?
S Susam_tanesi sanki esinin is yerinde çıkmıştı covidli? Siz ne durumdasiniz canim?
Bizim de eşimin is yerinde biri fena oluyorum deyip acile gitmis.. insAllah covid değildir
Düşünüyorum da bu vaka sayılari cok fazlayken ölüm sayılari ona oranla oyle brezilya gibi binlerde degil.. bi ara burada ambulans sesleri sela seslerjne karisiyordu.su an o sesler yok
Acaba hafif mi oluyor yeni mutasyon?
Esim de dur bakalim vakalar yeni arttı gidisat kötü diyor.dun kardesim acile gitmis.kucucuk bi ilcedeler..abla boyle bi kalabalik yok herkes kovidden gelmis dedi.
Ya evet öyle bence de ama yine de kış mevsiminde burada cok fazla sela okunuyordu.su an hic duymuyorum..bu hafta yine sokagimizdan biri vefat etti. 2 kisi yogun bakimlik oldu biri çıktı vs ama sela yok eskisi gibi..o zamanalr hepimizin psikolojisi bozulmustu.acaba ölenlere toplu sela mi veriliyorÖlümün de fazla olduğunu düşünüyorum ben . Bir çok hastada doğal ölüm yazılıyor sebep olarak .
Yulaf ezmesiyle sahur mu yapma gurban oldugumGün geceden beri kar yağıyor burda kızlar sanırsın kış. Öyle de soğuk. İşleri bitirdik 4 elden. Öğlen yemekleri tamam. Kahvemi içtim Göktuğ un uyanmasını bekliyorum akşama pizza partisi yapacaz kızlarla ama bana sorarsanız çok uykum varkeşke analara özel uyku hapları olsa. Bi tane alıyorsun vucut uykusunu almış oluyor dinç, dipcik gibi
Bu arada 1.200 gr vermişim bir haftadaramazanda iftarı az yiyebilirsem sahuru yulaf ezmesiyle falan yapmayı planlıyırum inşallah