• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
pazartesi teste götürün direkt dedi ama ben yarın doktora götüreceğim. dedigin gibi yapmazlar zaten, bosuna sıraya girip risk almaya gerek yok. bugün buranın pazarı hastaneler çok kalabalık o yüzden yarın götüreyim cocuk doktoru bir görsün diyorum

sagolasin, basit bir soğuk algınlığı diye gittik aile hekimine, burun akintisi geniz akıntısı, bir de vucut agriis var galiba basini kaldıramıyor. simdi boyle oluyor covit ates olmuyor dedi. aferin yazdı pazartesi gecmezse teste götürün cocugu dedi. iki gun önce ayni belirtilerle biri pozitif çıkmış.

o kadar çok haklısın ki enerjini düşürme derken. bu konudaki huyumu hic sevmiyorum.

canımsın 🥰🥰🥰 ben de seviyorum sizi. Asim sabah bir iyiydi, dedim şükür gecmis, 1 saat sonra yine sümüğü akan, mizmiz Asima dönüştü. bazen cok keyifli, aa iyi diyorum, yarim saat sonra ne oldu bu cocuga diyorum. karadeniz havasi gibi.
Evet canım bir çocuk doktoruna götürme de fayda var. Ama burun akıntısı bazen o kadar uzun sürüyorki. Boğazlarda kızarıklık olabilirmi, dediğin gibi yarın çocuk doktoruna görürsen, hem belki farklı bir ilaç yazar. Yada senin içini rahatlatacak birşey der.
Serum fizyolojik gi cokmu kullanıyorsun. Bı ara umut küçükken bir ay bitmedi o akıntı, hep boğazına oturdu. Doktor serum fizyolojik biraz kes 2 gün kadar demişti. Ben o zaman bırakmıştım sıkmayi başlamıştım sadece yıkamaya. Yarın doktor bı baksın canım. Geçmiş olsun.

Kirlenmek güzel şey
IMG_20210412_114859.webp

Kızlar diş için. İlgilenen olursa. Almanya’da bu ürünü kullanıyorlarmış hep bebeklere. Huzursuzluk, diş çıkarma, ateş, ishal. Herşeye iyi geliyormuş. Ben aldım. Diş huzursuzluğu döneminde hep kullandık. Bitkisel bir ürün. Tavsiye ederim. Minicik toplar var içinde. Ağrısı huzursuzluğu olunca 7-8 tane veriyorum.

Eklentiler

• 95FF2AEB-20BF-456C-AC38-22E3689EC4D6.webp
    95FF2AEB-20BF-456C-AC38-22E3689EC4D6.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 33
pazartesi teste götürün direkt dedi ama ben yarın doktora götüreceğim. dedigin gibi yapmazlar zaten, bosuna sıraya girip risk almaya gerek yok. bugün buranın pazarı hastaneler çok kalabalık o yüzden yarın götüreyim cocuk doktoru bir görsün diyorum

sagolasin, basit bir soğuk algınlığı diye gittik aile hekimine, burun akintisi geniz akıntısı, bir de vucut agriis var galiba basini kaldıramıyor. simdi boyle oluyor covit ates olmuyor dedi. aferin yazdı pazartesi gecmezse teste götürün cocugu dedi. iki gun önce ayni belirtilerle biri pozitif çıkmış.

o kadar çok haklısın ki enerjini düşürme derken. bu konudaki huyumu hic sevmiyorum.

canımsın 🥰🥰🥰 ben de seviyorum sizi. Asim sabah bir iyiydi, dedim şükür gecmis, 1 saat sonra yine sümüğü akan, mizmiz Asima dönüştü. bazen cok keyifli, aa iyi diyorum, yarim saat sonra ne oldu bu cocuga diyorum. karadeniz havasi gibi.
Oy kuzum ne oldu acaba :/
Rutinde D vitamini vermiyorsan bu dönemde ver istersen dilzar
Anaammmm ne yedi bu çocuk böyle yaa 😍😍
Çikilat gibi bir görünüm var 🤩

Gördüm yaa parmağını yediklerim çok tatlılar 😍 bütün marifetlerini tek bir videoya sığdırmışsınız bravo size 👏🏻👏🏻

Bizimki de koşuyor odadan odaya aklına bişey geliyor mama diye mutfağa koşuyor mesela ya da gol gol diye topunu aramaya koşuyor. Artık koşarken de düşmemeyi öğrendi o da öğrenir merak etme 😊😊

Onları da diyorum neden sonuç öğrensin diye ama onlar uzun cümleler ya anlamaz diye düşünüyorum ama artık yavaş yavaş anlamaya başlıyorlar bütün komutları anlıyor nerdeyse yani günlük ve çok kullandığımız. Getir götür koy al dün mesela bir kitabı okuyunca tekrar yerine koymayı öğrettim. Git bunu masanın üstüne bırak diyorum bırakıyor başkasını alıp geliyor. Terliğimi getiriyor bana diyorum ki diğerni de getir giyeyim diğerini de alıp getiriyor.

Bi de konuşma süreci birden hızlandı duyduğu herşeyi söylemeye çalışıyor. Ellerimizi yıkayalım diyorum ellelele bişey diyor. Oyuncağı var merhaba ve güle güle diyen gülü gülü gibi dilini ağzında çeviriyor. Bi de maymunu öğrendi ağzını yediğim öyle bir maymun deyişi var ki maymaa diyor maymun der demez. Hatta babası öylesine hiç cevap beklemeden cırt cırtlı kitabından düşmüş muz resmi vardı elinde gösterip bunu kim yer dedi bizim ki maymaa demez mi şaştık kaldık. Maymunu başka nir kitaptan öğrendi. Cırt cırtlı kitabı da hep anlatıyoruz ama maymun u öğrenir öğrenmez onu onla bağdaştirıp hatırlayıp söyleyeceğini hiç düşünmemiştik. Belki de tesadüftür bilemiyorum. Bi de kitapları eline alıp kendi kendine bişeyler konuşuyor hatta dün 10 dk falan kendi kendine oynadı söylendi hiç bozmadım videoya aldım hatta bugün atayım bi parça 😊😊

Böyle bir uzun uzun ipek in gelişim süreci paylaşımı oldu benim için bu da burda dursun ne zamandır yazmamıştım.

Şaka maka 1 yaşına yaklaştı son zamanlarda büyüdüğü aşırı gözle görünür oldu. Özellikle bilişsel gelişim açısından. Zaten yürüme sürecinde bi durgunlaşmıştı o sıra yürümeye odaklandığını düşündüm doğruymuş. 2 aydır yürüyor son 1 aydır da anlama ve konuşma yetisi çok arttı.

🧿🧿🧿🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 🧡🧡🧡🧡
Masallah gordum cok guzel nazar degmesin canim💕

Selam arkadaslar ben dun regl oldum ama öyle boyle degil bu hap benim hormonlari alt ust etti sanirim oncesindede gereksiz sacma sebeplerden esimle tartistim evden kovdum sonra sen nerdeydin diye evi terkedecek oldum sonrada regl basladi zaten karya da ayri huysuz yeni disler geliyor galiba uykusunda agliyor bagiriyor flan surekli is yapamaz hale geldim.
Havalarda soguk gidiyor disari cikamiyoruz 5dk. Dün parka goturdum salıncağa bindirdim esiyordu ama baya bugunde biraz huzursuz. Bende boyle durumlar siz nasilsiniz ?

Günaydınn 🥰
Bu sabah ervoşkonun komidinin üstünde duran bardaği devirmesiyle yüzüm bi güzel yıkandı😂.bugun de anamın yüzünü bir yıkayayım değişiklik olsun sööölee bi aklını başından alayım neye uğradığını şaşırsın da uyansın dedi 🥴💧💧💧💧🌊🌊🌊🌊💦💦💦💦
Dedim bismillah noluyor🥴😅 normalde uzanamazdı oraya..ama gece artık nasil bayıldıysam bardaği kenara çekmemisim😑
Çocuk da haklı bu kadın yüzünü yikamadan uyanmaz dedi herhal 🥴😂💦🌊💧
Güne nasıl başlanır böyle ya ama erva ya yerim seni🥰 😂😂😂 bende evin İnternetini kapatmaya gittim 3 kere döndük döndük gittik Asya hanım bayılacaktı uykusuzluktan saati de sarkınca bıraktım şimdi ne kadar uyursa artık 😂 2. Uykuya vakit yok bugün 3 saati bulursa ohh 😝😝 derken uyandı😂

E
Selam arkadaslar ben dun regl oldum ama öyle boyle degil bu hap benim hormonlari alt ust etti sanirim oncesindede gereksiz sacma sebeplerden esimle tartistim evden kovdum sonra sen nerdeydin diye evi terkedecek oldum sonrada regl basladi zaten karya da ayri huysuz yeni disler geliyor galiba uykusunda agliyor bagiriyor flan surekli is yapamaz hale geldim.
Havalarda soguk gidiyor disari cikamiyoruz 5dk. Dün parka goturdum salıncağa bindirdim esiyordu ama baya bugunde biraz huzursuz. Bende boyle durumlar siz nasilsiniz ?
Bizlerde aynı Durumdayız çok bı farkımız yok. Kaç senelik evlisin, saçma sebeblerden olduğunu bilmen güzel, ilerleyen zamanlarda iki kere düşünür tartışırsın.
Herşey hayatta tecrübe böyle böyle, zamanla herşey yoluna girer. Sen kendini doldurmamaya, sakin kalmaya caliş. Hepsi geçer gider. Her evlilikte ufak tefek tartışmalar anlaşmazlıklar olabilir, tabi bunu çok ileri taşımamak lazım.
Biz kadınlar erkekleri çok kolay kovabiliyoruz. Şöyle düşün biz kovulsak kesin geri dönüşü olmaz. Gurur yaparız onur kırıcı buluruz. O yüzden kovma işine hiç girişme. Kendini sakin tutacak mutlu edecek şeyler bulmaya çalış. Evinize huzur diliyorum

Bahara katılıyorum hemen gecmeyebilir burun akıntısı.. ama sen kendin gözlemlersin. 3. çocuk tecrubenle üstesinden gelirsin insAllah canim..üzme kendini.. cok karışık ortalık hemen covit diyorlar. Erva 3 gündür öksürüyor. Cok huysuz..dun gece dis çıktı bi de.yemedi bugun hic. Ebeye yazdim.soguk alginligidir dedi. Biraz bakis açısı belki.. bazi doktor cok temkinli oluyor her ihtimali düşünüyor söylüyor..ama her türlü bizden bilgililer o kesin. Icin rahat etmeyecekse bir kere daha gosterirsin canım.gecmis olsun🌸🌸
Bende sahursuz yapamayanlardanım. Sahura kalkmadan oruç tuttuğum oldu ama, günü çok zor tamamladim. Midem sırtıma yapışmış gibi geldi. Ben sahurda 2 tane haşlama yumurta yiyorum, bir tabak sebze yemeği. En sonda sütle yulaf yer yatarım, o zaman günum bi nebze iyi geçiyor. Ben pek açlığa dayanabilen biri değilim. Çocukluğumdan beri böyleydi. Ben normal zamanda ağzı pek boş durmayan biriyim. Ama Ramazan'ın tadı bir başka oluyor. İftarda yediğim yemeğin tadını hiçbir zaman bulamadım. Sahur için söylüyorsan börek köfte sarmayı, onlar baya susatir. İftar için diyorsan gün içinde rahatlıkla yaparsın. Ben oruçlu iken ne pisirecegimi sasiririm. Daha çok keyif alırım
Ben de yumurta yerim ama 1 tane. Zaten safram rahatsız 2 yersem tutamam orucu. Istifra ettirir.sarmaydi kofteydi bunlari iftar için dedim canim.sahura genelde kahvalti yeriz.esim yesil kabagi rendelelyip kavurup yogurtlar o oyle seviyor.susatmiyormus.marul yerim muhakkak..cok tok tutuyor. 2 3 yaprak yersem iyi
. Ama kizlarin dedigi badem muz yulaf uclusunu deneyecegim
Bi de ben bal ya da pekmez az da olsa yiyorum sahurda. Çünku yemezsem sekerim düşüyor gun icinde.
Iftar ve sahur hazirligi benim de en sevdigim sey ama gozum korkuyor 2 cocukla yetistiremezsem diye 🤭
Allahim cikolata mi onu yedi o mu cikolatayi yedi 🍫🍫🍫
Yerim seni masAllah kuzum sen cikolatadan daha tatlısın bence 🥰🥰🧿🧿🧿

Akıllı bıdık annesini nasıl uyandıracağını biliyor 🤭🤭😁
Nasıl uyutmayacağını da çook iyi biliyor minik uyku profesörü 🤪 gece gündüz uyumayangiller 😄 saka bi yana disten uyumuyor ve yemiyor. Bak bugun yarim yumurta bile yemedi.yanına biraz tahin pekmezli ekmek verdim zorla.cani aciyor herhalde eliyle agzini isaret edip edip bağırıyor 😔 her ne kadar zorlansam da mutluyum valla ramazan öncesi çıktı birisi bari 😁 ya ipek neler de öğrenmiş öyle 😍🤩 benim.ki de aslan diyor yani asssaaah diyor 😄 ayıyi öğrettim bak kızım ayi dedim kafayi kaldirip bi abisine bakisi var ki anlatamam :D çünkü ali de erva da ali diyemiyor ayi diyor :D ali bile kendi adini diyemiyor 😅🤣🤣 acaip şaşırdı ayi dedi bana baktı bos bos bi daha da ayi demedi 😄 kopege hov diyoruz iste.bazi kelimeleri dedigin gibi anlik soyluyor bir daha tekrar etmiyor.bi kere babasina noldu dedi hepimiz şok 😄😄😄 bi daha demedi ama 😄😄😄 🧿🧿🧿🧿🌸🌸

🎊✨🎊✨🎊eeevvveeeet en eğlenceli zamanları start aldik kızlarr kemerleri baglamayın kopmak serbest 😄🥰🥰🧿

Güne nasıl başlanır böyle ya ama erva ya yerim seni🥰 😂😂😂 bende evin İnternetini kapatmaya gittim 3 kere döndük döndük gittik Asya hanım bayılacaktı uykusuzluktan saati de sarkınca bıraktım şimdi ne kadar uyursa artık 😂 2. Uykuya vakit yok bugün 3 saati bulursa ohh 😝😝 derken uyandı😂
Oyy kıyamam kuzuma benn nasil da yoruldu kim bilir? Saatleri şaşınca uykulari kaçıyor maalesef ya 😑

Erva afacan afacan seyler öğrendi teyzesi annesininn yüzüne su döküyor bak demedi deme bunlari ilerde kankilerine de anlatır bu benim kız 😄

Enaam bu gız benim sınıfının afacanı olacak galiba 😑🤣🤣 hep şikayet gelecek 😄 öğretmeni sandalyeye yapitirmasin da bu bise degil 🤣🤣

Ayy şaka bi yana hayal etmesi bile güldürdü :D

Kızlar diş için. İlgilenen olursa. Almanya’da bu ürünü kullanıyorlarmış hep bebeklere. Huzursuzluk, diş çıkarma, ateş, ishal. Herşeye iyi geliyormuş. Ben aldım. Diş huzursuzluğu döneminde hep kullandık. Bitkisel bir ürün. Tavsiye ederim. Minicik toplar var içinde. Ağrısı huzursuzluğu olunca 7-8 tane veriyorum.
Ben de kullanıyorum bundan ama ne Zaman vereceğimi kestiremiyorum. Diş huzursuzluktan çok iştahsızlık yapıyor bizde.

Gördüm yaa parmağını yediklerim çok tatlılar 😍 bütün marifetlerini tek bir videoya sığdırmışsınız bravo size 👏🏻👏🏻
Bizimki de koşuyor odadan odaya aklına bişey geliyor mama diye mutfağa koşuyor mesela ya da gol gol diye topunu aramaya koşuyor. Artık koşarken de düşmemeyi öğrendi o da öğrenir merak etme 😊😊
Onları da diyorum neden sonuç öğrensin diye ama onlar uzun cümleler ya anlamaz diye düşünüyorum ama artık yavaş yavaş anlamaya başlıyorlar bütün komutları anlıyor nerdeyse yani günlük ve çok kullandığımız. Getir götür koy al dün mesela bir kitabı okuyunca tekrar yerine koymayı öğrettim. Git bunu masanın üstüne bırak diyorum bırakıyor başkasını alıp geliyor. Terliğimi getiriyor bana diyorum ki diğerni de getir giyeyim diğerini de alıp getiriyor.
Bi de konuşma süreci birden hızlandı duyduğu herşeyi söylemeye çalışıyor. Ellerimizi yıkayalım diyorum ellelele bişey diyor. Oyuncağı var merhaba ve güle güle diyen gülü gülü gibi dilini ağzında çeviriyor. Bi de maymunu öğrendi ağzını yediğim öyle bir maymun deyişi var ki maymaa diyor maymun der demez. Hatta babası öylesine hiç cevap beklemeden cırt cırtlı kitabından düşmüş muz resmi vardı elinde gösterip bunu kim yer dedi bizim ki maymaa demez mi şaştık kaldık. Maymunu başka nir kitaptan öğrendi. Cırt cırtlı kitabı da hep anlatıyoruz ama maymun u öğrenir öğrenmez onu onla bağdaştirıp hatırlayıp söyleyeceğini hiç düşünmemiştik. Belki de tesadüftür bilemiyorum. Bi de kitapları eline alıp kendi kendine bişeyler konuşuyor hatta dün 10 dk falan kendi kendine oynadı söylendi hiç bozmadım videoya aldım hatta bugün atayım bi parça 😊😊
Böyle bir uzun uzun ipek in gelişim süreci paylaşımı oldu benim için bu da burda dursun ne zamandır yazmamıştım.
Şaka maka 1 yaşına yaklaştı son zamanlarda büyüdüğü aşırı gözle görünür oldu. Özellikle bilişsel gelişim açısından. Zaten yürüme sürecinde bi durgunlaşmıştı o sıra yürümeye odaklandığını düşündüm doğruymuş. 2 aydır yürüyor son 1 aydır da anlama ve konuşma yetisi çok arttı.
🧿🧿🧿🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 🧡🧡🧡🧡
Evet canım öyle derler Anadolu ağzında da dil ayağı bastırır ayak dili derler 😂 ikisi aynı anda fazla geliyor bünyelerine 🥰🥰🥰
Maşşallah kitap okumaya bayıldım hepsini hemen okuma çabası heyecanı 😂😂😂😂

Doğum günü bebeleriiii nzh99 nzh99 Ata ve BKGK BKGK Karya iyi ki doğmuşlar Nice yaşları olsun Allah sağlıklı hayırlı bı ömür versin ❤️💕🎊
Amin kuzum hepsinin inşallah
Grubumuzun sarı çiçeği adaşımın güzel oğlu doğmuş iyi ki doğdun Ata adın gibi güzel yaşların olsun🥰🥰🥰 geç oldu buraya yazmam ama giremedim gece 😍
Çok güzel olmuş partiniz 🧿🧿🧿🧿 maşallah size
Saol adaşım parti prensi hastalandı anca dönebiliyorum şükür bugünlere
nzh99 nzh99 , BKGK BKGK kızlar ne güzel olmuş kutlamalarınız. Kuzuların ömürleride böyle rengarenk cıvıl cıvıl güzelliklerle dolu olsun inş. 💕 Rabbim hep iyiliklere güzelliklere çıkarsın yollarını iyilerle karşılaştırsın kötülüklerden esirgesin💕
Amin inşallah canımmm benim hepsinin yolu iyilerle kesişsin
Yok canım tuvalet eğitiminden dolayı değil. Çok hastalandım sanırım covit oldum. Gittim tes yapmadılar ateş yok diye, hava taktılar eve geldim. Ama çok kötüyüm sesim hiç yok, sırtım kırıkmış gibi ağrıyor. Nefes darligim var, benim zaten astimim vardı. Astım ilaçlarımi kullanıyorum. Goysum sıkışık konuşamıyorum. Çocuklarda durmuyor, covit şüphem var o yüzden kimse yardımda edemiyor. İylesmeyi bekliyorum
Baharım nasıl oldun kuzum
Kardeşim daha iyi ateş yok bir kaç gündür ateş olmayınca çok daha iyi diğer türlü her yerim kırılıyor diyordu.

N Nehir8077 sen de mi corona oldun canım pek okuyamadım ama tesadüf gördüm sanki 😕

Bu arada benim de eşimde eklem ağrısı ve halsizlikle beraber hafif ateş vardı. 2 gündür odaları ayırdık. Doğum gününü de iptal ettik. Bu sabah da test verdi sonucu çıkmadı daha. Annemler gelecekmiş onlar da gelmiyor artık. Çok yayıldı çok korkuyorum. Biz işe gidiyoruz başka da bir temasımız yok kimseyle ama işte bu bile yetiyor artık. Vaka sayıları çok arttı.
Eşin ne durumda inşallah bir sıkıntı yoktur canım
BKGK BKGK nzh99 nzh99
Bebişlerin doğum günleri kutlu olsun kızlar iyiki doğmuşlar iyiki size evlat olmuşlar.
Fotolar ayrı güzel sizler ayrı güzel maşallah 💙💜
Çok öpüyorum bebişleri 🌺🌺
Saol teşekkür ederim canım
Aslihaydo Aslihaydo sagolasin canim, dun fragmandi, gece asil hastalık basladi. bol bol burnuna serum fizyolojik damlatiyorum, bagir cagir tabii. heline soğan koy derken, ben yaptım gece. insallah cabuk toparlar.
Asım paşam nasıl oldu dilzarım
kizlar kv bu hafta gelmedi cunku babasini hastaneye yatirdilar . bugun de eşimi sayikliyormus o da gitti görmeye. yaşi var ama nasıl tatlıdır pek severim kendisini. Rica etsem dua edermisiniz ? Allah hayırlısını nasip etsin acı çeksin istemem ama daha bizimle olmalı ya 🙏 😇
Allah ım şifa versin nedir son durum çıkardınız mı hastaneden
nzh99 nzh99 iyiki doğmuş Ata iyiki doğurmuş sun. Nice sağlıkla huzurla geçireceği yılları olsun, ailesi sevdikleri ile.
Saol Baharım amin inşallah
Eşim geldi duşuydu oyunuydu derken umutu salladi uyuttu kendi de uyudu aninda kizim da emiyor uyuyacak insallah. Bu saate kadar uyanik iki cocuk ve beni bekleyen camasir mutfak oy oy.
Napalim canlari sagolsun da bir duzen illa kurulur.
Iyi hayirli geceleriniz olsun kızlar.

1 yil once cuma doğurmuştum güneşimi.
Namaz kildikran sonra yatağa oturdum bi islaklik hissettim eşime bakar misin kan mi var dedim o da her zamanki okuzluguyla sen bak dedi gecenin 3 bucugunda ben de nasil.bakayim diye kizip yattmaya yeltendim hoopp simsicak sular akmaya basladi bacaklarimdan.
Suyum sip sip akarken kizimin dogum çantasını hazirladim telaşla. 38. Haftadaydik.
Hemen hastanrye gittik sezeryan olacagi halde ebe acikligima bakti. Eliyle muayene etti yani ne bileyim. Nst ye bağlandim. Adet sancisi gibi ritmik sancilar hissediyordum. Umutum riskli dogum oldugu icin sanci nedir bilmezdim merak ediyordum cok beter bir şeymiş.
Neyse sabah ezanlarında sanci ceke ceke doğuma girdim.
Kizim pek sessiz ağlıyordu yanagima gelince susuverdi.
Doktor ne kadar kibar hic ağlamıyor bile dedi ah bir de simdi gorseler kizimi.
Kizimi ilk öğrendiğimde istemedim allahim beni affetsin yanlış seyler düşündüm.
Sonsuzsukurler olsun rabbime iyki de doğmuş iyki rabbim bana bu duyguyu yasamayi layik görmüş.
Herşeye değer evlatlarim onlar icin yasadim yasiyorum ve yaşayacağım.
Rabbim onlara layik anne olmayi onlari mutlu edebilmeyi onlara yetebilmeyi nasip etsin insallah bana.
Cok pismanliklarim var hep de olacak.
Annelik sonsuz bir vicdan muhasebesi bana gore..
Benim değil Allahin plani gecerliymis rabbim bir kere daha yaşatarak gösterdi bana bunu.
Rabbim hicbir anneyi evladiyla imtihan etmesin insallah..
Sağlıklı,mutlu, huzurlu olsunlar inşallah.

Bu da burada not olarak kalsin arkadaşlarım ani gibi. Uzun yazmisim birden kaptırmışım.
Allahım hayırlı sağlıklı ömür versin anneli babalı abili büyüsün Güneşimiz
Kızlar bir konu artık çok canımı sıkmaya başladı , bilmem sizler ne düşünürdünüz yorumlarınızı merak ediyorum. Karşı komşum var , kocası beni 5 yaşından beri bilir ama kadınla sonradan evlendi ilk eşi ölünce . İlk eşi varken bu aile ile babamlar aile dostu idi . Tevafuk yıllar sonra bu şehirde ben kapı komşusuyum bu aile ile şimdi . Ama şimdiki eşini buraya taşınınca tanıdım . Velhasıl kendisinden pek hoşlanmadım.Kendisi senayı çok seviyor , her gün gelir Sena için . Ama son bir kaç aydır geldiği yetmiyor gibi bir de senayı da alıp götürüyor . Değişiklik olsun diye götürüyor . Yok diyemedim , bir çok zaman da gidince bazen az dinlendim işime geldi yalan yok . Ama bu gitmeler beni rahatsız ediyor artık . Sena bağlandı kadına . Bugun yine aldı senayı , içeri sokamıyorum kadının kucağından alamıyorum çocuğu . Annesi benim bana gelmiyor çocuk . İçten içe kendimi inanılmaz kötü hissettim . Ne yapmalıyım neden böyle oluyor 😑 kadının çocuğu yok diye kırmaktan çekiniyorum bir şey demeye . Siz böyle bir durumda ne yapardınız ? Sena’nın verdiği tepki normal mi 😭
Rahatsız oluyorsan verme kuzum. O kadından elektrik alamıyordun diye hatırlıyorum. Bişeyler bahane et. Uyku yemek gibi
Günaydın, sabah aile hekimine gittik, adam bizi bir korkuttu, covid olabilir diye. ates yok diyorum, artık covid de ateş yok diyor. neyse Aferin pediatrik verdi, N Nehir8077 sizin aile hekiminiz de vermisti ya. icinde alerjiyi bastirici bir madde varmış. bahardan da olabilir. 3 gun icinde gecmezse devlet hastanesine gidin dedi. artik öyleymiş, nezle belirtileri ile de covit oluyormuş. siz de bir sey var mi dedi. dediğinden beri bir kırgınlık çöktü üzerime 🤪🤪.

gelirken bime uğrayacaktım, şüphe girince onu da unuttum.

Rabbim bilir elbette ama ne kimseye gittik, ne kimse bize geldi. ne dışarıda biriyle görüştük. esim ise gidiyor bir, o da ayrı odasında calisiyor. kizim okula gidiyor ama öğretmeni de cok sıkı. Asimcigi sitenin parkına götürüyorum, elimde domestos spreyle. çarşı pazar yok. tedbirimizi aldik hep ama tevekkül ediyoruz elbette.

Bayramda memlekete gitmek istiyorduk bir sene oldu, ablamlari görmedim. o da hayal olacak galiba. cocuklar bunaldı iyice, güçlü durmaya çalışıyoruz, bakalim hayırlısı.
Allahım korusun yoktur inşallah şimdi nasıl paşam
nzh99 nzh99 canımcım yoksun bir kaç gündür iyisinizdir yoğunluktan girmiyorsun dur inş. Dün gece rüyamda gördüm seni grupca atanın doğum günü için size gelmişiz kutlamada sonra da bahçede ızgara balık yapmışız sen o kadar Güler yüzlü yumuşacık ses tonunla mutlu mutlu hepimizle ilgilenmeye çalışıyorsun ata kucaktan kucağa geziyor ama eşin biraz kalabalıktan sıkılmış gibiydi hayırlara gitsin inş. Rüyada da olsa seni görmek güzeldi 💕
Ata rahatsızlanınca takip edemedim. Rüyan hayırlara vesile olsun. Eşim de misafir sever. Güzel mangal yapar. Birgün nasip olsun. Zaten eşim diyor şu virüs bitsin Nisan anneleri siz biryer tayin edip buluşursunuz diyor
Ne kadar çok yazmışsınız maşallah😀 yeni bebek ev iş benşm oğlan hiç bakamadım buraya🤦🏻‍♀️ Annemizin sütü çok güzel geldi ama bebek emmiyor yutmuyor. 36 haftalık doğdu. Biraz emme refleksi ile sıkıntımız var. Sarılık 15 olmuş 17 maksimum değeri bakalım pazartesi yine kontrolü var 🙏 sizler de iyisinizdir umarım. Doğum günü kutlaması gördüm instgramdan. Çok güzel olmuşsunuz☺️😍
Oy miniğim inşallah şimdi iyidir halası. Rızkı bol olsun bebişin
N Nehir8077 Helinnnnn Helinnnnn @Zeyay1420
Az once hasta oldum. Benim gidip spiral taktirmam lazim. Esimle hic anlasamiyorum bazi konularda cocugu bırakıyorum opuyor cocuk gitmek istemiyor ona bugun guzelce konustum op ama tat alma diyorsun diyor. Her neyse annem geliyor onunla ugrasiyir herseye karisiyor hakkini yemeyeyim ise gider gelir camasiri toplar asar ama herseyede mudahale eder ben cok sıkıldım bu durumdan havalar isininca hemen cekip gitmek istiyorum. Az once dedim biletimi alip koye gidicem diye git diyor ona gorede ben agzima geleni söyluyormuşum. Zaten aksama kadar cocukla ugrasyrum inanin nefes almaya vaktim kalmiyor yada bana agir geliyor bazi seyler bilmiyorum o yuzden 2.ci cocuk olsun istemiyorum..
Baharcım iş hayatını bıraktın, bebek yorucu,virüs derken yeni hayata uyum hiçbirimizde kolay değil. Eşini artısı eksisi ile kabul edip sıkıntıları bağırmadan tartışmadan dile getirip çözüme ulaştırmalısın. Bazen erkekler göremezler göstermek gerekir. Beyinleri bizimki gibi çalışmıyor ne yazık
sagolasiniz canlar, bilmiyorum ki daha iyi gibi geliyor öyle olmasını istediğim için mi öyle bilemiyorum. uyurken illa bir serum fizyolojik istiyor yine. emerken yatarken sıkıntılı. biz de bir sey yok şükür.

pazartesi gününe kadar azalır insallah. yoksa test yaptırın dedi. küçücük çocuğa da nasil yaptıracağız, büyükler zor diyor. hem istesek bile belki de kendileri yapmayacak. hem o ortama maskesiz cocugu sokmak ne kadar doğru. kafamda deli gibi uçuşuyor sorular. eşimin hic umrunda degil gibi görünüyor basit bir nezle amma taktin kafana diyor. ne bileyim koskoca doktor söyledi sonucta, kafadan atmadı ya. hayırlısı bakalım.
İnşallah bişey yoktur kuzum

Geçen sene bugun ben de doğuma giderken hiç doğum yapacağımı düşünmeyerek gitmiştim hastahaneye . Doktorum sağolsun çok rahattı ,sezaryen gününü sorduğumda 10 nisanda gel bir bakarız demişti . Ben de doğum mu yoksa kontrol mu olur tam bilememiştim . İyi de olmuştu akşamından güzel bir uyku çekmiştim 😁 sabah 9:20 de nst ye girdim . Sancım benim 40 -60 arası çıkıyordu . Bilmem bu hissedilir mi ama ben hiç bir şey hissetmiyordum . Bir ara bu sebeple açıklığa bakmak bile istemişlerdi devlet hastahanesinde ama baktırmamıştım . Velhasıl 9:20 de nst ye bakarak doktor haZırlayın doğuma demiş . Heyecan korku kısmı çok kısa sürdü ne olduğumu anlamadım 🤣 ameliyat önlüğünü giydirdiler , anestezi olayını sordular . Belden aşağı istiyordum güya , intraket takılırken bayılacak gibi olunca bayıltın beni tamamen dedim 😁 sonrası yok 😁 10:25 te kuzum doğdu .hiç ememedi . Sabaha kadar uyumadan oturdum emzirmek için ama yok . Bir de kan yutmuş kan kusunca onun korkusuna da uyuyamadım . İlk yürüme benim için çok rahattı .ağrı kesicilerden dolayı hiç sıkıntı çekmedim . Ağrım olduğu anda iğne için gidiyordum o beni 24 saat götürüyordu . Ama sonrasında kabızlık , emzirme sıkıntısı, sezaryen yerinin enfeksiyon kapması beni perişan etti . Kırkım çıktığında ancak kurudu enfeksiyon. Kırkımda da ancak göğsümü tutturabildim Sena’ya o kadar uğraştan sonra . İlk zamanlar gerçekten çok zormuş , şimdilerde birbirimizin dilinden anladıkça daha da anlamlandı annelik 😊 🥰 Allah olmayanlara da versin , günüm gelmişken ben de anlatmak istedim hikayemi 😁
Allahım korusun anneli babalı büyütsün boncuk gözlümü
Kızlar Asya hanım da yürümeye başladı 🙏 geç olsun güç olmasındı😂😂😂
Ayağına taş gözüne yaş değmesin Maaşallah çiçeğime
Olmaz mı koşuyor 😂😂😂 asla sakin kalamıyor asla 😝 o kadar ay sonra yürüdüm elim değmişken bi tur koşayım diyor
Depara geçti desene kim tutar asyamı
Kızlar bir yaş aşısını 10 gün geç vursam sorun olur mu
Kuzum nasıl oldun. Biz doğum günü ertesi vurulduk mahfetti yavrumu çok ağır geldi
Helinnnnn Helinnnnn totosu agir gelenler başkanlığını civan ve asim paylaşıyor galiba. baska varsa hala dört pati ilerleyen söylesin de sayımızı bilelim. 😁😁
Biz varımız. Herzaman ki gibi arkalarından geliyor arkadaşlarının
Kızlar merhaba nasılsınız☺️ annemle babam geldiler yanıma 3 günlüğüne bugun gittiler. Gelmişken duruya doğum günü kutladık erkenden 🌼 7 aydır birbirimizi görmüyorduk hem duruya hem de bana öyle iyi geldiler ki 💜 bi kaç resim bırakıyorum 🐣
Musmutlu yaşları olsun. Ne güzel durucuk maaşallah
Ya bizim Deniz de hayır dediğim şeyi gözümün içine baka baka yapıyo🤦🏼‍♀️ mesela sabah sabah laminanta bişeyle vuruyo elinden alıyorum bu sefer bana sırıtarak ellerini vuruyo yere 🙄 bide şirinlik yapmayı öğrenmiş yapmaması gereken bişey yaptığında dudaklarını uzatıyo🤭 nasıl dayanayım ben buna😢
Dayanma kuzum, bas bağrına ben öyle yapıyorum 🥰
Bu aksam da burdayım 😄 forumun gece kuşu 😄
Derdimiz Diş teyzesi 😑
3. Dis aksam patladı.agrisi var..salliyorum..arada ciglik atıyor.. calpol da verdim ama yaramadi bu sefer.guc bela yastiga koydu kafayı.. ne kadar caresiz hissediyor insan bazen kendini :KK43:
Oy gelinciğim bizi de diş ve aşı çok yordu. Damaktan inen bir dişi var ve çok acıyor. Şimdi nasıl gelinciğim

🧿🧿🧿🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 🧡🧡🧡🧡
1 yaşta çokça güncelleme geldi bize de büyüyorlar maaşallah
Öperim karyamı senin huzursuzluğunu da hisseder. Dişler başlı başına sıkıntı zaten. Bireaz daha sakin ve sabırlı olmak seni rahatlatacaktır aslında

E

Bizlerde aynı Durumdayız çok bı farkımız yok. Kaç senelik evlisin, saçma sebeblerden olduğunu bilmen güzel, ilerleyen zamanlarda iki kere düşünür tartışırsın.
Herşey hayatta tecrübe böyle böyle, zamanla herşey yoluna girer. Sen kendini doldurmamaya, sakin kalmaya caliş. Hepsi geçer gider. Her evlilikte ufak tefek tartışmalar anlaşmazlıklar olabilir, tabi bunu çok ileri taşımamak lazım.
Biz kadınlar erkekleri çok kolay kovabiliyoruz. Şöyle düşün biz kovulsak kesin geri dönüşü olmaz. Gurur yaparız onur kırıcı buluruz. O yüzden kovma işine hiç girişme. Kendini sakin tutacak mutlu edecek şeyler bulmaya çalış. Evinize huzur diliyorum
Canim ya 6 sene doluyor kiz durmayinca ben cok geriliyorum istemsiz sesim yukseliyor kendime hakim olamiyorum hep bu sebeptende haksiz oluyorum. Sabah kahvalti hazırlıyorum esim mutfaga girmis muz soyuyor, biliyor ben mutfaktayken hoslanmiyorum onumde arkamda olmasindan zaten kiz durmuyor bir yandan neyse dedim sonra kizi uyutucam gitmis dogalgazi kapamis bizim arka odalarda soguyor hemen bende cam açmıştım hava alsin diye mutfagi flan baktim soguk dedimki soguk burasi ben ellemedim diyor sonrada gülüyor bende kızdım baya, sonrada inan ne oldu hatirlamiyorum boyle sebeplerden yani en son çıldırdım cik su evden dedim. O da gitti aksam geldi. Bazi seylere tahammul gosteremiyorum o da rahat hc birsey soylememisim gibi ayni seyleri tekrarlıyor. Biraz disari ciksam iki insan gorebilsem bende bu kadar tahammulsuz olmiycam belki ama iste.. en son cantami hazirladim cikio gidecektim macera ariyorsun diyor. saglik olsun ne diyeyim evlatlarımıza rabbim saglik versinde gerisi onemli degil.

Back
X