Amin kuzum hepsinin inşallah
Saol adaşım parti prensi hastalandı anca dönebiliyorum şükür bugünlere
nzh99
,
BKGK
kızlar ne güzel olmuş kutlamalarınız. Kuzuların ömürleride böyle rengarenk cıvıl cıvıl güzelliklerle dolu olsun inş.

Rabbim hep iyiliklere güzelliklere çıkarsın yollarını iyilerle karşılaştırsın kötülüklerden esirgesin
Amin inşallah canımmm benim hepsinin yolu iyilerle kesişsin
Yok canım tuvalet eğitiminden dolayı değil. Çok hastalandım sanırım covit oldum. Gittim tes yapmadılar ateş yok diye, hava taktılar eve geldim. Ama çok kötüyüm sesim hiç yok, sırtım kırıkmış gibi ağrıyor. Nefes darligim var, benim zaten astimim vardı. Astım ilaçlarımi kullanıyorum. Goysum sıkışık konuşamıyorum. Çocuklarda durmuyor, covit şüphem var o yüzden kimse yardımda edemiyor. İylesmeyi bekliyorum
Baharım nasıl oldun kuzum
Kardeşim daha iyi ateş yok bir kaç gündür ateş olmayınca çok daha iyi diğer türlü her yerim kırılıyor diyordu.
N
Nehir8077
sen de mi corona oldun canım pek okuyamadım ama tesadüf gördüm sanki
Bu arada benim de eşimde eklem ağrısı ve halsizlikle beraber hafif ateş vardı. 2 gündür odaları ayırdık. Doğum gününü de iptal ettik. Bu sabah da test verdi sonucu çıkmadı daha. Annemler gelecekmiş onlar da gelmiyor artık. Çok yayıldı çok korkuyorum. Biz işe gidiyoruz başka da bir temasımız yok kimseyle ama işte bu bile yetiyor artık. Vaka sayıları çok arttı.
Eşin ne durumda inşallah bir sıkıntı yoktur canım
Saol teşekkür ederim canım
Aslihaydo
sagolasin canim, dun fragmandi, gece asil hastalık basladi. bol bol burnuna serum fizyolojik damlatiyorum, bagir cagir tabii. heline soğan koy derken, ben yaptım gece. insallah cabuk toparlar.
Asım paşam nasıl oldu dilzarım
kizlar kv bu hafta gelmedi cunku babasini hastaneye yatirdilar . bugun de eşimi sayikliyormus o da gitti görmeye. yaşi var ama nasıl tatlıdır pek severim kendisini. Rica etsem dua edermisiniz ? Allah hayırlısını nasip etsin acı çeksin istemem ama daha bizimle olmalı ya
Allah ım şifa versin nedir son durum çıkardınız mı hastaneden
nzh99
iyiki doğmuş Ata iyiki doğurmuş sun. Nice sağlıkla huzurla geçireceği yılları olsun, ailesi sevdikleri ile.
Saol Baharım amin inşallah
Eşim geldi duşuydu oyunuydu derken umutu salladi uyuttu kendi de uyudu aninda kizim da emiyor uyuyacak insallah. Bu saate kadar uyanik iki cocuk ve beni bekleyen camasir mutfak oy oy.
Napalim canlari sagolsun da bir duzen illa kurulur.
Iyi hayirli geceleriniz olsun kızlar.
1 yil once cuma doğurmuştum güneşimi.
Namaz kildikran sonra yatağa oturdum bi islaklik hissettim eşime bakar misin kan mi var dedim o da her zamanki okuzluguyla sen bak dedi gecenin 3 bucugunda ben de nasil.bakayim diye kizip yattmaya yeltendim hoopp simsicak sular akmaya basladi bacaklarimdan.
Suyum sip sip akarken kizimin dogum çantasını hazirladim telaşla. 38. Haftadaydik.
Hemen hastanrye gittik sezeryan olacagi halde ebe acikligima bakti. Eliyle muayene etti yani ne bileyim. Nst ye bağlandim. Adet sancisi gibi ritmik sancilar hissediyordum. Umutum riskli dogum oldugu icin sanci nedir bilmezdim merak ediyordum cok beter bir şeymiş.
Neyse sabah ezanlarında sanci ceke ceke doğuma girdim.
Kizim pek sessiz ağlıyordu yanagima gelince susuverdi.
Doktor ne kadar kibar hic ağlamıyor bile dedi ah bir de simdi gorseler kizimi.
Kizimi ilk öğrendiğimde istemedim allahim beni affetsin yanlış seyler düşündüm.
Sonsuzsukurler olsun rabbime iyki de doğmuş iyki rabbim bana bu duyguyu yasamayi layik görmüş.
Herşeye değer evlatlarim onlar icin yasadim yasiyorum ve yaşayacağım.
Rabbim onlara layik anne olmayi onlari mutlu edebilmeyi onlara yetebilmeyi nasip etsin insallah bana.
Cok pismanliklarim var hep de olacak.
Annelik sonsuz bir vicdan muhasebesi bana gore..
Benim değil Allahin plani gecerliymis rabbim bir kere daha yaşatarak gösterdi bana bunu.
Rabbim hicbir anneyi evladiyla imtihan etmesin insallah..
Sağlıklı,mutlu, huzurlu olsunlar inşallah.
Bu da burada not olarak kalsin arkadaşlarım ani gibi. Uzun yazmisim birden kaptırmışım.
Allahım hayırlı sağlıklı ömür versin anneli babalı abili büyüsün Güneşimiz
Kızlar bir konu artık çok canımı sıkmaya başladı , bilmem sizler ne düşünürdünüz yorumlarınızı merak ediyorum. Karşı komşum var , kocası beni 5 yaşından beri bilir ama kadınla sonradan evlendi ilk eşi ölünce . İlk eşi varken bu aile ile babamlar aile dostu idi . Tevafuk yıllar sonra bu şehirde ben kapı komşusuyum bu aile ile şimdi . Ama şimdiki eşini buraya taşınınca tanıdım . Velhasıl kendisinden pek hoşlanmadım.Kendisi senayı çok seviyor , her gün gelir Sena için . Ama son bir kaç aydır geldiği yetmiyor gibi bir de senayı da alıp götürüyor . Değişiklik olsun diye götürüyor . Yok diyemedim , bir çok zaman da gidince bazen az dinlendim işime geldi yalan yok . Ama bu gitmeler beni rahatsız ediyor artık . Sena bağlandı kadına . Bugun yine aldı senayı , içeri sokamıyorum kadının kucağından alamıyorum çocuğu . Annesi benim bana gelmiyor çocuk . İçten içe kendimi inanılmaz kötü hissettim . Ne yapmalıyım neden böyle oluyor

kadının çocuğu yok diye kırmaktan çekiniyorum bir şey demeye . Siz böyle bir durumda ne yapardınız ? Sena’nın verdiği tepki normal mi
Rahatsız oluyorsan verme kuzum. O kadından elektrik alamıyordun diye hatırlıyorum. Bişeyler bahane et. Uyku yemek gibi
Günaydın, sabah aile hekimine gittik, adam bizi bir korkuttu, covid olabilir diye. ates yok diyorum, artık covid de ateş yok diyor. neyse Aferin pediatrik verdi,
N
Nehir8077
sizin aile hekiminiz de vermisti ya. icinde alerjiyi bastirici bir madde varmış. bahardan da olabilir. 3 gun icinde gecmezse devlet hastanesine gidin dedi. artik öyleymiş, nezle belirtileri ile de covit oluyormuş. siz de bir sey var mi dedi. dediğinden beri bir kırgınlık çöktü üzerime

.
gelirken bime uğrayacaktım, şüphe girince onu da unuttum.
Rabbim bilir elbette ama ne kimseye gittik, ne kimse bize geldi. ne dışarıda biriyle görüştük. esim ise gidiyor bir, o da ayrı odasında calisiyor. kizim okula gidiyor ama öğretmeni de cok sıkı. Asimcigi sitenin parkına götürüyorum, elimde domestos spreyle. çarşı pazar yok. tedbirimizi aldik hep ama tevekkül ediyoruz elbette.
Bayramda memlekete gitmek istiyorduk bir sene oldu, ablamlari görmedim. o da hayal olacak galiba. cocuklar bunaldı iyice, güçlü durmaya çalışıyoruz, bakalim hayırlısı.
Allahım korusun yoktur inşallah şimdi nasıl paşam
nzh99
canımcım yoksun bir kaç gündür iyisinizdir yoğunluktan girmiyorsun dur inş. Dün gece rüyamda gördüm seni grupca atanın doğum günü için size gelmişiz kutlamada sonra da bahçede ızgara balık yapmışız sen o kadar Güler yüzlü yumuşacık ses tonunla mutlu mutlu hepimizle ilgilenmeye çalışıyorsun ata kucaktan kucağa geziyor ama eşin biraz kalabalıktan sıkılmış gibiydi hayırlara gitsin inş. Rüyada da olsa seni görmek güzeldi
Ata rahatsızlanınca takip edemedim. Rüyan hayırlara vesile olsun. Eşim de misafir sever. Güzel mangal yapar. Birgün nasip olsun. Zaten eşim diyor şu virüs bitsin Nisan anneleri siz biryer tayin edip buluşursunuz diyor
Ne kadar çok yazmışsınız maşallah

yeni bebek ev iş benşm oğlan hiç bakamadım buraya

Annemizin sütü çok güzel geldi ama bebek emmiyor yutmuyor. 36 haftalık doğdu. Biraz emme refleksi ile sıkıntımız var. Sarılık 15 olmuş 17 maksimum değeri bakalım pazartesi yine kontrolü var

sizler de iyisinizdir umarım. Doğum günü kutlaması gördüm instgramdan. Çok güzel olmuşsunuz

Oy miniğim inşallah şimdi iyidir halası. Rızkı bol olsun bebişin
N
Nehir8077
Helinnnnn
@Zeyay1420
Az once hasta oldum. Benim gidip spiral taktirmam lazim. Esimle hic anlasamiyorum bazi konularda cocugu bırakıyorum opuyor cocuk gitmek istemiyor ona bugun guzelce konustum op ama tat alma diyorsun diyor. Her neyse annem geliyor onunla ugrasiyir herseye karisiyor hakkini yemeyeyim ise gider gelir camasiri toplar asar ama herseyede mudahale eder ben cok sıkıldım bu durumdan havalar isininca hemen cekip gitmek istiyorum. Az once dedim biletimi alip koye gidicem diye git diyor ona gorede ben agzima geleni söyluyormuşum. Zaten aksama kadar cocukla ugrasyrum inanin nefes almaya vaktim kalmiyor yada bana agir geliyor bazi seyler bilmiyorum o yuzden 2.ci cocuk olsun istemiyorum..
Baharcım iş hayatını bıraktın, bebek yorucu,virüs derken yeni hayata uyum hiçbirimizde kolay değil. Eşini artısı eksisi ile kabul edip sıkıntıları bağırmadan tartışmadan dile getirip çözüme ulaştırmalısın. Bazen erkekler göremezler göstermek gerekir. Beyinleri bizimki gibi çalışmıyor ne yazık
sagolasiniz canlar, bilmiyorum ki daha iyi gibi geliyor öyle olmasını istediğim için mi öyle bilemiyorum. uyurken illa bir serum fizyolojik istiyor yine. emerken yatarken sıkıntılı. biz de bir sey yok şükür.
pazartesi gününe kadar azalır insallah. yoksa test yaptırın dedi. küçücük çocuğa da nasil yaptıracağız, büyükler zor diyor. hem istesek bile belki de kendileri yapmayacak. hem o ortama maskesiz cocugu sokmak ne kadar doğru. kafamda deli gibi uçuşuyor sorular. eşimin hic umrunda degil gibi görünüyor basit bir nezle amma taktin kafana diyor. ne bileyim koskoca doktor söyledi sonucta, kafadan atmadı ya. hayırlısı bakalım.
İnşallah bişey yoktur kuzum
Geçen sene bugun ben de doğuma giderken hiç doğum yapacağımı düşünmeyerek gitmiştim hastahaneye . Doktorum sağolsun çok rahattı ,sezaryen gününü sorduğumda 10 nisanda gel bir bakarız demişti . Ben de doğum mu yoksa kontrol mu olur tam bilememiştim . İyi de olmuştu akşamından güzel bir uyku çekmiştim

sabah 9:20 de nst ye girdim . Sancım benim 40 -60 arası çıkıyordu . Bilmem bu hissedilir mi ama ben hiç bir şey hissetmiyordum . Bir ara bu sebeple açıklığa bakmak bile istemişlerdi devlet hastahanesinde ama baktırmamıştım . Velhasıl 9:20 de nst ye bakarak doktor haZırlayın doğuma demiş . Heyecan korku kısmı çok kısa sürdü ne olduğumu anlamadım

ameliyat önlüğünü giydirdiler , anestezi olayını sordular . Belden aşağı istiyordum güya , intraket takılırken bayılacak gibi olunca bayıltın beni tamamen dedim

sonrası yok

10:25 te kuzum doğdu .hiç ememedi . Sabaha kadar uyumadan oturdum emzirmek için ama yok . Bir de kan yutmuş kan kusunca onun korkusuna da uyuyamadım . İlk yürüme benim için çok rahattı .ağrı kesicilerden dolayı hiç sıkıntı çekmedim . Ağrım olduğu anda iğne için gidiyordum o beni 24 saat götürüyordu . Ama sonrasında kabızlık , emzirme sıkıntısı, sezaryen yerinin enfeksiyon kapması beni perişan etti . Kırkım çıktığında ancak kurudu enfeksiyon. Kırkımda da ancak göğsümü tutturabildim Sena’ya o kadar uğraştan sonra . İlk zamanlar gerçekten çok zormuş , şimdilerde birbirimizin dilinden anladıkça daha da anlamlandı annelik

Allah olmayanlara da versin , günüm gelmişken ben de anlatmak istedim hikayemi
Allahım korusun anneli babalı büyütsün boncuk gözlümü
Ayağına taş gözüne yaş değmesin Maaşallah çiçeğime
Olmaz mı koşuyor

asla sakin kalamıyor asla

o kadar ay sonra yürüdüm elim değmişken bi tur koşayım diyor
Depara geçti desene kim tutar asyamı
Kızlar bir yaş aşısını 10 gün geç vursam sorun olur mu
Kuzum nasıl oldun. Biz doğum günü ertesi vurulduk mahfetti yavrumu çok ağır geldi
Biz varımız. Herzaman ki gibi arkalarından geliyor arkadaşlarının
Kızlar merhaba nasılsınız

annemle babam geldiler yanıma 3 günlüğüne bugun gittiler. Gelmişken duruya doğum günü kutladık erkenden

7 aydır birbirimizi görmüyorduk hem duruya hem de bana öyle iyi geldiler ki

bi kaç resim bırakıyorum
Musmutlu yaşları olsun. Ne güzel durucuk maaşallah
Ya bizim Deniz de hayır dediğim şeyi gözümün içine baka baka yapıyo

mesela sabah sabah laminanta bişeyle vuruyo elinden alıyorum bu sefer bana sırıtarak ellerini vuruyo yere

bide şirinlik yapmayı öğrenmiş yapmaması gereken bişey yaptığında dudaklarını uzatıyo

nasıl dayanayım ben buna
Dayanma kuzum, bas bağrına ben öyle yapıyorum
Bu aksam da burdayım

forumun gece kuşu

Derdimiz Diş teyzesi

3. Dis aksam patladı.agrisi var..salliyorum..arada ciglik atıyor.. calpol da verdim ama yaramadi bu sefer.guc bela yastiga koydu kafayı.. ne kadar caresiz hissediyor insan bazen kendini
Oy gelinciğim bizi de diş ve aşı çok yordu. Damaktan inen bir dişi var ve çok acıyor. Şimdi nasıl gelinciğim
1 yaşta çokça güncelleme geldi bize de büyüyorlar maaşallah
Selam arkadaslar ben dun regl oldum ama öyle boyle degil bu hap benim hormonlari alt ust etti sanirim oncesindede gereksiz sacma sebeplerden esimle tartistim evden kovdum sonra sen nerdeydin diye evi terkedecek oldum sonrada regl basladi zaten karya da ayri huysuz yeni disler geliyor galiba uykusunda agliyor bagiriyor flan surekli is yapamaz hale geldim.
Havalarda soguk gidiyor disari cikamiyoruz 5dk. Dün parka goturdum salıncağa bindirdim esiyordu ama baya bugunde biraz huzursuz. Bende boyle durumlar siz nasilsiniz ?
Öperim karyamı senin huzursuzluğunu da hisseder. Dişler başlı başına sıkıntı zaten. Bireaz daha sakin ve sabırlı olmak seni rahatlatacaktır aslında