• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah sizlerede sağlıklı ve mutlu nice seneleriniz olsun. Emar sonuçlarıniz ne zaman çıkacak.

Vallahi su pandemi bitse eski hayatlarımıza dönsek keşke. Canım sürekli bez tak çıkar yapma bence. Belkide gerçekten hazır değil. En iyisi bir kaç hafta ara ver, bu arada konuş. Çok zorlandı ise bu seferde ters tepme sin. Evet ben getirdim ama, bu bir ölçü değil. Benimkiler aşırı düşkün banyoya. Bıraksan orada vakit geçirirler. Ben çok hevesli oldukları için erken alistiridim. Tuvaletten sogumasin korkmasın, birde bezi sürekli tak çıkart kafası iyice karışacak.

Sağol canım işte bizim babamız biraz rahat.

Sağol canım birde kızın kafasını yardı, ne olur ben dayanamıyorum, sesini duyamıyorum ben cikiyorum dedi ve yarım saat eve gelmedi. Suçluyum çok korktum çok üzüldüm dedi.

Sağol canım ne bilim kapının üzerindeki o daracık yere birşey koymak hiç gelmedi aklıma. Baya uzun ağladı normalde hiç bu kadar ağlamaz.
canim çok zor geçmişti ilk gün tekrar basa sarmak istemiyorum ama her an da bırakabilirim. şimdi son durumu paylaşayım tutmayı öğrendi kesinlikle ama bırakmayı değil. yani hadi çiş kaka geldi gidip yapayım olayı yok. kakayi her defasında klozette götürdüğüm için tuttu cişi de dışarıda gezdik baya yürürüm felan tuttu eve gelince banyoya koydum yıkamak için tuvalete oturttum yok indi ama bacaklarıyla çapraz yapmış sonra bi anda banyonun ortasına işedi 🙄 ilk klozette isedigini görünce bak anne vaaay diye tepki vermişti bir kez tutturduk zaten gerisi her yere 😔

kızlar iki şey danışacam malum çocuklar sürekli düşüyorlar. civan dudağının üstü yarıldı demistim orda skar doku oluştu doktorda ağzına yakın geçmez zaten dedi uzaktan bakarak dokunmadan. kantaron sür dedi. tavsiyeniz var mı.

hazır kefir alan var mı çocuklar için? areli sütten kesip kefire alıştırabilir miyim acaba ?

kızlar iki şey danışacam malum çocuklar sürekli düşüyorlar. civan dudağının üstü yarıldı demistim orda skar doku oluştu doktorda ağzına yakın geçmez zaten dedi uzaktan bakarak dokunmadan. kantaron sür dedi. tavsiyeniz var mı.

hazır kefir alan var mı çocuklar için? areli sütten kesip kefire alıştırabilir miyim acaba ?
İz için ameliyat izleri için kullanılan krem vardı canım ben aldırdığımda kullandım biraz contraxtubex miydi öyle bir şeydi. Kantaron da saf varsa sür zararı olmaz belli mi olur iyileştirir belki.
Kefir ben bir süre mayaladım. Sonra usandım. Dün Erciyes üniversitesinin ziraat fakültesinin ürettiği süt ürünlerini satan yer açılmış parkta oraya uğradım aldım yarım litre kefir deneyelim diye. Çok lezzetli 8 lira hem de artık yoğurtla sırayla veririm tadı baya iyi. Migrosta varmış sade kefir onu da öneriyorlar.Biberonla mı vereceksin kefiri? Ne zaman vereceksin?

İyileştim canım çok şükür çok kilo verdim ama. 😓

Nisan yine neyse bir de temmuz Ağustos var ki dillere destan 😂
Zaten ne canın var kuzum hastalık daha da zayıflattı demek. Dikkat et kendine gıdalı ye kuzum çabucak toparlan inşallah
Kesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Eki Görüntüle 2852497
Yaaa Duru m kıyamam çok geçmiş olsun babalar rahatlarvallahi
Maşallah sizlerede sağlıklı ve mutlu nice seneleriniz olsun. Emar sonuçlarıniz ne zaman çıkacak.

Vallahi su pandemi bitse eski hayatlarımıza dönsek keşke. Canım sürekli bez tak çıkar yapma bence. Belkide gerçekten hazır değil. En iyisi bir kaç hafta ara ver, bu arada konuş. Çok zorlandı ise bu seferde ters tepme sin. Evet ben getirdim ama, bu bir ölçü değil. Benimkiler aşırı düşkün banyoya. Bıraksan orada vakit geçirirler. Ben çok hevesli oldukları için erken alistiridim. Tuvaletten sogumasin korkmasın, birde bezi sürekli tak çıkart kafası iyice karışacak.

Sağol canım işte bizim babamız biraz rahat.

Sağol canım birde kızın kafasını yardı, ne olur ben dayanamıyorum, sesini duyamıyorum ben cikiyorum dedi ve yarım saat eve gelmedi. Suçluyum çok korktum çok üzüldüm dedi.

Sağol canım ne bilim kapının üzerindeki o daracık yere birşey koymak hiç gelmedi aklıma. Baya uzun ağladı normalde hiç bu kadar ağlamaz.
Ne kadar canı yandı kinbilir
Oyyy kuzum kıyamam ya çok geçmiş olsun canım çok acımıştır tabii bir de çekiç yani yumuşak birşey değil ki😞
Bizim oğlanın da çenesine de çaydanlık kapağı düştü😞 kullanmadğım çaydanlıklar yukarıdaki dolapta duruyor. Bizimki de Alıştı kapaklarını açıp kapatıyor arada dolabı açık gördükçe istiyor. Verirken kapak da tam oturmamış çaydanlığı aldım kapak da üstüne düştü çenesini çizmiş biraz derin. Az ağladı Allahtan🤲 nerden ne olacağı hiç belli değil ya
Oy Göktuğum çok geçmiş olsun heryer tehlike nereyi izole edeceğimi şaşırdım vallahi
canim çok zor geçmişti ilk gün tekrar basa sarmak istemiyorum ama her an da bırakabilirim. şimdi son durumu paylaşayım tutmayı öğrendi kesinlikle ama bırakmayı değil. yani hadi çiş kaka geldi gidip yapayım olayı yok. kakayi her defasında klozette götürdüğüm için tuttu cişi de dışarıda gezdik baya yürürüm felan tuttu eve gelince banyoya koydum yıkamak için tuvalete oturttum yok indi ama bacaklarıyla çapraz yapmış sonra bi anda banyonun ortasına işedi 🙄 ilk klozette isedigini görünce bak anne vaaay diye tepki vermişti bir kez tutturduk zaten gerisi her yere 😔
Başaracaksınız az daha sabır kuzum

Ben vermedim ama verin derseniz arkanızdan gelirim

Ozaman az kaldı bir kaç gün daha sabret oldu bitti bu iş. Her bırakmada daha zorlaşır. Sonuna geldin bence kırılma noktasında sın. Maşallah bak kasları gelişmiş tutabiliyor. Arel'im zoru seviyor seni biraz uğraştırmayi seviyor sanırım. O popodan bez gidince pantolon bile daha çok yakışıyor. Hem yazın çok rahat edecek.

Helinnnnn Helinnnnn canım Arel'e bir tane alıştırma kilodu al. Bez bitti artık bunu giyeceksin de. Alıştırma kilodu cisi sizdirmiyor ama cisi içinde bırakıyor. Rahatsız ediyor bez gibi kuruluk hissi olmuyor. Eminim alıştırma kilodunu begenmiyecek. İslakliktan rahatsiz olduğu için tuvalete gidecek. Hem oraya buraya veya üzerine kaçırmış olmaz. Aslında birde bunu denesen tuvalate denk getiremediginde ora bura batmamis olur

Kızlar gunaydin dünden beri çok kötüyüm ya benim küfürbaz haydom keltürküm uyurken veya tam uykuya dalacakken sicriyo tik gibi mesela bacağı kolu atar gibi oluyo bende kundak olmayan bebek sıçrar diye önemsemedim ama sonra düşündüm kızım da hatırlamıyorum böyle sıçrama hele bi internete bakayım dedim dünyam karardı ya epilepsi falan yaziyo icime kötü his geldi çarşamba çocuk doktoruna randevu aldim oda çocuk norolojisine sevk edip eeg cektirmemizi isteyecek muhtemelen ah ya dünden beri nasıl moralim bozuk 😢
Merhaba konu eski ama aynı durumdayız sizde geçti mi acabâ bende çok kötüyüm 20 gündür pskilojim bozuldu cevaplarsaniz sevinirim tıpkı bahsettiğiniz şekilde bizimde 2 eeg de temiz çıktı

Daha iyi olmana çoook sevindim canım 🥰🥰 daha da iyi olacaksin insAllah😉
Yaa jadeem yaa ne güzel düşünüyorsun 🥰 ama kendimi genc kalmiş hir anne olarak hayal edemedim şimdi.çökermisim gibi geliyor 😳😳
Boş muhabbet nedir ya 🤪 senin bos muhabbet dediğin bile dolu dolu cancagzim🥰 😊😊 ben de pek yazamiyorum ama okuyorum.
Arastiririm insAllah canim.hic duymadım. Ekran illa ki var..ama biz mümkün mertebe ekran bagimlisi olmamasi adına zihni besleyecegiz. Etkinlikler yapacagiz. Mesela siz arel ile su anda renk gruplama oynayabilirsiniz.bence bunu cok sevecektir.ayni renkten oyuncaklari bir araya getirmek keyif verecektir ona.
Arel daha 22 aylik mi? Ben 2.5 yas zannediyordum. Su ile oynama donemsel canim.umut da ali de yapti bunu 😁
Evet ya o keloglan da cok sinir bozucu gerçekten.bazi cizgi filmler cok ogretici iken bazilari isee tam tersi 😒 z takımında bir karaktere kısa boylu tıknaz adam bu işi başaramaz diyorlar. Benim kp kisa boylu bir adam. Ya oglum gidip bu cumleyi ona kursa.cizgi filmde duydu desem.de inanmazlar yani.
Ahh miss ahh..eskiden sallarken yazardim.ama simdi nerdeee..durmuyor ki bir an durmuyor..simdi uyudu ben de imsak girsin diye bekliyorum.uyursam sabah namazina kalkamam çünkü 🙄
Eniştemize o kadar yüklenme kız.yazık günah adama.
Gözümde canlandi yaaa 😁 demek birbirinize elma attınız 🙄😁😁😁 alemsiniz yaa 🤣🥰🥰
Ama düşününce ali de elifi cok hırpalıyor.seveyim derken oluyor ama icim hep caaazZZ ediyor..
Hayaller diyelim şekerparem 😂 benim hayalim o yönde yaşlanmayan anne olmak 🥰

Karışması yok canım da öyle bağırması usandırdı beni artık. Göktuğ bağırıyor ağlıyor yada düşüyor o daha çok bağırmaya başlıyor. Konuşuyorum bak yapma çocuk düşünce bağırma sakin ol. Olabilir düşebilir falan yok bi suçlayacak şey bulup öfkesini ona yöneltiyor. Bıktım bağırıştan sanırım. Göktuğ un ağlaması hiç sorun değil yapma dediğim şeyi yaparsa sonuna kadar ağlayabilir, bağırabilir çok takılmam sakin kalırım ben. Ama babası bağırınca o daha çok bağırıyor. 2 gündür konuşmuyorum kafa dinliyorum kendi peşimde dolanıyor amacın ne diye konuşmuyorsun diyor. Kafamı dinliyorum biraz rahat bırak beni diyorum. Günde 3-4 kere benzer diyaloglar geçiyor aramızda bakalım🤪
Evet ya o çok zor haklısın benim eşimde sakindir ama bazen delirtiyor benim kız adamı zoruma gidiyor hemen anne olmak çok farklı 😔 yüklenme adama sen yine de çok olur ya arada öyle gel gitler

Maşallah bu ne tempo okurken yoruldum. Hep miss miss diyorumda, seninde missten farkın yok. Gerçi bu grupta bir veya bilemedin 2 tembel vardır. Tabi bayrak bende.☺️
Emar ne için canım kesin yazmissindir ben kaçırdım sanırım.
Kız bayrak nasıl sende ben dururken 😂 aşk olsun Aaa ben okurken yoruluyorum 😝
Yok bu sıra attım ölü toprağımı üstümden şaka bi yana bende zayıflamaya çalışan kervana girdim eşim her gün spor yapıyor gözümün önünde bende yapayım bir şeyler dedim 2 gündür bakalım 😂 istikrarımı biliyorsunuz malum

İz için ameliyat izleri için kullanılan krem vardı canım ben aldırdığımda kullandım biraz contraxtubex miydi öyle bir şeydi. Kantaron da saf varsa sür zararı olmaz belli mi olur iyileştirir belki.
Kefir ben bir süre mayaladım. Sonra usandım. Dün Erciyes üniversitesinin ziraat fakültesinin ürettiği süt ürünlerini satan yer açılmış parkta oraya uğradım aldım yarım litre kefir deneyelim diye. Çok lezzetli 8 lira hem de artık yoğurtla sırayla veririm tadı baya iyi. Migrosta varmış sade kefir onu da öneriyorlar.Biberonla mı vereceksin kefiri? Ne zaman vereceksin?
canim o krem civana uygun olur mu ki ?
altinbas diye bir marka iyiymiş sanirim. ama yinede sorayim dedim bilemedim. ilk biberon da veririm de ondan da kurtulmam lazım. emziği balkondan atmıştı tuh email gitti sen attın drdik ve orda bitmisti. bunu da attirayim. 😂 200ml 1subardagi icse kahvaltidan yarim saat sonra olmaz mi?
Ozaman az kaldı bir kaç gün daha sabret oldu bitti bu iş. Her bırakmada daha zorlaşır. Sonuna geldin bence kırılma noktasında sın. Maşallah bak kasları gelişmiş tutabiliyor. Arel'im zoru seviyor seni biraz uğraştırmayi seviyor sanırım. O popodan bez gidince pantolon bile daha çok yakışıyor. Hem yazın çok rahat edecek.
ya poposu minicik😁 vazgecesim yok onu daha cok yipratmak istemiyorum sil bastan sil bastan. ama kısmet tabi belli olmaz. yarın olsun bi bakalım.
Helinnnnn Helinnnnn canım Arel'e bir tane alıştırma kilodu al. Bez bitti artık bunu giyeceksin de. Alıştırma kilodu cisi sizdirmiyor ama cisi içinde bırakıyor. Rahatsız ediyor bez gibi kuruluk hissi olmuyor. Eminim alıştırma kilodunu begenmiyecek. İslakliktan rahatsiz olduğu için tuvalete gidecek. Hem oraya buraya veya üzerine kaçırmış olmaz. Aslında birde bunu denesen tuvalate denk getiremediginde ora bura batmamis olur
var bi tane sevmiyor hiç bacaklarını çok sıkıyor bence ondan. farklı bi model alayım
trajikomik birşey anlatayım. biz sürekli tuvaletteyiz ya civan da kapıda genelde gelmek istiyor ama almıyoruz neyse oyun oynarken civanin kaka yapma ya başladığını anladim bi anda refleks hıh diye bi bagirdim yavrum isik görmüş tavsan gibi oldu aldim cocugu kosuyorum tuvalete oturttum zaten yapmış da ama devamı gelir dedim sağına soluna bakıyor nereye oturdum der gibi iyice ağladı eşimi cagirdim dedim sen yıka çocuğu yavrum devamını da yapamadı biri hiç yapamadı bundan da olduk mu derken areli farkettim yine pozisyonu almış işemişte bu sefer onu kucaklayıp koştum ama sonuç kimse kıymetli kakasini klozetle paylaşmak istemedi 😜

Kızlarrrrr nasılsınızzzzz Urfa yaniyür çok sıcak🔥 benim çocuklar da ekstra bi enerji var ben sıcaktan baygınlık geçiriyorum onlarda tık yok 😂
Buralarda yanmaya başladı 😂 ben şorta geçtim artık Asya tulumla geziyor artık yaz gelmiştir 😝 gelsin gezmeler tozmalar hadi bakalım🥳

Alışınca içeri girmiyor bizimki kaç posta çıkıyoruz yürüse düzgün denge kuramıyor iki büklüm arkasındayız gece bile iniyoruz
Nbirden açılacak dilleri kuzum. Öyle oluyor
Aynı Ata düz duvara tırmanıyor belki sonra akıllanırlar inşallah missim ne dersin
Yaz zor misim buralarda . Samsun a çok gidesi yok eşimin şaşırıyorum gün sayardı vaka çok orda. Bizi bıraksa ben mecbur izin alacam Ata için e izin alınca da niye ayrı kalalım beraber gideriz diyorum . Önümüzdeki ay belli olacak kuzum. Hepsi şeker kuzularımızın.
Onun Allah diyen dillerini severim vakti gelince bülbül gibi şakıyacaklar sağlıklı olsunlar da gerisi gelir arkadan
Ah alıştı kuzum sokağa ondan ağladı kustu kıyamam
Kalın vallahi çocuklar da sen de orda çok mutlusunuz. Bahçeniz de bereketli olsun tutar inşallah
Ben de uzakmış diyecektim
Çok sağol kuzum anneyi babayı emrine amade ettik mutlu huzurlu büyüsün sağlam bir birey olsun inşallah
Bizimki gece geç sabah erken gündüzde çok az uyuyor kaç gündür fırsat bulup da yazamadım düşün canları saolsun öyle öyle büyüyecekler inşallah
Biz içeri sokamıyoruz yine enerji patlaması yaşıyor hiç çıkmasa dışarı düşünemiyorum vallahi
İnşallah kuzum. Annene benziyorsun. Malzeme sağlam yaşlanmazsın inşallah
Bnasıl Sena Eve uyum sağlayabildi mi. Biz sürekli sokaktayız uyku da çok az sürekli elimden tutun yürütün modunda ya da çimde çamurda heryerde
Helinim haftaya Perşembe hariç bir kaçamak yapıp bebeleri buluşturalım. Yaz sezonu yayla Karadeniz derken arayı açmayalım
Çok radikal teklifle gitmişsin enişteye kuzum. Allahım ayırmasın bebeler analı babalı büyüsün
Biraz nefessiz almak iyidir babaya kitlemek candır
Şu sıralar hepsi öyle dönemsel sanırım kuzum
Sürekli gözünüz üstünde olmalı o da bebek. Ama arelin gelişimini psikolojisini olumsuz etkilememeli ya da daha seyrek görüşmeli bir süre
İnşallah başaracaksınız Helinim
Ne zor yetişiyor insan ufağı . Canları saolsun
Oy şekerim Durum, hocası kuvvetli ne yapsın. Öperim boncuklarımı
Aynen kuzum al benden de o kadar. Ben de göndermek istemem.
Yoğunluk hiç bitmedi bu yıl Allah bitirmesin
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Kuzenin de sağ SALİM gitsin gelsin inşallah
Aslım iyileştiniz inşallah. Artık yanar oralar, Allah güç kuvvet versin
Teşekkür ederim adaşım❣️ annem dikkat eder ya onun gibi olsam keşke yaşlanınca ramazandan önceki ay başladı diyete 2 ayda 8 kilo verdi 🤪
Buraya öyle yazdım 2 gündür tepemde tuvalete göndermiyor yanından kalkınca ağlıyor yürümeyi bırak 😂 anam mutfak temizledim de bugün nasıl temizledim bana sor 🙄

Önceki gün bahçeyi sularken Zeynep hanım fıskıyenin altına girip bir güzel ıslanmış bende evdeydim kızarım diye de eve girmemiş bahçede oynamış ıslak haliyle Bi komşumuz haber verdi çocuğun saçları üstü başı ıslak deyince geldi eve saçlarını kuruttum üzerini değiştirdim ama iş işten geçmiş dün çok kırgın halsizdi başım ağrıyor demişti ki Zeynep kolay kolay hasta olmaz bu gece alnı yüzü şişti sinüzit olmuş yavrum sabah acile gittik ateş çıkmadı çok şükür şurup verdi geldik niye iğne vermedi ben cesurum iğne vurdurabilirdim diye ağlıyor şimdi
Ah çocuk aklı işte ya kızarsın diye hasta olmuş kıyamam ben ona 😔 şimdi nasıl

Kesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Eki Görüntüle 2852497
Ya kıyamam çok geçmiş olsun daha dikkatli olsa keşke 😔

Civana geçmiş olsun kuzum inan fikrim yok ama hazır kefiri ben aldım Asya içti kahvaltıda falan veriyorum ben seviyor

Teşekkür ederim adaşım❣️ annem dikkat eder ya onun gibi olsam keşke yaşlanınca ramazandan önceki ay başladı diyete 2 ayda 8 kilo verdi 🤪
Buraya öyle yazdım 2 gündür tepemde tuvalete göndermiyor yanından kalkınca ağlıyor yürümeyi bırak 😂 anam mutfak temizledim de bugün nasıl temizledim bana sor 🙄
Ata da öyle küçük yaka iğneleri 🥰

Kız bayrak nasıl sende ben dururken 😂 aşk olsun Aaa ben okurken yoruluyorum 😝
Yok bu sıra attım ölü toprağımı üstümden şaka bi yana bende zayıflamaya çalışan kervana girdim eşim her gün spor yapıyor gözümün önünde bende yapayım bir şeyler dedim 2 gündür bakalım 😂 istikrarımı biliyorsunuz malum

canim o krem civana uygun olur mu ki ?
altinbas diye bir marka iyiymiş sanirim. ama yinede sorayim dedim bilemedim. ilk biberon da veririm de ondan da kurtulmam lazım. emziği balkondan atmıştı tuh email gitti sen attın drdik ve orda bitmisti. bunu da attirayim. 😂 200ml 1subardagi icse kahvaltidan yarim saat sonra olmaz mi?

ya poposu minicik😁 vazgecesim yok onu daha cok yipratmak istemiyorum sil bastan sil bastan. ama kısmet tabi belli olmaz. yarın olsun bi bakalım.

var bi tane sevmiyor hiç bacaklarını çok sıkıyor bence ondan. farklı bi model alayım
trajikomik birşey anlatayım. biz sürekli tuvaletteyiz ya civan da kapıda genelde gelmek istiyor ama almıyoruz neyse oyun oynarken civanin kaka yapma ya başladığını anladim bi anda refleks hıh diye bi bagirdim yavrum isik görmüş tavsan gibi oldu aldim cocugu kosuyorum tuvalete oturttum zaten yapmış da ama devamı gelir dedim sağına soluna bakıyor nereye oturdum der gibi iyice ağladı eşimi cagirdim dedim sen yıka çocuğu yavrum devamını da yapamadı biri hiç yapamadı bundan da olduk mu derken areli farkettim yine pozisyonu almış işemişte bu sefer onu kucaklayıp koştum ama sonuç kimse kıymetli kakasini klozetle paylaşmak istemedi 😜
Başka birtane almana gerek yok, bacak kısmını bir çıt makas at uzun süre kullanmiyacaksin zaten. O seni anlık kurtaracak ıslak uzun süre nasılsa kalmayacak. Tuvalate alistiriyorsun nasılsa. Bu kadar koşturmaya çok uzun süreceğini zannetmiyorum. Bacak kısmındaki lastiği biraz gevset o işini görür senin.kefir ben veriyorum İkisinede pipetle içiyorlar. Bazen bir yudum bazen bir bardak içiyorlar.
Ya kıyamam çok geçmiş olsun daha dikkatli olsa keşke 😔
Sağol canım oluyor böyle şeyler evde 3 çocuk var. Allah sağlık versin. Jadesi diyete başlamışsın, herkes ramazanda kilo verdi ben kilo aldım. Birde ramazanda enerjim çok düşüktü. Kavesizlik beni mutsuz ediyormuş bunu farkettim.

Back
X