Daha iyi olmana çoook sevindim canım

daha da iyi olacaksin insAllah

Yaa jadeem yaa ne güzel düşünüyorsun

ama kendimi genc kalmiş hir anne olarak hayal edemedim şimdi.çökermisim gibi geliyor

Boş muhabbet nedir ya

senin bos muhabbet dediğin bile dolu dolu cancagzim

ben de pek yazamiyorum ama okuyorum.
Arastiririm insAllah canim.hic duymadım. Ekran illa ki var..ama biz mümkün mertebe ekran bagimlisi olmamasi adına zihni besleyecegiz. Etkinlikler yapacagiz. Mesela siz arel ile su anda renk gruplama oynayabilirsiniz.bence bunu cok sevecektir.ayni renkten oyuncaklari bir araya getirmek keyif verecektir ona.
Arel daha 22 aylik mi? Ben 2.5 yas zannediyordum. Su ile oynama donemsel canim.umut da ali de yapti bunu

Evet ya o keloglan da cok sinir bozucu gerçekten.bazi cizgi filmler cok ogretici iken bazilari isee tam tersi

z takımında bir karaktere kısa boylu tıknaz adam bu işi başaramaz diyorlar. Benim kp kisa boylu bir adam. Ya oglum gidip bu cumleyi ona kursa.cizgi filmde duydu desem.de inanmazlar yani.
Ahh miss ahh..eskiden sallarken yazardim.ama simdi nerdeee..durmuyor ki bir an durmuyor..simdi uyudu ben de imsak girsin diye bekliyorum.uyursam sabah namazina kalkamam çünkü

Eniştemize o kadar yüklenme kız.yazık günah adama.
Gözümde canlandi yaaa

demek birbirinize elma attınız

alemsiniz yaa

Ama düşününce ali de elifi cok hırpalıyor.seveyim derken oluyor ama icim hep caaazZZ ediyor..