- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Canim bazi cocuk tuvaletini yaptıktan sonra gormek istermiş.yani onun kaybolmadigina emin olmak istermiş.çünku o ondan bir parçauyusa ali uyanacak2 bebeli hayat çok zor. areli uyutmadim bugün sırf akşam erken uyusun diye. bari akşam az da olsa dinleneyim. çok çok ağlıyor herşeye bağırıyor. tuvalet eğitimi onu çok zorladı. bugün babası da evdeydi. 2 gündür kakasini yapmıyordu. tam pozisyon alıyor farkediyorum tuvalete gidiyoruz yok yapmıyor. eşim ben civani uyuturken bez takmış
yazık yapsın diyor
iki gündür bana yazık değildi sanki. çok canim sıkıldı. gittim uyuyacam dedik 10 dk da bir sağolsun birşey sordu. oğlan taş gibi çıkarmış göstereyim diyor
deli oldum gidip lazimlik alacaz dedi ve yine bez takmış
![]()
Gecmis olsun oyy kıyamam icim çekildi yavrucummKesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Eki Görüntüle 2852497
Hic olmayacak seyler oluyor.gorunmez kaza derler ya aynen öyle olmuş.gecmis olsun canım.Oyyy kuzum kıyamam ya çok geçmiş olsun canım çok acımıştır tabii bir de çekiç yani yumuşak birşey değil ki
Bizim oğlanın da çenesine de çaydanlık kapağı düştükullanmadğım çaydanlıklar yukarıdaki dolapta duruyor. Bizimki de Alıştı kapaklarını açıp kapatıyor arada dolabı açık gördükçe istiyor. Verirken kapak da tam oturmamış çaydanlığı aldım kapak da üstüne düştü çenesini çizmiş biraz derin. Az ağladı Allahtan
nerden ne olacağı hiç belli değil ya
Canim kefiri düzenli vermek bağirsak tembelliğine yol aciyormuş diye duymustum.aralikli verebilirisn. Onun yerine ayran versenkızlar iki şey danışacam malum çocuklar sürekli düşüyorlar. civan dudağının üstü yarıldı demistim orda skar doku oluştu doktorda ağzına yakın geçmez zaten dedi uzaktan bakarak dokunmadan. kantaron sür dedi. tavsiyeniz var mı.
hazır kefir alan var mı çocuklar için? areli sütten kesip kefire alıştırabilir miyim acaba ?
InsAllah jademm ne guzel hayalin var insAllah kavusursun cancagzimHayaller diyelim şekerparembenim hayalim o yönde yaşlanmayan anne olmak
![]()
Canim aman yuksek tepkiler verme korkabilircanim o krem civana uygun olur mu ki ?
altinbas diye bir marka iyiymiş sanirim. ama yinede sorayim dedim bilemedim. ilk biberon da veririm de ondan da kurtulmam lazım. emziği balkondan atmıştı tuh email gitti sen attın drdik ve orda bitmisti. bunu da attirayim.200ml 1subardagi icse kahvaltidan yarim saat sonra olmaz mi?
ya poposu minicikvazgecesim yok onu daha cok yipratmak istemiyorum sil bastan sil bastan. ama kısmet tabi belli olmaz. yarın olsun bi bakalım.
var bi tane sevmiyor hiç bacaklarını çok sıkıyor bence ondan. farklı bi model alayım
trajikomik birşey anlatayım. biz sürekli tuvaletteyiz ya civan da kapıda genelde gelmek istiyor ama almıyoruz neyse oyun oynarken civanin kaka yapma ya başladığını anladim bi anda refleks hıh diye bi bagirdim yavrum isik görmüş tavsan gibi oldu aldim cocugu kosuyorum tuvalete oturttum zaten yapmış da ama devamı gelir dedim sağına soluna bakıyor nereye oturdum der gibi iyice ağladı eşimi cagirdim dedim sen yıka çocuğu yavrum devamını da yapamadı biri hiç yapamadı bundan da olduk mu derken areli farkettim yine pozisyonu almış işemişte bu sefer onu kucaklayıp koştum ama sonuç kimse kıymetli kakasini klozetle paylaşmak istemedi![]()
Ya sen sezeryanlisin bosver ne mekiği ya.. daha cok taze ustelik iki amrliyat peşpeşe yani. Zatrn fitsin salla gitsinİstagram da görüyorum seni çokta güzel görünüyorsun. 3. 5 kilo senin elinden kurtulamaz. Eşinde bak destek oluyormuş, buda bir artı. Benim öküze ne zaman bana spor yaptır desem. Beklentisi çok fazla, çok ağar şeyler yaptırmaya çalışıyor. Örnek Duru ile umutu karnıma oturtturuyor mekik cekmemi bekliyor, yada beni taşı diyor. Ben az sıkılaşmak istiyorum o benim halterci olmamı bekliyor.