• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
uyusa ali uyanacak 😕 2 bebeli hayat çok zor. areli uyutmadim bugün sırf akşam erken uyusun diye. bari akşam az da olsa dinleneyim. çok çok ağlıyor herşeye bağırıyor. tuvalet eğitimi onu çok zorladı. bugün babası da evdeydi. 2 gündür kakasini yapmıyordu. tam pozisyon alıyor farkediyorum tuvalete gidiyoruz yok yapmıyor. eşim ben civani uyuturken bez takmış 😒 yazık yapsın diyor 🙄 iki gündür bana yazık değildi sanki. çok canim sıkıldı. gittim uyuyacam dedik 10 dk da bir sağolsun birşey sordu. oğlan taş gibi çıkarmış göstereyim diyor 🙈 deli oldum gidip lazimlik alacaz dedi ve yine bez takmış 😫😫😫
Canim bazi cocuk tuvaletini yaptıktan sonra gormek istermiş.yani onun kaybolmadigina emin olmak istermiş.çünku o ondan bir parça 😊 lazımlık almanızi öneririm.bir de hikaye kitabi ala irsiniz konuyla ilgili.
Kesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Eki Görüntüle 2852497
Gecmis olsun oyy kıyamam icim çekildi yavrucumm :( insAllah cabucak iyileşir. Ahh bu babalaar 🙄
Oyyy kuzum kıyamam ya çok geçmiş olsun canım çok acımıştır tabii bir de çekiç yani yumuşak birşey değil ki😞
Bizim oğlanın da çenesine de çaydanlık kapağı düştü😞 kullanmadğım çaydanlıklar yukarıdaki dolapta duruyor. Bizimki de Alıştı kapaklarını açıp kapatıyor arada dolabı açık gördükçe istiyor. Verirken kapak da tam oturmamış çaydanlığı aldım kapak da üstüne düştü çenesini çizmiş biraz derin. Az ağladı Allahtan🤲 nerden ne olacağı hiç belli değil ya
Hic olmayacak seyler oluyor.gorunmez kaza derler ya aynen öyle olmuş.gecmis olsun canım.😔
kızlar iki şey danışacam malum çocuklar sürekli düşüyorlar. civan dudağının üstü yarıldı demistim orda skar doku oluştu doktorda ağzına yakın geçmez zaten dedi uzaktan bakarak dokunmadan. kantaron sür dedi. tavsiyeniz var mı.

hazır kefir alan var mı çocuklar için? areli sütten kesip kefire alıştırabilir miyim acaba ?
Canim kefiri düzenli vermek bağirsak tembelliğine yol aciyormuş diye duymustum.aralikli verebilirisn. Onun yerine ayran versen 🤔
Hayaller diyelim şekerparem 😂 benim hayalim o yönde yaşlanmayan anne olmak 🥰
InsAllah jademm ne guzel hayalin var insAllah kavusursun cancagzim 🥰
canim o krem civana uygun olur mu ki ?
altinbas diye bir marka iyiymiş sanirim. ama yinede sorayim dedim bilemedim. ilk biberon da veririm de ondan da kurtulmam lazım. emziği balkondan atmıştı tuh email gitti sen attın drdik ve orda bitmisti. bunu da attirayim. 😂 200ml 1subardagi icse kahvaltidan yarim saat sonra olmaz mi?

ya poposu minicik😁 vazgecesim yok onu daha cok yipratmak istemiyorum sil bastan sil bastan. ama kısmet tabi belli olmaz. yarın olsun bi bakalım.

var bi tane sevmiyor hiç bacaklarını çok sıkıyor bence ondan. farklı bi model alayım
trajikomik birşey anlatayım. biz sürekli tuvaletteyiz ya civan da kapıda genelde gelmek istiyor ama almıyoruz neyse oyun oynarken civanin kaka yapma ya başladığını anladim bi anda refleks hıh diye bi bagirdim yavrum isik görmüş tavsan gibi oldu aldim cocugu kosuyorum tuvalete oturttum zaten yapmış da ama devamı gelir dedim sağına soluna bakıyor nereye oturdum der gibi iyice ağladı eşimi cagirdim dedim sen yıka çocuğu yavrum devamını da yapamadı biri hiç yapamadı bundan da olduk mu derken areli farkettim yine pozisyonu almış işemişte bu sefer onu kucaklayıp koştum ama sonuç kimse kıymetli kakasini klozetle paylaşmak istemedi 😜
Canim aman yuksek tepkiler verme korkabilir 😊 ama cok güldüm 😅
İstagram da görüyorum seni çokta güzel görünüyorsun. 3. 5 kilo senin elinden kurtulamaz. Eşinde bak destek oluyormuş, buda bir artı. Benim öküze ne zaman bana spor yaptır desem. Beklentisi çok fazla, çok ağar şeyler yaptırmaya çalışıyor. Örnek Duru ile umutu karnıma oturtturuyor mekik cekmemi bekliyor, yada beni taşı diyor. Ben az sıkılaşmak istiyorum o benim halterci olmamı bekliyor.
Ya sen sezeryanlisin bosver ne mekiği ya.. daha cok taze ustelik iki amrliyat peşpeşe yani. Zatrn fitsin salla gitsin 😊💗

Kızlaaarr yaa benim modd -->>🤯🤯🤯😵😟😖😣😰😓

Erva hic susmuyor masada mama isteyip ağlıyor ama ne versem yemiyor.biberonu istiyor veriyorum içmiyor 😥
Masadan iniyoruz oynarken sesi yok. Gezerek yemek istiyor.😒 o zaman cok neşeli ama sabit duramıyoruz 🙄
Dışarı çıkardım gezdirdim babaanneye de ugradik geldik eve gelmemizle zır zır zır ağlamaya başlıyor. aglamak bulaşıcı erva bu kadar ağlayınca ali de bambasit seylere bile aglar oldu.

Dünden beri çok çiş yapıyor.sık ve bol. Renkte kokuda bi anormallik yok ama üşüdü ayakları sanırım.babannesi ayakkabı aldı bizim kıza. Ben netten iyi bir ayakkabi alacagım desem de dinlemedi.bu ayakkabi terletiyor ayağını.sonra da üşüyor.terletmeyen kiz ayakkabısı önerisi varsa alayım.
Bu arda ben de diyete başladim kizlar.kilo 71 e dayandı.hayatimda böyle olmamaistim.hedefim 63 falan. Boyum 173. 63 kilo iyi olur. Ekmeği azalttim.sabah 1 dilim(yani avuc içi kadar) yedim.ama bizim ev ekmegi oldugu icin oyle hazir ekmek gibi fosur fosur degil.ondan tutuyor.
Oglen papatya cayi ve meyve yedim. Aksama ekmeksiz sebze yemegi yiyecegim. Ekmegi ve sekeri kesersem daha rahat veririm ama ekmek benim can damarim 🙄 zorlanacagim 😊
misskokulumm misskokulumm bu menü nasul canim? Yani oglenu sadrce meyve ile geçirmek? 🤔
Öğlen sadece meyve zor olur canım sürdürülebilir bir diyet için daha besleyici beslenmek lazım sanki bir de emziriyorsun. Ben öğlen 1 biber dolması 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası yedim. Bol su. Şimdi de elma yedim bir tane. Ben de hiç ekmek tüketmiyorum. Sabah 2 dilim tam buğday. Akşama pilavdan 2 kaşık alırım. Hadi bakalım grubumuz fitleşsin🥳🥳
Ervanın ağlamaları bir dönem sanki biz geçirdik gibi. Bir ara Göktuğ da hiç susmuyordu şimdi daha iyi. Ama kendini ifade etmeye başladı ondan rahatladı. Karpuz istiyormuş kaapuu diyor, su istiyor. Bu buu diye gösteriyor falan. Bir de günde en az 2 posta dışarı çıkıyor. Dersim vardı kızlar bakıyordu indirin bahçeye biraz dedim yarım saat dışarda dolandı geldiler evde olsa benim sesimi duyup ağlıyor.

Son düzenleme:
Pis gıcık git şuradan 52 ney yaaaa. Yarım kadarsın nerdeyse😒 N Nehir8077 de öyle bir de kilo aldım diyor 😠 dayaklıksınız açım zaten yerim sizi çubuk kraker niyetine 🤣🤣
Miss deme öyle yaa 😂😂 valla almak istiyorum biraz giydiğim yakışmıyor zayıfken😅 babam da kürdan der bana shahhasahah 🤣🤣🤣
Gercekmi ya sen 55 miydin vallahi hiç gostermiyorsun. Ozaman senin boyun mu çok uzun.
Valla boyum da yok aslında 😅 1.63 üm ama gören selvi boylu sanıyo
Hadi inşallah 🙏 ben veririm dünür sana 😍
Alırım bi 6 7 kilonu dünürcan sar ondan 🤪
Yanımda yapan yok eşim daa fazla vermek istemiyor kilo ama bana baya destek oluyor gaza getiriyor 😂
Çünkü romantizm 🤣
Aslihaydo Aslihaydo canim alintılamamisim. Kilo olayını takma vucut virusle mucadele edebilmek icin ne kadar fazlalik varsa atiyormus bir nevi temizliyor kendini.yani Allah tarafından biyolojik sistem isliyor. Toparlarsin gene insAllah 😊
Ah virüss Lanet olasıca lanet 😂 ay resmen gittim geldim tahtalı köye kiloyu da takmiyim gari 😬

İstagram da görüyorum seni çokta güzel görünüyorsun. 3. 5 kilo senin elinden kurtulamaz. Eşinde bak destek oluyormuş, buda bir artı. Benim öküze ne zaman bana spor yaptır desem. Beklentisi çok fazla, çok ağar şeyler yaptırmaya çalışıyor. Örnek Duru ile umutu karnıma oturtturuyor mekik cekmemi bekliyor, yada beni taşı diyor. Ben az sıkılaşmak istiyorum o benim halterci olmamı bekliyor.
Yaaa şakaaa😂😂😂😂 çok güldümmm dağa komando mu eğitiyon desene 😅 artık seni nasıl güçlü görüyosa 💪

Bu güzel birşey gece bezinin ıslak olmaması. Yapar annesi bı başlasa yapmaya, sende arelde rahatliyacak. İşte seni zorluyor biraz.

Gercekmi ya sen 55 miydin vallahi hiç gostermiyorsun. Ozaman senin boyun mu çok uzun.

Sağol canım tek suçlu bizim büyük oğlan☺️

İnşallah canım kimse yaşamasın Allah evlatlarımızı korusun

Vallahi mis asliya bende şaşırdım ben dahada az bekliyordum. Aç kalma dünürüm kalorisi düşük şeyler le doldur mideni. 55 oldum bu arada. Miss hem sendeki boy bizde varmı. Bende boyda eksiyim.
bugün daha iyiydi ama kaka yok hala. kabız olacak yavrum 😕 3 kez çiş deyip lazimliga oturduk denk getirdik 1 inde hiç demedi yap mis üstüne. herhalde öyle çiş deyip 20 kez oturup kalkmışız 😂 cani sağolsun öğreniyor diyorum. kek yaptım mum koydum çişini öğrendin kutluyoruz dedim ki 10 dk sonra üstüne yapmış buldum 🙄
Canim bazi cocuk tuvaletini yaptıktan sonra gormek istermiş.yani onun kaybolmadigina emin olmak istermiş.çünku o ondan bir parça 😊 lazımlık almanızi öneririm.bir de hikaye kitabi ala irsiniz konuyla ilgili.

Gecmis olsun oyy kıyamam icim çekildi yavrucumm :KK43: insAllah cabucak iyileşir. Ahh bu babalaar 🙄

Hic olmayacak seyler oluyor.gorunmez kaza derler ya aynen öyle olmuş.gecmis olsun canım.😔

Canim kefiri düzenli vermek bağirsak tembelliğine yol aciyormuş diye duymustum.aralikli verebilirisn. Onun yerine ayran versen 🤔

Ya sen sezeryanlisin bosver ne mekiği ya.. daha cok taze ustelik iki amrliyat peşpeşe yani. Zatrn fitsin salla gitsin 😊💗
lazimlik alındı kitap da var video da izlettim çizgi-filmler felan. bol bol anlattım da ama ben en çok beni umursamamasina sinirleniyorum. sanki hiç duymuyor gibi davranıyor.neyse bugün 4. gündü daha iyiydi. haftasonu da evde kalacaz ki iyice pekişsin. inşallah haftaya bugün herşey daha iyi olacak

Öncelikle çok sağol bebeğim kamufle ediyorum diyelim instagramdaki fotolarda abartı bi kilom yok ama ben memnun değilim görüntümden her kadın gibi🤪
Yok bebeğim hafif başlayıp artırmak lazım eşin sporuçok yapıyor bilmesi lazım ben minik minik ilerliyorum kilo vermezsem sebebi sensin diye eşimi tehtit de ettim 😂 bu sefer farklı bi inatla girdim bakalım sonucu hep beraber göreceğiz 💕💕 ay bahar sorma bende şöyle sımsıkı olmak istiyorum ya bıdık bıdık etlerim hep🙄🙄🙄

Erva hic susmuyor masada mama isteyip ağlıyor ama ne versem yemiyor.biberonu istiyor veriyorum içmiyor 😥 Masadan iniyoruz oynarken sesi yok. Gezerek yemek istiyor.😒 o zaman cok neşeli ama sabit duramıyoruz 🙄
Dışarı çıkardım gezdirdim babaanneye de ugradik geldik eve gelmemizle zır zır zır ağlamaya başlıyor. aglamak bulaşıcı erva bu kadar ağlayınca ali de bambasit seylere bile aglar oldu.
Dünden beri çok çiş yapıyor.sık ve bol. Renkte kokuda bi anormallik yok ama üşüdü ayakları sanırım.babannesi ayakkabı aldı bizim kıza. Ben netten iyi bir ayakkabi alacagım desem de dinlemedi.bu ayakkabi terletiyor ayağını.sonra da üşüyor.terletmeyen kiz ayakkabısı önerisi varsa alayım.
Bu arda ben de diyete başladim kizlar.kilo 71 e dayandı.hayatimda böyle olmamaistim.hedefim 63 falan. Boyum 173. 63 kilo iyi olur. Ekmeği azalttim.sabah 1 dilim(yani avuc içi kadar) yedim.ama bizim ev ekmegi oldugu icin oyle hazir ekmek gibi fosur fosur degil.ondan tutuyor.
Oglen papatya cayi ve meyve yedim. Aksama ekmeksiz sebze yemegi yiyecegim. Ekmegi ve sekeri kesersem daha rahat veririm ama ekmek benim can damarim 🙄 zorlanacagim 😊
misskokulumm misskokulumm bu menü nasul canim? Yani oglenu sadrce meyve ile geçirmek? 🤔
Ay Allah kolaylık versin kuzum hepsi mızmız ya ama erva aştı bu sıra 🙄
Demek sende girdin ha diyete haydi kızlar başaracağız 🤪 ben ekmekle sorun yaşamıyorum abur cuburu da baya kıstım tamamen değil ama minimal düzeyde şuan bugün tartıldım 61 kiloyum ama 61.7 nerdeyse 62 yani 🙄 hadi bakalım bende sabah 1 dilim ekmek salata yumurta falan yedim pankek yapmıştım düşün minicik kopardım ucundan öğlen 3 4 kaşık makarna yoğurt akşam yeşil fasulye karpuz salata yoğurt yedim 🥰

Öğlen sadece meyve zor olur canım sürdürülebilir bir diyet için daha besleyici beslenmek lazım sanki bir de emziriyorsun. Ben öğlen 1 biber dolması 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası yedim. Bol su. Şimdi de elma yedim bir tane. Ben de hiç ekmek tüketmiyorum. Sabah 2 dilim tam buğday. Akşama pilavdan 2 kaşık alırım. Hadi bakalım grubumuz fitleşsin🥳🥳
Ervanın ağlamaları bir dönem sanki biz geçirdik gibi. Bir ara Göktuğ da hiç susmuyordu şimdi daha iyi. Ama kendini ifade etmeye başladı ondan rahatladı. Karpuz istiyormuş kaapuu diyor, su istiyor. Bu buu diye gösteriyor falan. Bir de günde en az 2 posta dışarı çıkıyor. Dersim vardı kızlar bakıyordu indirin bahçeye biraz dedim yarım saat dışarda dolandı geldiler evde olsa benim sesimi duyup ağlıyor.
Kuzum peki sadece yürüyüş mü yapıyorsun başka şeyler de var mı

Miss deme öyle yaa 😂😂 valla almak istiyorum biraz giydiğim yakışmıyor zayıfken😅 babam da kürdan der bana shahhasahah 🤣🤣🤣
Valla boyum da yok aslında 😅 1.63 üm ama gören selvi boylu sanıyo
Alırım bi 6 7 kilonu dünürcan sar ondan 🤪
Çünkü romantizm 🤣
Ah virüss Lanet olasıca lanet 😂 ay resmen gittim geldim tahtalı köye kiloyu da takmiyim gari 😬
Bende 1.64 dünürüm bak boylar bile yakın💕 valla mı kız sen iste ben 10 kilo bilem veririm nolacak 🤪 ben alırım nasılsa kolayca 😂😂😂
Ya romantik spor koçum eziyetler etti öğlen bana çok zorlamadım malum fıtık olayı var gün gün minik minik yaparım

Ooo hatunlar diyete girmiş topluca . Ben de kilo değil Belki ama sıkılaşmayı istiyorum . Özellikle karnımdan çok rahatsız oluyorum nasıl toparlanacağız acaba ki . Sıkı bir karın sezeryan sonrası hayal mi acaba 🤔
BKGK BKGK
S Susam_tanesi
Nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor ?

Yaaa şakaaa😂😂😂😂 çok güldümmm dağa komando mu eğitiyon desene 😅 artık seni nasıl güçlü görüyosa 💪
Vallahi manyak 90 kilo kaldırabilir görüyor, hiç utanmıyor bunu söylerken. Ben ilk zamanlar şaka yapıyor sandım. Baktım şaka değil, kafayı yemiş sanırım vücutda yağ bırakmayacağım derken beyinide eritmiş. ☺️

Gecmis olsun oyy kıyamam icim çekildi yavrucumm :KK43: insAllah cabucak iyileşir. Ahh bu babalaar 🙄

Mekik birşey değilde en sevmediğim spor ağırlık la spor yapmak. Bazen görüyor hmmm bune spormu hmmm diyerek pis pis gülüyor, hevesim kaçıyor zaten.

Erva hic susmuyor masada mama isteyip ağlıyor ama ne versem yemiyor.biberonu istiyor veriyorum içmiyor 😥
Masadan iniyoruz oynarken sesi yok. Gezerek yemek istiyor.😒 o zaman cok neşeli ama sabit duramıyoruz 🙄

Dışarıyı öğrendiler birazda ondan öyle yapıyorlar. İstediği yeri gezip dolaşmak özgür olmak istiyor. Bizim kızda öyle peşine geziyorum yemekte, veya masanın altına oturuyor.
Ama senin diyette hiçbir şey yokki. Bildiğin ölüm diyeti. Öğlen yediğin öğün olarak geçmez. Ara öğünde meyve çay deseydin tamamdı. Akşamda ekmeksiz sadece sebze yemeği, bu diyeti çok uzun istesende devam ettiremezsin. Bı kaç gün sonra illaki bozarsin. Beden kaldirmaz. Kilo aldırmayan şeyleri bol yemekten çekinme. Mideyi o kadar boş bırakma. Metobolizman yavaşlar. Az ve sık tüket sürekli onu yakmak için çalışsın organlar.

Selam canlar,
Benim tel sıkıntılı ya internette problem yaşıyorum. Bende diyetteyim 1 ay i geciyor sanirim 4 kilo verdim devam ediyorum suan 61 im hedef 58. Ama bu göbelce gitmiyor onceden dümdüz dum sadece basenler vardi sanirim bölgesel çalışmam gerekecek ama bebeklere olmuyor. Bir termal takım aldm sauna etkisi ile size yazarim markasını bir giyiyorum yürüyüşe çıkınca eve geliyorum sular akmis vucudumdan. Ama cok kullanamadım 3 4 kez giyebildim sadece.
Sizler Nasilsiniz?
Umudum- Umudum- buradayım canim sagol cok şükür ıyiyiz sena nasil eve döndünüz mü?
Helinnnnn Helinnnnn canim insallah alışır hemen Arel cim. Bende köye gidebilirsem orada uğraşacağım bizim vajinal yapışıklık devam ediyor belki bezdendir onada ayrı canim sıkılıyor krem sürüyorum bazen yakiyor cocugu butun gun ağlıyor bu sefer bende biraktim sürmüyorum su sira:KK43:
Jadesi Jadesi canim bir ara instada fotonuzu gordum masallah Asya ya ve size cok güzelsiniz
S Susam_tanesi yaa Ipek de gun geçtikçe güzelleşiyor Masallah kocaman
N Nehir8077 canim Duru cumm gecmis olsun cokk
misskokulumm misskokulumm 6 kilo baya iyi vermişsin Masallah:)
Zeyay1420 Zeyay1420 zeynep e de çok gecmis olsun canim
SonsuzUmut SonsuzUmut canim selam bende 3 gundur hemoroid sorunu oldu ama cok beter durumdayım yarin 4 gun olacak doktor krem.verdi birde sıcak su önerdi ama kremde bir tuhaf yaptı kasindırır gibi. Sen birseyler içmiştim sanki ?

Bu hemoroid icin önerisi olan var mı kizlae canim oyle aciyorki cok pis bir agrii:KK43:

Ay Allah kolaylık versin kuzum hepsi mızmız ya ama erva aştı bu sıra 🙄
Demek sende girdin ha diyete haydi kızlar başaracağız 🤪 ben ekmekle sorun yaşamıyorum abur cuburu da baya kıstım tamamen değil ama minimal düzeyde şuan bugün tartıldım 61 kiloyum ama 61.7 nerdeyse 62 yani 🙄 hadi bakalım bende sabah 1 dilim ekmek salata yumurta falan yedim pankek yapmıştım düşün minicik kopardım ucundan öğlen 3 4 kaşık makarna yoğurt akşam yeşil fasulye karpuz salata yoğurt yedim 🥰
benim tek zaafım bu ara nutella oldu. bahanem de hazır sekerim düşüyorum yoruluyorum sinirleniyorum yiyeyim en iyisi diye. ben vermiştim de ama uzun zamandir da tartilmiyorum belki almisimdir. gobek var bende ya ona da egzersiz lazim ama enerjim de yok vaktim de 😫 csnim karpuz çekti 🙈
Ooo hatunlar diyete girmiş topluca . Ben de kilo değil Belki ama sıkılaşmayı istiyorum . Özellikle karnımdan çok rahatsız oluyorum nasıl toparlanacağız acaba ki . Sıkı bir karın sezeryan sonrası hayal mi acaba 🤔
BKGK BKGK
S Susam_tanesi
Nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor ?
karin en zoru ve egzersiz şart dünür ama zorlama kendini. 4 kişilik bir grubumuz vardı 2si sezeryan dümdüz karın ben ve bi arkadaş normal doğum ve gobeklin😁
Vallahi manyak 90 kilo kaldırabilir görüyor, hiç utanmıyor bunu söylerken. Ben ilk zamanlar şaka yapıyor sandım. Baktım şaka değil, kafayı yemiş sanırım vücutda yağ bırakmayacağım derken beyinide eritmiş. ☺️
🤣🤣🤣 bazılarında bi yerden sonra herşey iptal ama çok yüklenerek zarar veriyor aslında ama gel de anlat kabul etmez seninki
Selam canlar,
Benim tel sıkıntılı ya internette problem yaşıyorum. Bende diyetteyim 1 ay i geciyor sanirim 4 kilo verdim devam ediyorum suan 61 im hedef 58. Ama bu göbelce gitmiyor onceden dümdüz dum sadece basenler vardi sanirim bölgesel çalışmam gerekecek ama bebeklere olmuyor. Bir termal takım aldm sauna etkisi ile size yazarim markasını bir giyiyorum yürüyüşe çıkınca eve geliyorum sular akmis vucudumdan. Ama cok kullanamadım 3 4 kez giyebildim sadece.
Sizler Nasilsiniz?
Umudum- Umudum- buradayım canim sagol cok şükür ıyiyiz sena nasil eve döndünüz mü?
Helinnnnn Helinnnnn canim insallah alışır hemen Arel cim. Bende köye gidebilirsem orada uğraşacağım bizim vajinal yapışıklık devam ediyor belki bezdendir onada ayrı canim sıkılıyor krem sürüyorum bazen yakiyor cocugu butun gun ağlıyor bu sefer bende biraktim sürmüyorum su sira:KK43:
Jadesi Jadesi canim bir ara instada fotonuzu gordum masallah Asya ya ve size cok güzelsiniz
SonsuzUmut SonsuzUmut canim selam bende 3 gundur hemoroid sorunu oldu ama cok beter durumdayım yarin 4 gun olacak doktor krem.verdi birde sıcak su önerdi ama kremde bir tuhaf yaptı kasindırır gibi. Sen birseyler içmiştim sanki ?

Bu hemoroid icin önerisi olan var mı kizlae canim oyle aciyorki cok pis bir agrii:KK43:
yaz canim termal kemer ise yarıyor mu? ya karya ya üzüldüm. bi nabız yokla belki hemen kapar akıllı gelinim. yapisiklikla ilgili hiç fikrim yok ama arada kremi sür madem tekrar ediyorsa artmasın iyice. sana da çok geçmiş olsun zordur o şimdi ya

Selamlar kızlar 🙋🏼‍♀️ havalar ısındı herkes gezmelere başladı tabi ben de dahil🤭 buralar biraz boş kalmış önceden sayfalar birikirdi şimdi baya az. Geçen sene bu zamanlar oyun halısında çırpınan bebelerimiz şimdi yerlerinde durmuyor koşuyorlar nerden nereye 🙏🏼

Selam canlar,
Sizler Nasilsiniz?

Oy geçmiş olsun hemoroid için hamileliğin son zamanları ve doğum sonrası çok çektim Tuvalete gidicem diye birşey yemek istemiyordum :( en iyi şey sıcak suya oturmak kızın kuvetini doldurup oturuyordum birde direk poponun üstüne oturma bana anestolpomad vermişti onu kullanıyordum birde kayısı fln lifli şeyler yiyordum

Back
X