- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
38.4 oluyor canm korkuyorm calpol fayda etmiyor yine az var suan daAteşi kac ki? Ateş de vucutta mikrobu kırmakla görevlidir.38 i geçmedikçe çok da panik yapma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38.4 oluyor canm korkuyorm calpol fayda etmiyor yine az var suan daAteşi kac ki? Ateş de vucutta mikrobu kırmakla görevlidir.38 i geçmedikçe çok da panik yapma.
Özünde iyidir de ben çok geçimli değilimAranız nasıl peki
Kolaylar gelsinAhaa bu benBiz de doğum gününü yapıcaz gelemiyorlar diye hafta sonu bizde kalacaklar. Yasaklar bizi bitirdi yaa
Aminn aminnHaydi kolay gelsingünler su gibi geçsin
![]()
Bizimki içme suyu nereden alınıyor diye eşime soruyorah benim.ki de gelse keskevalla dede iyi olmadığından beri gelemiyor ve eksikliğini çok.hissediyoruz. hem bi kadin goruyordum muhabbet güzel oluyordu hem de bizi iyo topluyordu.
umarım sizin de güzel sakin huzurlu gecer![]()
Bizim geçenlerde oldu 39 Lara kadar çıktı ateş doktor 4 saatte bir çay kaşığı carpol ver serin tut dedi 3 günden sonra devam ederse acile gidin dedi.38.4 oluyor canm korkuyorm calpol fayda etmiyor yine az var suan da
hakkindir dünürümCanına okurum bu sefer
Benimki de sezeryan , karın çok yok ama sıkılaşması lazım .
Hiç sorma , hele instada denk gelen 4 çocuklu bir kadın var ..
İyi yapmışsın , ben de aldım birini elime ama geç kalmışım sanırım okumak içinneyse olsun yine de devam ediyorum belki faydalı bir şeyler denk gelir .
Bu yumoşluk çok sinir bozucu , spor filan yapamıyorum valla kendi kendime . Ama yakın zamanda senoşu babaya kitleyip zumbaya gitmek istiyorum en azından üzerimdeki ölü toprağı atarım belki![]()
dışarıya öyle anlatması yani sevmediğini düşünmesine rağmen böyle davranması oğlunu çok sevdiğini gösterir.ama suyu bile sana sormaması senden adım beklediğini düşündürdü. tabi sen daha iyi biliyorsundur. yine de umarım daha iyi olacağınız zamanlar olur diyeyim benÖzünde iyidir de ben çok geçimli değilimdışarıya karşı beni çok sever anlata anlata bitiremez ama cok sevmez beni
Kolaylar gelsinikimizdede eğlence var
Aminn aminn
Bizimki içme suyu nereden alınıyor diye eşime soruyoro minnosuma baksın sadece yeter başka birşey istemiyorum
![]()
Hadi bakalım gitsin kilolar bende spor yaptım duşa girdim korsemş taktım sade kahve içiyorum1 haftalık detoksa başladım ben de hadi hayırlısı![]()
Canının istediğini az miktarda ye hiç bir şey olmaz ben öyle yaparak 6 ayda 10 kilo verdimBu sabah limonlu su ictim.hatta az limonlu alkali su yaptim icicegim gun boyu. Ayy valla boyle birbirimizden destek alınca benim de azmim artti
bu sabah yulafli sütlü omlet yaptım.epey doyurucu oldu.bahari dinleyip kahvaltıda kek de yedim
ama omlet öyle doyurucuydu ki baska biseye pek gerek yoktu
![]()
Normal yeşil çay al sevmiyorsan delikte 5 dk kaynat yeter kuzumYa aslında adacayi cok severim ama önerilmiyor ya icemiyorum
Yesil cay iceyim diyorum ama o sallama poset kokusu beni mahvediyor sallama siyah cay da icemem zaten.yesil cay normalde nasil demlenir acaba ? Yani posetini yirtip demlesem suzsem tadi baska olur eminim.
Kız adam bir de üstüne kahvaltını hazırlamış diyette de olsam 3 patlıcan daha yerdim üstüneBende sabah az uyuyuö diye eşim asyayı aldı onların dövüşüne uyandımbize karışan eşler kendi bakınca nasıl taşıyor sabırları 1 saatte
Adama diyetteyim diyorum karışık kızartma yaptı sabah 5 oatetes 3 patlıcan yedim![]()
Geçmiş olsun canım 3.günden fazla sürerse ateş 38 in üstü ver antibiyotiğini geciktirme. İlerlemesini daha fazla. Doktor da yazmış zaten muhtemelen boğazdaki yaradan yapıyor ateş.38.4 oluyor canm korkuyorm calpol fayda etmiyor yine az var suan da
Ya benim eşim de öyle bakamıyor daha doğrusu Göktuğ evdeyken uyanıkken başka birinin uyuması oldukça zorBende sabah az uyuyuö diye eşim asyayı aldı onların dövüşüne uyandımbize karışan eşler kendi bakınca nasıl taşıyor sabırları 1 saatte
Adama diyetteyim diyorum karışık kızartma yaptı sabah 5 oatetes 3 patlıcan yedim![]()
Hepimiz çıtır kıtır anne olacazNormal yeşil çay al sevmiyorsan delikte 5 dk kaynat yeter kuzumvalla iyi oldu birlikte olmamız zayıflama grubu olduk kendikiğimizden
![]()
Evet salgn var dedi bize de ama ishal ve kusmasi icin demisti smdi yine ishal basladi ustu basi heryerine cikti. Havalardan mi nedense artk bi duzelselerdi ya. Ama 39 ates tehlikeli degil mi Allah korusun ya havale gecirseler evde gecer demeyle niye eve gnderip 3 5 gun diyorlarBizim geçenlerde oldu 39 Lara kadar çıktı ateş doktor 4 saatte bir çay kaşığı carpol ver serin tut dedi 3 günden sonra devam ederse acile gidin dedi.
2 günden sonra ateş gitti vücudu isilik gibi kızardı doktor ateşe bağlı dedi viral enfeksiyon olmuş dedi nemlendir dedi 5 güne geçer dedi 3 güne gecti aynı donemde iş arkilerimin çocuklarında benzer durumlar oldu benzer yorumları onlarında doktorları yapmış sanırım bebislere salgın oldu :/
Olabilir o da yalar belkide bogazina da ihlamur cok iciriyorm corbalardan felan yapiyorm yumuşasn die. Kaynanam bi de antibiyotiği sulandr gbi bisey dedi o ne alaka ya bilen biri yazsrsa sevinirim anlayamadim benGeçmiş olsun canım 3.günden fazla sürerse ateş 38 in üstü ver antibiyotiğini geciktirme. İlerlemesini daha fazla. Doktor da yazmış zaten muhtemelen boğazdaki yaradan yapıyor ateş.
Ya benim eşim de öyle bakamıyor daha doğrusu Göktuğ evdeyken uyanıkken başka birinin uyuması oldukça zoröyle bağırıyor sıpacık. Ohhh afiyet olsun arada olur öyle şeyler
Ben de sabah Göktuğ u yedirdim baktım durmayacak hava da güneşli aldım çıktım yürüyüşe. Soğuk esiyordu korktum hasta olacak diye kısa 2 tur attım 4000 adım hızlıca. Çıkmadan hamur mayalamıştım. Yengem kahvaltıya gelecem dedi yolda buluştuk geldik. Hamur kızartması yaptım ben de kızlar seviyor. 2 küçük yedim kızartırkn. Çay kahve derken yengem gitti biz de eşimle eve giriştik. Sil süpür wc toz al derken sanırım 1 kg verdim o sıraakşama menü düşüyorum şimdi ne yapsam
Hepimiz çıtır kıtır anne olacaz![]()
Oğlunu çok sever anne birini öldürdüm dese sen öldürduysen hak etmiştir derhakkindir dünürüm
dışarıya öyle anlatması yani sevmediğini düşünmesine rağmen böyle davranması oğlunu çok sevdiğini gösterir.ama suyu bile sana sormaması senden adım beklediğini düşündürdü. tabi sen daha iyi biliyorsundur. yine de umarım daha iyi olacağınız zamanlar olur diyeyim ben![]()
Bebeklerin antibiyotiği sulandırılıp verilir toz halinde oluyor. Şişenin işaretli yerine kadar kaynamış soğumuş su doldurulur. Bitene kadar buzdolabında tutulur.Olabilir o da yalar belkide bogazina da ihlamur cok iciriyorm corbalardan felan yapiyorm yumuşasn die. Kaynanam bi de antibiyotiği sulandr gbi bisey dedi o ne alaka ya bilen biri yazsrsa sevinirim anlayamadim ben
Sagol canim bende krep pankekflan yapiyorumSanırım bu bir süreç baharcım ben sevmediği bir şey olduğunda her zaman sevdiği ama o an yemek istemediği bir şey olduğunda ısrarcı olmuyorum başka bir seçenekle karnını duyuruyorum ama iki gün sonra tekrardan veriyorum bazen yiyor bazen yemiyor
Biz günün yarısından fazlası dışardayız yine oyalayamıyoruz Baharım sürekli evde çok zor vakit geçmiyor bir de Ata uyumayan bir bebek dışarda vakit geçiyor
Yumurta candır . Değişik şekilde yap şaşırt ben bazen patates tostu yapıyorum rendelenmiş patates biraz lor yumurta az un karıştırıp tost makinesine yağlı kağıt serip arasına koyuyorum 3-4 dk da hazır oluyor
Seçmeseler süper olacak taştan yumuşağını yesinler
Çok güzel olmuş da artık evde zor zaptolur. Bizimki de kedileri seviyor horozu tavuğu seviyor çimlerde emekliyor diğer çocukların oyununa dahil oluyor çok güzel
Midesi hassas zaten üşütmüş olabilir kıyamam boncuk gözlüme geçmiş olsun
Sıcaktan şikayet etmek istiyorsanız buraya buyurun missim. Zira şimdiden karardık Atanın peşinde koşmaktan.
Gece gündüz sıcaklık farkı da etkiler reflü bitse rahat edeceksiniz.
Güzel gelinim benim. Kıskanç olacak demek ki... Ata ya söyleyim ayağını denk alsın, kızdırmasın gelinciğimi. Ata selam eder kaynatasının senin ellerinden öper bayramınızı kutlarmış şekerim.
Oy geçmiş olsun hemoroid için hamileliğin son zamanları ve doğum sonrası çok çektim Tuvalete gidicem diye birşey yemek istemiyordumen iyi şey sıcak suya oturmak kızın kuvetini doldurup oturuyordum birde direk poponun üstüne oturma bana anestolpomad vermişti onu kullanıyordum birde kayısı fln lifli şeyler yiyordum
Teşekkürler kizlar valla kabızda olmadim aslinda neden oldu anlamadim hala devam ediyor ve abestik procto glyvenc diye bir krem verdi ise yaramıyorAz önce fotonuza baktım anne kız maşallah size
Yani ben çok sorun yaşadım doğumdan sonra doktor fito vermişti anestol diğer kremleri hatırlamıyorum birde oturma banyosu demişti ben araştırmalarım da kantaron yağı iyi gelmişti diye duymuştum birde patates ılıyıp üzerine koymanın ve aynı şekilde zeytinyağı ile unu hamur yap ılıt fırında ısınabilirsin tülbente koy o bölgenin üzerine koy geceden sabaha kadar
İçmek de patlıcan sapı yeşil kısmını 10 taneyi su ile kaynatıp sabah akşam 1 su bardağı içmişim sonra bir daha hiç sorun yaşamadım
çok geçmiş olsun
Terkler canim benim.Herkesin tel arıza vermeye başladı kocalarla mesaj olsun bu
Ne güzel 4 kilo çok iyi hadi bakalım ben yeni başladım darısı başıma
Ya sizi gördüm bende sizde çok güzelsiniz![]()
DiyeteSagol canim bende krep pankekflan yapiyorum
Teşekkürler kizlar valla kabızda olmadim aslinda neden oldu anlamadim hala devam ediyor ve abestik procto glyvenc diye bir krem verdi ise yaramıyorsıcak suya oturuyorum o biraz iyi geliyor bugunde oturamadım kiz uyuyunca balkonu yikadim camasrlarla ugrastim
aksam esim gelince iyice ağrısı oluyor neden o saatlerde oluyor onuda anlamis degilim. Insallah geçerse rahatlarim.
Terkler canim benim.
1 günlük diyeti bozayım diyorum bende :)pazartesi tekrar başlarım
Helinnnnn çok güzel terletiyor canim ama kac gundur giymedim. Şu rahatsızlığım geçince tekrar başlarım kaldırım yerden insallah
yeme düzenin değiştiği için olabilir canım diyete başladın yanlış hatırlamıyorsam bir süre sonra düzene girer bol sıvı tüketSagol canim bende krep pankekflan yapiyorum
Teşekkürler kizlar valla kabızda olmadim aslinda neden oldu anlamadim hala devam ediyor ve abestik procto glyvenc diye bir krem verdi ise yaramıyorsıcak suya oturuyorum o biraz iyi geliyor bugunde oturamadım kiz uyuyunca balkonu yikadim camasrlarla ugrastim
aksam esim gelince iyice ağrısı oluyor neden o saatlerde oluyor onuda anlamis degilim. Insallah geçerse rahatlarim.
Terkler canim benim.
Helinnnnn çok güzel terletiyor canim ama kac gundur giymedim. Şu rahatsızlığım geçince tekrar başlarım kaldırım yerden insallah
Kaynanam da icecegini sulandr hepsini yaparsan 3 4 gun snra kullanilmio dedi bna. Hic acmadim icini antibiyotign kullanma zor drumda kalmadkca deyince dktorBebeklerin antibiyotiği sulandırılıp verilir toz halinde oluyor. Şişenin işaretli yerine kadar kaynamış soğumuş su doldurulur. Bitene kadar buzdolabında tutulur.
eşin tarafı nereliOğlunu çok sever anne birini öldürdüm dese sen öldürduysen hak etmiştir deroyuzdende ailesini kötü anlatmaz beni anneme bir overki annem senden mi bahsediyor şüpheye düşüyorum der
kendi evindede kocasına sorar çorbayı isitayim mi kaynatayim mi diye
Biz Karadenizliyiz bizde Cat cut hersey söylenir ama eşim tarafı aman ağzımızin tadı bozulmasın Ali Rıza bey modundadirdedim ya bende gecimsizim bende minnoş pembik yeni gelin olsan hiç sorun olmiycak
Ama şükür geliyor kızıma bakcak ortada koymadı bizi![]()
çok geçmiş olsun dünürüm. ben doğumdan sonra birkaç gün yasadım ağrı çok fenaydı valla. hemen kurtulursun umarimSagol canim bende krep pankekflan yapiyorum
Terkler canim benim.
Sulandırınca en fazla 1 hafta içinde bitirmek lazım. Ben hiç ayırmadım kızlarıma çok kullandım. Ayırınca suyunu ayarlamak sıkıntı olur bir de antibiyotiğe başlayınca hepsini bitirmek lazım yarım bırakınca tedavi de yarım kalıyorKaynanam da icecegini sulandr hepsini yaparsan 3 4 gun snra kullanilmio dedi bna. Hic acmadim icini antibiyotign kullanma zor drumda kalmadkca deyince dktor