• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hiç canın sıkılmasın. Ben de üzülüyordum okuyamıyorum diye eşim de dedi ki bütün gün çocukla uğraşıp akşam da çocukla ilgili kitap okuyamıyorum diye üzülme artık onu da yapsan kafayı yersin. Doğru haklı. Ki senin 2 çocuk kendine bile vaktin kalmıyordur. Ben serviste öğle arasında falan okuyorum. Yani çocuktan kalan vakitlerde değil iş yerinde kalan vakitlerde 😊
bi karikatür vardı. anne birşeyler okuyayım diyor eşi de evet hayatım kendine de vakit ayirmalisin. ne okuyorsun diyor. anne prospektüs diyor 😁 annelik 🙈🤣🤣
Kızlar benim oğlanın odasını ayırmak şükür çok iyi oldu sizlere de tavsiye ederim😍 dün gece hiç uyanmadı 10 da yatmıştı sabah 6 da uyandı. Eskiye nazaran çok güzel uykuları. Normalde de en fazla 2 kere kalkıp emip uyuyor. Memeyi kesene kadar razıyım ona da🥰 aynu yatakta yatarken sürekli memedeydi ağzı kendi de ben de uyuyamıyordum düştü düşecek korkusu. Hatta ayırdığım ilk hafta gece eşimi çekiştiriyormuşum durr düşeceksin diye🤣🤣 adam elimi tutuyor şaşırmış. Sabah hayal mayal hatırladım Göktuğ sandım seni korktum düşeceksin diye dedim🤣🤣
ahhh mis parkyatagi oturma odasına mi bıraksam. oda yok civana. evi taşımak da ne zaman kısmet olur bilemedim. masallah güleç yüzlüm e böyle devam etsin inşallah 🤗
Saol canım sonuçlar belli fıtıkçıklarım beni bekler fizik tedavi rahatlatıyor biraz

Amin canım aynen onlar hasta olmasın bide çok nadirdir Zeynebimin hasta olmasıhasta olunca da soluveriyor hemen

İlaçlarını kullanınca toparlandı hemen çok şükür ama soluverdi 2 günde

Ahh canım ya kilon varmıydı ki verdin. Neyse iyileştin ya çok şükür komşucanlarınla toplanıp kek sarma börek falan yapında o açığı kapa hemen yoksa çocukların peşinde koşmaya mecali kalmayacak

Ahh kuzum kıyamam ya nasıl yanmıştır canı bununla geçmişler olsun inş

Saol canım çok şükür toparladı hemen

Hadi bakalım antikorun bol olsun inş

Benim de acil diyete ve yürüyüşe başlamam lazım göbek aldı başını gidiyor 🥴

Canım Zeynep çok içerdi altınkılıç alırdık biz antrenör bir arkadaş vardı o öneriyordu biz sporculara içiriyoruz diye. Ayşeye de denedim ama pek hoşlanmadı ama çok faydalı bide meyveli deniyeceğim bakalım
canim hem sana hem zeynebe çok geçmiş olsun. eşim aldı ama ikisi de sevemedi 🙄
Helinnnnn Helinnnnn cim pınarın tadı güzel altınkılıç ve içim de alıyorum. Zaten dediğim gibi hepsi pastörize süt ve kefir kültürü içeriyor. Tadına bakarak zamanla bir favori seçersiniz 😊
sağol canim pınar ve icimi de deniyeyim ✌
@misskokulumm Bisikletimiz @Sonsuz umut merdiven başlarına bu kapılardan yaptı eşim. Oturma Odasıyla yatak odasına da kapı yaptık şimdilik oyun sanıyor ama merdivenleri emekleyerek tırmanıyordu kalp krizi geçiriyordum. Şimdi daha kontrollü
kapı çok iyi olmuş komsum. abimler merdivenli felan değil evleri yine de almışlardı çocuk odasına. herşey anlık oluveriyor😕 bisikletiniz de yakıyor 😍 bir tur sürebilir miyiz?
Kızlar nasılsınız okuyamıyorum çok ya benim tempo çok yoğunlaştı. Bişey dicem haydomun bi yumurtası testisi yani hala kanalda 1 yaşa kadar inmezse operasyonla küçük bi işlemle indircez demişlerdi biz de hala inmedi diye ufak ufak doktorlara fikir sormaya başladık kimi bekleyin kimi hemen yaptırın diyo bakalım kararsız kaldık bi iki doktora daha sorcaz. Bir de dil bağı var konuşmada sıkıntı olmaması için onu da bekletmicez bu hafta bi bakalım ne diyecekler çok küçük işlemler ikisi de ama insan bi tuhaf oluyo😬
benimde hiç fikrim yok canim. çok geçmiş olsun haydoma. küçük deselerde anne yüreği işte. inşallah çok kolay atlatırsınız bu süreci de.
Slm kızlar bende giriyor pek yazamıyorum, Duru hastalandı 3 gündür lokma yemek yemiyor, ilk gün memede emmedi. 2 gündür emmeye başladı ama yemiyor. Doktora götürdüm 37 bucugu geçen ateşi olmadı. Doktor birşeyde yapmadı hafif bogaZi kızarmış dedi ilaç vermedi. Arada dolven dışında birşey vermiyorum, ne uyku var ne sakinlik mutsuz 3 gündür.
@Aslihaydo geçmiş olsun canım ikisi hakkında da bir fikrim yok. Hayırlısı ile sağlığına kavuşur inşallah.
nzh99 nzh99 Allah korumuş atamı artık büyüdüler büyüdükçe de zorlaşıyor. Her yer her şey çocuklar için tehlike olusturuyor artık. Anne yüreği hissetmiş sındır. Kapınız ne şirin olmuş bakışına kurban olduğum, kilitli kapılardan bakarmis küçük adamım. Bisikletinizde hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullanın.
çok geçmiş olsun canim. ne oldu nasıl hastalandı duru kuş? birşey yememesi insani çok zorluyo . neyi çok seviyorsa onu teklif etsen. sana da Allah güç versin enerji versin. 🙏 iki çocuk bi de hastalık zor kuzum. keşke yardım edenin olsa.

Kızlar size bişey danışmak istiyorum. Ben doktorun da önerisiyle işe başladığımdan beri öğle saatlerinde günde 1 kere süt sağıyorum. Geçen hafta aletin bir parçasını bulamadım hiç sağmadım. Aynı şekilde devam ettik. Acaba artık sağmayı kessem süt kesilir mi? Eve gider gitmez emiyor çok da özlemiş ve süt birikmiş oluyor epey emiyor. Uyuturken gece bir kere bir de sabaha karşı emziriyorum. Bu şekilde sütüm kesilir mi? Sağdığımda 40 cc çıkıyor.
süt azalır canim. arz talep olayı süt meselesi. bence devam et. şu korona günlerinde şifa niyetine içsin ipektoş😍

kızlar yeğenimin öğretmenlik yaptığı okula areli gönderecem yarım gün. ekrandan uzaklaşıp kendi yemek yesin istiyorum. faydası olur belki. evde çok bunaldı. yardımcı da bulamadım ben. yetişemiyorum malum. gözümün önünde kayıp gitmesin dedim. bir ay bir deniyeyim diyorum. sonra yeğenimin okulu tatil oluyor. onun orda olması bana güven verdi. sizce nasıl olur ?
dipnot bilgi vereyim tuvalet eğitimi yüzde 60 tamam . arada fire veriyoruz ama iyi gidiyoruz. gelecek haftaya kadar daha iyi olur diye umuyorum🙏

Slm kızlar bende giriyor pek yazamıyorum, Duru hastalandı 3 gündür lokma yemek yemiyor, ilk gün memede emmedi. 2 gündür emmeye başladı ama yemiyor. Doktora götürdüm 37 bucugu geçen ateşi olmadı. Doktor birşeyde yapmadı hafif bogaZi kızarmış dedi ilaç vermedi. Arada dolven dışında birşey vermiyorum, ne uyku var ne sakinlik mutsuz 3 gündür.
@Aslihaydo geçmiş olsun canım ikisi hakkında da bir fikrim yok. Hayırlısı ile sağlığına kavuşur inşallah.
nzh99 nzh99 Allah korumuş atamı artık büyüdüler büyüdükçe de zorlaşıyor. Her yer her şey çocuklar için tehlike olusturuyor artık. Anne yüreği hissetmiş sındır. Kapınız ne şirin olmuş bakışına kurban olduğum, kilitli kapılardan bakarmis küçük adamım. Bisikletinizde hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullanın.
Geçmiş olsun canım üşüttü mü ki?

kızlar yeğenimin öğretmenlik yaptığı okula areli gönderecem yarım gün. ekrandan uzaklaşıp kendi yemek yesin istiyorum. faydası olur belki. evde çok bunaldı. yardımcı da bulamadım ben. yetişemiyorum malum. gözümün önünde kayıp gitmesin dedim. bir ay bir deniyeyim diyorum. sonra yeğenimin okulu tatil oluyor. onun orda olması bana güven verdi. sizce nasıl olur ?
dipnot bilgi vereyim tuvalet eğitimi yüzde 60 tamam . arada fire veriyoruz ama iyi gidiyoruz. gelecek haftaya kadar daha iyi olur diye umuyorum🙏
Bence çok iyi olur biraz civan a vakit ayırırsın hem arel de sosyalleşmiş olur. Tanıdıkmış da gözün arkada kalmaz. Keşke yardımcı bulabilseydiniz iyi olurdu.

süt azalır canim. arz talep olayı süt meselesi. bence devam et. şu korona günlerinde şifa niyetine içsin ipektoş😍
Öyle mi diyorsun ben de artık hem hijyen hem de havalar ısındı eve taşıma koşullarından endişe ettim. Bi de sağmak için çok rahat bir ortamım yok. Ondan artık bıraksam mı demiştim. Karın doyurmuyor zaten emmek için emiyor ama yine de bu şekilde devam etmek istiyorum.

Bence çok iyi olur biraz civan a vakit ayırırsın hem arel de sosyalleşmiş olur. Tanıdıkmış da gözün arkada kalmaz. Keşke yardımcı bulabilseydiniz iyi olurdu.
yok bulamadım. haber saldım biraz tanıdık eş dost ses çıkmadı ne yazik ki. bi yandan geriliyordum evde sürekli başka biri olacak diye bi yandan da halaaa keşke olsa diyorum kısmet bakalım. valla civan büyüdükçe yetişmek zor oldu onun için bu okul olayı iyi geldi sanki 😍
Öyle mi diyorsun ben de artık hem hijyen hem de havalar ısındı eve taşıma koşullarından endişe ettim. Bi de sağmak için çok rahat bir ortamım yok. Ondan artık bıraksam mı demiştim. Karın doyurmuyor zaten emmek için emiyor ama yine de bu şekilde devam etmek istiyorum.
bence öyle canim. yarın aşı da çıkar sana. sütten antikor geçişi araştırmalarla kanitlanmis. bu pandemi de bence çocuklar icin bulunmaz nimet. edebildigin kadar devam et ✌

Senin adina sevindim senin içinde Arel içinde iyi olur. Evlere kapanıp kaldık bence sosyalleşmesi çok güzel. Bakma sen civanda tek başına at kostursun, itilmeden düşmeden oda biraz keyif alır. Hem yigeninde oradaymış denemekte fayda var. Bak tuvalet eğitimine çok ümitli değildin. Gordunmu çocuklar biz ne verirsek ona bir zaman sonra isteseler de istemeseler de alışıyor. Tebrik ederim seni çabalarının mükâfatını aldın
Geçmiş olsun canım üşüttü mü ki?
Bilmiyorum ki getirdim doktora hasta değil boğazlar çok hafif kizarik yemesi e engel olacak bir durum değil, büyük ihtimal diş dedi. Damaklarini gösterdi ama göremedim yarılmış dedi. Lokma yemiyor su bile içmiyor sadece emiyor.

Yaaaa ayşemmm dillere de bak kuzum benim. Allahım ayırmasın anneli babalı büyüsünler

Kuzum burnuna yüzünü yıkarken elinle su çek sonra sil hafiften akar öylece. Kavgasız gürültüsüz dön bulaşma hiç birine Kadir’e şifalar dilerim

Saol kuzum . Teşekkür ederiz

Dil bağı nasıl anlaşılıyor bayağı sözcük söylüyormuş aslında

Çok yakışırlar elifimle sadakatli sevgili saygılı olmayı öğreteceğiz. İnsan olmayı. Birinci görevimiz. Dil bağı nasıl anlaşılıyor bilemedim
Ayşe anlamıyor demiştim ama babayla görüntülü konuşuyorlar ve sürekli hıı hııı diyip parmağını sallıyor kuzum ya üzüldü babasıda anlıyor yani gittiğini de bide tepki gösteriyor kuzum. Neyse ki sınav yapacaklarmış okuldan çağırdılar çarşamba dönüyor eşim
Allah kavuştursun canım o da haklı tabi annesi 😔 ya ben yerim o duduşları 😍😍 büyüdüler çat pat kelime söylüyorlar
Saol canım. Zeynep çok çabuk ve güzel konuştu Ayşe henüz ıhhh ıhhlarla götürüyor işini ama o çat pat dedikleri o kadar tatlı ki 🥰büyüyor kuzular 💕
Ne oldu güzelliğe geçmişler olsun dişte yapabilir sadece emiyorsa
Kızlar size bişey danışmak istiyorum. Ben doktorun da önerisiyle işe başladığımdan beri öğle saatlerinde günde 1 kere süt sağıyorum. Geçen hafta aletin bir parçasını bulamadım hiç sağmadım. Aynı şekilde devam ettik. Acaba artık sağmayı kessem süt kesilir mi? Eve gider gitmez emiyor çok da özlemiş ve süt birikmiş oluyor epey emiyor. Uyuturken gece bir kere bir de sabaha karşı emziriyorum. Bu şekilde sütüm kesilir mi? Sağdığımda 40 cc çıkıyor.
Ben de bıraktım artık sağmayı neyse ki eski nazaran daha güzel bilinçli isteyerek emiyor ama dediğin gibi doyumluk değil. Sütü sağdıkça yerine gelir ama sağmıyorsan vucut artık o saatlerde süt ihtiyacı olmadığı mesajını alır ve o zaman ki sütün azalır akşam ve gece emzirmeye devam ettikçe bir sıkıntı olacağını sanmıyorum artıkta zaten şifa niyetine emiyorlar
Bence çok doğru bir karar canım hazır tanıdıktan varken hepinize iyi gelecektir eminim Arel için arkadaş çevresi sosyallik olur sen kendine ve vivana daha çok vakit ayırabilirsin inş gönlünce olsun bakalım

yok bulamadım. haber saldım biraz tanıdık eş dost ses çıkmadı ne yazik ki. bi yandan geriliyordum evde sürekli başka biri olacak diye bi yandan da halaaa keşke olsa diyorum kısmet bakalım. valla civan büyüdükçe yetişmek zor oldu onun için bu okul olayı iyi geldi sanki 😍

bence öyle canim. yarın aşı da çıkar sana. sütten antikor geçişi araştırmalarla kanitlanmis. bu pandemi de bence çocuklar icin bulunmaz nimet. edebildigin kadar devam et ✌
Aşı bize biraz zor sıra gelecek gibi ama gelirse de olurum. Ben de zaten 2 yaşa kadar emzirmek istiyorum. Çok uğraştım emsin diye kendi bırakmadığı sürece bırakmam. Antikor çok önemli inşallah bendeki bağışıklık geçmiştir ben pek hasta olmam çok şükür eşim çok sık hastalanır. Şu ana kadar ipekte de hiç bişey olmadı ama bakalım kreşe falan başlayınca asıl hastalıklar başlıyor.

Aslında ilanla falan da bulabilirdin nasılsa sen evdesin. Yabancı falan deme çok iyi oluyor ben işe başlamadan 1 ay önce başlatmıştım ya bakıcıyı o bir ayda ay çocuk ne güzel şeymiş dedim öncesinde akşama kadar nefesimi tutup akşam eşim gelince bırakıyor gibiydim
Senin adina sevindim senin içinde Arel içinde iyi olur. Evlere kapanıp kaldık bence sosyalleşmesi çok güzel. Bakma sen civanda tek başına at kostursun, itilmeden düşmeden oda biraz keyif alır. Hem yigeninde oradaymış denemekte fayda var. Bak tuvalet eğitimine çok ümitli değildin. Gordunmu çocuklar biz ne verirsek ona bir zaman sonra isteseler de istemeseler de alışıyor. Tebrik ederim seni çabalarının mükâfatını aldın

Bilmiyorum ki getirdim doktora hasta değil boğazlar çok hafif kizarik yemesi e engel olacak bir durum değil, büyük ihtimal diş dedi. Damaklarini gösterdi ama göremedim yarılmış dedi. Lokma yemiyor su bile içmiyor sadece emiyor.
Yemek yemiyorsa diştir zaten ateş de çok yüksek değil sen boğazlar kızarmış deyince başka bir hastalık sandım ben

4 aylıkken uzun süren bi meme reddi olmuştu da o benim ayakta olmama alıştığındandı ne başta ne şimdi dil bağı sorun olmadı sanırım bu biraz hafif Bi bağ😇

Evet canım ufakken ağladığında doktor görmüştü sorundeğil küçük bi kesi olacak demişti hiç egzersiz demedi kesi olacak çok minik dedi hatta kesi atılıp yenileyen dilbağları da oluyomuş inşallah öyle olmaz😅 Ali kuzumun ki belli mi ben doktor demese farketmezdim valla 🤷

Dil bağını doktor farketti canım ben hiç anlamazdım demese 😅 ağladığında gördü
Çok geçmiş olsun canım benim çok geçmiş olsunKıyamam Haydoma
Bence spor olarak yürüyüş ideal gibi çalışıyorsun düzenli yapamazsın ki🙄 Allah can sağlığı versin ya verilir elbet
Doğumdan sonra böyle şeyler oluyor ya ne menepozu dur şimdi 🧡
Günlük yürüyoruz atayla o arabasında ben sürüyorum kaç kilometre yaptığınızı bilmiyorum ama Yeterli olmuyor işte bölgesel hareket çalışmak lazım hazırda hoca da var ama terzi kendi söküğünü dikemiyor işte
Geçmiş olsun duruma ya çocuklar hastalanmasınvallahi gül gibi soluyorlar Sen iyileştirirsin evelallah çiçeğimi . Aynen anne hissiyat ile uyandım vallahi allahtan gece uykuları böyle küçük boyun uyanıyor gece uykusunda ağlıyor huzursuz yatıyor niye böyle oluyor anlamıyorum
bi karikatür vardı. anne birşeyler okuyayım diyor eşi de evet hayatım kendine de vakit ayirmalisin. ne okuyorsun diyor. anne prospektüs diyor 😁 annelik 🙈🤣🤣

ahhh mis parkyatagi oturma odasına mi bıraksam. oda yok civana. evi taşımak da ne zaman kısmet olur bilemedim. masallah güleç yüzlüm e böyle devam etsin inşallah 🤗

canim hem sana hem zeynebe çok geçmiş olsun. eşim aldı ama ikisi de sevemedi 🙄

sağol canim pınar ve icimi de deniyeyim ✌

kapı çok iyi olmuş komsum. abimler merdivenli felan değil evleri yine de almışlardı çocuk odasına. herşey anlık oluveriyor😕 bisikletiniz de yakıyor 😍 bir tur sürebilir miyiz?

benimde hiç fikrim yok canim. çok geçmiş olsun haydoma. küçük deselerde anne yüreği işte. inşallah çok kolay atlatırsınız bu süreci de.

çok geçmiş olsun canim. ne oldu nasıl hastalandı duru kuş? birşey yememesi insani çok zorluyo . neyi çok seviyorsa onu teklif etsen. sana da Allah güç versin enerji versin. 🙏 iki çocuk bi de hastalık zor kuzum. keşke yardım edenin olsa.
Bir tur ne demek gelsin kankalari oğlumun beraber sürsünler
Aral için çok iyi olur hem atmosfer değişir hem sosyalleşir sen de Civanda daha rahat daha kaliteli zaman geçirebilirsin bence değerlendir derim kuzum

Bu dişler perişan etti kuzuları ne zaman tam anlamıyla bitecek rahatlayacaklar da bu sıkıntılar gidecek bilemiyorum Allah’tan emiyor çok şükür şifa olsun her bir zerresi
Ayşe anlamıyor demiştim ama babayla görüntülü konuşuyorlar ve sürekli hıı hııı diyip parmağını sallıyor kuzum ya üzüldü babasıda anlıyor yani gittiğini de bide tepki gösteriyor kuzum. Neyse ki sınav yapacaklarmış okuldan çağırdılar çarşamba dönüyor eşim

Saol canım. Zeynep çok çabuk ve güzel konuştu Ayşe henüz ıhhh ıhhlarla götürüyor işini ama o çat pat dedikleri o kadar tatlı ki 🥰büyüyor kuzular 💕

Ne oldu güzelliğe geçmişler olsun dişte yapabilir sadece emiyorsa

Ben de bıraktım artık sağmayı neyse ki eski nazaran daha güzel bilinçli isteyerek emiyor ama dediğin gibi doyumluk değil. Sütü sağdıkça yerine gelir ama sağmıyorsan vucut artık o saatlerde süt ihtiyacı olmadığı mesajını alır ve o zaman ki sütün azalır akşam ve gece emzirmeye devam ettikçe bir sıkıntı olacağını sanmıyorum artıkta zaten şifa niyetine emiyorlar

Bence çok doğru bir karar canım hazır tanıdıktan varken hepinize iyi gelecektir eminim Arel için arkadaş çevresi sosyallik olur sen kendine ve vivana daha çok vakit ayırabilirsin inş gönlünce olsun bakalım
Allah kavuştursun kuzum anlamazlar mı anlıyorlar da biliyorlarda her şeyi biliyorlar
Aşı bize biraz zor sıra gelecek gibi ama gelirse de olurum. Ben de zaten 2 yaşa kadar emzirmek istiyorum. Çok uğraştım emsin diye kendi bırakmadığı sürece bırakmam. Antikor çok önemli inşallah bendeki bağışıklık geçmiştir ben pek hasta olmam çok şükür eşim çok sık hastalanır. Şu ana kadar ipekte de hiç bişey olmadı ama bakalım kreşe falan başlayınca asıl hastalıklar başlıyor.

Aslında ilanla falan da bulabilirdin nasılsa sen evdesin. Yabancı falan deme çok iyi oluyor ben işe başlamadan 1 ay önce başlatmıştım ya bakıcıyı o bir ayda ay çocuk ne güzel şeymiş dedim öncesinde akşama kadar nefesimi tutup akşam eşim gelince bırakıyor gibiydim

Yemek yemiyorsa diştir zaten ateş de çok yüksek değil sen boğazlar kızarmış deyince başka bir hastalık sandım ben
Şükür atanın da bu zamana kadar ciddi bir rahatsızlığı olmadı ama eylülde kreşe başlatmayı düşünüyorum eve bakıcı eşimde girip çıktığı için çok olmayacak gibi görünüyor komşulardan bakmak isteyen var ama onlarda çocuklar daha çok zarar verebilirler ve çok da fazla öğretecekleri bir şey yokmuş gibi geliyor artık yarım gün babası bakar yarım gün kreşe gider diye düşünüyorum inşallah orda da sağlıkla huzurla bakılır keşke üç yaşına kadar kesintisiz kendimiz bakabilseydik

Ben 3 hafta önce arkadaşımın bebeği için sagayim dedim. 20 CC zor çıktı. Emerken süt var sagarken gelmiyor. Değişik bir durum. Emmedigi sürece azalır diye düşünüyorum ben de.

Kalppare Kalppare Biz geçen hafta doktora gittik. Muayenede, aşı yapılırken, kan alınırken yıktı ortalığı yaygaraci kızım. Cenesindeki sivilce için alerjiden de olabilir salyadan da olabilir dedi. Net bir şey öğrenemedik.

Ya kıyamam neden öyle oldu ki diş mi yine acaba geçmiş olsun 😔

Kardeşleri olan bebeklere gelsin çok şanlılar 🤩
815ED14D-216E-40E1-A852-4E9649DBADF5.webp

Bu da bir sonraki sayfası bizi de bilgilendir diyenler için 😊😊
E900592A-025B-4146-A2B7-94090148F595.webp

Bence çok iyi fikir baya faydasını görürsün çocuk çocuktan büyükten aldığı şeylerden daha fazla şey alıyor 💜

Bugün aynını sorucaktim
Ben evden çıkmadan emziriyorum birde akşam eve gidince bir memeyle emzirip diğeriyle sagiyorum şirkette zaman ayırmakta zor ve uzunda oluyor.
Gün içide 2 kere sabah ve öğleden sonra sagdigim sütü veriyorlar acaba artık sağlamasam aksam ve sabah emdiği yetmez mi ?

Çok geçmiş olsun canım benim çok geçmiş olsunKıyamam Haydoma
Günlük yürüyoruz atayla o arabasında ben sürüyorum kaç kilometre yaptığınızı bilmiyorum ama Yeterli olmuyor işte bölgesel hareket çalışmak lazım hazırda hoca da var ama terzi kendi söküğünü dikemiyor işte
Geçmiş olsun duruma ya çocuklar hastalanmasınvallahi gül gibi soluyorlar Sen iyileştirirsin evelallah çiçeğimi . Aynen anne hissiyat ile uyandım vallahi allahtan gece uykuları böyle küçük boyun uyanıyor gece uykusunda ağlıyor huzursuz yatıyor niye böyle oluyor anlamıyorum Bir tur ne demek gelsin kankalari oğlumun beraber sürsünler
Aral için çok iyi olur hem atmosfer değişir hem sosyalleşir sen de Civanda daha rahat daha kaliteli zaman geçirebilirsin bence değerlendir derim kuzum
Ya evde olmazsan zor kuzum ben evde yetişemiyorum inan asyayı uyuttum sporu yemeği çamaşırı derken 2 saatte var ya görmen lazımdı beni🤪
Hafif bir şeyler sor eşine yapabilirsen kendini yormadan 10 15 yapsan kardır

Ya kıyamam neden öyle oldu ki diş mi yine acaba geçmiş olsun 😔
Doktor dis dedi bakalım çabuk geçse bari. Gece çok kalkıyor memeye doğru düzgün uykusu yok. Umutunda uykusu bozuldu kızın sesinden. Kızı yanıma alsam umutta geliyor,almasam sesiyle uyandırıyor. Ne zaman tamam artık rahatladım desem ertesi gün bozuluyor

Çok şükür ben de uyuttum Sena yı . Nasıl bir gündü 🤦‍♀️ Parkta bir posta düştü burnu kanadı. Beni de kan tutuyor , bayılıyordum nerdeyse 🤮 eve geldik , dikkat edeyim ağlamasın diyorum , ağlayınca kusuyor da . Bir sakarlık bir sakarlık . Kaç kere düştü üstüne . Her düşmede ağla ağla içi çıktı . Şükür uyudu ben de daha yeni kendime geliyorum . 😑

Back
X