bi karikatür vardı. anne birşeyler okuyayım diyor eşi de evet hayatım kendine de vakit ayirmalisin. ne okuyorsun diyor. anne prospektüs diyorHiç canın sıkılmasın. Ben de üzülüyordum okuyamıyorum diye eşim de dedi ki bütün gün çocukla uğraşıp akşam da çocukla ilgili kitap okuyamıyorum diye üzülme artık onu da yapsan kafayı yersin. Doğru haklı. Ki senin 2 çocuk kendine bile vaktin kalmıyordur. Ben serviste öğle arasında falan okuyorum. Yani çocuktan kalan vakitlerde değil iş yerinde kalan vakitlerde![]()
ahhh mis parkyatagi oturma odasına mi bıraksam. oda yok civana. evi taşımak da ne zaman kısmet olur bilemedim. masallah güleç yüzlüm e böyle devam etsin inşallahKızlar benim oğlanın odasını ayırmak şükür çok iyi oldu sizlere de tavsiye ederimdün gece hiç uyanmadı 10 da yatmıştı sabah 6 da uyandı. Eskiye nazaran çok güzel uykuları. Normalde de en fazla 2 kere kalkıp emip uyuyor. Memeyi kesene kadar razıyım ona da
aynu yatakta yatarken sürekli memedeydi ağzı kendi de ben de uyuyamıyordum düştü düşecek korkusu. Hatta ayırdığım ilk hafta gece eşimi çekiştiriyormuşum durr düşeceksin diye
adam elimi tutuyor şaşırmış. Sabah hayal mayal hatırladım Göktuğ sandım seni korktum düşeceksin diye dedim
![]()
canim hem sana hem zeynebe çok geçmiş olsun. eşim aldı ama ikisi de sevemediSaol canım sonuçlar belli fıtıkçıklarım beni bekler fizik tedavi rahatlatıyor biraz
Amin canım aynen onlar hasta olmasın bide çok nadirdir Zeynebimin hasta olmasıhasta olunca da soluveriyor hemen
İlaçlarını kullanınca toparlandı hemen çok şükür ama soluverdi 2 günde
Ahh canım ya kilon varmıydı ki verdin. Neyse iyileştin ya çok şükür komşucanlarınla toplanıp kek sarma börek falan yapında o açığı kapa hemen yoksa çocukların peşinde koşmaya mecali kalmayacak
Ahh kuzum kıyamam ya nasıl yanmıştır canı bununla geçmişler olsun inş
Saol canım çok şükür toparladı hemen
Hadi bakalım antikorun bol olsun inş
Benim de acil diyete ve yürüyüşe başlamam lazım göbek aldı başını gidiyor
Canım Zeynep çok içerdi altınkılıç alırdık biz antrenör bir arkadaş vardı o öneriyordu biz sporculara içiriyoruz diye. Ayşeye de denedim ama pek hoşlanmadı ama çok faydalı bide meyveli deniyeceğim bakalım
sağol canim pınar ve icimi de deniyeyim ✌Helinnnnn cim pınarın tadı güzel altınkılıç ve içim de alıyorum. Zaten dediğim gibi hepsi pastörize süt ve kefir kültürü içeriyor. Tadına bakarak zamanla bir favori seçersiniz
![]()
kapı çok iyi olmuş komsum. abimler merdivenli felan değil evleri yine de almışlardı çocuk odasına. herşey anlık oluveriyor@misskokulumm Bisikletimiz @Sonsuz umut merdiven başlarına bu kapılardan yaptı eşim. Oturma Odasıyla yatak odasına da kapı yaptık şimdilik oyun sanıyor ama merdivenleri emekleyerek tırmanıyordu kalp krizi geçiriyordum. Şimdi daha kontrollü
benimde hiç fikrim yok canim. çok geçmiş olsun haydoma. küçük deselerde anne yüreği işte. inşallah çok kolay atlatırsınız bu süreci de.Kızlar nasılsınız okuyamıyorum çok ya benim tempo çok yoğunlaştı. Bişey dicem haydomun bi yumurtası testisi yani hala kanalda 1 yaşa kadar inmezse operasyonla küçük bi işlemle indircez demişlerdi biz de hala inmedi diye ufak ufak doktorlara fikir sormaya başladık kimi bekleyin kimi hemen yaptırın diyo bakalım kararsız kaldık bi iki doktora daha sorcaz. Bir de dil bağı var konuşmada sıkıntı olmaması için onu da bekletmicez bu hafta bi bakalım ne diyecekler çok küçük işlemler ikisi de ama insan bi tuhaf oluyo![]()
çok geçmiş olsun canim. ne oldu nasıl hastalandı duru kuş? birşey yememesi insani çok zorluyo . neyi çok seviyorsa onu teklif etsen. sana da Allah güç versin enerji versin.Slm kızlar bende giriyor pek yazamıyorum, Duru hastalandı 3 gündür lokma yemek yemiyor, ilk gün memede emmedi. 2 gündür emmeye başladı ama yemiyor. Doktora götürdüm 37 bucugu geçen ateşi olmadı. Doktor birşeyde yapmadı hafif bogaZi kızarmış dedi ilaç vermedi. Arada dolven dışında birşey vermiyorum, ne uyku var ne sakinlik mutsuz 3 gündür.
@Aslihaydo geçmiş olsun canım ikisi hakkında da bir fikrim yok. Hayırlısı ile sağlığına kavuşur inşallah.
nzh99 Allah korumuş atamı artık büyüdüler büyüdükçe de zorlaşıyor. Her yer her şey çocuklar için tehlike olusturuyor artık. Anne yüreği hissetmiş sındır. Kapınız ne şirin olmuş bakışına kurban olduğum, kilitli kapılardan bakarmis küçük adamım. Bisikletinizde hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullanın.