Bizler doğum yaptık.Senin doğum zamanın hangi ay ise muhtemelen 2020 eylül ayı o gruba bir bakmanı öneririm.Kese görünmesi için henüz erken telaş yapma.
Tarihe not dusuyorm ilk defa kendisi uyudu ben soklardayim suanEki Görüntüle 2597239
oyun halisinn icinde sıkldi bende karsidan baksn renklere dedim baka baka uyudu
Hevesini gursaginda birakmiyim ama asinin ertesi gunu bizimkide hep uyumustu.. dilini isir, poponu kasi insallah hep oyle kendi kendine uykuya gecer bundan sonra...
Ben de karsta asura ayinda sokaklarda kendini zincirleyenleri gorunce cok sasirmistim. . Ne kadar farkli seyler var..
Gerci karsta her an farkli birsey olabilir o kadar fazla mezhep var ki.. ve cok guzel yasayip gidiyorlar
Hevesini gursaginda birakmiyim ama asinin ertesi gunu bizimkide hep uyumustu.. dilini isir, poponu kasi insallah hep oyle kendi kendine uykuya gecer bundan sonra...
Ben de karsta asura ayinda sokaklarda kendini zincirleyenleri gorunce cok sasirmistim. . Ne kadar farkli seyler var..
Gerci karsta her an farkli birsey olabilir o kadar fazla mezhep var ki.. ve cok guzel yasayip gidiyorlar
Biz bugun kalça ultrasonu cekildik. Graf 2a diye tanı koydu bir ay sonra tekrarlanacak. Biraz baktım geçebiliyomus yüksek oranla. Ama tabi cok üzüldüm. Var mı böyle bi durumla karsılasan. Bitmiyor hastaneye git gellerimiz ya. İşitme testi de iki kex oldu ikincide geçti ama fototerapi alınca daha ayrıntılı bakılması icin egeye yönlendrdi. Madem bu testi saymıycakaınız ikincide niye yaptınız bi garipler
Bizim kalca ultrasonuzda iyi cikmadi. Gelismedigi icin cift bez kullaniyoruz. 1 ay sonrs tekrar ultrason cekilecek.ilkbaslarda cok uzuldum ama genelde duzeliyormus
Sut sut emzir die baskicilar.smdide bu cocuk obez olcak verion mamayi die tutturdular hic bitmycek galiba bu olaylar☹☹☹☹ 2 ay 6 gunluguz 6 bucuk kiloydu gecen hafta ama napim acmi birakaym cocugu ilerde vermezmi ah ah
Sut sut emzir die baskicilar.smdide bu cocuk obez olcak verion mamayi die tutturdular hic bitmycek galiba bu olaylar☹☹☹☹ 2 ay 6 gunluguz 6 bucuk kiloydu gecen hafta ama napim acmi birakaym cocugu ilerde vermezmi ah ah
Ya sen onlara ne takiliyosun.. doktor ölcumlerini yapiyo onun dedigi kadar veriyorum. Kilosuda doktora gore normal sınırlarda azalt derse azaltirim cogalt derse cogaltirim de gec
Ya sen onlara ne takiliyosun.. doktor ölcumlerini yapiyo onun dedigi kadar veriyorum. Kilosuda doktora gore normal sınırlarda azalt derse azaltirim cogalt derse cogaltirim de gec
Fitil zaten vermeyin. Artik fitili son care olarak veriyoruz anal yolla hic bir ilac vermiyoruz dedi doktorum. 3 gunu gecince doktora danisip agizdan ilac aldirmalisin demisti
Aşıdan sonra pamuk oldu cocuk :) kendi uyudu bugün ama salonda uyudugu İcin ben uyuyamadım simdi de avm gezisine çıkcaz İnş sorunsuz atlatırız 3 aylık atletler olmuyor artık alısveriş yapalım biraz
Fitil zaten vermeyin. Artik fitili son care olarak veriyoruz anal yolla hic bir ilac vermiyoruz dedi doktorum. 3 gunu gecince doktora danisip agizdan ilac aldirmalisin demisti
Bizim kalca ultrasonuzda iyi cikmadi. Gelismedigi icin cift bez kullaniyoruz. 1 ay sonrs tekrar ultrason cekilecek.ilkbaslarda cok uzuldum ama genelde duzeliyormus
Bana çift bez öneriyorduk ama şimdilik gerek yok dedi. Ama böyle bişi yapmadan da korkuyorum. Cok ufak bi fark cıkmıs. Tabi doktor görene kadar dünyam yıkıldı ne zaman gittiniz siz? İnşallah düzelir ya