2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de ayni. Kulak arkasi kabuklanma ve yuzde isilik de var. Randevu aldim cocuk alerjiye taa ayin 9 una verdi. Gidince belli olur artik

Benimki de öyle emzikten değilse neden acaba ya sütüm var anlsmuyorum ki. Hayırlısıyla cuma kontrole gidelim anlayacağım. Çünkü minimum düzeyde emzik verdim. İstenilen düzeyde almassa mama başlar heralde doktor.

Bizim de ayni. Kulak arkasi kabuklanma ve yuzde isilik de var. Randevu aldim cocuk alerjiye taa ayin 9 una verdi. Gidince belli olur artik
benim oyleydi canim isilik degilmis o. seninkini bilmiyorum ama bebeklik egzamasiymis cogu bebekte oluyormus artik. kabuklanmaya konak diyolar onu diyosun sanirim bizde kulak arkasi ve iki kaş arasinda var. bütün bunlara sulu kaka azicik da kusma eklenince doktor sut alerjisi dedi. krem de verdi sabah aksam suruyoruz bebege. bi de ben sut urunleri diyeti yapiyorum. 10 gun sonra tekrar gidicez bakalim insallah gecer

kizlar bi de benim oglan kakasini cok yapiyor gunde baya dolu dolu. g*tunde bisey tutmuyor, kilo alir mi bu sekilde

Bu arada asilar icin 2. Ay asilari bizde de basta huysuzluk sonra uyku yapmisti. Hatta ertesi gun bile uyumustu. Rota virusu biz beraber yaptirdik ama soyledikleri gibi 3. Ayda da oluyormus. 2 farkli marka asi var ikisinde tek fark dozlarinin farkli olmasi baska bisey yok doktor yada hastane hangisini kullaniyorsa.
Menenjite az kaldi ondan korkuyorum valla

Benimki doğduğundan beri sulu ben hiç katı görmedim.Katı mı olması lazım ki?

Mucizeicimde hıçkırıktan nefret ettim ya! Saatlerce uğraşmışım, tam uyutmuşum. Bi hıçkırıkla sıçrıyor ve sonra da uyutamıyorum. Bıktım ya! Hep aynı şey.

Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım. Konya da bugün şivlilik yani şeker toplama var. Sokaklar cıvıl cıvıl
Ben üniversiteyi konyada okudum.Bir gün ev arkadaşımla evdeyken sabah erken saatlerinde zilimiz çalmaya başladı.Deli olmuştuk her çocuk poşetini uzatıyordu ama biz anlamamıştık o zil hiç susmadı.Sonradan öğrendik ki şivlilik diye bir gelenekmiş ay bilsem şeker alır koyardım çocukları boş çevirmezdim hayirli kandinller

Bnde ondan supheleniyorum. İns yaniliyormdur. Alerji cok zor. Ilk kizimda yumurta alerjisi vardi. 3 yasinda gecti. Size de cok gecmis olsun

Keşke ben de gelebilsem buluşmaya amma ve lakin Ankaradayım
Menenjit ne zaman yapılıyor?

Konyali olmayan bilmez zaten bir tek burada oluyor bu gelenek. Bizim icin cok kiymetli. Ama tabi bilmeyenler sizin gibi şaşırıyorlar.

Merhabalar bende ocak ayında hamile kaldım suanda 5 hafta 2 günlük sanırım fakat bende geç döllenme olduğu icin kese henüz görünmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…