- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh hayırlı olsun bir kız bir oğlan Allah hayırlı uzun ömür versinSelamlar, benim de bugün kontrolüm vardı. Doktor %99 kız dedi :) Tabi ki öncelikle sağlıklı olsunlar ama ilki erkek olunca bunda gönlümden kız geçiyordu.
Gunlerimiz ayni bende cuma gidicem umarim bana da soyler doktor ben devlete gidiyorum o yuzden soylemeyebilirKızlaaaarr bende bugün doktora gittim bir kızım vardı bu da erkek dedi doktor yine de değişebilir diye kimseye demedim amahazal1595
Yakın zamanda üzerine düşüp zedelemiş olabilir misin? Çünkü kuyruk sokumu ağrısı için çok erken. Benimki kırık olmasına rağmen şuan ağrı yapmıyor.Kizlar kuyruk sokumu ağrısı yaşayan varmi 2. Aydan itibaren dayanılmaz bir ağrı çekiyorum çok oturursam ağrısından duramıyorum uzanırken ve ayaktayken o kadar olmuyor
Hatirladigim yakınlıkta zamanda hiç öyle bir kaza yasamadim ama hamilelikten önce bel sorunu yaşıyordum ağır işler yaptigimda özellikle bacağıma vuran ağrılarım olurdu ama kuyruk sokumu ağrısıyla hamileliğinin 2. Ayında tanıştım feci bir ağrıymışYakın zamanda üzerine düşüp zedelemiş olabilir misin? Çünkü kuyruk sokumu ağrısı için çok erken. Benimki kırık olmasına rağmen şuan ağrı yapmıyor.
Doktorunuz ne yorum yapti ?Merhaba hanımlar benim ikili test sonuçlarım için yorum yapar mısınız rica etsemNe olduğunu anlayamıyorum bir türlü kalbimi bozmak da istemiyorum
Zayıf insanlarda sebepsiz de olabildiğini duymuştum kaç kilosun?Hatirladigim yakınlıkta zamanda hiç öyle bir kaza yasamadim ama hamilelikten önce bel sorunu yaşıyordum ağır işler yaptigimda özellikle bacağıma vuran ağrılarım olurdu ama kuyruk sokumu ağrısıyla hamileliğinin 2. Ayında tanıştım feci bir ağrıymış
Valla canim ben devlete gittim 2 hafta önce dedi ki en erken 20 haftalık belli olur diye. Anladgim kadarıyla cihazlar cok gelişmiş degil devletteKizlar 14+4te cinsiyeti soyler mi acaba devlet hastanesi. Gunlerdir randevu yoktu cumaya buldum şimdi. Ama erken soylemem derse bosuna gitmis olucam
Hâlâ sağlıklı beslenemeyen var mı benden başka![]()
Bana kendi doktorum 15 16dan once soylemem demisti cuma gunu baska doktora gidicem 14+4 olacak umarim soylerValla canim ben devlete gittim 2 hafta önce dedi ki en erken 20 haftalık belli olur diye. Anladgim kadarıyla cihazlar cok gelişmiş degil devlette
Ay evet ya az da degil muayene ucretleriInsaallah söyler. Bende sırf onun icin çarşamba özele gidecem. Devlet hastahanelerinde ki cihazlar biraz daha gelişmiş olsa keske özele gitmek zorunda olmasak. Özele verecegimiz paralarla bebislerin ihtiyaçlarını alırdık![]()
Zayıf değilim ama çok hızlı kilo aldım uzun süre hormon iğneleri kullandım ona bağlıyorum ayrıca sigarayı bıraktım istah arttı tabi 77 kiloyum şuanZayıf insanlarda sebepsiz de olabildiğini duymuştum kaç kilosun?
O ağrı oturtmaz yatırmaz,biliyorum.Zayıf değilim ama çok hızlı kilo aldım uzun süre hormon iğneleri kullandım ona bağlıyorum ayrıca sigarayı bıraktım istah arttı tabi 77 kiloyum şuan
Her geçen gün artiyo bide insan yetişemiyo zam hızınaAy evet ya az da degil muayene ucretleri