Dunden beri bu 3lu tesr riski kafami kurcalayip duruyordu. Bugun dayanamayip dr aradim. Senin ikili testinde sorun yok 3 lu test yapmayacagiz dedi.ve 2 li testtin bu teste gore daha guvenilir olduğunu soyledi. Ben israrla anomalil olabilir mi deyince istersen bi test var onu yapariz icin rahatlar dedi (testin adinida soyledi ama anlayamadim) yanlizca detayli ultrason yaptiracagim ben.Kızlar merhaba ben dün üçlü tarama ile ilgili sonucumu sormuştum riskli çıkmıştı.Bugün özele gittim şöyle dedi down sendromlu olma riski çıkmış ama olmama ihtimali daha yüksek.Benim de yüksek çıkmıştı 16 sene önce oğlum sağlam.Daha yüksek riskli dediğimiz gebelerde sağlam doğumlar yaptırdım.Hiç risk görmediğimiz gebelerde down sendromlu doğduğu oldu dedi.Amniyosentez yaptırmanı öneririm kafan rahat eder dedi.Eğer ki benim için önemli değil doğururum diyorsan hiç testlerle uğraşma kafanı bulandırma dedi.Annemle konuştum annem dedi ki dün arkadaşlarla oturuyordum kendi kızlarının hem riskli çıkmış ama torunları sağlam sen de kafanı bulandırma dedi.Yarın devlet kontrolüm var büyük ihtimal aynı şeyleri söyleyecek.Ama düne göre kafam biraz daha rahatladı olumsuz düşünmüyorum artık.Çünkü hep dediler ki risk çıkıyor ama ayrıntılı test iyi çıkıyor bu beni rahatlattı.
Hayırlı olsun sizin ilk bebek mi olucakBir kızım daha oluyor çok şükür❤ Bizde öğrendik cinsiyetimizi
Oyy ne guzel rabbim bağışlasın daha önce tahmin yaptılar mı cinsiyetle ilgili yoksa ilk defa mı söyledilerBir kızım daha oluyor çok şükür❤ Bizde öğrendik cinsiyetimizi
Ben ıkı farklı doktora gittim 2lide sıkıntı yok 3lüyü bız o yuzden onermiyoruz ama hastalarımıza söylemek durumundayız dedi ayrıntılı ultrason a girmeni ve şeker testi yaptırmanı istiyorum dediler bende 3lü test yaptırmayacağımDunden beri bu 3lu tesr riski kafami kurcalayip duruyordu. Bugun dayanamayip dr aradim. Senin ikili testinde sorun yok 3 lu test yapmayacagiz dedi.ve 2 li testtin bu teste gore daha guvenilir olduğunu soyledi. Ben israrla anomalil olabilir mi deyince istersen bi test var onu yapariz icin rahatlar dedi (testin adinida soyledi ama anlayamadim) yanlizca detayli ultrason yaptiracagim ben.
Pzt devlette randevum var 3lu test yaptiririm diye almistim.ama simdi yaptirmayayim en iyisi diyorum. Bayramdan sonrada ozel dr gidip kontrilumu olacağım. Dr konusunca az biraz rahatladim.ilk gebeligimde okumuyordum arastirmiyordum bilmiyordum daha rahatti kafam. simdi birinden bisey duysam etkileniyorum.
Yok ikinci ilk de kız budaHayırlı olsun sizin ilk bebek mi olucak
Yok 12 haftada benziyor demişti şuan kesinleştiOyy ne guzel rabbim bağışlasın daha önce tahmin yaptılar mı cinsiyetle ilgili yoksa ilk defa mı söylediler
Benim de ikili testim iyi çok şükür.Keşke ben de yaptırmasaymışım üçlü testi çünkü kafamı çok karıştırdı.Ama acemilik işte devlete gittiğim için tüm prosedürleri yapıyorlar sanırım gerek var ya da yok da demediler de.İçimi rahatlattın valla her doktor farklı görüşe sahip bu konuda sanırım ama iyi bir şeyler duymak iyi geldi.Sen de okuduğuna bakma çok şükür her şey yolunda keyfini çıkarDunden beri bu 3lu tesr riski kafami kurcalayip duruyordu. Bugun dayanamayip dr aradim. Senin ikili testinde sorun yok 3 lu test yapmayacagiz dedi.ve 2 li testtin bu teste gore daha guvenilir olduğunu soyledi. Ben israrla anomalil olabilir mi deyince istersen bi test var onu yapariz icin rahatlar dedi (testin adinida soyledi ama anlayamadim) yanlizca detayli ultrason yaptiracagim ben.
Pzt devlette randevum var 3lu test yaptiririm diye almistim.ama simdi yaptirmayayim en iyisi diyorum. Bayramdan sonrada ozel dr gidip kontrilumu olacağım. Dr konusunca az biraz rahatladim.ilk gebeligimde okumuyordum arastirmiyordum bilmiyordum daha rahatti kafam. simdi birinden bisey duysam etkileniyorum.
Evet oglumun dosyasina baktim bende dr ile konustuktan sonra.2li test seker yüklemesi ve ayrintili ultrason yapilmis. Simdiki doktorumda ilk hamileligimdeki doktorumduBen ıkı farklı doktora gittim 2lide sıkıntı yok 3lüyü bız o yuzden onermiyoruz ama hastalarımıza söylemek durumundayız dedi ayrıntılı ultrason a girmeni ve şeker testi yaptırmanı istiyorum dediler bende 3lü test yaptırmayacağım
Amniyosentezden önce doğurup doğurmayacağina karar vermen lazım 25 haftaya kadar sana fırsat tanıyorlar acele etme kararını çok iyi ver çünkü amniyosentezin de bazı riskleri var Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahEvet ama acaba amniyosentez testi yaptırsam mı içim rahat eder diyorum.Aldırmayı düşünmüyorum ama eğer gerçekten öyleyse onun bakımına eğitimine yetebilir miyim bilmiyorum kafam çok karışık yarın devlet doktoruna gideceğim büyük ihtimal o da test önerecek ve yarına kadar karar vermem gerekiyor.Çok zor bir durumdayım karar vermek çok zor her ihtimali düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum
Bebeği riske sokmamak için sanırım yarın doktorun test isteğini reddeceğim.Gerçekten sorun varsa da canlı olduğu için onu öldürmek istemem sanırım Rabbime sığındım sonuç olarak yanılma payı olan kesin sonuç vermeyen bu üçlü test ile bebeğimi tehlikeye atamayacağım.Çok kişi ile konuştum genelde üçlü testi yaptırmamış yaptırmışlarsa da risk varsa amniyosentez testi yaptırmamışlar hepsinin de çocuğu sağlam doğmuş kaderim de varsa yaşanacak kaçınılmaz ama ben sağlam olduğuna inanıyorum Allah’ın izni ileAmniyosentezden önce doğurup doğurmayacağina karar vermen lazım 25 haftaya kadar sana fırsat tanıyorlar acele etme kararını çok iyi ver çünkü amniyosentezin de bazı riskleri var Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Ben de bugün öğrendim benimki de kızBir kızım daha oluyor çok şükür❤ Bizde öğrendik cinsiyetimizi
Ben iki takım almayı düşünüyorum sürekli aynı şeyi giyilmez bi takım sabahlık bi takım pijama alıcam inşallahHanımlar hastanede giymek için kendinize neler almayı düşünüyorsunuz gecelik mi sabahlıklı pijama takımı mı ? Pijama takımıysa bu lohusa olarak satılan ince olanlardan mı yoksa günlük gibilerden mi fikir alışverişi yapalım ya da kaç tane pijama takımı yedekli mi vs
2 tane onden dugmeli normal pijama takimi alicam gunluk penye tarzinda. Saten gecelikle falan ugrasamam o zamanlardaHanımlar hastanede giymek için kendinize neler almayı düşünüyorsunuz gecelik mi sabahlıklı pijama takımı mı ? Pijama takımıysa bu lohusa olarak satılan ince olanlardan mı yoksa günlük gibilerden mi fikir alışverişi yapalım ya da kaç tane pijama takımı yedekli mi vs
Bende bir tane gecelik iki tane pijama takımı düşünüyorum biri renkli diğeri düzBen iki takım almayı düşünüyorum sürekli aynı şeyi giyilmez bi takım sabahlık bi takım pijama alıcam inşallah
Saten falan yok canm kim uğraşır bende ıkı takım pijama düşünüyorum çünkü kullanılıyor muhakkak doğumdan cıktıktan sonra pansuman kanama vs kirleniyor ilk giyilen birde günlük penyelerden gecelik2 tane onden dugmeli normal pijama takimi alicam gunluk penye tarzinda. Saten gecelikle falan ugrasamam o zamanlarda
Sağlıkla gelsinler inşallahBen de bugün öğrendim benimki de kız ❤
Allah Hayırlı sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsinBir kızım daha oluyor çok şükür❤ Bizde öğrendik cinsiyetimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?