2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dunden beri bu 3lu tesr riski kafami kurcalayip duruyordu. Bugun dayanamayip dr aradim. Senin ikili testinde sorun yok 3 lu test yapmayacagiz dedi.ve 2 li testtin bu teste gore daha guvenilir olduğunu soyledi. Ben israrla anomalil olabilir mi deyince istersen bi test var onu yapariz icin rahatlar dedi (testin adinida soyledi ama anlayamadim) yanlizca detayli ultrason yaptiracagim ben.
Pzt devlette randevum var 3lu test yaptiririm diye almistim.ama simdi yaptirmayayim en iyisi diyorum. Bayramdan sonrada ozel dr gidip kontrilumu olacağım. Dr konusunca az biraz rahatladim.ilk gebeligimde okumuyordum arastirmiyordum bilmiyordum daha rahatti kafam. simdi birinden bisey duysam etkileniyorum.

Ben ıkı farklı doktora gittim 2lide sıkıntı yok 3lüyü bız o yuzden onermiyoruz ama hastalarımıza söylemek durumundayız dedi ayrıntılı ultrason a girmeni ve şeker testi yaptırmanı istiyorum dediler bende 3lü test yaptırmayacağım

Benim de ikili testim iyi çok şükür.Keşke ben de yaptırmasaymışım üçlü testi çünkü kafamı çok karıştırdı.Ama acemilik işte devlete gittiğim için tüm prosedürleri yapıyorlar sanırım gerek var ya da yok da demediler de.İçimi rahatlattın valla her doktor farklı görüşe sahip bu konuda sanırım ama iyi bir şeyler duymak iyi geldi.Sen de okuduğuna bakma çok şükür her şey yolunda keyfini çıkar

Evet oglumun dosyasina baktim bende dr ile konustuktan sonra.2li test seker yüklemesi ve ayrintili ultrason yapilmis. Simdiki doktorumda ilk hamileligimdeki doktorumdu

Amniyosentezden önce doğurup doğurmayacağina karar vermen lazım 25 haftaya kadar sana fırsat tanıyorlar acele etme kararını çok iyi ver çünkü amniyosentezin de bazı riskleri var Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

Bebeği riske sokmamak için sanırım yarın doktorun test isteğini reddeceğim.Gerçekten sorun varsa da canlı olduğu için onu öldürmek istemem sanırım Rabbime sığındım sonuç olarak yanılma payı olan kesin sonuç vermeyen bu üçlü test ile bebeğimi tehlikeye atamayacağım.Çok kişi ile konuştum genelde üçlü testi yaptırmamış yaptırmışlarsa da risk varsa amniyosentez testi yaptırmamışlar hepsinin de çocuğu sağlam doğmuş kaderim de varsa yaşanacak kaçınılmaz ama ben sağlam olduğuna inanıyorum Allah’ın izni ile

Hanımlar hastanede giymek için kendinize neler almayı düşünüyorsunuz gecelik mi sabahlıklı pijama takımı mı ? Pijama takımıysa bu lohusa olarak satılan ince olanlardan mı yoksa günlük gibilerden mi fikir alışverişi yapalım ya da kaç tane pijama takımı yedekli mi vs

Ben iki takım almayı düşünüyorum sürekli aynı şeyi giyilmez bi takım sabahlık bi takım pijama alıcam inşallah

2 tane onden dugmeli normal pijama takimi alicam gunluk penye tarzinda. Saten gecelikle falan ugrasamam o zamanlarda

Zaten sezeryanda 2 gun normal dogumda 1 gun kaliyosun cok fazla almaya gerek yok bence kirlenirse diye 1 yedek belki kullanilmaz bile

2 tane onden dugmeli normal pijama takimi alicam gunluk penye tarzinda. Saten gecelikle falan ugrasamam o zamanlarda
Saten falan yok canm kim uğraşır bende ıkı takım pijama düşünüyorum çünkü kullanılıyor muhakkak doğumdan cıktıktan sonra pansuman kanama vs kirleniyor ilk giyilen birde günlük penyelerden gecelik

İyi akşamlar arkadaşlar cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun bende cuma gidicem öğrenirim inşallah bende artık bi şeyler almak istiyorum ama erkek olursa abisinden kalanlar var gerçi oğlum yaz bebesiydi bu kış bebesi olucak o yüzden pek uymuycak

Bende bugün yolumun üzerinde civil vardı girip bi gezdim kraftın park yatakları vardı yakından gördüm bebek için lazım olan herşeyi inceledim
Kraftın anne bebek çantasını beğendim iç kısmı hoşuma gitti kullanışlı bi şeydi fiyatı yazmıyodu internetten baktım 200 liraymış

Gecelik ve pijama olarakta pijama takımı alıcam bende 2 takım biri günlük birini biraz daha süslü istiyorum galiba rahat kullanışlı modellere bakıcam

Son olarakta testlerinde olumsuz pürüzlerle karşılaşan arkadaşlar inşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…