2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Alıntı yapamadım. Kusura bakmayin. Doktorumun ozel muayenehanesi var oraya gidiyrm her ay 200 lira veriyorum ama herseyi orda yapip çıkıyorum. Her ay çok ayrintili şekilde bakıyor. Makinesi cok iyi. Her organin ayri ayri grafigini çıkarıyor. Fotodaki gibi grafik cikariyor grafik yukari dogru gidiyorsa sorun yok demek anlamina geliyormus. Diger ay da beyincik gelisimine ayrintili şekilde bakacak.

Eklentiler

• 15645667742692978102476389929896.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 38
Bu arada buradaki arkadaslara teşekkür ederim cinsiyeti dogru bildiniz. Bu iste gerçekten uzman olmuşsunuz

Doktorun Ankara'da ise tavsiye alabilirim canım

Kızlar merhaba ben üçlü testim için riskli çıkmıştı konuyu merak edenler olmuştu dün özeldeki doktorun dediklerini aktardım bugün de devlete gittim oradaki konuşmaları aktarayım sizlere de fikir olsun.Devletteki de özeldeki gibi riskli olduğunu ve amniyosentez yapmayı önerdi.Her 500 kadından biri düşük yapıyor dedi bu test yapılırken.Ben yaptırmak istemediğimi söyledim ve bunun için imza aldılar.Ultrason ile kalbine böbreğine kemik yapısına vs bakıldı görüntüde bir sıkıntı yok denildi ölçümler yapıldı.Ve bu konu ile bir çok tanıdığımla görüştüm hepsi bende de risk göründü çocuğum sağlam dediler.Biz de eşimle karar verdik Amniyosentezi yaptırmayacağız bebeği riske atmayacağız içimiz ferah sağlıklı olduğuna dair.Tabi bir ihtimal var bu ihtimal herkeste vardır Allah bize verirse bu ihtimali o cana kıymayacaz emanetine bakacağız.Ama ben sağlam olduğu kanısındayım ense kalınlığı burun kemiği vs hep iyi ikili tarama sonucum iyi içim rahat Bana burada destek olan herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun

Rabbim bebelerimizi saglıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

Kararınızı vermişsiniz hayırlı olsun.
Ölçümler iyiyken kötü düşünmek için bi sebep yok insallah her şey güzel olacak.

Merhaba Hamiş anneler

Öncelikle hamileliği riskli geçen anneler Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah

Bu cumartesi kontrolüm var bakalım bizim minik ne kadar büyümüş. Dün yine sağlık ocağına kan verdim D vitamini pek yükselmemiş

Doktor tanıdığı olan var mi akrabadan falan? Dun tahlil vermistim simdi baktim sonuclara hepsi cok yuksek. Doktorun da numarasini almadim daha yeno basladim bu doktora. İcim icimi yiyo. En azindan bi tanidigim olsa hemen sorup bilgi alsam. İnternetten bakinca cok daha panikledim

Su an gecirdigim enfeksiyona isaret ediyo ve bebege gecip hasar verme riski var gibi anladim ben internette okudugum kadariyla

Hiç bi şey yok. igg bağışıklık igm de şuan geçirip geçirmediğini gösterir. Senin 3üne de bağışıklığın var. Yani daha önce geçirmişsin

Hiç bi şey yok. igg bağışıklık igm de şuan geçirip geçirmediğini gösterir. Senin 3üne de bağışıklığın var. Yani daha önce geçirmişsin
Cok teşekkür ederim cok rahatladim.
Dalından yıkamadan baya meyve yedim dayanamayıp. direkt aklima o geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…