Kızlar merhaba ben üçlü testim için riskli çıkmıştı konuyu merak edenler olmuştu dün özeldeki doktorun dediklerini aktardım bugün de devlete gittim oradaki konuşmaları aktarayım sizlere de fikir olsun.Devletteki de özeldeki gibi riskli olduğunu ve amniyosentez yapmayı önerdi.Her 500 kadından biri düşük yapıyor dedi bu test yapılırken.Ben yaptırmak istemediğimi söyledim ve bunun için imza aldılar.Ultrason ile kalbine böbreğine kemik yapısına vs bakıldı görüntüde bir sıkıntı yok denildi ölçümler yapıldı.Ve bu konu ile bir çok tanıdığımla görüştüm hepsi bende de risk göründü çocuğum sağlam dediler.Biz de eşimle karar verdik Amniyosentezi yaptırmayacağız bebeği riske atmayacağız içimiz ferah sağlıklı olduğuna dair.Tabi bir ihtimal var bu ihtimal herkeste vardır Allah bize verirse bu ihtimali o cana kıymayacaz emanetine bakacağız.Ama ben sağlam olduğu kanısındayım ense kalınlığı burun kemiği vs hep iyi ikili tarama sonucum iyi içim rahat
Bana burada destek olan herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun ❤