Kizlar ben alisverise basladim ufak ufak sizler basladiniz mi? Biberonlarimiz falan hediye geldi bende 1 tane uzun kollu zibin ve pijama alti 2 tane de tulum pijama aldim ebebekte indirim var tulum pijamalar 9.99 du normalde 20 30 lira
Günaydın kızlar,
Benim de erkek hissediyorum ama dr görmedi bu saate kadar çıkardı erkek olsa diyorum kendi kendime. İlk çocuğum kız o da kendine kız kardeş istiyor canım, eşimle ben erkek bebeği sanki bi tık daha fazla istiyoruz.. Önce sağlık bakalım cinsiyeti ne zamana tam belli olur?
70-80 kuruşa geliyordu tanesi aklında olsun bezlerin fiyatlarının altında 1adet bezin kaça geldiği yazar, yazmazsa da top fiyatı bez sayısına böler alırsın, ilk kızımda 1paket 1 no kullanıp 2ye geçmiştim şimdi baktım internetten ebebekte ki uygundu 1 paket 12 paket 2 aldım beni 1- 2 ay rahat ettirir, şimdi şöyle baya avantajlı ıslak mendil indirimine denk gelirsem onu alıcam
70-80 kuruşa geliyordu tanesi aklında olsun bezlerin fiyatlarının altında 1adet bezin kaça geldiği yazar, yazmazsa da top fiyatı bez sayısına böler alırsın, ilk kızımda 1paket 1 no kullanıp 2ye geçmiştim şimdi baktım internetten ebebekte ki uygundu 1 paket 12 paket 2 aldım beni 1- 2 ay rahat ettirir, şimdi şöyle baya avantajlı ıslak mendil indirimine denk gelirsem onu alıcam
Onu alıyorum şokta sıksık düşüyor kızım için kendim için sürekli kullanıyorum seviyorum da ama şimdi birkaç ay yenidoğan için parfümsüz şunsuz bunsuz alıcam onlarda baya pahalı paketi 7 ye düşmüş belki daha düşük bulurum
Onu alıyorum şokta sıksık düşüyor kızım için kendim için sürekli kullanıyorum seviyorum da ama şimdi birkaç ay yenidoğan için parfümsüz şunsuz bunsuz alıcam onlarda baya pahalı paketi 7 ye düşmüş belki daha düşük bulurum
Ben kizimda hep o pamuklardan kullandim. Hatta dogumu kişa denk geldigi icin her seferinde su isitip o pamuklarla siliyordm irkilmesin diye. Akli erince de islak mendille sildirtmedi. Nerdeyse bezi birakana kadar pamukla sildik:)
Bir arkadaşım kullanıyordu o pamuklardan ben üşenmiştim hiçbişey sizlerden almıştım hatta keşke azcık güzel koksa dediğimi biliyorum 6ayda da normallere geçmiştim birazda çocuğun tenine bağlı annem bende çok zorlanmış ben de kızımı öyle olacak sandım ama çok dayanıklıydı cildi pişik falan hiç olmadı