2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sağlıklı olsun da geç olsun DS risk çıkınca cinsiyet aklıma gelmez oldu zaten. Seninle neredeyse aynı günlerimiz belli oldu mu sizin kesin?
12+3 de yuksek ihtimalle erkek dedi canim. zaten benim içime hep erkek doğuyordu. aman sağlıklı olsunlar da

Canim sen testi ozelde mi yaptirdin devlette mi
Ben ilk özelde yaptırıp birkaç gün sonra buradaki özel hastaneye güvenmediğim için devlette tekrar vermiştim 2 Li test için ultrason ve kan Şimdi özeldekinde 1/113 risk çıktı ama ben devleti bekliyorum ona göre karar vericem diğer testlere

Kızlar merhaba ben dün üçlü tarama ile ilgili sonucumu sormuştum riskli çıkmıştı.Bugün özele gittim şöyle dedi down sendromlu olma riski çıkmış ama olmama ihtimali daha yüksek.Benim de yüksek çıkmıştı 16 sene önce oğlum sağlam.Daha yüksek riskli dediğimiz gebelerde sağlam doğumlar yaptırdım.Hiç risk görmediğimiz gebelerde down sendromlu doğduğu oldu dedi.Amniyosentez yaptırmanı öneririm kafan rahat eder dedi.Eğer ki benim için önemli değil doğururum diyorsan hiç testlerle uğraşma kafanı bulandırma dedi.Annemle konuştum annem dedi ki dün arkadaşlarla oturuyordum kendi kızlarının hem riskli çıkmış ama torunları sağlam sen de kafanı bulandırma dedi.Yarın devlet kontrolüm var büyük ihtimal aynı şeyleri söyleyecek.Ama düne göre kafam biraz daha rahatladı olumsuz düşünmüyorum artık.Çünkü hep dediler ki risk çıkıyor ama ayrıntılı test iyi çıkıyor bu beni rahatlattı.

Kizlar ben alisverise basladim ufak ufak sizler basladiniz mi? Biberonlarimiz falan hediye geldi bende 1 tane uzun kollu zibin ve pijama alti 2 tane de tulum pijama aldim ebebekte indirim var tulum pijamalar 9.99 du normalde 20 30 lira
Geçen gün ebebekteydim hiç göremedim indirimli tulum acaba internet sitesinde de indirimde mi ki yada bölgesel mi acaba

doktorun çok çok haklı senin değerlerinden daha yüksek çıkıp sağlık doğan bir sürü var bence kafana takıp hamileliğini zehir etme kendine her anının tadını çıkar

Seninle de aynıyız ben de öğrenemedim henüz kesin.
ya kesindir o. erkek degismiyor cok az duydum
En azından tahmin etmisler, benim elimde tahmin bile yok
O da değil anneler hisseder diyorlar bense hicbisey hissetmiyorum

Aslında en son doktora gittiğimde doktor ultrasonu açar açmaz net bir şey gördüm
Hatta cinsiyeti ne tahmin et dedi erkek dedim erkeğe benziyor dedi ama aynı şöyle bir şey gördüm nubu aynen buradaki erkek nubu gibiydi yukarıya doğruydu, ama doktor kesin demeyince herhalde netleşmemiş dedim.

Bayram dönüşü artık Allah'ın izniyle ben de alışverişe başlarım.
Büyük şeylerin çoğu kızımdan kalma duruyor ama yine de bebek odası ve travel sistem araba almak durumundayım.
Erkekse zaten kızımın birkaç unisex kıyafeti ve iç bodyler hariç her şeyi tekrar baştan alacağım mecbur

doktorun çok çok haklı senin değerlerinden daha yüksek çıkıp sağlık doğan bir sürü var bence kafana takıp hamileliğini zehir etme kendine her anının tadını çıkar
Evet ama acaba amniyosentez testi yaptırsam mı içim rahat eder diyorum.Aldırmayı düşünmüyorum ama eğer gerçekten öyleyse onun bakımına eğitimine yetebilir miyim bilmiyorum kafam çok karışık yarın devlet doktoruna gideceğim büyük ihtimal o da test önerecek ve yarına kadar karar vermem gerekiyor.Çok zor bir durumdayım karar vermek çok zor her ihtimali düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum

Sen kaçıncı haftadasın canım altta takvim yok göremedim

İnşallah sorun çıkmıcak içini ferah tut benim ikili testim normal çıktı ama doktor ona bile kesin sonuç dil dedi çok duydum testi sorun çıkıp sağlıklı bebek doğuranları o yüzden tevekkül et allah büyüktür inşallah sorun yoktur

İnşallah benim de ikili sorunsuzdu üçlü sıkıntılı çıktı içimden bir ses sağlıklı diyor diğer taraftan o ihtimal düşündürüyor çok değişik duygular Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın sağlıkla sıhhatli kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…