2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba benim bu gün kontrollüm vardı doktorda kalbinde leke gördü doktora 20 haftalık olana kadar geçer dedi biraz tedirgin oldum böyle bi durumla karşılaşan oldu mu ve geçti mi
Bu konu hakkında bir fikrim yok ama doktor geçer dediyse geçer merak etme içini ferah tut içine sinmediyse bir başka doktora görün en azından farklı doktorlardan bilgi alırsan için daha rahat eder

İkili testin iyiyse hiç yaptırma üçlü testi ben üçlüyü yaptırdım pişman oldum zaten ikili iyiyse çoğu doktor üçlüyü istemiyor.Ben 18.haftadayım doğumumuz kışa denk geldiği için alışverişi ekim kasım gibi yapmayı düşünüyorum gerçi ilk gebeliğim olduğu için ne alacağımı da bilmiyorum

3 lu zaten yaptirmama gerek yok nifty yaptirdim ben bundan sonra biseye gerek yok .. aft mom a da sinir sistemyle ilgili bisey varsa erken yakalamak icin baktirdim

Canim ben görene kadar arkads anlatmis sagoldun bende ayni sekilde yaptim. Sac telim ile :) benimde alyansim agir tartiyor sikinti olmaz sanirim ama olmazsa iple yapabilirsin tabiki benim daha randevuma cok var cinsiyeti ogrenince yazarim :)
Teşekkürler deneyeyim bi kere bakalim 'na çıkacak benim de çok var randevuma senin ne kadar kaldı

Kızlar gebeliğinde diş tedavisi olan var mı ? Dişimde apse var 3 aydır 3 kere antibiyotik tedavisi uygulandı geçmedi . Bugün güvendiğim bir doktora gittim . Kırılan dolgumu açtı enfeksiyonu drene etti . Oraya geçici dolgu yaptı arada gidip pansuman yaptıracağım . Anestezi uygulamadı ama ufak kanama için kan durdurucu ilaç koydu ve dolgu boşluğuna ilaç koydu . Bebeğe bir zararı olmaz dedi 43 yıllık diş hekimi aslında güveniyorum ama. . Birde dişimde amalgam dolgu vardı onun sökümü sırasında civa açığa çıkıyormuş internette çok kötü şeyler okudum şu an acayip endişelendim .

Dis tedavisi henuz olmadim ama kadin dogum doktorum dis.hekimine gidip kontrol yaptirmami implant disinda herhangibi birsey varsa tedavi ettirmemi önerdi ilerde enfeksiyon daha tehlikeli rahatlikla tedavi olabilirsin dedi. 18. Haftadayim.. zaten eltim ve kayinbiladerim dis hekimi onlarda 16. Haftadan sonra herseyi yapabiliriz demislerdi

merhabalar.. marastasiniz sanirim .hangi dr a basladiniz acaba ogrenebilir miyim. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…