Ya bir suru sey konusulmus ama hic uyari gelmedi...
Hastane icin normal onden dugmeli gecelik ve pijam bakicam lcw da bile var trendyolda da guzel seyler var.
Ayrintili ultrason icin perinatolog ariyorum bayramdan sonra gidicem bakalim neler var neler yok... nifty yaptirmistim o yuzden 3lu test yaptirmiyorum ama afp mom icin kan verdim herhalde yarin cikar sonucu.
Henuz hic bir alisverise baslamadim kendimi gezdirmekle mesgulum tatil falan bayramdan sonra artik bide su tahliller ultrason falan gecsin kafam iyice bi rahatlasinda hayirlisiyla.
Hareķetlerde hala yok bende gobegim disaridan hareket ediyo gibi his yok ala doktorum plesantadan dolayi 22. Haftayi bulabilir dedi bakalim
Merhaba benim bu gün kontrollüm vardı doktorda kalbinde leke gördü doktora 20 haftalık olana kadar geçer dedi biraz tedirgin oldum böyle bi durumla karşılaşan oldu mu ve geçti mi
Sorma canim ya , insan birseyler bakip almak istiyor ama kesin degil cinsiyet ne zor doktor cok ugrasiyordu ama hep bacagini kapatmis arkasini donmus bir turlu gostermedi bende yuzuk testi yapmistim erkek cikmisti , tabi meraktan daha once hic boyle seyler denememistim cikiyor mu acaba karbonat testi
Benim yüzük Testim iki bebekte de tuttu. Saçım uzundu saç telime yüzüğü taktım. Alyans olacak . Sırt üstü yattım göbeğimı açtım üzerinde sallandirdim. Eğer daire çizerse kız , ileri geri giderse erkekmis
Benim yüzük Testim iki bebekte de tuttu. Saçım uzundu saç telime yüzüğü taktım. Alyans olacak . Sırt üstü yattım göbeğimı açtım üzerinde sallandirdim. Eğer daire çizerse kız , ileri geri giderse erkekmis
Kızlar ilk haftalarda düşük riski olan var mı ? 5. Haftadan beri kahverengi lekelenme bu haftada (7.hafta) bir kaç damla kan akıntıyla karışık geliyor dr önemsiz dedi ama içim rahat değil bu arada progestan kullanıyorum.
Canım merhaba bende de tam aynı durum var sabah kalktım peçeteye koyu kırmızı şekilde geldi ama çamaşırı kiletmemiş cok az yani sonrasında da kahverengi sarı arası böyle leke leke gelmee başladı yapışkan pütürlü gibi adetin son günü gibi sanki... 5+1 im ben de dontor progynex verdi ama korkuyorum cok
Canim ben görene kadar arkads anlatmis sagoldun bende ayni sekilde yaptim. Sac telim ile :) benimde alyansim agir tartiyor sikinti olmaz sanirim ama olmazsa iple yapabilirsin tabiki benim daha randevuma cok var cinsiyeti ogrenince yazarim :)
Canım merhaba bende de tam aynı durum var sabah kalktım peçeteye koyu kırmızı şekilde geldi ama çamaşırı kiletmemiş cok az yani sonrasında da kahverengi sarı arası böyle leke leke gelmee başladı yapışkan pütürlü gibi adetin son günü gibi sanki... 5+1 im ben de dontor progynex verdi ama korkuyorum cok
Merhaba şu an ara ara devam ediyor ama yoğun kanama kesildi 2 hafta sürekli yattım anca öyle durdu ilaca hala dvam ediyorum doğuma kadar da edecek gibi duruyor.stres yapmayın oda çok etkiliyor ilk 3 ay kanaması olmayan nerdeyse parmakla sayacak kadar az ağır kaldırmayın dikkat edin düzelecektir Allahın izniyle