2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kesin degil demisti. Ama cevremdeki herkes yok kizdir yamlis gormuslerdir diyorlar inanmak istemiyorlar

Bizdede aynı durum yaşanıyo oğlum var yakınlarım kız bekliyodu bende dahil doktor %80 erkek dedi ama bi dahaki gitmende daha iyi görür %100 neden demedi diyolar
Allah hepimize hayırlı sağlı evlatlar nasib etsin

Kızlar benim göbeğim akşamları gündüz olandan 2 kat daha büyük oluyo 7-8 aylık hamile gibi şimdiden yatmamı uyumamı engelliyo yüksek yastıkta yatmama rağmen geceleri uyuyamıyorum evin her yerini geziyorum uyumak için sizlerdede durum aynı mı?ilerleyen zamanlarda nasıl yatıcaz 38.haftalara gelsekde bi doğursak

Bir de erkek anneleri kuzular için isimler düşünüldü mü biz hep kız ismi düşündük erkek ismi hiç düşünmemiştik
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum her sayfayı takip ediyorum gözümden kaçmış olabilir e bebekte internet sitesinde güzel indirimler var mağazına gidemedim.cinsiyeti belli olunca bebişimin internetten bi kaç bi şey aldım kışlık peluşlu tulumlar,anne bebek çantasını aldım hazırlıklara başlayanlar bi göz atın derim.beşik olarakta park yatak düşünüyoduk geçtiğimiz hafta yakından inceleyince mobilya görüntüsü daha güzel geldi gözüme mobilya aldık erken oldu galiba hazırlıklar için ben ilk oğlumdada böyle sabırsızdım

Benim ikinci diye böyle sanırım resmen 6 aylık gibi oluyor bazen. Aynen geceleri daha da büyüyor doktora soracağım yarın ikiz mi diye

Benim ikinci diye böyle sanırım resmen 6 aylık gibi oluyor bazen. Aynen geceleri daha da büyüyor doktora soracağım yarın ikiz mi diye
Demek seninde aynı gündüz iyide gece nefes alamakta zorlanıyorum daha yolu yarılamadık bile şansımıza artık havalar serinler günlerde kısalıyo artık çabuk geçer zaman

Demek seninde aynı gündüz iyide gece nefes alamakta zorlanıyorum daha yolu yarılamadık bile şansımıza artık havalar serinler günlerde kısalıyo artık çabuk geçer zaman
Özellikle fazla yersem zorluyor beni. Çok şükür doğum kışa geliyor serin serinevet daha çok minikler

Anne bebek çantasını nerden aldın.bende istiyorum ama hangi site güvenli hic bilmiyorum

Anne bebek çantasını nerden aldın.bende istiyorum ama hangi site güvenli hic bilmiyorum
Ben aldığım çantanın benzerini civilin mağazasında görmüştüm kullanışlı olucağını düşündüm diğer sitelerde 170-200 arasıydı fiyat e bebekten %50 indirimden 90 a aldım.daha önce trendyol hepsiburada gitti gidiyor n11 gibi sitelerden çok kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım

Aynı durumdayız eksiğim yok fazlam var

Merhabalar. Ben daha once birkac kez bebegin hareketletini hissettim. Ama bir sure hissetmeyince hemen endiseleniyorum nedense. Tatildeyiz, termal havuza fln girdim kisa sure. Hemen bisey mi du diye panik oluyorum. Sizde durumlar nasil, cok hissediyor musunuz hareketleri. Benim 17+2 bu arada 2.bebek.

Bir de ayrintili ult. Icin 23+4 e randevu alabildim. Ama dr um gec olur. En gec 22, 23.haftada yaptirman lazim dedi. Sizler ne yapacaksiniz ayrintiliyi?

Teşekkür ederim cevabın için canım benim tiroit problemim zaten vardı, onunla alakalı değildir muhtemelen çünkü ilaç kullanıyorum normalde de. Aç veya tok fark etmiyor, sürekli düşüş modunda. Küçük tansiyonum 6 dan yukarı çıkmadı hiç. Büyüğü de genelde 9-10. Bakalım bebeğe zarar vermrm inşallah. Doktora gidince soracağım inş.

Dedğini yapmaya çalışıyorum canım, ani kalkışlar dediğin gibi daaha çok sarsıyor. Tuzlu şeyler işe yarıyor ama sürekli tuzlu şey kullanmam gerekiyor bu durumda. Bakalım inşallah dr yönlendirir. Çok teşekkürler cevabın için

Aynı durum bende de var canım napacam bilmiyorum hiç ayakta duramıyorum hep halsizim

Muhtemelen vitamsizlikten kaynaklanıyır olabilirmiş canım, ben gidince bir dr a danışacağım inşallah

Bir de hanımlar gebelik şekeri baştan belli olanlar nasıl anladı acaba? Şekerleri kaç çıkmıştı? Kaç üzeri problem oluyor?

Günaydın kızlar temizlik yapınca ve yürüyüşe çıktıgım zaman aşırı derece belim agırıyor, sizde de varmı? İnt e baktım vitamin eksikliğinden kaynaklı olabilir diyor

Günaydın kızlar temizlik yapınca ve yürüyüşe çıktıgım zaman aşırı derece belim agırıyor, sizde de varmı? İnt e baktım vitamin eksikliğinden kaynaklı olabilir diyor
Bende de canim malesef . Ikinci hamilelikte son aylarda oluyordu ama bunda erken basladi ev islerinde bile agriyor gece yatmak zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…