arkadaslar yuzuk testi dogru cikti ikinci oglum geliyor insallah :) istegim kiz idi ama saglikla gelsin rabbimden gelene raziyiz sukurler olaun. ama canim sıkıldı. hafif sancin gözüküyor yat dinlen bol su ic dedi magnezyum kalsiyum verdi . ilki 36+4 te dogmustu bu da erken olabilir dikkat et dedi
arkadaslar yuzuk testi dogru cikti ikinci oglum geliyor insallah :) istegim kiz idi ama saglikla gelsin rabbimden gelene raziyiz sukurler olaun. ama canim sıkıldı. hafif sancin gözüküyor yat dinlen bol su ic dedi magnezyum kalsiyum verdi . ilki 36+4 te dogmustu bu da erken olabilir dikkat et dedi
Canim benim Rabbim saglicakla kucagina alirsin insallah oglusunu vaktinde ve saglicakla gelir insallah sancin oldugunu nerden anladi ? Benimde karnimda cok agri var diger hamileliklerimde hic olmadi ama sanci aklima gelmedi hic
Canim benim Rabbim saglicakla kucagina alirsin insallah oglusunu vaktinde ve saglicakla gelir insallah sancin oldugunu nerden anladi ? Benimde karnimda cok agri var diger hamileliklerimde hic olmadi ama sanci aklima gelmedi hic
amin insallah canim saglikla gelsin tum yavrularimiz. karnimin alt tarafinda ağrı var . ben demeden sancin gozukuyor dedi zaten. misafirimiz var .dun bisiklet parkina gittik onq bindim yürüdüm yolculuk derken o mu etkiledi acaba . gruptan ayrilmak da olmadi . cok pismanim. ilk erken oldugu icin buna cok dikkat etmem lazimdi
Canim ya oglunun ne tatli cicileri var cok begendim ayakkabilari cok tatli erkek giydirmekte cok guzel olur sanirim . Senin ile dogumlarimiz ayni gun gozukuyor buyuk oranda benim daha gec olur bu tarihten de bakalim kimler ayni zamanda dogum yapiyor . Cok guzel burda paylasmak
İnşallah giydirmekte nasip olur canım çok sağol . Kızımı doya doya süsleyip püsleyip giydirdim hala da öyle şimdi başka heves . Sağlıkları yerlerinde olsun inşallah benim bebeğim erken doğar diye bekliyorum sezeryan zaten erken alıyorlar
sadece betahcg degerınden risk yuksek çıkmaz ama benım ilk bebegımde hcg 145 tı rısk 13000 di ve kızdı siimdıki de hcg 140 tı bebek erkekmış risk de 1/5000 bence pappa yaş dıger faktorler çok onemli ıyı bı doktor sadece hcg yulseklıgıne bakmaz bence
Papa değerimde sıkıntı yok diye hatırlıyorum . 3 yıl önce 24 yaşındaydım bebeğimin ense kalınlığı 1.5 ti sigara vs içmiyorum . Ama 518 de 1 risk çıkmıştı . Bhcg yüzünden demişti doktorum
amin insallah canim saglikla gelsin tum yavrularimiz. karnimin alt tarafinda ağrı var . ben demeden sancin gozukuyor dedi zaten. misafirimiz var .dun bisiklet parkina gittik onq bindim yürüdüm yolculuk derken o mu etkiledi acaba . gruptan ayrilmak da olmadi . cok pismanim. ilk erken oldugu icin buna cok dikkat etmem lazimdi
Amin canim benim doktorum cok konuskan biri degil . Zaten burda ne soylesen normal diyorlar sanciyi nasil anladi acaba benimde hep alt karin kismimda agri var , digerlerinde hic agrim olmamisti hatta birinci hamileligimdehic karnim agrimadi 42 haftada suni sanciyla dogum yaptim bunda hersey degisik ilerliyor hayirli olsun
İnşallah giydirmekte nasip olur canım ☺ çok sağol . Kızımı doya doya süsleyip püsleyip giydirdim hala da öyle şimdi başka heves . Sağlıkları yerlerinde olsun inşallah benim bebeğim erken doğar diye bekliyorum sezeryan zaten erken alıyorlar
Amin canim insallah oglusunuda guzel guzel giydirirsin benim kizlarim pes suslenip puslenmeyi sevmiyorlar bende cok severim halbuki sezeryan ise dogru erken dogar benden aslinda dogacagi gunu bilmekde guzel , git gel ne zaman olcak belli degil zor oluyor
Amin canim benim doktorum cok konuskan biri degil . Zaten burda ne soylesen normal diyorlar sanciyi nasil anladi acaba benimde hep alt karin kismimda agri var , digerlerinde hic agrim olmamisti hatta birinci hamileligimdehic karnim agrimadi 42 haftada suni sanciyla dogum yaptim bunda hersey degisik ilerliyor hayirli olsun
ultrasinla bakinca direkt sancin gozkuyor dedi ben de anlamadim. ilk gebeligimizde bile sancin var mi yokmu diye nst ye aliyordu hic mi bilemiyorlardi yani ultrasonla bakinca
Kesinleşti 2. Oglum geliyor. Hayirlisini diledim hep, hayirlisi buymus çok şükür.sadece oglum kiz istiyordu onun icin canim sıkıldı biraz.
Allah onlari sagliklariyla bize kavuştursun
Kesinleşti 2. Oglum geliyor. Hayirlisini diledim hep, hayirlisi buymus çok şükür.sadece oglum kiz istiyordu onun icin canim sıkıldı biraz.
ultrasinla bakinca direkt sancin gozkuyor dedi ben de anlamadim. ilk gebeligimizde bile sancin var mi yokmu diye nst ye aliyordu hic mi bilemiyorlardi yani ultrasonla bakinca
Evet canim normalde nts ile bakilinca gozukuyordu demekki teknoloji ilerliyor ay ne guzel herkes cinsiyetlerini ogreniyor ben de 18 haftalik oldum cinsiyeti gectim 1 tane ultrasyon resmi var Rabbim hepimize ve bebislere saglik sihhat versin insallah ..