arkadaslar yuzuk testi dogru cikti ikinci oglum geliyor insallah :) istegim kiz idi ama saglikla gelsin rabbimden gelene raziyiz sukurler olaun. ama canim sıkıldı. hafif sancin gözüküyor yat dinlen bol su ic dedi magnezyum kalsiyum verdi . ilki 36+4 te dogmustu bu da erken olabilir dikkat et dedi
aminn insallah cumlemizinkini . kacinci haftada olmustu sizinHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde ilki erken olmuştu. Bunda da olur mu diye korkuyorum açıkcası
Canim benim Rabbim saglicakla kucagina alirsin insallah oglusunuarkadaslar yuzuk testi dogru cikti ikinci oglum geliyor insallah :) istegim kiz idi ama saglikla gelsin rabbimden gelene raziyiz sukurler olaun. ama canim sıkıldı. hafif sancin gözüküyor yat dinlen bol su ic dedi magnezyum kalsiyum verdi . ilki 36+4 te dogmustu bu da erken olabilir dikkat et dedi
amin insallah canim saglikla gelsin tum yavrularimiz. karnimin alt tarafinda ağrı var . ben demeden sancin gozukuyor dedi zaten. misafirimiz var .dun bisiklet parkina gittik onq bindim yürüdüm yolculuk derken o mu etkiledi acaba . gruptan ayrilmak da olmadi . cok pismanim. ilk erken oldugu icin buna cok dikkat etmem lazimdiCanim benim Rabbim saglicakla kucagina alirsin insallah oglusunuvaktinde ve saglicakla gelir insallah sancin oldugunu nerden anladi ? Benimde karnimda cok agri var diger hamileliklerimde hic olmadi ama sanci aklima gelmedi hic
İnşallah giydirmekte nasip olur canımCanim ya oglunun ne tatli cicileri varcok begendim ayakkabilari cok tatli erkek giydirmekte cok guzel olur sanirim . Senin ile dogumlarimiz ayni gun gozukuyor buyuk oranda benim daha gec olur bu tarihten de bakalim kimler ayni zamanda dogum yapiyor . Cok guzel burda paylasmak
aminn insallah cumlemizinkini . kacinci haftada olmustu sizin
Papa değerimde sıkıntı yok diye hatırlıyorum . 3 yıl önce 24 yaşındaydım bebeğimin ense kalınlığı 1.5 ti sigara vs içmiyorum . Ama 518 de 1 risk çıkmıştı . Bhcg yüzünden demişti doktorumsadece betahcg degerınden risk yuksek çıkmaz ama benım ilk bebegımde hcg 145 tı rısk 13000 di ve kızdı siimdıki de hcg 140 tı bebek erkekmış risk de 1/5000 bence pappa yaş dıger faktorler çok onemli ıyı bı doktor sadece hcg yulseklıgıne bakmaz bence
benim de 36+4 te acilmam olmustu. sanci hissetmiyordum ama nst de cikmisti36+5 te olmuştu sancıyla geldi
Amin canimamin insallah canim saglikla gelsin tum yavrularimiz. karnimin alt tarafinda ağrı var . ben demeden sancin gozukuyor dedi zaten. misafirimiz var .dun bisiklet parkina gittik onq bindim yürüdüm yolculuk derken o mu etkiledi acaba . gruptan ayrilmak da olmadi . cok pismanim. ilk erken oldugu icin buna cok dikkat etmem lazimdi
Amin canim insallah oglusunuda guzel guzel giydirirsinİnşallah giydirmekte nasip olur canım ☺çok sağol . Kızımı doya doya süsleyip püsleyip giydirdim hala da öyle şimdi başka heves . Sağlıkları yerlerinde olsun inşallah benim bebeğim erken doğar diye bekliyorum sezeryan zaten erken alıyorlar
Sınırın altinda ama sorun olmasin diye yarin kontrole gidicemYüksekte tuzlu yememen lazım benim düşük çıkıyordu. Yüksek tansiyona dikkat et eğer evde tansiyon aletin varsa kendinde ölç not al bir yere
ultrasonu tutar tutmaz sancin gozukuyor dedAmin canimbenim doktorum cok konuskan biri degil . Zaten burda ne soylesen normal diyorlar sanciyi nasil anladi acaba benimde hep alt karin kismimda agri var , digerlerinde hic agrim olmamisti hatta birinci hamileligimdehic karnim agrimadi 42 haftada suni sanciyla dogum yaptim bunda hersey degisik ilerliyor hayirli olsun
ultrasinla bakinca direkt sancin gozkuyor dedi ben de anlamadim. ilk gebeligimizde bile sancin var mi yokmu diye nst ye aliyordu hic mi bilemiyorlardi yani ultrasonla bakincaAmin canimbenim doktorum cok konuskan biri degil . Zaten burda ne soylesen normal diyorlar sanciyi nasil anladi acaba benimde hep alt karin kismimda agri var , digerlerinde hic agrim olmamisti hatta birinci hamileligimdehic karnim agrimadi 42 haftada suni sanciyla dogum yaptim bunda hersey degisik ilerliyor hayirli olsun
Hayırlısı olsun canım rabbim evlatlarına hayırlı ömürler versinKesinleşti 2. Oglum geliyor. Hayirlisini diledim hep, hayirlisi buymus çok şükür.sadece oglum kiz istiyordu onun icin canim sıkıldı biraz.
Allah onlari sagliklariyla bize kavuştursun
Amin cümlemizin çocuklarınaHayırlısı olsun canım rabbim evlatlarına hayırlı ömürler versin
Hayırlı olsun inşallahKesinleşti 2. Oglum geliyor. Hayirlisini diledim hep, hayirlisi buymus çok şükür.sadece oglum kiz istiyordu onun icin canim sıkıldı biraz.
Allah onlari sagliklariyla bize kavuştursun
Evet canim normalde nts ile bakilinca gozukuyordu demekki teknoloji ilerliyorultrasonu tutar tutmaz sancin gozukuyor ded
ultrasinla bakinca direkt sancin gozkuyor dedi ben de anlamadim. ilk gebeligimizde bile sancin var mi yokmu diye nst ye aliyordu hic mi bilemiyorlardi yani ultrasonla bakinca
Evet kesin degil demisti. Ama cevremdeki herkes yok kizdir yamlis gormuslerdir diyorlar inanmak istemiyorlarHayırlı olsun inşallah☺ Dr erkeğe mi benzetmişti önceki muayenede?
Benimde iki sefer kıza benzetti.cevremdekiler aman daha erken nerden bilecek doktor.erkektir o diyorlarEvet kesin degil demisti. Ama cevremdeki herkes yok kizdir yamlis gormuslerdir diyorlar inanmak istemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?