2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde ilki erken olmuştu. Bunda da olur mu diye korkuyorum açıkcası

Canim benim Rabbim saglicakla kucagina alirsin insallah oglusunu vaktinde ve saglicakla gelir insallah sancin oldugunu nerden anladi ? Benimde karnimda cok agri var diger hamileliklerimde hic olmadi ama sanci aklima gelmedi hic

Canim benim Rabbim saglicakla kucagina alirsin insallah oglusunu vaktinde ve saglicakla gelir insallah sancin oldugunu nerden anladi ? Benimde karnimda cok agri var diger hamileliklerimde hic olmadi ama sanci aklima gelmedi hic
amin insallah canim saglikla gelsin tum yavrularimiz. karnimin alt tarafinda ağrı var . ben demeden sancin gozukuyor dedi zaten. misafirimiz var .dun bisiklet parkina gittik onq bindim yürüdüm yolculuk derken o mu etkiledi acaba . gruptan ayrilmak da olmadi . cok pismanim. ilk erken oldugu icin buna cok dikkat etmem lazimdi

İnşallah giydirmekte nasip olur canım çok sağol . Kızımı doya doya süsleyip püsleyip giydirdim hala da öyle şimdi başka heves . Sağlıkları yerlerinde olsun inşallah benim bebeğim erken doğar diye bekliyorum sezeryan zaten erken alıyorlar

Papa değerimde sıkıntı yok diye hatırlıyorum . 3 yıl önce 24 yaşındaydım bebeğimin ense kalınlığı 1.5 ti sigara vs içmiyorum . Ama 518 de 1 risk çıkmıştı . Bhcg yüzünden demişti doktorum

Amin canim benim doktorum cok konuskan biri degil . Zaten burda ne soylesen normal diyorlar sanciyi nasil anladi acaba benimde hep alt karin kismimda agri var , digerlerinde hic agrim olmamisti hatta birinci hamileligimdehic karnim agrimadi 42 haftada suni sanciyla dogum yaptim bunda hersey degisik ilerliyor hayirli olsun

Amin canim insallah oglusunuda guzel guzel giydirirsin benim kizlarim pes suslenip puslenmeyi sevmiyorlar bende cok severim halbuki sezeryan ise dogru erken dogar benden aslinda dogacagi gunu bilmekde guzel , git gel ne zaman olcak belli degil zor oluyor

ultrasonu tutar tutmaz sancin gozukuyor ded
ultrasinla bakinca direkt sancin gozkuyor dedi ben de anlamadim. ilk gebeligimizde bile sancin var mi yokmu diye nst ye aliyordu hic mi bilemiyorlardi yani ultrasonla bakinca

ultrasonu tutar tutmaz sancin gozukuyor ded

ultrasinla bakinca direkt sancin gozkuyor dedi ben de anlamadim. ilk gebeligimizde bile sancin var mi yokmu diye nst ye aliyordu hic mi bilemiyorlardi yani ultrasonla bakinca
Evet canim normalde nts ile bakilinca gozukuyordu demekki teknoloji ilerliyor ay ne guzel herkes cinsiyetlerini ogreniyor ben de 18 haftalik oldum cinsiyeti gectim 1 tane ultrasyon resmi var Rabbim hepimize ve bebislere saglik sihhat versin insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…