- 11 Nisan 2019
- 653
- 793
- 18
- 33
Aynen canım ya sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi mühim değilBen 11. Haftada gittim dr kız tahmininde bulundu. Yüzük testi erkek diyor çin takvimi yabancı siteden baktım erkek Türk siteden baktım kız diyor
Salı doktora gideceğim son kararı o verir. Hep hayırlısı olsun diye dua ettik . Çok şükür eşimin ve benim fikrimiz aynı.
Canım genelde büyük tansiyondansa küçük tansiyon daha insanı etkiler. Tansiyonunu toparlaman için tuzlu bişyler içmen lazım ayran mesela. Ama tabi doktorunuzda bilmesi gerek. Birden Allah korusun düşürsin kalktığında ani kalkışlar değilde yavaş yavaş kalkmayı deneKızlar merhaba, ben çoğunlukla soru sormak için kullanıyorum galiba burayı, ilk bebek oluncabenim galiba tansiyonum düşüyor sürekli, ayağa kalkınca falan başım dönüyor bir an, gözlerimin önü kararıyor. Ne yapsam iyigelir sizce? Yani dr ölçtüğünde de en son 12-5 ti. Büyük tansiyon iyiydi aslında ama çok sık olmaya başladı şu sıralar :/
Aynı durum bende de var canım napacam bilmiyorum hiç ayakta duramıyorum hep halsizimKızlar merhaba, ben çoğunlukla soru sormak için kullanıyorum galiba burayı, ilk bebek oluncabenim galiba tansiyonum düşüyor sürekli, ayağa kalkınca falan başım dönüyor bir an, gözlerimin önü kararıyor. Ne yapsam iyigelir sizce? Yani dr ölçtüğünde de en son 12-5 ti. Büyük tansiyon iyiydi aslında ama çok sık olmaya başladı şu sıralar :/
Aynı durum bende de var canım napacam bilmiyorum hiç ayakta duramıyorum hep halsizim
Canım nasıl gidiyor gebeliğin?Allah kolaylık versin, sağ salim kavuştursun yavruna.Geçmiş olsun ıhlamur gebelikte güvenle kullanılabiliyor kova kova içecek halin yok birkaç fincan iç. Ballı limonlu suda boğazı rahatlatır
Beni de yaz Aydın 27 MayisMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
���������
Isim Yaş Şehir Son adet tarihi Kaçıncı çocuk Cinsiyet Bebek ismi @hazal1595 30 Hatay 2 Nisan 2 Kız @EsraCihan 26 İstanbul 2 Nisan 1 Kız @Eyluldeniz85 33 Kocaeli 30 Mart 2 Erkek @Hakbas2020 32 İstanbul 16 Nisan 3 Erkek @Dersaadet18 24 Kirklareli 16 Mart 1 Kız @Elifakca 30 19 Nisan 2 @denzk9 33 Yalova 9 Nisan 2 Erkek @Chek 30 İstanbul 21 Nisan 2 @balarisi_ 28 Van 14 Nisan 1 Erkek Erdem @Gulu kokla 26 İstanbul 10 Nisan 1 Erkek @pinarzeynep88 30 İstanbul 2 Erkek @cokiyiyaa 28 Konya 17 Nisan 2 Kız @newmum34 30 İstanbul 27 Nisan 2 Erkek @Buhra30 30 Urfa 18 Nisan 3 Kız @mavisannesi 32 Eskişehir 5 Nisan 2 @cemre_naz 30 Hatay 8 Nisan 2 Erkek @Otimoti 35 İstanbul 28 Mart 3 Erkek @arvenlena 33 İstanbul 1 Erkek @ladytombulyanak 22 İstanbul 8 Nisan 1 @Kaizen S 32 21 Nisan 3 @purpleturtlee 33 13 Nisan 1 sweetday 31 İstanbul 2 @KIRMIZI pabuc 30 İzmir 3 @TANSELL12 33 Bursa 19 Nisan 2 @Cakiltasi52 34 Karaman 26 Nisan 2 Erkek @Bmnxx 26 Kocaeli 1 Erkek @kimsebilmesindiye 35 İstanbul 21 Nisan 2 @refikaaydin 35 2 Nisan 2 Kız @Zeynep hatice 33 Adıyaman 20 Nisan 1 @Mavi fondoten 26 K.maraş 29 Mart 1 Erkek @difabu 33 Ankara 7 Nisan 2 @seneeeeem 36 İzmir 4 Nisan 1 Erkek @Dilas8292 26 12 Nisan 3 Kız @Gold rose 24 Mart 1 Erkek @Milssenn 28 13 Nisan 1 @Melekbebekannesi 28 26 Nisan 1 @Banu bora 40 25 Nisan 1 @Maria26 28 İstanbul 27 Nisan 2 Kız @yasemininmasali 39 Istanbul 4 Nisan 2 @Buzzmelegi 27 1 Nisan 1 @HelloWorld2020 29 İstanbil 1 @cakcak88 31 Antalya 2 Erkek @Aselceren 26 İstanbul 1 Erkek @12125678 39 Ankara 18 Nisan 2 @voodooml 36 Sakarya 26 Mart 2 @beybisi35 30 İzmir 1 Erkek @btlkyn 31 Kocaeli 3 Nisan 1 Erkek @Mavi Boncuklar 33 Kocaeli 11 Nisan 2 Erkek @Cennethurmam 29 İzmir 11 Nisan 3 Erkek @Designer7 25 Bursa 30 Mart 1 Kız @Edirne25 37 Hatay 8 Nisan 3 Kız @pelindagdibi 30 Ankara 1 Nisan 1 Erkek Pars @mimipelo 31 Kırklareli 16 Nisan 2 @My everything 27 İstanbul 20 Nisan 1 Y YsfKvsr K.Maraş 7 Nisan 2 @asyaa2012 24 Ankara 20 Nisan 2 Erkek @Rengarenkkadin 29 İstanbul 2 @Duyguannee 27 Bursa 25 Nisan 1 @mrspotter 27 İstanbul 22 Nisan 1 @Seda987 32 15 Nisan 2 @demetc 37 İstanbul 17 Nisan @dmlfrk 31 Amasya 11 Nisan 2 @calimero17 33 Ankara 21 Nisan 2 @Nrglctn 27 Antalya 20 Nisan 2 @_Ravzaa_ 25 Almanya 3 @Maya_06 33 İzmir 1 Nisan 2 @edss 27 İstanbul 4 Nisan 2 Erkek @Asyam42 30 Konya 12 Nisan 2 @Rebelbm1991 27 İzmir 21 Nisan 1 @2kedi_1deli İstanbul 28 Mart 1 Kız @Nazlizmir 28 13 Nisan 1 Kız @Oykumnam 27 Ankara 15 Nisan 2 Erkek
Ya bu haftaları nasil atlattiniz bana 1 ay 1 yil gibi geliyor korkuyorum endişeliyim hep bisey olucak mi kalbi mi durcak vs vs diyeMerhaba Annelerim,
Bizim cumartesi kontrolümüz vardı Doktor %100 kız dedi :) Artık değişme ihtimali olmaz dedi. 2. Kızım geliyor
Ya bu haftaları nasil atlattiniz bana 1 ay 1 yil gibi geliyor korkuyorum endişeliyim hep bisey olucak mi kalbi mi durcak vs vs diye
Multivitamin ve magnezyum kullanabilirsinz halsizlik icin.. magnezyum osteocare falan .. suda eriyen magnezyumdan bahsetmiyorum...
Doktorunuza danisin bi
Kızlar merhaba, ben çoğunlukla soru sormak için kullanıyorum galiba burayı, ilk bebek oluncabenim galiba tansiyonum düşüyor sürekli, ayağa kalkınca falan başım dönüyor bir an, gözlerimin önü kararıyor. Ne yapsam iyigelir sizce? Yani dr ölçtüğünde de en son 12-5 ti. Büyük tansiyon iyiydi aslında ama çok sık olmaya başladı şu sıralar :/
Günaydın kızlarr
15+6 daym benım gıbıb olup hala cınsıyet öğrenemeyenler var mı ne yaptıysak bır turlu gostermıyor hepbağdaş kurmuş pozısyonda bı kaç kişi çikolata yiyp git dedi var mı önerisi olan buguntekrar gıdeceğım artk sabırsızlanıyorum
Bacağıma ve kalçama giren kramplardan dolayı doktorum bana da magnezyum verdi
Ben normal osteocare tableti 12
Haftadan beri kullaniyorum icinde kalsiyum falan da var diye.. kramplar baslayinca magnezyum.diasparol ekledi .. ikisi farkli biraz
Canım saglik ocağına gittim tansiyonum yüksek cikti hemsire gel hergun takibini yapalim dedi.Yuksek tansiyonun dedi korktum ya yine of nabzım da beni öldürecek derecede hizli atıyor beni çok yoruyor.İlk öğrendiğimde 8 haftalıktı. O zamana kadar hiçbir belirtim yoktu sonrasında mide bulantıları, baş dönmeleri çok şükür fazla sürmedi :) Aklıma kötü şeyler getirmeyeye çalışıyorum ve arada ufak ufak ağrıların oluyorsa rahmin büyümesindendir korkma kendine yer açıyor miniğin
Hayrlı olsunarkadaslar yuzuk testi dogru cikti ikinci oglum geliyor insallah :) istegim kiz idi ama saglikla gelsin rabbimden gelene raziyiz sukurler olaun. ama canim sıkıldı. hafif sancin gözüküyor yat dinlen bol su ic dedi magnezyum kalsiyum verdi . ilki 36+4 te dogmustu bu da erken olabilir dikkat et dedi
yok hic kanamam olmadi hafif agrim vardi sadece . sanciymis o da . insallah erken olmaz 30 haftayi geceyim Allahin izniyleHayrlı olsunkanamanız varmıydı yoksa sadece ağrın olduğu için mi böyle dedi
Canım saglik ocağına gittim tansiyonum yüksek cikti hemsire gel hergun takibini yapalim dedi.Yuksek tansiyonun dedi korktum ya yine of nabzım da beni öldürecek derecede hizli atıyor beni çok yoruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?