2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım ya sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi mühim değil

Canım genelde büyük tansiyondansa küçük tansiyon daha insanı etkiler. Tansiyonunu toparlaman için tuzlu bişyler içmen lazım ayran mesela. Ama tabi doktorunuzda bilmesi gerek. Birden Allah korusun düşürsin kalktığında ani kalkışlar değilde yavaş yavaş kalkmayı dene

Aynı durum bende de var canım napacam bilmiyorum hiç ayakta duramıyorum hep halsizim

Günaydın kızlarr
15+6 daym benım gıbıb olup hala cınsıyet öğrenemeyenler var mı ne yaptıysak bır turlu gostermıyor hepbağdaş kurmuş pozısyonda bı kaç kişi çikolata yiyp git dedi var mı önerisi olan buguntekrar gıdeceğım artk sabırsızlanıyorum

Beni de yaz Aydın 27 Mayis

Ya bu haftaları nasil atlattiniz bana 1 ay 1 yil gibi geliyor korkuyorum endişeliyim hep bisey olucak mi kalbi mi durcak vs vs diye

İlk öğrendiğimde 8 haftalıktı. O zamana kadar hiçbir belirtim yoktu sonrasında mide bulantıları, baş dönmeleri çok şükür fazla sürmedi :) Aklıma kötü şeyler getirmeyeye çalışıyorum ve arada ufak ufak ağrıların oluyorsa rahmin büyümesindendir korkma kendine yer açıyor miniğin

Canım o bende de çok vardı Ayran içmekten fenalık gelmişti. En son Ebe olan kuzenim yediklerine tuz at ye dedi. Harbiden de tuzlu yemeye başlayınca düzeldi. Doktoruma sordum 5. ayına kadar tuzlu yiyebilirsin bir sıkıntı olmaz. 5. aydan sonra yeme ödem yapar dedi

İlk kızım 18. haftada göstermişti. Her gittiğimizde sırtını izliyorduk. Bu seferki kızım hızlı çıktı 11. haftada gösterdi :))

Canım saglik ocağına gittim tansiyonum yüksek cikti hemsire gel hergun takibini yapalim dedi.Yuksek tansiyonun dedi korktum ya yine of nabzım da beni öldürecek derecede hizli atıyor beni çok yoruyor.

arkadaslar yuzuk testi dogru cikti ikinci oglum geliyor insallah :) istegim kiz idi ama saglikla gelsin rabbimden gelene raziyiz sukurler olaun. ama canim sıkıldı. hafif sancin gözüküyor yat dinlen bol su ic dedi magnezyum kalsiyum verdi . ilki 36+4 te dogmustu bu da erken olabilir dikkat et dedi

Hayrlı olsun kanamanız varmıydı yoksa sadece ağrın olduğu için mi böyle dedi

Canım saglik ocağına gittim tansiyonum yüksek cikti hemsire gel hergun takibini yapalim dedi.Yuksek tansiyonun dedi korktum ya yine of nabzım da beni öldürecek derecede hizli atıyor beni çok yoruyor.

Yüksekte tuzlu yememen lazım benim düşük çıkıyordu. Yüksek tansiyona dikkat et eğer evde tansiyon aletin varsa kendinde ölç not al bir yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…