• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim merak etme bebege zarari olmaz cunku benim diger hamileligimde de vardi soyledigim gibi . Ama benim genelde yemek yedikten sonra dusuyordu bayagi kotu oluyordum hatta doktorun yaninda da oldum . Bebege bir zarari olmadigini o zaman soylemisti simdiki doktorumda soyledi. Yuksek tansiyon sikintiliymis. Cok sukur o yok ;)

Nedenini bilmiyorum canim hic sormamistim doktora . Dogum yapinca geciyor ama yavas yavas ilk zamanlar yine ayni agriyordu :) sen gitmedin mi kontrole ?
Benimde 2.çocugumda ilk haftalar ağırıyordu ama bu kadar değil, bunda oturamıyorum acaba incittim mi farkına varmadan 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️... Yok cnm, ya bu hafta yada bayramdan sonra eşime bağlı, ne zaman müsait olursa artık

Kızlar bende dün doktora gittim idrar yaparken yanma vardı enfeksiyon olmuş antibiyotik kullanıcam birde eşi aşağıda dedi çok canım sıkıldı ani hareket yapma dikkat et dedi varmı benden başka yaşayan internette çok kötü şeyler okudum ya :KK43:

Merhabalar. Ben daha once birkac kez bebegin hareketletini hissettim. Ama bir sure hissetmeyince hemen endiseleniyorum nedense. Tatildeyiz, termal havuza fln girdim kisa sure. Hemen bisey mi du diye panik oluyorum. Sizde durumlar nasil, cok hissediyor musunuz hareketleri. Benim 17+2 bu arada 2.bebek.
ben de bugun 17 +2 yim ayniyiz. hafih kipirtilar oluyor ama arada 2 gun falan kendimi dinlemedigim zamn ya da yogun olmadigim zaman hisseetmiyorum. dun kntrolum vardi şükür iyi . siz de yogun oldugunuz için hissetmiyor olabilirsiniz

Kızlar bende dün doktora gittim idrar yaparken yanma vardı enfeksiyon olmuş antibiyotik kullanıcam birde eşi aşağıda dedi çok canım sıkıldı ani hareket yapma dikkat et dedi varmı benden başka yaşayan internette çok kötü şeyler okudum ya :KK43:
Gecmis olsun canim . Bende hic olmadi ama eltimin bebeginde eşi aşagidaymis . Ayaga kalkip is yapinca kanamasi oluyormus. Ama bir sikintisi olmamis bebege gayet saglikli zamaninda dogmus yani :) sende korkma bir sorun olmaz insallah saglikli bir sekilde dogar bebisin ;)

Gecmis olsun canim . Bende hic olmadi ama eltimin bebeginde eşi aşagidaymis . Ayaga kalkip is yapinca kanamasi oluyormus. Ama bir sikintisi olmamis bebege gayet saglikli zamaninda dogmus yani :) sende korkma bir sorun olmaz insallah saglikli bir sekilde dogar bebisin :KK66:
Âmin çok teşekkür ederim bende kanama yok çok şükür Ama işte tedirgin oldum inşallah bi sıkıntı yaşamam

hanimlar 17 haftalik dr ultrasonda sanci görmüştü demistim ya . benim adetim 7 sinde oluyordu simdi de o doneme denk geldi acaba o sanci mi bendeki . simdi aklima geldi dr da iken aklima gelmedi

hanimlar 17 haftalik dr ultrasonda sanci görmüştü demistim ya . benim adetim 7 sinde oluyordu simdi de o doneme denk geldi acaba o sanci mi bendeki . simdi aklima geldi dr da iken aklima gelmedi
Bende adet dönemlerimde kötü oluyorum kasıklarım agırır, gögsüm çok agırır. Bence cnm ondandır,yinede dikkat et. ❤

Konuya sonradan dahil oluyorum ama ilk gebeliğimde üçlü testi yaptırmış ve riskli çıkmış biri olarak ikinci gebelikte ikili dışında test yaptırmayı hiç düşünmedim. Amniyo sıvısı yerine ayrıntılı ile rahatlamaya çalıştık çok şükür sapasağlam bir evladım var Allah daim eylesin. Şu anda sadece ikiliyi yaptırdım. Bir de merak ettiğim benim gibi ilk doğumunu suni sancı ile zor bir normal doğum yapıp ikinci doğumunu kesinlikle sezaryan düşünen var mı 🙄 ;-)

Cnm güzel düşün güzel olsun, stres çok kötü, Dr. Değilim ama bence ondandır, bu ara dinlen yorma kendini ALLAH BÜYÜK, RABBİM sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 🙏🏻😍
haklisin canim stres yaptıkça zaten surekli agri buluyorum bi yerlerimde biraz daha sakin olmam lazim. :110: rabbim sag salim kavustursun insallah yavrularimizi:anne:

Konuya sonradan dahil oluyorum ama ilk gebeliğimde üçlü testi yaptırmış ve riskli çıkmış biri olarak ikinci gebelikte ikili dışında test yaptırmayı hiç düşünmedim. Amniyo sıvısı yerine ayrıntılı ile rahatlamaya çalıştık çok şükür sapasağlam bir evladım var Allah daim eylesin. Şu anda sadece ikiliyi yaptırdım. Bir de merak ettiğim benim gibi ilk doğumunu suni sancı ile zor bir normal doğum yapıp ikinci doğumunu kesinlikle sezaryan düşünen var mı 🙄 ;-)
Banada suni sanci verilmiş haberim yok.ama ben yine nirmal dogum nasip olursa yapacağım. Hem normal hem sezeryan yapan arkadasim normal dogumu tercih ederim demisti.

Ben daha hic hazirliga baslamadim.agustos sonu gibi baslatim belki. Ben kiyafetleri konfeksiyonda calisan tanidigimdan alacagim.morhipo acibadem gibi yerlere bebek kiyafetleri dikiyorlar.parami ayarlayip gidip bikerede alip cikacagim. yatagi var almayacagim.
Bebek arabasi baston yatan olanlardan alacagim.ev tipi oto koltugu alacagim.bunlari ikinci el temiz bulursam internetten almayi dusunuyorum. Bebek battaniyesi almam gerekiyor.
Bebek cantasi icinde sirt cantasi kullanmistim zaten evde 2 sirt cantasi var onada gerek yok.sonrasinda bebek dogduktan sonra eksiklerini alirim.nasilsa dag basinda degiliz.

Benimde ilk dogum suni sanci ile oldu canim ama ikincide kendi sancim geldi . Cok daha kolay oldu . Hatta doguma giderken bu kadar sanciyla dogum olmaz daha vardir doguma diyordum ama 1 saat sonra dogmustu . Korkma dogumdan bol bol yuruyus yapip 35.haftadan sonra bol bol hurma yemen lazim. Bilmiyorum etkisi varma ama meryem ana otu varmis galiba ben doguma girdigimde ondan suya koymuslardi onunda etkisinin olduhunu soyluyorlar. Birde bunu yeni duydum perine masaji varmis oda dikissiz dogum icinmis . Insallah hepimizin dogumu kolay olur ;)

Bir de ayrintili ult. Icin 23+4 e randevu alabildim. Ama dr um gec olur. En gec 22, 23.haftada yaptirman lazim dedi. Sizler ne yapacaksiniz ayrintiliyi?
20 24 haftaları arasında yapılıyor en iyisi 21 22 haftaymiş doktorunuzda geç demiş son ana kalmış oluyor bıraz

25-30 dikişli vajinal doğum yapmış acısını da çok uzun zaman çeken biri olarak 2.yi sezeryan istiyorum 1 yıl hastaneye gidemedim gece rüyalarımdan çıkmadı, ama tabi adet sancısı gibi sancıyla gelip pırt diye doğuran da var

Ben aldığım çantanın benzerini civilin mağazasında görmüştüm kullanışlı olucağını düşündüm diğer sitelerde 170-200 arasıydı fiyat e bebekten %50 indirimden 90 a aldım.daha önce trendyol hepsiburada gitti gidiyor n11 gibi sitelerden çok kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım
Indirimli almışsın güle güle kullanirsin

Back
X