Nassıl yaEn iyi lv benimkidir ama oda ayri dert evlendim.bi nevresim tk verdin cocugum oldugunda bir altindan baska bisey görmedim. Neymis ben beğenmiyormuşum dedim ki madem oyle ver parasini alirim ben senim adına.
Dur bakalim.bu bebekte napacak.
Ogun kpde densizlik yapmış anneme. Annem bebek battamiyesi oruyor ona bu ne koylu gibi demis. Annemde benum elimden bu geliyor aende dedesisin daha iyisini yap demis. Annesi babasi var onlar yapsin demis. Terbiyesiz.nefret etririyor insani kendisinden.
En iyi lv benimkidir ama oda ayri dert evlendim.bi nevresim tk verdin cocugum oldugunda bir altindan baska bisey görmedim. Neymis ben beğenmiyormuşum dedim ki madem oyle ver parasini alirim ben senim adına.
Dur bakalim.bu bebekte napacak.
Ogun kpde densizlik yapmış anneme. Annem bebek battamiyesi oruyor ona bu ne koylu gibi demis. Annemde benum elimden bu geliyor aende dedesisin daha iyisini yap demis. Annesi babasi var onlar yapsin demis. Terbiyesiz.nefret etririyor insani kendisinden.
Kayınvalideden ziyade anne ile rahat edilecekse anne bence. Çocuğun vatandaşlık durumu da etkilenmediğine göre sıkıntı yok. Ki üzerine euro bölgesindesinizdir muhtemelen, doğum vs masraflar da ucuza gelir :) tabi git gel masraflarını saymazsak. Ama son bir şey aklıma geldi, 40. hafta uçak yolculuğu yapamazsınız muhtemelen, daha erken gelmeniz gerekecek, eşinizden bu kadar uzun süreli ayrı kalmanız sizi nasıl etkiler bir bunu düşünün derim.
Ben anne yanı diyorum, kayınvalidelere doğumdan sonra resmen bir haller oluyor.
Ben sezaryen oldum ilkinde, banyoya gireceğimde, üzerimi değiştireceğimde eğilemediğim için iç çamaşırıma kadar annem çıkarıp giydirdi.
ayy aynı benim eşim ben ayrılığa kadar zorladım durumu bi sabah uyandım kan vermeye aile hekimi çağırdı bunu kaldırıyorum sen gdersin ya diyo neyse annemle babamla gittik biz aynı binada oturuyoruz annem babamla ,dönüşte işimiz bitti eve geldik paşam yüzünü ovuşturarak binadan çıkıyo elini uzattı makas almaya çalışır gibi bi vurdum şaşırdı bütün gün tellerine cıkmadım aksam da kıyafetlerni başka odaya koydm evi terketti 1 saate döndü.şimdi doktor kontrolümü alır almaz ekran resmi atıyorum işini ona göre ayarlıyor. :)erkekler biraz düz dürtmeden çalışmıyorlar.
Kızlar merhaba Kayınvalidenizden bir şey beklemeyin özellikle ilk doğumu olacaklar ikinci üçüncü Doğum yapacaklar zaten tecrübe edinmiştir.Beklentiniz olmazsa hem daha az şaşırır ve üzülürsünüz.Benim de ilk doğumum olacak ama geçen sene bir kürtaj geçti başımdan o zaman tecrübe ettim ve çok ağladım.Ben de gurbet geliniyim ailem yanımda yok kürtaj olacaktım kayınvalidem dediki ben bakarım sana annen gil yorulmasın dedi ben de inandım bakacak sandım.Kürtajdan sonra beni hastaneden saat 14.00 de aldı akşam 21.00 de evine gitti kalmadı yanımda ve ben saatlerce ağladım.Bana dedi ki oğlum da hastane bahçesinde çok üşüdü.Sanki ben oğlunu terk edip partiye gitmişim eğlenmişim ulan ben canımdan can vermişim ne diyorsun kırk kat yabancı komşum ilgilendi elinden geldiğince anneme de diyemedim kaynanam bakmadı diye.Öyle kaldım tek başıma.O yüzden şimdi beklentim yok güvenmiyorum yine yarı yolda bırakır diye.Siz de beklenti içine girmeyin ha yaparsa sürpriz olur yapmazlarsa da zaten beklemiyorduk deriz
İnsan üzülüyor ama ya bakıma ihtiyacın olmuyor ama psikolojik olarak yanında birini istiyorsun en azından bir gün kalsa yeterdi bana.Zaten beni hastaneden almaya geldiğinde elinde çanta görmeyince anlamıştım kalmayacağınıBi beklentim var gelmemesiben zaten olucaklari biliyorum yani problem degil. Ama kurtaj icin falan zaten o kadar sey yapmaya gerek yok ya .. bende kurtaj oldum esim beni eve birakti isine geri dondu tek basima takildim sonra evde. Yani kucuk seyler icin beklentiye girmemek lazim zaten. Ben isime karismamasini istiyorum sadece.
İnsan üzülüyor ama ya bakıma ihtiyacın olmuyor ama psikolojik olarak yanında birini istiyorsun en azından bir gün kalsa yeterdi bana.Zaten beni hastaneden almaya geldiğinde elinde çanta görmeyince anlamıştım kalmayacağınıbir de oğlum kızartma sever dedi kızartma yaptı bana sormadı bile kızım bir çorba yapayım mı canın bir şey istiyor mu diye kaynanan gelsin baksın canım tek başına kalma benim bir eltim var hatta kaynımla boşandığı halde her istediğini kayınvalideme yaptırıyor senin benim gibi böyle eyvallahımızın olmayanların da kıymeti bilinmiyor En azından sen kendini iyi hissedene kadar baksın bebişinle tek başına kalma her ne kadar istemesen de faydası olur sana.
Yavaş mavaş baksın sana valla hiç istemiyorum deme madem kendi ailen bakamayacak bırak baksın biz üç eltiyiz hepimiz üniversite mezunu hepimiz süslü püslüyüz farklı şehirlerdeniz memleket olarak kaynanamın hayalindeki gelinler de biz değiliz meselaBenim ki eltimle gic anlasamaz gitmez evine bile geldiklerinde hep beraber bi yemege gideriz o kadar. Ama bende klasik davranmam. Gelirler veririm anahtarlarini istediginizde girin cikin dolap full dolu derim. Bozuluyolar ama bisey diyemiyolar pek7 yil cocuk yapmadik biz gezdik tozduk arada bi soylendiler ama pek bisey diyemediler mesela. Evlenirken cok soylendi kp begenemedi beni pek calismiyorum falan diye. Bide ben 2 yillik mezunum ogullari doktor falan diye
Bide ben bisey istiyolar yapmiyorum falan oglunuz oyle sevmiyor o oyle istedi falan diyorum. Ogullari olunca bisey diyemiyolar.
Yalniz bide su var asiri yavas is yapiyo ya deliriyorum
Slm kızlar bende hayırlısıyla ocak annesi olurum insaalah erken doğum falan olmazsa.. 20aylik oğlum var erken doğmuştu. Doğum sırasında plasenta bana yapıştı ve parca parca çıkarmak zorunda kaldılar ilk doğumunda böyle bisey yaşayan var mı doktorunuz birşey dedi mi bu seferki doğum için
Aralık olsun istemiyorum yaa 2020li olsunBurda bir cogumuz aralik annesi oluruz zaten herhalde
Kızlar merhaba Kayınvalidenizden bir şey beklemeyin özellikle ilk doğumu olacaklar ikinci üçüncü Doğum yapacaklar zaten tecrübe edinmiştir.Beklentiniz olmazsa hem daha az şaşırır ve üzülürsünüz.Benim de ilk doğumum olacak ama geçen sene bir kürtaj geçti başımdan o zaman tecrübe ettim ve çok ağladım.Ben de gurbet geliniyim ailem yanımda yok kürtaj olacaktım kayınvalidem dediki ben bakarım sana annen gil yorulmasın dedi ben de inandım bakacak sandım.Kürtajdan sonra beni hastaneden saat 14.00 de aldı akşam 21.00 de evine gitti kalmadı yanımda ve ben saatlerce ağladım.Bana dedi ki oğlum da hastane bahçesinde çok üşüdü.Sanki ben oğlunu terk edip partiye gitmişim eğlenmişim ulan ben canımdan can vermişim ne diyorsun kırk kat yabancı komşum ilgilendi elinden geldiğince anneme de diyemedim kaynanam bakmadı diye.Öyle kaldım tek başıma.O yüzden şimdi beklentim yok güvenmiyorum yine yarı yolda bırakır diye.Siz de beklenti içine girmeyin ha yaparsa sürpriz olur yapmazlarsa da zaten beklemiyorduk deriz
Ben yurtdisindayim canim 3 gun kaldim 2.dogumumda. Birincisi turkiyede oldu 1 aksam yattim oda ilkindi de dogmustu sabah erken sogsaydi imza atip cikabilirdin hic yatmazdin istemezsen demislerdiNasil 3 gun kaliniyor ya. Kardesim 3 tane normal yapti hepsinde hepsinde ertesi gun cikti. Hatta aksamina cikiyodu da biz kal falan dedikm 3 gun cok degil mi
Seninki de iyi bombaymış yalnız makyajı düşünebilmiş o durumda işte insana dokunuyor bu durumlar yarın bir gün aynısını sen yapsan kötü gelin olursun bu tarz durumlar karşılıklı oluyor onlar bizden daha tecrübeli insan ilişkileri konusunda nasıl böyle davranıyorlar bazen benim mantığım almıyor.Bakın bunu da anlatayım sene 2014 ilk hamileliğim kimyasal gebelikmiş ben bilmiyorum tabi o ne demek:) Test yaptım çift çizgi hamileyim diye sevindik eşimle. Kan verdim orada da pozitif, 2 gün sonra bir kanama başladı benim elim ayağım titriyor ağlıyorum ne olduğunu bilmiyorum. O zamanda daha doktorumu vs ayarlamamışım daha acemilik:)
Kayınvalidemi aradık tanıdığı doktorun numarasını aradık. Sağolsun doktor hanım hemen gelin dedi. Mesai dışıydı bu arada gittiğimizde. Kayınvalidem tutturdu ben de geleceğim illa, doktor hemen diyor ama biz 1 saat onun bize gelmesini bekledik. Bizim arabayla gittik neredeyse 40 dakikada sürdü yol işte park ettik otoparka.
Asıl bomba geliyor tam ineceğiz kayınvalidem gülerek " ay durun ben biraz makyaj yapayım çok bakımsızım ayıp olmasın doktora" diyor. Ben yol boyu ağlamışım korkudan, eşim korkuyor ne oluyor ne kanaması bu diye ama kadının derdi güzel görüneyim. O olaydan sonra zaten kadına hissettiğim duygular değişti resmen
Aralık olsun istemiyorum yaa 2020li olsunama işte yine geçen seferki gebeliğim gibi kanamam var ve rahimin inceldiğini söyledi doktr o yüzden sizi böyle uzaktan takip ediyordum:))
Cidden bos dengesiz. Ay bide bis bos konuşması var ki düşman başına.Nassıl yabattaniye yani sonuçta köylü battaniyesi nasıl oluyomuş? Beğenmesen de susarsın, ne boş insanlar var
Kizlar bu erkekler hep mi ayni.Ya birak bi kan vermeye gelmemis. Ben bademcik ameliyati oldum izin almadi ya. Ameliyatimada bakmis soyle bi gecmis yan ameliyat masasina isine devam etmis. Beni odama cikardilar kardesim falan geldi. Gelmis bu diyoki 2 dakka ugradim asagida hastam var sen idare edersin.
Gerci neyse ki kontrollere geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?