2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nassıl ya battaniye yani sonuçta köylü battaniyesi nasıl oluyomuş? Beğenmesen de susarsın, ne boş insanlar var

Bizimki de kızım doğduğunda kızımı her gördüğünde kıyafetlerine bakar ben kızıma daha güzellerini alırım derdi istinasız, ki ilk çocuğum çok özenli giydirirdim Annesi çok güzel olmuş demedi daha kıskanç
Ha aldıkları da genelde erkek kıyafetleri ya da evime uzak yerlerden aldığı ve bana da sormadığı için genelde bedeni tutmadığı için sen değiştir ben değiştiremem deyip bana verdiği kıyafetlerdir. Tabiki çocukla gidip değiştiremediğim için kaldı kenarda aldıkları.

Hatırladıkça en en en en sinir olduğum şey ise milletin çocuklarına doğum günlerinde sırf hava atmak için gidip cidden aşırı pahalı markalardan hediye alır, benim kızıma zorla doğum günü partisi yaptırdı ben büyük kutlama yapmak istememiştim ve eli boş geldi hem de evde giymelik bir tişört ve pijamavari pantolonla, ve bir tanıdığımızın çocuğunun doğum gününe ise resmen düğüne gider gibi kuaföre gitmiş, makyaj, saç baş yaptırmış özenle elbise giymiş, hatta eşim dalga geçti çocuğun babaannesi sensin herhalde diye.

33.haftaya kadar uçuş yapılabiliyor. Balkanlardayız hastane sistemi öyle türkiyede ki gibi iyi değil eşimden de ayrı kalmak istemiyorum. Annemlerde bir odam yok rahat edemiceğim tek konu o olur herhalde. Kaynanam yardımcı olur muhakkak ama...

Aay bide triplere girerse kaynanam eyvaaah eşim çalışçak felan hepten yalnız kalıcam

Ya birak bi kan vermeye gelmemis. Ben bademcik ameliyati oldum izin almadi ya. Ameliyatimada bakmis soyle bi gecmis yan ameliyat masasina isine devam etmis. Beni odama cikardilar kardesim falan geldi. Gelmis bu diyoki 2 dakka ugradim asagida hastam var sen idare edersin.

Gerci neyse ki kontrollere geliyor

Uuff ne doluymusuz beee. Valla malesef benim kvde den baska sansim yok. Esim dogum izni alir bi kacgunde uzatir belki ama benim ailem olmadigi icin yapicak bisey yok. Uvey annem falan var ama 2 yildir aramiz kotu esim hic istemiyor. Kardesim zaten calisiyor ve cocuklari var ki esim onunlada gorusmuyor. Hic kizmiyorum da cunku cooook hakli sebepleri var. O yuzden ben kv ye kaldim hastanede eltimde yardim eder ama oda sirf kv yi delirtmek icin malum o da savas halinde. Bide bizde lohusa yatagi mevlut o bu oyle seyler olmaz bakalim ne yapicak ogluyla cozsun artik oglu hayatta yaptirmaz oyle seyler. Umarim 40 in cikina kadar falan kalicaz demez. Cunku kpile birlikte geliyolar bide yani. Evde kedilerde var deli oluyolar. Esime cok laf soylediler ama esim kediler gitmiycek dedi. Simdilik arkamda zaten kendisini de 3. Gun deliriyor ama tabi dogumdan sonra o da degisir mi bilemiyorum. Ama annesi babasi icin oda hazirladi korkutuyor beni :)

Kızlar merhaba Kayınvalidenizden bir şey beklemeyin özellikle ilk doğumu olacaklar ikinci üçüncü Doğum yapacaklar zaten tecrübe edinmiştir.Beklentiniz olmazsa hem daha az şaşırır ve üzülürsünüz.Benim de ilk doğumum olacak ama geçen sene bir kürtaj geçti başımdan o zaman tecrübe ettim ve çok ağladım.Ben de gurbet geliniyim ailem yanımda yok kürtaj olacaktım kayınvalidem dediki ben bakarım sana annen gil yorulmasın dedi ben de inandım bakacak sandım.Kürtajdan sonra beni hastaneden saat 14.00 de aldı akşam 21.00 de evine gitti kalmadı yanımda ve ben saatlerce ağladım.Bana dedi ki oğlum da hastane bahçesinde çok üşüdü.Sanki ben oğlunu terk edip partiye gitmişim eğlenmişim ulan ben canımdan can vermişim ne diyorsun kırk kat yabancı komşum ilgilendi elinden geldiğince anneme de diyemedim kaynanam bakmadı diye.Öyle kaldım tek başıma.O yüzden şimdi beklentim yok güvenmiyorum yine yarı yolda bırakır diye.Siz de beklenti içine girmeyin ha yaparsa sürpriz olur yapmazlarsa da zaten beklemiyorduk deriz

Bi beklentim var gelmemesi ben zaten olucaklari biliyorum yani problem degil. Ama kurtaj icin falan zaten o kadar sey yapmaya gerek yok ya .. bende kurtaj oldum esim beni eve birakti isine geri dondu tek basima takildim sonra evde. Yani kucuk seyler icin beklentiye girmemek lazim zaten. Ben isime karismamasini istiyorum sadece.

İnsan üzülüyor ama ya bakıma ihtiyacın olmuyor ama psikolojik olarak yanında birini istiyorsun en azından bir gün kalsa yeterdi bana.Zaten beni hastaneden almaya geldiğinde elinde çanta görmeyince anlamıştım kalmayacağını bir de oğlum kızartma sever dedi kızartma yaptı bana sormadı bile kızım bir çorba yapayım mı canın bir şey istiyor mu diye kaynanan gelsin baksın canım tek başına kalma benim bir eltim var hatta kaynımla boşandığı halde her istediğini kayınvalideme yaptırıyor senin benim gibi böyle eyvallahımızın olmayanların da kıymeti bilinmiyor En azından sen kendini iyi hissedene kadar baksın bebişinle tek başına kalma her ne kadar istemesen de faydası olur sana.

Benim ki eltimle gic anlasamaz gitmez evine bile geldiklerinde hep beraber bi yemege gideriz o kadar. Ama bende klasik davranmam. Gelirler veririm anahtarlarini istediginizde girin cikin dolap full dolu derim. Bozuluyolar ama bisey diyemiyolar pek 7 yil cocuk yapmadik biz gezdik tozduk arada bi soylendiler ama pek bisey diyemediler mesela. Evlenirken cok soylendi kp begenemedi beni pek calismiyorum falan diye. Bide ben 2 yillik mezunum ogullari doktor falan diye
Bide ben bisey istiyolar yapmiyorum falan oglunuz oyle sevmiyor o oyle istedi falan diyorum. Ogullari olunca bisey diyemiyolar.
Yalniz bide su var asiri yavas is yapiyo ya deliriyorum

Yavaş mavaş baksın sana valla hiç istemiyorum deme madem kendi ailen bakamayacak bırak baksın biz üç eltiyiz hepimiz üniversite mezunu hepimiz süslü püslüyüz farklı şehirlerdeniz memleket olarak kaynanamın hayalindeki gelinler de biz değiliz mesela o kendi yanında gezidireceği kendi köylüsü istemiş ama olmamış ne yaparsın Bir de ben en küçük gelinim ben evlenirken demiş ki eşime bir dublex gibi ev tutalım beraber yaşayalım olacak iş mi kaldı bu devirde onun fikir Yani kaynanalarımemnun etmek zor

Slm kızlar bende hayırlısıyla ocak annesi olurum insaalah erken doğum falan olmazsa.. 20aylik oğlum var erken doğmuştu. Doğum sırasında plasenta bana yapıştı ve parca parca çıkarmak zorunda kaldılar ilk doğumunda böyle bisey yaşayan var mı doktorunuz birşey dedi mi bu seferki doğum için

Burda bir cogumuz aralik annesi oluruz zaten herhalde

Burda bir cogumuz aralik annesi oluruz zaten herhalde
Aralık olsun istemiyorum yaa 2020li olsun ama işte yine geçen seferki gebeliğim gibi kanamam var ve rahimin inceldiğini söyledi doktr o yüzden sizi böyle uzaktan takip ediyordum:))

Bakın bunu da anlatayım sene 2014 ilk hamileliğim kimyasal gebelikmiş ben bilmiyorum tabi o ne demek:) Test yaptım çift çizgi hamileyim diye sevindik eşimle. Kan verdim orada da pozitif, 2 gün sonra bir kanama başladı benim elim ayağım titriyor ağlıyorum ne olduğunu bilmiyorum. O zamanda daha doktorumu vs ayarlamamışım daha acemilik:)

Kayınvalidemi aradık tanıdığı doktorun numarasını aradık. Sağolsun doktor hanım hemen gelin dedi. Mesai dışıydı bu arada gittiğimizde. Kayınvalidem tutturdu ben de geleceğim illa, doktor hemen diyor ama biz 1 saat onun bize gelmesini bekledik. Bizim arabayla gittik neredeyse 40 dakikada sürdü yol işte park ettik otoparka.

Asıl bomba geliyor tam ineceğiz kayınvalidem gülerek " ay durun ben biraz makyaj yapayım çok bakımsızım ayıp olmasın doktora" diyor. Ben yol boyu ağlamışım korkudan, eşim korkuyor ne oluyor ne kanaması bu diye ama kadının derdi güzel görüneyim. O olaydan sonra zaten kadına hissettiğim duygular değişti resmen

Nasil 3 gun kaliniyor ya. Kardesim 3 tane normal yapti hepsinde hepsinde ertesi gun cikti. Hatta aksamina cikiyodu da biz kal falan dedikm 3 gun cok degil mi
Ben yurtdisindayim canim 3 gun kaldim 2.dogumumda. Birincisi turkiyede oldu 1 aksam yattim oda ilkindi de dogmustu sabah erken sogsaydi imza atip cikabilirdin hic yatmazdin istemezsen demislerdi

Seninki de iyi bombaymış yalnız makyajı düşünebilmiş o durumda işte insana dokunuyor bu durumlar yarın bir gün aynısını sen yapsan kötü gelin olursun bu tarz durumlar karşılıklı oluyor onlar bizden daha tecrübeli insan ilişkileri konusunda nasıl böyle davranıyorlar bazen benim mantığım almıyor.

O zaman bir bombada benden geliyor. Biz esimle sevgiliyken kp bobrek ameliyati oldu kanser cikti ama ameliyatla cozuldu. Tabi esimin calistigi hastanede falan oldu bizde sevgiliyiz ben gidip geliyorum herseye bem kosturuyorum yine falan. Neyse sonra biz evlenmeye karar verdik ama esimin tayini karsa cikti ee esyalari falan tasiycaz yol uzun kp ben esim gittik. Kp basladi orda bu ne rahatlik niye geldi bu falan diye ama ben tum evi yerlestirdim beyefendiye raki sofrasi kurdum sonra konusuyor. Esimde hic takmaz biz zaten beraber yasiyor gibiydik. Neyse atlattik biz evleniyoruz bu yine ameliyat olucak. C.tesi nikah var sonra balayina gidicez esim aradi doktor yine ameliyat diyor napalim dedim bu onemli biseh balayini iptal et, ettik c.tesi nikah vardi p.tesi hastanedeydik 1 hafta esimle hastane kaldik cekyatta yattik millet dalga geciyodu balayi odanizi begendiniz mi diye. Bi gece ayrildik hastaneden kayinvalideye biraktik bakamamis adama zaten ama hala kp ye begendiremem kendimi imkani yok. Bayilir laf sokmaya. Tipla ilgili bi konu olur cevap veririm sen nerden bilicen falan diye hemen laf sokar ama ben bisey demem oglu hemen karsilik verir senden cok ameliyathaneye girmisligi var soyle yapmisligi var falan diye.

Niye rahat birakmazlar dimi neyin egosu bu yani

Nassıl ya battaniye yani sonuçta köylü battaniyesi nasıl oluyomuş? Beğenmesen de susarsın, ne boş insanlar var
Cidden bos dengesiz. Ay bide bis bos konuşması var ki düşman başına.
Kizlar bu erkekler hep mi ayni.
Buarada senin kp de doktor oglu var diye swni begenmemeside ayri bi olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…