Cidden bos dengesiz. Ay bide bis bos konuşması var ki düşman başına.
Kizlar bu erkekler hep mi ayni.
Buarada senin kp de doktor oglu var diye swni begenmemeside ayri bi olay.
bi bombada benden gelsin yalniz değilsinizben bebegimin cinsiyetini öğrendiğimde annemler vardi yanim da annemler baska ildeydi yanlarina tatile gittim cinsiyetini ogrendim kayinvlide ye soylemedim esime bile demedim ogrenmesinler diye daha erken esim surekli dr kntorunden cikinca ariyrdu cinsiyeti nedir annem soyle bisey olmz dedi kiz diyince eminmisin dedi evet kiz esim annesine demis annesi de sonra beni ara ses tonu o kadar igrecti ki bebek kizmi keske erkek olsaydi erkek olmasini cok istedim bu arada oglum 2.5 yasinda kvlde konusunca ben resmen sinir krizi gcirecm oglanin bir suru kiyafeti kaldi ben yine bisey demedim esimde buraya gel dr gidelim baksinlar yanlislik olmus cinsiyetinde diye bende cok mutluyum kızım olck diye yasatmiyrlar ki dedim yeter sen bir yandan anan bir yandan derdiniz nedir ne istiyorsunuz dedim anan derdi kiyafet ya senin bisey demedi ve annesi bize geldi ve oglumdan kalan kiyafetleri gorunce yine ayni kelimeyi dedi sanki o alıyor
O zaman bir bombada benden geliyor. Biz esimle sevgiliyken kp bobrek ameliyati oldu kanser cikti ama ameliyatla cozuldu. Tabi esimin calistigi hastanede falan oldu bizde sevgiliyiz ben gidip geliyorum herseye bem kosturuyorum yine falan. Neyse sonra biz evlenmeye karar verdik ama esimin tayini karsa cikti ee esyalari falan tasiycaz yol uzun kp ben esim gittik. Kp basladi orda bu ne rahatlik niye geldi bu falan diye ama ben tum evi yerlestirdim beyefendiye raki sofrasi kurdum sonra konusuyor. Esimde hic takmaz biz zaten beraber yasiyor gibiydik. Neyse atlattik biz evleniyoruz bu yine ameliyat olucak. C.tesi nikah var sonra balayina gidicez esim aradi doktor yine ameliyat diyor napalim dedim bu onemli biseh balayini iptal et, ettik c.tesi nikah vardi p.tesi hastanedeydik 1 hafta esimle hastane kaldik cekyatta yattik millet dalga geciyodu balayi odanizi begendiniz mi diye. Bi gece ayrildik hastaneden kayinvalideye biraktik bakamamis adama zatenama hala kp ye begendiremem kendimi imkani yok. Bayilir laf sokmaya. Tipla ilgili bi konu olur cevap veririm sen nerden bilicen falan diye hemen laf sokar ama ben bisey demem oglu hemen karsilik verir senden cok ameliyathaneye girmisligi var soyle yapmisligi var falan diye.
Niye rahat birakmazlar dimi neyin egosu bu yani
Aradaki yazi yarim mi kalmisİyilik yaramaz bunlara ya benim kp de aynı hep bi memnuniyetsiz, hep bi of pof modunda, hep bi somurtkan.
İlk doğumum olacak, rahim ince ve yırtılma ihtimali var bu yüzden erken doğacak. Aralık annesi olursam çok mutlu olacağım. Kasım’da da gelebilir, Allah korusun. Şu an ultrasonda Plasentanın bana yapıştığı görülüyor. O bölgeyi kesip alacaklarmış büyük ihtimalle. Rahim alınabilirmiş. Tabi yine de açmayan bilemeyiz dediler. Allah’a bıraktım, hayırla sağlıkla doğsun bebişim, inş rahim alınmaz, ben de sağlıklı olurum.Slm kızlar bende hayırlısıyla ocak annesi olurum insaalah erken doğum falan olmazsa.. 20aylik oğlum var erken doğmuştu. Doğum sırasında plasenta bana yapıştı ve parca parca çıkarmak zorunda kaldılar ilk doğumunda böyle bisey yaşayan var mı doktorunuz birşey dedi mi bu seferki doğum için
Ay kızlar ne değişik kayınpeder kaynanalar varmış sizde, Allah yardım etsin. Şükürler olsun ki kaynanam annem gibi, görümcelerim ablam gibi. Azıcık ilgilenmeseler hemen nazlanıyorum:) kardeşim görümcelerim kadar düşünmez beni. Umarım çocuktan sonra değişmeyiz, aramız hep böyle kalır.
Kocalar konusunda bir şey diyemeyeceğim hepimizin kocası aynı galiba. Benimki kontrollere geliyor mecbur doktorum eve çok uzakta. bi kere gelmedi, doktordan bayağı fırça yedi. O günden sonra geliyor. Ama kanamam olduğunda hastaneye yalnız gitmiştim, yatış verdiler, ilaç alınacak eczaneden. Kalakaldım öyle, arıyorum açmıyor. Mesajımı görmüş de önemsememiş. E yuh dedim.
Senin kp harbi manyak.nasil dayaniyorsun bem olsam çatır çatır laf soylerim . Ben azcik edepsizimdir.haksizliga lafa soze asla tahammulum yoktur.Aynilar canim aynilar.. ya benim kayinpeder yuruyen ego. Yillarca yoneticilik yapmis heryere ozel sofuru ile gitmis bi adam yani. Hadi beni begenmiyor ki ben becerekli sosyal anlamda aktif ve ayiptir soylemesi guzelimdirdiger oglu dis hekimi gelinide dis hekimi kadinin kendi muayenehanesi falan var onuda begenmiyor
Senin kp harbi manyak.nasil dayaniyorsun bem olsam çatır çatır laf soylerim . Ben azcik edepsizimdir.haksizliga lafa soze asla tahammulum yoktur.
Bazen dusunuyorumda 2 oglum olacak acaba bende boyle mi olacağım
Iyi bari esin koruyorsa.Ben direk ogluna havale ediyorum o hakkindan geliyor. Ben cici gelin tavrimi bozamam. Gecen mesela araba kullaniyorum esim yanimda o arkada karismaya basladi. Esim hemen mudahale etti. Arka koltuktan sofore mudahale yok karisma diye
ben beklentiye girmiyorum canımKızlar merhaba Kayınvalidenizden bir şey beklemeyin özellikle ilk doğumu olacaklar ikinci üçüncü Doğum yapacaklar zaten tecrübe edinmiştir.Beklentiniz olmazsa hem daha az şaşırır ve üzülürsünüz.Benim de ilk doğumum olacak ama geçen sene bir kürtaj geçti başımdan o zaman tecrübe ettim ve çok ağladım.Ben de gurbet geliniyim ailem yanımda yok kürtaj olacaktım kayınvalidem dediki ben bakarım sana annen gil yorulmasın dedi ben de inandım bakacak sandım.Kürtajdan sonra beni hastaneden saat 14.00 de aldı akşam 21.00 de evine gitti kalmadı yanımda ve ben saatlerce ağladım.Bana dedi ki oğlum da hastane bahçesinde çok üşüdü.Sanki ben oğlunu terk edip partiye gitmişim eğlenmişim ulan ben canımdan can vermişim ne diyorsun kırk kat yabancı komşum ilgilendi elinden geldiğince anneme de diyemedim kaynanam bakmadı diye.Öyle kaldım tek başıma.O yüzden şimdi beklentim yok güvenmiyorum yine yarı yolda bırakır diye.Siz de beklenti içine girmeyin ha yaparsa sürpriz olur yapmazlarsa da zaten beklemiyorduk deriz
Benımde tam beklediğim bu sık sık gelmemesi işime karışmaması vallahi gelip karışması daha beter bakmasın daha iyi vallaBi beklentim var gelmemesiben zaten olucaklari biliyorum yani problem degil. Ama kurtaj icin falan zaten o kadar sey yapmaya gerek yok ya .. bende kurtaj oldum esim beni eve birakti isine geri dondu tek basima takildim sonra evde. Yani kucuk seyler icin beklentiye girmemek lazim zaten. Ben isime karismamasini istiyorum sadece.
ay tam neefretlikler parasını o verecek sanki ohh bir kız bir oğlan Allah uzun ömür versinbi bombada benden gelsin yalniz değilsinizben bebegimin cinsiyetini öğrendiğimde annemler vardi yanim da annemler baska ildeydi yanlarina tatile gittim cinsiyetini ogrendim kayinvlide ye soylemedim esime bile demedim ogrenmesinler diye daha erken esim surekli dr kntorunden cikinca ariyrdu cinsiyeti nedir annem soyle bisey olmz dedi kiz diyince eminmisin dedi evet kiz esim annesine demis annesi de sonra beni ara ses tonu o kadar igrecti ki bebek kizmi keske erkek olsaydi erkek olmasini cok istedim bu arada oglum 2.5 yasinda kvlde konusunca ben resmen sinir krizi gcirecm oglanin bir suru kiyafeti kaldi ben yine bisey demedim esimde buraya gel dr gidelim baksinlar yanlislik olmus cinsiyetinde diye bende cok mutluyum kızım olck diye yasatmiyrlar ki dedim yeter sen bir yandan anan bir yandan derdiniz nedir ne istiyorsunuz dedim anan derdi kiyafet ya senin bisey demedi ve annesi bize geldi ve oglumdan kalan kiyafetleri gorunce yine ayni kelimeyi dedi sanki o alıyor
benımkı de bir gün kaynım konustugu kızı anlatıyordu falan bızımkılerde benı sevmez istemediler de düğüne az bir zaman kala ayırmaya kalktılar olmadı neyse işte kp demesin mi sen dur ben sana güzel kısmet kendime de gönlüme göre gelin bulacam diye ben kal ben şokİyilik yaramaz bunlara ya benim kp de aynı hep bi memnuniyetsiz, hep bi of pof modunda, hep bi somurtkan.
Ablamın ikincisinde de öyle dendi yapışıklıklar var güzel hemen müdahale edilebilecek sağlam ekipli hastane olsun rahim alınabilir duruma göre denildi çok şükür bir sıkıntı cıkmadı rahimde alınmadı sağ salim atlattı seninde öyle olsun Allah ın izniyleİlk doğumum olacak, rahim ince ve yırtılma ihtimali var bu yüzden erken doğacak. Aralık annesi olursam çok mutlu olacağım. Kasım’da da gelebilir, Allah korusun. Şu an ultrasonda Plasentanın bana yapıştığı görülüyor. O bölgeyi kesip alacaklarmış büyük ihtimalle. Rahim alınabilirmiş. Tabi yine de açmayan bilemeyiz dediler. Allah’a bıraktım, hayırla sağlıkla doğsun bebişim, inş rahim alınmaz, ben de sağlıklı olurum.
amin amin insallahay tam neefretlikler parasını o verecek sanki ohh bir kız bir oğlan Allah uzun ömür versin
Doktor yapışmış dedi onu hatırlıyorum herhalde plesentadır o yüzden doğumun hemen ardından kürtaj yapıldı dikim işlemi de tam 1saat sürdüSlm kızlar bende hayırlısıyla ocak annesi olurum insaalah erken doğum falan olmazsa.. 20aylik oğlum var erken doğmuştu. Doğum sırasında plasenta bana yapıştı ve parca parca çıkarmak zorunda kaldılar ilk doğumunda böyle bisey yaşayan var mı doktorunuz birşey dedi mi bu seferki doğum için
İlk doğumum olacak, rahim ince ve yırtılma ihtimali var bu yüzden erken doğacak. Aralık annesi olursam çok mutlu olacağım. Kasım’da da gelebilir, Allah korusun. Şu an ultrasonda Plasentanın bana yapıştığı görülüyor. O bölgeyi kesip alacaklarmış büyük ihtimalle. Rahim alınabilirmiş. Tabi yine de açmayan bilemeyiz dediler. Allah’a bıraktım, hayırla sağlıkla doğsun bebişim, inş rahim alınmaz, ben de sağlıklı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?