2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bi bombada benden gelsin yalniz değilsiniz ben bebegimin cinsiyetini öğrendiğimde annemler vardi yanim da annemler baska ildeydi yanlarina tatile gittim cinsiyetini ogrendim kayinvlide ye soylemedim esime bile demedim ogrenmesinler diye daha erken esim surekli dr kntorunden cikinca ariyrdu cinsiyeti nedir annem soyle bisey olmz dedi kiz diyince eminmisin dedi evet kiz esim annesine demis annesi de sonra beni ara ses tonu o kadar igrecti ki bebek kizmi keske erkek olsaydi erkek olmasini cok istedim bu arada oglum 2.5 yasinda kvlde konusunca ben resmen sinir krizi gcirecm oglanin bir suru kiyafeti kaldi ben yine bisey demedim esimde buraya gel dr gidelim baksinlar yanlislik olmus cinsiyetinde diye bende cok mutluyum kızım olck diye yasatmiyrlar ki dedim yeter sen bir yandan anan bir yandan derdiniz nedir ne istiyorsunuz dedim anan derdi kiyafet ya senin bisey demedi ve annesi bize geldi ve oglumdan kalan kiyafetleri gorunce yine ayni kelimeyi dedi sanki o alıyor

Cidden bos dengesiz. Ay bide bis bos konuşması var ki düşman başına.

Kizlar bu erkekler hep mi ayni.
Buarada senin kp de doktor oglu var diye swni begenmemeside ayri bi olay.

Aynilar canim aynilar.. ya benim kayinpeder yuruyen ego. Yillarca yoneticilik yapmis heryere ozel sofuru ile gitmis bi adam yani. Hadi beni begenmiyor ki ben becerekli sosyal anlamda aktif ve ayiptir soylemesi guzelimdir diger oglu dis hekimi gelinide dis hekimi kadinin kendi muayenehanesi falan var onuda begenmiyor

Benim esim hep kiz istiyodu sevgiliykende evliykende. Bi doktor randevusuna kp ve kv denk geldi goturdum gonulleri olsun diye kp orda doktorun yaninda ben gordum erkek falan dedi yerin dibine girdim.. doktorda ne oluyo hani sizi tanimasam falan diye bakti yuzume.. ogullari ben kiz istiyorum dedikce olur mu canim erkek olucak diyo adam esimi baya kizdirdilar. Ulan anasi babasi boyle dusunuyo senin derdin ne.... bi torunu var zaten 14 yasinda erkek. Biraz otizm sorunlari var tam teshis otizm degil ama zor bi cocuk bide diger gelinden dolayi onunla hic vakit geciremediler cocukta zaten asosyal bunlar gelincede uzak duruyor tabi ee zaten benim kv dunyanin en soguk insani... ya esim terapiye gitti annenden sevgi alamadigini dusunuyorum dedi terapist

İyilik yaramaz bunlara ya benim kp de aynı hep bi memnuniyetsiz, hep bi of pof modunda, hep bi somurtkan.

Ay kızlar ne değişik kayınpeder kaynanalar varmış sizde, Allah yardım etsin. Şükürler olsun ki kaynanam annem gibi, görümcelerim ablam gibi. Azıcık ilgilenmeseler hemen nazlanıyorum:) kardeşim görümcelerim kadar düşünmez beni. Umarım çocuktan sonra değişmeyiz, aramız hep böyle kalır.
Kocalar konusunda bir şey diyemeyeceğim hepimizin kocası aynı galiba. Benimki kontrollere geliyor mecbur doktorum eve çok uzakta. bi kere gelmedi, doktordan bayağı fırça yedi. O günden sonra geliyor. Ama kanamam olduğunda hastaneye yalnız gitmiştim, yatış verdiler, ilaç alınacak eczaneden. Kalakaldım öyle, arıyorum açmıyor. Mesajımı görmüş de önemsememiş. E yuh dedim.

İlk doğumum olacak, rahim ince ve yırtılma ihtimali var bu yüzden erken doğacak. Aralık annesi olursam çok mutlu olacağım. Kasım’da da gelebilir, Allah korusun. Şu an ultrasonda Plasentanın bana yapıştığı görülüyor. O bölgeyi kesip alacaklarmış büyük ihtimalle. Rahim alınabilirmiş. Tabi yine de açmayan bilemeyiz dediler. Allah’a bıraktım, hayırla sağlıkla doğsun bebişim, inş rahim alınmaz, ben de sağlıklı olurum.

Bencede e yuh yani yatis bu sonucta

Senin kp harbi manyak.nasil dayaniyorsun bem olsam çatır çatır laf soylerim . Ben azcik edepsizimdir.haksizliga lafa soze asla tahammulum yoktur.
Bazen dusunuyorumda 2 oglum olacak acaba bende boyle mi olacağım

Senin kp harbi manyak.nasil dayaniyorsun bem olsam çatır çatır laf soylerim . Ben azcik edepsizimdir.haksizliga lafa soze asla tahammulum yoktur.
Bazen dusunuyorumda 2 oglum olacak acaba bende boyle mi olacağım

Ben direk ogluna havale ediyorum o hakkindan geliyor. Ben cici gelin tavrimi bozamam. Gecen mesela araba kullaniyorum esim yanimda o arkada karismaya basladi. Esim hemen mudahale etti. Arka koltuktan sofore mudahale yok karisma diye

ben beklentiye girmiyorum canım hatta beklemek ve o potansiyeli görmek beni korkutuyor zira kendisi fazlaca herşeyi abartıp kendi çocuğuymuş gibi davranacak beni darlayıp bunaltacak ama keşke şaşırtsa da ilgilenmese ne çok isterim çok bilmiş havası batsın

Benımde tam beklediğim bu sık sık gelmemesi işime karışmaması vallahi gelip karışması daha beter bakmasın daha iyi valla

ay tam neefretlikler parasını o verecek sanki ohh bir kız bir oğlan Allah uzun ömür versin

İyilik yaramaz bunlara ya benim kp de aynı hep bi memnuniyetsiz, hep bi of pof modunda, hep bi somurtkan.
benımkı de bir gün kaynım konustugu kızı anlatıyordu falan bızımkılerde benı sevmez istemediler de düğüne az bir zaman kala ayırmaya kalktılar olmadı neyse işte kp demesin mi sen dur ben sana güzel kısmet kendime de gönlüme göre gelin bulacam diye ben kal ben şok patavatsız

Ablamın ikincisinde de öyle dendi yapışıklıklar var güzel hemen müdahale edilebilecek sağlam ekipli hastane olsun rahim alınabilir duruma göre denildi çok şükür bir sıkıntı cıkmadı rahimde alınmadı sağ salim atlattı seninde öyle olsun Allah ın izniyle

Doktor yapışmış dedi onu hatırlıyorum herhalde plesentadır o yüzden doğumun hemen ardından kürtaj yapıldı dikim işlemi de tam 1saat sürdü

Sen iyi düşün canım, hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…