2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Size bir konuda danışmak istiyorum arkadaşlar,
Yurtdışında oturuyoruz şu an ve eşimin ailesiyle aynı evde kalıyoruz. Ailem istanbulda oturuyor. Doğumu nerede yapmak istediğime karar veremiyorum. Eşimin İstanbul a gelme ihtimali var. 1 hafta izin alabilir en fazla. Ama ailemin yurtdışına gelme ihtimalleri daha az annem yolculuk yapmaya dayanamıyor. (çocuk her türlü hem çifte vatandaş olacak zaten) orada doğum yapmamın avantajı odamızın olması daha rahat olacağımı düşünmem vs burada olması ise annemin yanımda manevi desteği ve hastanelerin daha iyi durumda olması doktoruma burada. Sizce ne yapayım, ne edeyim? Kafam karışık...

ben anneden yana oyumu kullanıyorum canım. çok ihtiyacımız olacak gibi duruyor çünkü

Nasil 3 gun kaliniyor ya. Kardesim 3 tane normal yapti hepsinde hepsinde ertesi gun cikti. Hatta aksamina cikiyodu da biz kal falan dedikm 3 gun cok degil mi

Kayınvalideden ziyade anne ile rahat edilecekse anne bence. Çocuğun vatandaşlık durumu da etkilenmediğine göre sıkıntı yok. Ki üzerine euro bölgesindesinizdir muhtemelen, doğum vs masraflar da ucuza gelir :) tabi git gel masraflarını saymazsak. Ama son bir şey aklıma geldi, 40. hafta uçak yolculuğu yapamazsınız muhtemelen, daha erken gelmeniz gerekecek, eşinizden bu kadar uzun süreli ayrı kalmanız sizi nasıl etkiler bir bunu düşünün derim.

ayy aynı benim eşim ben ayrılığa kadar zorladım durumu bi sabah uyandım kan vermeye aile hekimi çağırdı bunu kaldırıyorum sen gdersin ya diyo neyse annemle babamla gittik biz aynı binada oturuyoruz annem babamla ,dönüşte işimiz bitti eve geldik paşam yüzünü ovuşturarak binadan çıkıyo elini uzattı makas almaya çalışır gibi bi vurdum şaşırdı bütün gün tellerine cıkmadım aksam da kıyafetlerni başka odaya koydm evi terketti 1 saate döndü.şimdi doktor kontrolümü alır almaz ekran resmi atıyorum işini ona göre ayarlıyor. :)erkekler biraz düz dürtmeden çalışmıyorlar.

Ben anne yanı diyorum, kayınvalidelere doğumdan sonra resmen bir haller oluyor.
Ben sezaryen oldum ilkinde, banyoya gireceğimde, üzerimi değiştireceğimde eğilemediğim için iç çamaşırıma kadar annem çıkarıp giydirdi.

Off sorma,hem de ne haller oluyor kvlere

Ben de merakla bekliyorum benimkini aynı şehirde yaşamamıza rağmen fotoğraflarını atarsın özledikçe severiz falan demeye başladı gelme diyen var gibi gelemeyecek gibi
İşin en en en kötü tarafı menopoza giriyor Allah yardımcımız olsun kafa gidiyor canı isterse geri geliyor

oda iyi bir resim at günü kurtar öylelikle gelmeyecekse

Bizimde ilk torun olacak kv tarafında ve torun çok bekledi ama ne beklemek edebiyle bekleseydi keşke öyle ki 1.5 sene cocugumuz olmadı diye eşime demedikleri kalmadı yüzüme tembelin çocuğu olmaz mı demediler başkasına bizim için onlarda tembel cıktı mı demediler eşime benım için ev temizleyip yemek yapmakla kadınlık olmuyor mu demediler Allah ıslah etsin ortada cocuk yoktu olmuyordu isim konusu için mevlüt nerde olacak konusu için eşimi üstüme saldı çocuğum olmuyordu da bana neyin kavgasını ettirdi Allah a havale ettim şimdi de hiiçç bebekle ilgili onunla konusmam fikir almam paylaşmam asla haketmedi.. Ama koşa koşa gelecek doğumdan sonra benden cok bekledi ya benden cok istedi çünkü çocuk olsun hamileliğimi yeni öğrendik mutluyuz ailesine söyledi kv sormuş ki sevindin mi benden daha mı çok sevındın akılsız kadın he sen sevındın de o kaç sene beklemedi zaten baba olmayı

Yaa duramıycam anlatayım en iyisi geçen kv ye gittik benim ilk kızım prematüre olduğundan 30 cm 1070 gr doğmuştu.. Kv 3 çocuğunda da sırf doğurmaya hastaneye gittiğinden başladı ve çok iri bebekler olduğuna vurgu yapmak için 49 cm di hepsi dedi bende dedimki normal bebek boyu zaten 50 -52 ben ilk çocuk ve kız olduğum halde 52 cm mişim dedim bu durur mu yapıştırdı lafı o Zaman 65 cm di ben yanlış hatırlamıştırım Doğum kağıtlarına bakalım

Allah sabır versin sizin kaynana benimkini yer

ay bakalım deseydin ya 65 neeee kendini övecek diye ne hallere giriyorlar yaa

Eşin arkandaysa ki umarım öyledir çok büyük sıkıntı yaşamazsın gibi geliyor
arkamda mı olacak ne olacak yaşarken görcez zira toplumumuzda "ilk torun" kıymetlisi var senin "ilk çocuğun" olması gölgede kalıyor sözüm ona çokta bekledi ya torun hevesi var herşeye!! kırma idare et dıyecek bir kocam da olabilir.. Ama ben yaşadıklarımı unutamıyorum o ne olacak bilemicem

En iyi lv benimkidir ama oda ayri dert evlendim.bi nevresim tk verdin cocugum oldugunda bir altindan baska bisey görmedim. Neymis ben beğenmiyormuşum dedim ki madem oyle ver parasini alirim ben senim adına.
Dur bakalim.bu bebekte napacak.
Ogun kpde densizlik yapmış anneme. Annem bebek battamiyesi oruyor ona bu ne koylu gibi demis. Annemde benum elimden bu geliyor aende dedesisin daha iyisini yap demis. Annesi babasi var onlar yapsin demis. Terbiyesiz.nefret etririyor insani kendisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…