2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bu haftasonu bebek arabasını hallettim chicco duo kwik one aldım bizim arabanın bagajı biraz küçük tek elle kapanıyor ayrıca yanında oto koltuğu var bebek arabasına ters de takabiliyorsun umarım sıkıntı yaşatmaz kullanımı rahattır.
Ayrıca beşik , alt değiştirme masası ve şifonyer aldım ikeadan kurması biraz zaman alacağından bu kadar erken aldım
Babymall alışverişi yaptım azıcık yedi lira falandı zıbınlar

3 gün olunca tedirgin oldum uzun sürdü bu hareketsizlik strese girdim hep hareket etsin diye bekliyorum Geçende de böyle oldu acile gittim her şey normal görünüyordu acilden eve gelince harekete başladı ilgi istemiş demek ki çok nazlı

Babymall dan ben de beşik dolap aldım 20 gün sonraya teslim ediyorlarmış bu aralar alınması daha uygun oluyor iyi yapmışsın gerçi biz 2 hafta önce aldık bu haftadan sonra gelir umarım hayırlı olsun güle güle kullanın.

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun.
Allah içimize sindirsin güzel günlerde kullanalım inşallah aldıklarımızı hepimiz.

Doktora gittim ilac verdi taslar icin ama genel cerrahi hocasina danisip kullanicam. Safra kesesi agrisi boyle olmaz diyor. Yani anlattigin bazi seyler ok. Ama bazilari uyumsuz bu ilaclari kullanip ayirt etmeye calisalim dedim normalde mr bakmak lazim ama suan onermiyorum dedi. Bakalim

Benim kayinvalidem de ayni , benim nerem agrisa onunda agrir :) bende annemi istiyorum yanima ama vize cikmasi lazim. Bakalim o zamana kadar halledilir insallah , annem gelemezse buyuk ihtimal kaginvalidem gelir . Sigara icen birisi cok zor evde ve bebek icinde zor . Insan lohusayken herseye sinirleniyor sanki herkes de o zaman degisiyor :))))
Bu arada safra kesen icin cok uzuldum canim insallah cok agrin olmaz bir caresi vardir insallah .

Ben tetanoz aşısını yaptırmıycam preeklampsi yi tetiklediği ile ilgili birkaç şey duymuştum hastanede diğer doğumumda. İlk gebeliğimden sonra 5 doz a tamamladım bir daha uğraşmak istemiyorum bu kadarı korusun inşallah. Şeker içinde evde şeker ölçüyorum ara sıra onuda yaptırmıycam büyük ihtimal. Yarın idrar tahlili vereceğim. Tansiyonum iyi gidiyor 12/8 civarı çok şükür

Allah şifa versin

Bem ilk dozu bi ay önce yaptırmıştım, o zaman dirençten haberim yoktu ve ilk gebeliğim olduğundan aşısızım, ikinciyi de yaptırmak en iyisi diye düşündüm ve mecburen yaptırdım. Şeker yüklemesi yaptırmıycam. Teşekkür ederim

bende dun aldim ayni arabayi canm

Cnm gecmis olsun cok. Kanin kaca dusmus. Benmde dusmuste 9.3 e

2 2kedi_1deli safra kesesi ağrısı doğumu tetikleyebiliyor diye biliyorum, keşke erkenden teşhis edilip alsalarmış sıkıntı çıkmaz inşallah doğuma kadar

Insallah cikmaz. Suan icin bi sıkınti gorunmuyor. Persembe kontrol var bakalim.
Yani hocalarda agriyi tam safra kesesi agrisina benzetemiyor bazi ozellikler ok ama bazilari yok diyolar. Sonucta orda tas var ama o kesin. Erken teshis edilse ne guzel kapali ameliyat olup kurtulmustum

Ya bide gezme meraklisi biz nereye o illa oraya. Benim ailemden kimse yok malesef yanima gelebilecek o yuzden mecbur o gelicek ama en kisa zamanda gider umarim

Ameliyatı ilaç vb şeylerle erteleme durumu yok mu acaba

Ya bide gezme meraklisi biz nereye o illa oraya. Benim ailemden kimse yok malesef yanima gelebilecek o yuzden mecbur o gelicek ama en kisa zamanda gider umarim
Insallah kolay dogumun olur hemen iyilesirsin ve agrin olmaz doger rahatsizliklarindan dolayida cok kalmasina gerek kalmaz. Rabbim kimseye muhtac etmesin gercekten cok zor . Ben doguma gidince 2 cocuk kaliyor evde mecbur birinin gelmesi lazim 3 gun kaliniyor normal dogumda hastanede insallah kolay gecer o gunler. Gezmeyi seven insan evde duramiyor, benim kayinvalidem de ben gezmeyeyim evde durup yemek yapayim o ogluyla gezsin istiyor :) cok dusuncelidir yorulmami hic istemez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…