2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amaaannn kızlar boş verelim onu bunu bebişlerimizle eşimizle huzurlu olalım yeter ben şimdi hastanedeyim bebişim iyi şimdilik teyzeleri 1 kiloyu da geçmişiz haftası ile uyumlu çıktı çok şükür sizin bebişler nasıllar 28. Haftadayım ben.

Maşallah :) ben de cumartesiyi bekliyorum heyecanla

oy maşallah bende sabahtan beri oğlumun pıt pıtlarla mutlu oluyorum hiç durmadı baya güçlendi kilolandı galiba ki artık sağda solda her hareketine deli oluyorum bende yarın gideceğim tam 26+0 olcaz şeker yüklemem var bakalım bebişimde sonuclarda iyiyse benden mutlusu yok

Ohh oynasınlar ya oynadıklarını hissettikçe mutlu oluyoruz ben de gebelik şekeri çıkmıştı ama sonraki kontrollerde normal çıktı bugün de şekerim normal çıktı ilk haftalar diyete uydum ama şimdi kaçamak yapıyorum umarım çıkmaz şekerin diyet yapmak zor

umarım ama burda bir kaç listeye denk geldim şekeri çıkanların paylaştığı diyet benim şuan yediklerimden cok cok daha fazla yemek var şeker cıkarsa ben daha ne yaparım bilemiyorum

umarım ama burda bir kaç listeye denk geldim şekeri çıkanların paylaştığı diyet benim şuan yediklerimden cok cok daha fazla yemek var şeker cıkarsa ben daha ne yaparım bilemiyorum
Ben de çok fazla yiyen biri değildim şekerli şeyleri çok nadir yerdim ailem de şeker yok bende nasıl çıktı şaşırdım yani.Karatayın dediğinde doğruluk payı var o zaman diyorum o kadar şekeri kime yüklersen şeker yüksek çıkar diyordu ekmek yemezdim ama diyette her öğün ekmek var ben de şaşırdım ama artık çok da uymuyorum yine sağlıklı yiyorum ama en azından canımın istediğini yiyorum

Hanımlar şeker yüklemesi yapanlar, sonuçlar nasıl çıktı? Benim sadece ilk saate bakıldı, 138 çıktı. Sınır 130 diyen var 140 diyen var, kafam karıştı

Hanımlar şeker yüklemesi yapanlar, sonuçlar nasıl çıktı? Benim sadece ilk saate bakıldı, 138 çıktı. Sınır 130 diyen var 140 diyen var, kafam karıştı
Benim sonuç kağıdımda 140 yazıyor üst sınır ama hastanelerin değer aralıklarında oynamalar oluyor mu bilmiyorum

Her labda referens araliklarinda kucuk oynamalar mevcut ama genelde 140 aliyorlar ust siniri 130 un ustune cikincada dikkat et diyorlar

Eveeet kontrolden ciktik.. 1230 gr olmus. Haftasi uyumlu. Gayet keyfi yerinde. Safra kesesi icin ilaca basliycaz 34 e kadar dayan gerisi problem degil dedi. Doguma 1 ay kala smear testi falan yapicakmis hpv falan olursa normal dogum olmaz zaten dedi. Bide 34. Haftaya kadar ecoprin kullanmaya devam. Somurtkan bi sekilde duruyor. Ayni babasi

Hayırlısıyla sağlıkla o günlere gelirsin inşallah ilaçlar hafifletir hastalığını

Allah yardımcın olsun kolaylıkla haftalarını tamamlarsın inşallah

ulk olcum 88 sonrasi 147 ikinci ölçüm 117 çıktı bende dr 150 alti sorun degil demisti bana yanlis hatirlamiyorsam.

masallah juliete somurtkan demeyeydiniyiydi.

Benim oglumda bu aralar gumbur gumbur masallah.daha 700 gr olmadan bu gucle bambam olacak galiba

Hahaha esime soyledim ismiyle yazmislar diye nasil mutlu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…