2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim yaptirmadigim Kan tahlili yok herhalde esimle doktorum irtibat halinde genelde zaten o yuzden gozum arkada kalmiyor. He bide ek olarak bi ara hastaneye gidip kan ilaci taktiricam

Folik asit ve magnezyum fetal tup defektlerini engelliyor yani bebegin sinir sistemi gelisimini olumlu etkiler kullan mutlaka. Ayrica magnezyum kasilmalara ve erken dogum riskine iyi gelir. Muzda magnezyum var ama kabizlik problemi olanlara pek tavsiye etmem b 12 hafizan icin onemli sonra ne yapsan yerine koyamazsin. Kan ilaci alman lazim hastane yatisina kadar yolu var onun duser bayilirsin bi yerde kan sulandirici igne ve hapi 1 yildir kullaniyorum. Hapi 34 de birakicam dogumdan sonra yine devam igne hep devam.

Ilaclar konusunda doktoruma ve gittigim diger doktorlara guveniyorum. Zaten bi ilac soylediklerinde hemen gebelikte kullanabilirsin aklin kalmasin diyolar. Prospektuste kullanmayin falan yaziyor bazilarinda ama doktorlarin kar zarar iliskisine guveniyorum.

Benim yaptirmadigim Kan tahlili yok herhalde esimle doktorum irtibat halinde genelde zaten o yuzden gozum arkada kalmiyor. He bide ek olarak bi ara hastaneye gidip kan ilaci taktiricam
Ben tahlillerde b12 ve magnezyum düşük çıkıyor sürekli

Düşük mü yaptın canım geçmiş olsun? Kısa zamanda inşallah evladını kucağına alırsın

Teşekkür ederim amin inş. 21. Haftada sonlandırıldı hamileliğim. Bebeğin kalbi gelişmediği için

Destek vermistir herhalde. B12 solgarin dil alti olanini kullaniyorum.. magnezyumda suda eriyen şase seklinde. Ayda 1 de dvit ampul aliyorum
Magvital verdi ama b12 ve dvit vermedi kullansam mı bende 2 3 farklı doktora da gidiyorum hamilelik sıkıntılı geçtiği icin

Ben de doktora her gidişimde tedirgin gidiyorum olumsuz bir şey söylemesinden korkuyorum her seferinde.İçimizi ferah tutalım iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Bu yüzden dr a gidesim yok artık her tahlilde her usg de kötü bisey çıkıyor..yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız insaalah

Magvital verdi ama b12 ve dvit vermedi kullansam mı bende 2 3 farklı doktora da gidiyorum hamilelik sıkıntılı geçtiği icin

Yani eksik cikiyosa kullanilabilir. Ne kadar eksik ciktigida onemli. Benim doktorum şansa birakmiyor hic birseyi. Gebelikten sonrada saglikli kalip vitamin rezervlerimin iyi durumda olmasini istiyor

Ben her gün tiroid ilacı, balık yağı, D vitamini ve içinde demir ve bir sürü vitaminin bulunduğu bir hap alıyorum.
Onun dışında kahvaltılarımda yumurta yemeye dikkat ediyorum, peynirin miktarını arttırdım.
Öğle yemeklerim genelde atıştırma gibi oluyor, her gün muz, süt, ceviz, meyve yemeye çalışıyorum. Arada unuttuğum da oluyor.
Eti hala canım çok istemiyor. Haftada 3 gün tüketmeye çalışıyorum bi şekilde. Başka da bir şey yapmıyorum.

hayirli akşamlar arkadaslar. ben 27.haftadayim .karnim sertleşiyor on sn kadar falan . sonra yumuşuyor. sancı mi acaba bu. ilk cocugumda 32.haftalarda boyle olmustu 36.haftada dogum yapmistim.korkmaya basladim randevuma bir hafta var .dr a gitmeli miyim?

Merhabalar. Baya olmus girmeyeli konusmalarin cogunu okuyamadim. Herkes iyidir insallah.
Benim son zamanlarda nefes kesilmelerim basladi soluk soluga kaliyorum. Bebek diyaframa baski yapiyor ondan oluyor diye okumustum ilk hamileligimden oylr kalmis aklimda. Uzun sure ne oturtabiliyorum ne yuruyebiliyorum. Sıkışıyor nefesim gogus kafesimde. İlk hamilelikte prenses gibi yatiyodum tabi ama halihazirda bi oglum var bu sefer. Ne zaman gecer acaba
Bi de idrara cikmaktan yo-rul-dum biktim illalah ettim. Ustten ayri alttan ayri baski yapiyo rahim. O kadar da buyumedi daha. Dogsa da kurtulsam diyorum bi. Sonra dogunca daha beter yorulucam kalsin yerinde iyi boyle diyorum

Bende de oluyor. Rahim kendini doguma hazırlıyormuş. Duzenli ve cok sık degilse onemi yok.
Benim oglumda bu haftalarda duzenli kasilmalarim vardi hatta bi kere acilde serumla takipte tutulmustum erken gelecek diye korkmuştum. 35 haftalikken de dogdu gerci duramadı

Teşekkür ederim amin inş. 21. Haftada sonlandırıldı hamileliğim. Bebeğin kalbi gelişmediği için
Rabbim sabrini versin okuyunca bile cok uzuldum seni dusunemiyorum.
Yiyecek lokmasi yokmus diye dusunmek lazim cok zor ama... Allah ömrünü saglikla dogacak yavrularina versin

Sen bildigin hapcıymışsın saka tabi vucuda gerekliyse iceceksin ama okadar ilac mide yanmasi vs yapmiyormu ?

Ocakta benimde oğlum olacaktı Ocağı sabırsızlıkla beklerken. Kucağım boş kalacak o ay. Çok özlüyorum. İnsan görmediğini bu kadar özler mi?
Ne desek boş. tez zamanla hayırlı evlat dilerim

Gün de bi kaç kez oluyorsa sıkıntı değil ama mesela saat başı yada yarim saatte bir oluyorsa sıkıntı olabilir canım dr a sorman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…