Canım cidden çok fazla ilaç kullanıyorsun bunları kanda falan baktirdin mı düşük mu çıktı..Bende magvital ,sidefer, calsimax, imom omega progestan hap ve iğne bide oksapar iğne kullanıyorum bende çok kullanıyormuşum gerçi
Gerçekten çok fazlaymış ilaçların inşallah yan etkilerinden etkilenmiyorsundur bebişin ve sen.
Ben de 21. haftaya kadar hiç bir şey kullanmadım arada aklıma gelirse ocean balık yağı olur bizim evde ondan b12 fln ama çok sayılıdır yani 3 bilemedin 5 kullanmıştırım.
21. haftadan sonra coraspin/ecopirin ve kan sulandırıcı iğne başlandı.
Dr. Magnezyum almalısın dedi üstüne basa basa preklampside olumlu yönde etkisi varmış. Bir iki gündür alıyorum.
Onun dışında kan ilacı yazdı ama başlamadım henüz... Baştan beri de şu folik asit olayını fln hiç yapmadım.
Sanırım kötü bir örneğim. Bakalım ne olacak sonuç..
Bir de bebeğe kilo aldırır diye muz tavsiye ediyorlar hiç sevmem muzu da... ve kaşar peyniri bunları deneyebilirsiniz kızlar.
Ben tahlillerde b12 ve magnezyum düşük çıkıyor sürekliBenim yaptirmadigim Kan tahlili yok herhaldeesimle doktorum irtibat halinde genelde zaten o yuzden gozum arkada kalmiyor. He bide ek olarak bi ara hastaneye gidip kan ilaci taktiricam
Destek vermistir herhalde. B12 solgarin dil alti olanini kullaniyorum.. magnezyumda suda eriyen şase seklinde. Ayda 1 de dvit ampul aliyorumBen tahlillerde b12 ve magnezyum düşük çıkıyor sürekli
Düşük mü yaptın canım geçmiş olsun? Kısa zamanda inşallah evladını kucağına alırsın
Magvital verdi ama b12 ve dvit vermedi kullansam mı bende 2 3 farklı doktora da gidiyorum hamilelik sıkıntılı geçtiği icinDestek vermistir herhalde. B12 solgarin dil alti olanini kullaniyorum.. magnezyumda suda eriyen şase seklinde. Ayda 1 de dvit ampul aliyorum
Bu yüzden dr a gidesim yok artık her tahlilde her usg de kötü bisey çıkıyor..yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız insaalahBen de doktora her gidişimde tedirgin gidiyorum olumsuz bir şey söylemesinden korkuyorum her seferinde.İçimizi ferah tutalım iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Ikimizin haftası aynıymış bu aradaDestek vermistir herhalde. B12 solgarin dil alti olanini kullaniyorum.. magnezyumda suda eriyen şase seklinde. Ayda 1 de dvit ampul aliyorum
Allah sabır versinTeşekkür ederim amin inş. 21. Haftada sonlandırıldı hamileliğim. Bebeğin kalbi gelişmediği için
Magvital verdi ama b12 ve dvit vermedi kullansam mı bende 2 3 farklı doktora da gidiyorum hamilelik sıkıntılı geçtiği icin
Çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsın inşallahTeşekkür ederim amin inş. 21. Haftada sonlandırıldı hamileliğim. Bebeğin kalbi gelişmediği için
Bende de oluyor. Rahim kendini doguma hazırlıyormuş. Duzenli ve cok sık degilse onemi yok.hayirli akşamlar arkadaslar. ben 27.haftadayim .karnim sertleşiyor on sn kadar falan . sonra yumuşuyor. sancı mi acaba bu. ilk cocugumda 32.haftalarda boyle olmustu 36.haftada dogum yapmistim.korkmaya basladim randevuma bir hafta var .dr a gitmeli miyim?
Rabbim sabrini versin okuyunca bile cok uzuldum seni dusunemiyorum.Teşekkür ederim amin inş. 21. Haftada sonlandırıldı hamileliğim. Bebeğin kalbi gelişmediği için
Sen bildigin hapcıymışsınşimdi sayıyorum öncelikle vitaminlerim var. ocean mummy, b12, bemiks c, osteocare, magnezyum diasporol, demir hapım var feramat, mide ilaçlarım var panpas ve gaviscon advance, alerji için zyrtec, kan sulandırıcılarım ecoprin ve iğne var, kortızonum var deltacortil bu ay almadım hiç ama sıkıntım olursa alıcam yine başlayınca kutu bitene kadar devam ediyorum. safra kesem için ursofalk başladılar günde 3 tane, sırt ağrım için yakı kullanıyorum ve krem thermo rheumon, ağrı kesiciler verdiler yeni endol kapsül, novaljin damla ve buscopan plus ayrıca parol tabi gün içinde ağrının şiddetine göre kullanılacak....
ayrıca daha önce akıntı için hap ve fitil kullnadım. evde agumentin var hep çunku diş enfeksiyonu yada başka bişey olursa ilerlemeden hemen antibiyotik kullanıcaksın dedi doktorum.
Ne desek boş. tez zamanla hayırlı evlat dilerimOcakta benimde oğlum olacaktıOcağı sabırsızlıkla beklerken. Kucağım boş kalacak o ay. Çok özlüyorum. İnsan görmediğini bu kadar özler mi?
Sen bildigin hapcıymışsınsaka tabi vucuda gerekliyse iceceksin ama okadar ilac mide yanmasi vs yapmiyormu ?
Icmezsem elim ayagim titriyormide koruyucuda iciyorum aralarinda var. Orda ilac olarak ictigim ecoprin ve yeni basladigim safra kesesi ilaci.. digerleri vitamin takviye hep. Agri kesicileri duzenli icmiyorum cok zorlanirsam iciyorum..
Bu arasa multivitaminlara.dogumdan sonra devam arkadaslar halsizlik ve sac dokulmesi olmasin diye
Gün de bi kaç kez oluyorsa sıkıntı değil ama mesela saat başı yada yarim saatte bir oluyorsa sıkıntı olabilir canım dr a sorman lazımhayirli akşamlar arkadaslar. ben 27.haftadayim .karnim sertleşiyor on sn kadar falan . sonra yumuşuyor. sancı mi acaba bu. ilk cocugumda 32.haftalarda boyle olmustu 36.haftada dogum yapmistim.korkmaya basladim randevuma bir hafta var .dr a gitmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?